Týždenník - novinky z Comic-Conu

Uplynulý týždeň nám prišlo veľa noviniek s Comic-Conu, ale vašu pozornosť najviac lákal Zaklínač, erotická hra a World of Warcraft.

pridal saver 22.7.2018 o 22:20 pod hry
Týždenník - novinky z Comic-Conu

HRY > NOVINKY >

Zo samotného Comic-Conu nám prišlo prekvapivo málo herných noviniek, ukázal sa akurát The Walking Dead v novej sérii, Black Ops IV ukázal zombíkov, pridal sa aj Lego DC Super-Villains, trailer dostal aj VR titul Marvel Powers United a aj Spiderman, ktorý ukázal aj PS4 bundle.

Viac pozornosti si získali filmy, kde sa predstavil Aquaman, Overlord, Iron Sky, Godzilla, Fantastic Beasts II alebo Shazam. Pribudli aj trailery na seriály a to napríklad Flash alebo Supergirl, nechýbal ani nový Doctor Who.

Cez týždeň CD Projekt znovu potvrdil, že Zaklínač bude pokračovať, ale novou sériou, a teda nebude Zaklínač 4. Možno bude s inou hlavnou postavou. Forza Horizon 4 pokračovala v prezentácii Británie a teraz konkrétne priblížila jeseň a ukázala aj mapu prostredia. Autori Spec Ops predstavili svoj nový titul The Cycle a Rockstar ohlásil nové rozšírenie GTA Online nazvané After Hours. Prepracovaním to vyzerá akoby to pôvodne bola singleplayer expanzia, ktorá sa nakoniec zmenila do online podoby. Budeme sa v nej starať o nočný klub

Cez týždeň vás oslovila aj erotická novela Dreams of Desire, ktorej prvých 5 epizód je k dispozícii na stiahnutie zadarmo. Z iného súdka vyšla expanzia pre Far Cry 5, ktorá nás tentoraz zaviedla na Mars. World of Warcraft zmenil štýl predplatného, kde každý dostáva všetky expanzie a zároveň pridal DX12 podporu. Ghost Recon Wildlands pre zmenu dostal nový update Special Operations 2 so zaujímavými vylepšeniami hrateľnosti a prichádza do neho aj crossover s Rainbow Six.

Z iných zaujímavostí spravil Nathan Fillion vlastný krátky Uncharted film. Síce sme videli aj kvalitnejšie krátke filmy so zaujímavejšími lokalitami, je nečakané, že sa do toho vrhol sám. Nakoniec, záujem prejavoval už od roku 2010. Uvidíme, či to s producentami filmu pohne a zamyslia sa nad tým, čo plánujú vo filme spraviť. Chcú tam totiž obsadiť mladého Toma Hollanda (Spider-mana) .

Nakoniec sme sa dozvedeli aj zaujímavosti z fungovania Valve, špeciálne z jej vývoja, kde absencia štruktúry vedenia robí z vývoja chaos plný zrád a nekalého súperenia o prémie. 

Z našich vecí sme priniesli pohľad multiplayerový survival titul Vigor, z recenzií sme sa pozreli na Mushroom Wars 2, podľa očakávaní kvalitný bol aj Octopath Traveler pre Switch. K tomu sme tu mali sériu klasík, kde sme sa pozreli novú edíciu klasického Street Fightera, rovnako na Sega Mega Drive Classics a aj na Hyrule Warriors Definitive Edition. Z hardvéru sme sa po procesoroch pozreli na základné dosky X470, pozreli sme sa tiež na MSI Infinite X desktop a aj parádny herný TV Samsung QLED Q7FN.

Nakoniec sme pridali aj nový Magazín #105.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18425)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk