Týždenník - Vaas sa vracia

Tento týždeň nám dal nové náznaky na GTA 6 a aj Far Cry 6.

pridal saver 26.4.2020 o 21:44 pod hry
Týždenník - Vaas sa vracia

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň nám dal nové náznaky na GTA 6 a aj Far Cry 6, kde sa objavili nové informácie z pozadia GTA 6 hovoriace o tom, že bude mať veľkú mapu a je vo vývoji už od roku 2014. Dokončenie nie je síce blízko, ale ani veľmi ďaleko. K tomu sa zdá, že sa vracia aj jedinečný Vaas z Far Cry 3 a možno ho uvidíme vo Far Cry 6. 

 

 

Z iných noviniek bol napríklad ohlásený Medieval Dynasty, titul, v ktorom budete stavať stredovekú dedinu, pričom sa snaží ísť štýlom Kingdom Come. Popritom dostal svoje požiadavky Flight Simulator, ktorý je síce nenáročný, ale ak ho budete chcieť pustiť naplno, pripravte si hlavne dostatok pamäte. Zatiaľ však nevieme, kedy Microsoft naplánuje vydanie. Vieme však, že Gears Tactics vychádza už o pár dní

 

 

Keď sme pri Microsofte, ten práve predstavil Cyberpunk verziu Xbox One X a teraz plánuje aj predstavenie nového Xboxu, ktoré zrejme bude začiatkom mája a vyzerá, že tam uvidíme aj Xbox Series S. Potvrdil to aj Phil Spencer s tým, že predstavovanie hier nebude ďaleko. Medzitým bolo zaregistrované aj Xbox Series X logo, aj keď Microsoft k nemu dodal, že nemusí byť finálne. K novému Xboxu sa vyjadrili aj vývojári a niečo k cene povedal aj bývalý viceprezident Xboxu, kde sa vyjadril, že nižšia cena by pre Microsoft nič neznamenala, pre Sony by to bola veľká rana. 

 

Zo Sony oblasti sa zdá, že Guerilla plánuje Horizon sériu rovno ako trilógiu a vývojár Dying Light II hovoril, ako sa mu veľmi páči nový PS5 gamepad. Rovnako pri Sony čakáme prestavenie PS5 konzoly niekedy v máji až júni. Popritom Kojimov Death Stranding mieri na PC, ale trochu sa zdrží, keďže pre koronu nestíha Kojima rozniesť všetky zásielky osobne, a tak hra príde o mesiac a pol neskôr. Zatiaľ si však môžete na PS4 verzii trénovať čúranie do snehu.  

 

 

Práve bolo potvrdené, že štúdio vyvíjajúce Day Z na Slovensku už skončilo a vývoj sa presúva späť do Česka. U nás sa vývojári presunuli do štúdia patriaceho pod THQ Nordic. Bude zaujímavé sledovať čo vytvoria. Uvidíme, čo vytvoria, možno prvý slovenský killer titul. 

Keď sme pri killer tituloch, spomeňme si aj na kvalitu pôvodného Crysisu.

 

 

V mobilnej oblasti Motorola predstavila pôsobivú sériu Edge mobilov, teraz so zaobleným displejom a výkonným procesorom. Samsung ohlásil prípravu 600MP senzoru do mobilov, keďže aktuálnych 108MP je málo. Popritom náš lokálny Samsung vydal rebríček napredávanejších TV a soundbarov.

 

 

Z recenzií sme priniesli nečakane ohlásený XCOM Chimera Squad, pridali sme aj recenziu na Final Fantasy VII Remake. Zrecenzovali sme aj surrealistickú VR adventúru Paper Beast, Infliction, vojnovú adventúru Throught the Darknes of Times a aj manažmentovku Stationflow. V preview sme sa pozreli na bojovku Guilty Gears Strive. Z hardvéru sme sa pozreli na Steelseries Rival 3. Pridali sme aj sériu zábavných bugov z World of Tanks.





Páči sa mi! (+1)







Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19855)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk