Týždenník - Keanu ovládol E3

E3 týždeň je za nami a aj keď priniesol veľa noviniek a niekoľko pekných prezentácií, bolo vidieť, ako si firmy šetria veľké ohlásenia na budúci rok.

pridal saver 16.6.2019 o 22:38 pod hry
Týždenník - Keanu ovládol E3

HRY > NOVINKY >

E3 týždeň je za nami a aj keď priniesol veľa noviniek a niekoľko pekných prezentácií, bolo vidieť, ako si firmy šetria veľké ohlásenia na budúci rok. Budúci rok totiž prichádzajú nextgen konzoly a náležite tomu tam budú predstavené aj veľké launch tituly. 

 

Tento rok bol taký vlažný, ale ukázal všetko potrebné do budúcej E3, a teda nechýbal Cyberpunk 2077, ktorý bol vďaka Keannu Reevesovi hviezdou E3. Ten po prezentácii aj porozprával o svojej postave v hre. Microsoft predstavil aj svoj nový Xbox, aj keď len zbežne, pridal Gears 5, prvú ukážku nového Halo.

Ubisoft ukázal nový Watch Dogs Legion, Square Enix ukázalo Avengers hru, EA pre zmenu Jedi Fallen Order, ale aj FIFA 20. Prekvapilo predstavenie Blair Witch, alebo Evil Genius 2. Nintendo pre zmenu ohlásilo vydanie The Witcher 3 na Switch, alebo aj pokračovanie Zeldy. Detaily sme si zhrnuli v najlepších hrách z E3.

 

Popritom práve bola ohlásená a aj vyšla Forza Horizon 4 expanzia, ktorá hráčov prenesie do Lego sveta a pridáva aj Lego vozidlá. Môžete tak objavovať nový svet a zároveň všetko rozbíjať, keďže ide o Lego.

Z hardvéru Microsoft doplnil predstavenie novej konzoly o nový gamepad, ktorý bude nový Elite Controller 2.0 vylepšený vo všetkých smeroch, ale aj drahší, keďže bude stáť 179 eur. AMD predstavilo svoje nové Ryzen procesory a aj prvé Navi grafiky a LG predstavilo zaujímave 1ms IPS monitory.

 

 

Príležitosť si nenechalo ujsť ani Atari, ktoré predstavilo svoje dosť drahé VCS konzoly. Tie budú prakticky PC s low-end AMD procesorom, na ktorých môžete hrať ako hry, tak si ich prepnúť do PC režimu, kde si nainštalujete napríklad Windows a funguje ako s PC, aj keď ako s pomalé PC. 

 

Zo služieb predstavil Microsoft svoju PC verziu Game Passu, ktorá ponúkla rovno desiatky hier a bude mať samostatnú ponuku oproti Xboxovej verzii. Teraz je za euro s tým, že úvodná cena je 4 eurá. Zároveň však budú obe spojené v Game Pass Ultimate, kde budú spolu s Xbox Live Gold. Nechýbala ukážka xCloudu, ktorý príde v októbri na mobily a umožní streamovať Xbox hry. Ubisoft prestavil svoju predplatenú službu uPlay Plus, ktorá bude obdoba Origin Acces Premier, teda ponúkne staré, ale aj najnovšie hry za mesačné predplatné. Stáť bude 15 dolárov. Ubisoft sa k tomu spojí v streamingu s Google, cez ktoré bude ponúkať svoje predplatené hry. V softvérovej oblasti sa pripravuje aj GOG 2.0 klient, ktorý chce zobraziť všetky vaše hry zo všetkých služieb a už si zaistil PC Game Pass Microsoftu.

 

Z našich článkov sme priniesli recenziu na Sniper Elite V2 Remaster, doplnili sme to racingom Velocity G, pridali sme aj VR titul Blood and Truth. Z hardvéru sme sa pozreli na zaujímavý notebook Asus ROG Zephyrus GX701 a aj na malé slúchadlá Creative Outliner Air. Z interview sme sa porozprávali s Jonathanom Blowom, autorom Braidu, a aj s Tomom Kailom, tvorcom Heaven's Vault





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18412)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk