World of Warcraft: Arathi Basin na ceste

pridal blade 12.8.2005 o 9:07 pod hry
HRY > NOVINKY >

Nie je to ani tak dávno (konkrétne 7, júna), čo Blizzard uvoľnil prvú verziu bezplatnej expanzie Battlegrounds pre ich hit World of Warcraft a čo nevidieť sa dočkáme aj jej rozšírenia. Ako už samotný názov napovedá, bojiska priniesli do hry dvojicu PvP arén, v ktorých sa mohli bojachtiví hráči stretávať a dávať si vzájomne do držky, koľko sa im len zachcelo. Keďže, ale lokalita Warsong Gulch umožňovala iba drobné 10 vs. 10 súboje a Alterac Valley naopak len monštruózne bitky čítajúc 40 hláv na každej strane, autori sa rozhodli vytvoriť ďalšie bojisko, ktoré by bolo akousi zlatou strednou cestou medzi prvotne implementovanými mapami.

Arathi Basin, ako sa teda nová PvP lokalita volá, ponúkne zmes herných princípov, ktoré priniesli jej predchodcovia (Warsong Gulch bol založený na móde CTF, Alterac naopak čerpal z princípov RTS) a má teda ponúknuť odlišný herný zážitok, než ten, na ktorý sme zvyknutí. Pred samotným začatím kola sa hráči pričlenia k jednej z protichodných strán (League of Arathor – dobrí, Forsaken Defilers – prekvapivo zlí) a potom už len hurá za obsadzovaním zásobovacích bodov. Tých je po mape roztrúsených dokopy 5, pričom hlavným cieľom každej z bojujúcich strán je nazhromaždiť 2000 jednotiek skôr, než to urobí súper. Ani vám teda nemusím pripomínať, že strana, majúca v držbe väčšinu „nodes“ bude získavať zdroje rýchlejšie, z čoho teda vyplýva, že dobíjanie týchto kľúčových bodov bude poriadne krvavé.

Veľmi zaujímavo znie fakt, že maximálny počet hráčov bude 15 za každú stranu a teda zaberanie spomínaných bodov a ich následná obrana budú vyžadovať poriadnu dávku strategického myslenia, nehľadiac na to, že veľké množstvo bitiek sa strhne aj o cintorín, jediný respawnovací bod v aréne. Príliš malo posíl, a príliš veľa miest záujmu – hotový raj pre taktizovanie a chytré manévrovanie. Ak vás predchádzajúce vety poriadne navnadili, tak len dodáme, že Arathi Basin k nám dorazí už čo nevidieť, ako súčasť ďalšieho WoW updatu.





World of Warcraft: Arathi Basin na ceste
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19536)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk