Ktoré hry nás najviac oslovili na E3?

Členovia redakcia vám prezradia, ktoré hry ich na tohtoročnej výstave E3 zaujali najviac

pridal matus_ace 16.6.2018 o 19:17 pod hry
Ktoré hry nás najviac oslovili na E3?

HRY > NOVINKY >

E3 je za nami a spolu s ňou aj množstvo oznámení, ktorých sme sme sa tam dočkali. Niektoré z nich boli svetové premiéry, iné zas priniesli detaily k už predtým známym hrám - videli sme štýlové cinematic trailery, ukážky hrateľnosti a aj poctivé streamy, kde ste si mohli priamo z hrania niektorých hier pozrieť aj niekoľko desiatok minút bez strihu. Niečo sa vydarilo viac, iné zas menej, celkovo to však nebola zlá E3, aj keď niektorí sa pocitu sklamania len tak nezbavia. Takmer všetky oznámenia z výstavy nájdete v našom súhrnnom článku. Ktorá z tých všetkých hier ale najviac zaujala našu redakciu?

Pinkie:

Beyond, Good and Evil 2, aj keď teda nejde vyslovene o hru ohlásenú na aktuálnej E3. Jednotka bola mimoriadna atmosférou, príbehom aj hrateľnosťou, pričom ale platí, že hra sa stala takou významnou až spätne a celkom som zvedavý, ako to bude s dvojkou. No a potom Cyperpunk 2077, teda hra, ktorá sa mi zdá, že bude takou akoby búrkou v pohári vody, zvlášť, ak sa mi zdá cyberpunk ako taký totálne vyčerpaná vec.

Korec:

O pozornosť u mňa bojujú dva tituly. Podľa očakávaní - a už aj naplnených - Kingdom Hearts III, ktorý bol prakticky prezentovaný dokonca na troch konferenciách a je len škoda, že vyjde až koncom januára 2019. Množstvo nových Disneyho svetov dáva nádej, že toto už nebude recyklácia, ale úplne nová a snáď výborne poskladaná hra. A ak by mi dal niekto na výber, čo by som si zahral ako prvé - Death Stranding. Šípim za tým nejaký podraz na hráča, ale kým nevyskúšam, tak neuverím, čo tam Kojima schoval. Každá nová značka sa cení aj v tejto fáze generácie.

Kordi:

Tohtoročná E3ka ponúkla dostatok momentov, ktoré prinútili nejedného hráča horlivo vytrieť ruky a zakričať si "Tak toto chcem hrať". Vybrať jednu jedinú hru je o to náročnejšie, že som sa tešil hneď na niekoľko z nich. Aj preto siahnem po Ghost of Tsushima, ktorý spája nesmierne pútavé prostredie s prepracovaným bojovým systémom. A skvele sa na to pozerá. Otvorený svet ponúkne istotne dostatok možností k strateniu sa v ňom a práve atmosféra hry ako celku by ma mohla pohltiť tak, že viac než posúvaniu sa v príbehu sa budem venovať odhaľovaniu všetkých zákutí. Nečakane milé prekvapenie. Hoci sa v pozadí potmehúdsky usmieva Death Stranding.

Play3man:

Z množstva hier, ktoré sa na E3 objavili, je naozaj ťažké vybrať len jednu. Vizuálnym štýlom spracovania ma najviac prekvapil Ghost of Tsushima, moje očakávania splnil The Last of Us: Part 2, Death Stranding si konečne získal môj záujem a aj nová Forza Horizon 4 vyzerá veľmi dobre. Najviac som sa však pozastavil pri Cyberpunk 2077. Zobrazené charakteristické prvky prezentovaného futuristického sveta mi prišli veľmi sympatické.

Francis:

Na moje prekvapenie ma z celej E3 najviac oslovil nový Assassin z Grécka. Origins bola jedna z najkrajších hier, čo som za posledné roky hral a zdá sa, že Oddysey sa ho pokúsi prekonať. Veľmi ma potešil návrat k námornej časti, ktorá bola v Black Flag neskutočne zábavná. Ak sa im v konečnom dôsledku podarí skĺbiť Origins s Black Flag, vznikne určite skvelé pokračovanie série. Už len zistiť, či budem môcť v ľavej ruke držať sparťanský štít miesto toho podivného zlomeného oštepu. Okrem Assassina ma zaujal Ghost of Tsuhima svojou perfektnou japonskou atmosférou.

Tanya:

Nakoľko bol Cyberpunk viac menej istý, pre mňa osobne bolo najväčším milým prekvapením Devil May Cry 5, pretože doteraz sa dalo predpokladať, že séria je po reboote mŕtva. Už teraz začínajú kolovať rôzne teórie o príbehu a postavách a ja verím, že sa máme na čo tešiť.

Gam_er:

Pre mňa jednoznačne The Last of Us Part II. Jednotku považujem za to naj, čo som kedy hral, preto som veľmi očakával ohlásenie a gameplay na dvojku. Zaujalo ma celkové spracovanie a posun. Vidieť zlepšenie v grafike a animáciách. Už tá úvodná kissing animácia mi prišla z technického hľadiska naozaj parádna, som veľmi zvedavý, ako sa posunie príbeh, kde vonku je Joel a čo všetko sa tam udeje

Possol:

Možno to je prekvapenie, ale najviac ma zaujal oznámený titul Control z dielne Remedy. Na jednej strane pripomína mne blízky Quantum Break a na druhej ma oslovuje celková téma hry a zameranie na príbeh. To autorom vždy šlo na výbornú. Na Jesse Faden sa veľmi teším!

Saver:

Dve najvýraznejšie hry pre mňa určite boli Forza Horizon 4 a Assassin's Cred Odyssey, obe vyzerajú parádne a posúvajú sa vpred dobrým smerom. Pekne sa rysuje Metro Exodus, Gears 5, prekvapil Just Cause 4 a nádejne vyzerá Dying Light 2. Čo však sklamalo, a to hlavne výberom predstavených lokalít na videách, bol Shadow of the Tomb Raider, vyznelo to celé nevýrazne. Je to zvláštne, keďže v traileroch mali oveľa lepšie lokality na takúto úvodnú prezentáciu. Z menších vyzerajú zaujímavo Control a Vigor.

Uni:

Na E3 sa predviedli viaceré tituly a naznačili, čo od nich môžeme očakávať. Mohol by som vyzdvihnúť niektoré AAA tituly, ale to by som zrejme len zopakoval to, čo uvedú moji kolegovia. Preto radšej spomeniem jednu z menších, ale nápaditých hier, na ktorú sa naozaj teším. My Friend Pedro kombinuje brutálnu akciu v 2.5D prostredí s elegantnými pohybmi a akrobaciu a verím, že to bude skvelá hra na odreagovanie.

Ace:

Už pred E3 som písal, že chcem vidieť niečo nové, svieže a originálne. Netušil som vtedy, že toto prianie splní open-world RPG, kde v koži žraloka žeriete ľudí. Ale prečo vlastne nie? Mnoho z predstavených hier sme už poznali, alebo aspoň očakávali, no túto nie. Takže za mňa je príjemným prekvapením tohtoročnej E3 Maneater.

Ak by ste si vy mali vybrať len jednu hru z E3 2018, ktorá by to bola?





Páči sa mi! (+2)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19644)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk