Týždenník - na 116 rokov do väzenia

Tento týždeň bol bohatý na ohlásenia a zaujímavosti. Od odsúdenej esports hráčky cez Death Stranding pre PC až po vydanie Black Mesa.

pridal saver 8.3.2020 o 22:28 pod hry
Týždenník - na 116 rokov do väzenia

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň svetom hier otriasla správa, že peknučká eSports hráčka má ísť do väzenia na 116 rokov, pretože 118 z jej 10000 zákazníkov nedostalo tovar z jej eshopu. Nevieme podrobnosti, ale je z Brazílie a tam zrejme majú svoj špecifické zákony. Stále sa ešte môže odvolať a uvidíme, ako to celé skončí. 

 

 

Zo tohto sveta sme tu mali aj ďalšiu zvláštnosť a to Twitch streamera, ktorý bol počas streamu vystrelil z reálnej zbrane. Bol následne zabanovaný. Z iných extrémov sme tu mali predstavenie hernej postele, ktorú začali vyrábať v Japonsku.

 

 

Ozval sa nám aj Kojima, ktorý ohlásil vydanie Death Stranding na PC na začiatok júna, pridal aj ukážky z hry a to podporu ultraširokých monitorov a na videách priblížil aj foto režim, ktorý bude exkluzívny pre PC verziu minimálne pri jej vydaní.

 

 

 

Popritom vyšla dlho očakávaná Black Mesa, teda remake Half-Life 1 na Half-Life 2 engine a to všetko od fanúšikov. Je veľká škoda, že Valve niečoho takého nie je schopné. Aj keď pomaly sa znovu púšťa do vývoja a Half-Life: Alyx je rovnako na spadnutie. Bude však pre VR, ale nebude to ich posledná hra do série, ale len začiatok ich nového vstupu do tejto značky. Valve ukázalo z Alyx aj nové videá.

 

 

Z noviniek sme tu mali milé ohlásenie pridania slovenčiny do slovenskej stratégie Gray Zone, pričom čeština dostane aj dabing. Ohlásená bola aj nová Amnesia: Rebirth, ktorá príde na jeseň, ako aj potvrdenie vývoja nového Test Drive Unlimited. Predstavené boli požiadavky na Doom Eternal. Autori Command and Conquer remastru ukázali vylepšené prestrihové scény, ktoré sú možno až príliš rozmazané.

 

 

Z filmového sveta sme tu mali nové ohlásenie a to seriál The Last of Us, ktorý pôjde na HBO. Hercov ešte nepoznáme, ale vieme, že Ellie si má zachovať svoju sexuálnu orientáciu z hry. Z Playstation sféry sa pridalo aj ohlásenie Ghost of Tsushima, ako aj 20-te výročie vydania PS2

 

 

Z článkov sme si zhrnuli Čitateľský výber hier desaťročia, kde ste ako najlepšiu hru desaťročia vybrali Zaklínača 3. Popritom už padli nápady na celkovo najlepšiu hru vôbec. Určite sa na to pozrieme. Z recenzií sme ohodnotili Broken Lines, Suicide of Rachel Foster a aj Table Manners. V interview sme sa porozprávali so slovenským Powerplay štúdiom, pridali sme aj Snakebyte ovládač pre Nintendo Switch, a keďže prichádza Half-Life: Alyx, pozreli sme sa na to, aké VR headsety sa oplatia kúpiť.





Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19885)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk