Steam predstavil pripravované zmeny, čaká nás prepracovaná knižnica hier či nový systém eventov

Valve vo svojom ročnom zhrnutí prezradilo, aké novinky plánuje priniesť v aktuálnom roku

pridal play3man 16.1.2019 o 20:25 pod hry
Steam predstavil pripravované zmeny, čaká nás prepracovaná knižnica hier či nový systém eventov

HRY > NOVINKY >

Valve sa už nejaký ten rok nehrnie do vývoja nových hier, čo rozhodne mnohých fanúšikov mrzí. Ak nerátame rôzne menšie zmeny v ich zabehnutých tituloch, tak ich najväčšia viditeľná starosť je pochopiteľne Steam. V aktuálnom článku na ich oficiálnej stránke zhrnuli uplynulý rok a v závere priblížili osem noviniek, ktorých by sme sa mali dočkať už v priebehu tohto roka.

Ako prvý bod firma priblížila zmeny týkajúce sa zobrazovania odporúčaných hier a vyhľadávania tých, ktoré by zodpovedali vašim preferenciám. Firma tak pracuje na zlepšení ich enginu, ktorý stavia na strojovom učení a tým dokáže priradiť hráčom také hry, o ktoré sa najviac zaujímajú. Algoritmus by sa tak mal trafiť presne do vašich chutí, no vzápätí dodávajú, že pracujú aj na celkovom zlepší dizajnu obchodu.

Druhý bod sa nás síce netýka, no Valve stále pracuje na tom, aby dostali Steam aj na čínsky trh. Tretí bod hovorí o vylepšení Steam klienta, ktorý bude po novom obsahovať prepracovanú knižnicu hier a nadväzovať tak na technológiu, ktorú priniesli v prepracovanom Steam Chate. Štvrtý bod sa zameriava na nový systém eventov, v ktorom sa lepšie zorientujete v udalostiach vašich obľúbených hier, a to vrátane streamov či víkendových výziev. Ako piaty bod si Valve pripravuje zmeny týkajúce sa Steam TV a jej expanzie aj za vysielanie špecifických herných udalostí s cieľom podporovať všetky hry.

Šiesty bod hovorí opäť o Steam Chate, no tentokrát o novej mobilnej aplikácii, v ktorej budete môcť komunikovať s vašimi kamarátmi. Siedmy bod je dôležitý pre každého hráča, nakoľko sa firma zameriava na zlepšenie funkcie pre odhalenie cheaterov. Vďaka nej budete mať viac informácií o tom, aká je pravdepodobnosť, že konkrétny hráč je cheater alebo nie. Posledný, ôsmy bod sa zase orientuje na Steam PC Cafe program, vďaka ktorému budú môcť hráči používať Steam bezstarostne v tisíckach počítačových kaviarní po celom svete.





Páči sa mi! (+3)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19548)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk