UKONČENÉ: All in! Games oslavuje a spolu s nimi vám rozdáme stovky hier!

Hry Chernobylite, Tools Up!, Arboria, Fort Triumph, Paradise Lost, Lumberhill a Of Bird and Cage môžu byť vaše!

pridal matus_ace 5.12.2021 o 13:59 pod hry
UKONČENÉ: All in! Games oslavuje a spolu s nimi vám rozdáme stovky hier!

HRY > NOVINKY >

UPDATE: To bolo veľmi rýchle! Všetky kódy sú už rozdané. Gratulujeme tým, ktorí si stihli hry uchmatnúť. V budúcnosti pripravíme ďalšie súťaže aj rozdávačky. Ak vás hry zaujali, nájdete ich na Steam profile All in! Games a niektoré aj v zľavnených balíčkoch.

 

Vydavateľstvo All in! Games oslavuje svoje 3. narodeniny a aj keď možno nepatrí k tým najznámejším menám v biznise, v portfóliu má kvalitné a zaujímavé hry. Zástupcovia vydavateľstva nás oslovili, či by sme tieto narodeniny neoslávili s nimi, na čo sme radi prikývli. A najlepšie na tom je, že darčeky dostávate vy! Máme pre vás stovky hier v podobe kódov na Steame, ktoré si môžete uchmatnúť. Dokonca si môžete vybrať, ktorú hru chcete. V ponuke sú Chernobylite, Tools Up!, Arboria, Fort Triumph, Paradise Lost, Lumberhill a Of Bird and Cage. Stačí mať len dostatočne rýchle prsty a sú vaše. Kliknite na odkaz vedľa názvu hry a vyplňte svoj email, kam následne príde kód na aktiváciu hry.

 

Unikátna kombinácia metalu a hry v podobe dvojhodinového albumu so zaujímavým príbehom a netradičnou hrateľnosťou. V hre nájdete hudobníkov z Guns N' Roses, Epica alebo Within Temptation.

 

Uletená multiplayerovka ideálna na lokálne párty hranie, v ktorej sa chopíte partie drevorubačov. Snažíte sa postupne plniť svoje úlohy, pričom príroda proti vám bojuje na každom kroku.

 

Ďalšia hra zameraná na lokálny multiplayer a párty hranie, ale v tejto sa chopíte partie majstrov, ktorí majú za úlohu renovovať domy. Bojujete nielen proti času, ale aj s rôznymi prekážkami.

 

Fantasy ťahovka, ktorá kombinuje súboje XCOMu so skúmaním sveta z Heroes of Might & Magic. Pomocou fyziky môžete ovplyvňovať okolie a aj svoju taktiku, pričom autori chcú ponúknuť aj výzvu.

 

Hra umiestnená do alternatívnej histórie, kedy po 2. svetovej vojne zostala zo Zeme postapokalyptická pustina. V koži malého Szymona sa vydáte odhaliť tajomstvá nacistického bunkra.

 

3D roguelite akcia s prvkami RPG, v ktorej sa z vás stane jotunský bojovník, ktorý sa vydáva do neustále sa meniacich dungeonov Durnaru, kde sa pokúsi uzdraviť Yggdrasil. V hre využijete rôzne zbrane a mutácie.

 

Sci-fi survival hra s RPG prvkami, ktorá vás zavedie do Černobyľu, aby ste tam odhalili ďalšie jeho tajomstvá a zároveň prežili osobný príbeh Igora, ktorý v Pripiati hľadá svoju snúbenicu.





Páči sa mi! (+3)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (34)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18425)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk