Xbox Games showcase začne o 18:00, pre-show začína už o 17:00

Microsoft dnes predstaví hry zo svojich Microsoft štúdií, plus preshow ukáže viac aj od ďalších firiem.

pridal saver 23.7.2020 o 17:57 pod hardware
Xbox Games showcase začne o 18:00, pre-show začína už o 17:00

HARDWARE > NOVINKY >

Microsoft dnes predstaví hry zo svojich Microsoft štúdií o 18:00, plus pre-show u Geoffa začne o 17:00 s ďalšími premiérami aj od partnerov a post-show, kde sa porozpráva s Aaronom Greenbergom a vývojármi.

Ak chcete len samotný Xbox showcase bez pre-show a post-show, ten môžete sledovať tu:

Ako prvý bol v rámci preshow ohlásený Dragon Quest XI, ktorý príde na PC a Xbox 4. decembra 2020. 

Nasledoval ho Exomecha titul, free 2 play multiplayerovka, ktorá príde v roku 2021 a ponúkne boj vojakov a veľkých mechov mierne v štýle Titanfallu, ale viac japonsky ladené a viac vo vonkajších prostrediach.

Preshow pokračuje novým trailerom na Watch Dogs Legion.... ukazujúcim ľudí, ktorých si môžete najať na svoj boj. Predviedla sa aj ponuka 15 indie hier optimalizovaných pre Series X a aj zvláštny japonský titul Balan wonderworld.

 

Hlavná časť odštartovala očakávanou ukážkou Halo Infinite, ktorá dostala prvý trailer a aj gameplay z kampane. Hra dostane viac otvorený svet a samozrejme 60 fps framerate. 

 

Pôsobivý trailer ukázal State of Decay 3, ktorý už dostane Xbox Series X a PC verziu, zrejme najskôr v roku 2021, ak nie neskôr.

 

Raytracingový trailer ponúkla aj Forza Motorsport, teraz už bez čísla, keďže autori chcú ukázať prevedenie tejto značky na novú generáciu. Od Rare prišiel nový trailer na ich pôsobivý Everwild.

Nechýbala ani nová ukážka na Tell Me Why od DontNodu aj s dátumom na koniec augusta. Autori Ori ohlásili vylepšenú Series X verziu hry v 4K/120fps a s vylepšeným zvukom.

 

Najväčšie tajomstvo galaxie odhalíte v Outer Worlds: Peril on Gorgon expanzii už začiatkom septembra.  Ukázal sa aj Grounded, ktorý príde 28. júla do game preview

 

Predstavený bol Avowed titul, nová fps RPG od Obsidianu. Nové štúdio Microsoftu Int./Night predstavilo interaktívnu drámu As Dusk Falls. Ukázal sa aj Psychonauts 2 s titulnou skladbou naspievanou Jackom Blackom.

Destiny 2 príde na Xbox Series X v 4K/60fps, ale už v septembri aj do Game Passu, pričom majitelia Game Pass Ultimate budú môcť hru streamovať aj na mobily cez xCloud.

Prišiel aj GCS Gameworld, ktorý ukazuje nového Stalkera 2. Pridal sa aj Warhammer Darktide , ktorý uvidíme v roku 2021 na Xbox Series X a PC. Tetris Effect príde na xbox ešte koncom tohto roka, ukázal sa aj Gunk a od Bloober teamu samozrejme The Medium, ktorý teraz ponúkol rozsiahlejší trailer. 

Sega priniesla New Genesis Phantasy Star Online 2 aUkázala sa aj kampaň pre CrossfireX od Remedy.

Gears 5, Forza 4, Sea of Thieves budú optimalizované na Xbox Series X, plus k launchu konzoly bude pripravených cez 100 titulov pre konzolu.  Nakoniec všetky prezentované hry budú rovno pri vydaní v Game Passe.

Celé to uzavrelo Fable.  Pritom Microsoft povedal, že ešte nenukázal tituly od všetkých svojich štúdii a bude pokračovať nabudúce.





Páči sa mi! (+11)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19907)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk