Týždenník - Vianočník

Vianočný týždeň už bol oddychový a prichádzali hlavne rôzne súhrny a menšie novinky.

pridal saver 26.12.2021 o 21:43 pod hry
Týždenník - Vianočník

HRY > NOVINKY >

Vianočný týždeň už bol oddychový a prichádzali hlavne rôzne súhrny a pred CES rôzne hardvérové novinky. Plus začali výpredaje prakticky na všetkých platformách a nechýba ani na Steame, kde rovno začalo aj hlasovanie o hry roka. Zahlasovať môžete aj Cyberpunk.

Z filmov vyšiel Matrix Resurrections, ktorý pokračuje v príbehu Matrixu, čiastočne ho reštartuje a eventuálne rozbieha novú sériu. Uvidíme však, či nejako bude pokračovať alebo to zostane otvorené. Prijatie je rozmanité, niekomu sa páči, niekomu nie, záleží, čo si z toho kto zoberie  Po Matrixe teraz Keanu pripravuje Johna Wicka 4, ktorý bol odložený na rok 2023.

K tomu na Netflix pribudla aj nová séria Zaklínača, ktorú už rozanalyzoval expert na šerm. Ale keď sme už pri ňom, niekto si všimol zaujímavú podobu:

Týždenník - Vianočník

Z hardvéru sme tu mali ukážku výkonu nižších procesorov 12-generácie Intelov, ktoré prídu začiatkom roka a aj ukážku toho, ako sa dá pretaktovať integrovaná grafika. Z procesorov sa objavil nový ruský procesor Elbrus, ktorý je však ďaleko za konkurenciou.

Pri grafikách sme sa pozreli, ako funguje Nvidia Image Scaling a porovnali ho s DLSS. Je to ako kvalitnejšia verzia upscalingu, ktorú si môžete zapnúť prakticky na všetky hry alebo aj na celý systém.

Keďže je koniec roka, pozreli sme sa na najsledovanejšie herné videá na youtube, kde to ovládol PUBG, COD a Battelfield a pozreli sme sa aj na seriály a filmy, tam vládla Godzilla a Spider-man. Mimochodom, Spider-man bude zrejme prvý film od roku 2019, ktorý prekoná miliardové tržby.

Metacritic už zhrnul aj najhoršie hry roka, ktoré "vyhral" eFootball. V rebríčku je aj GTA Trilogy remaster, pri ktorom sa mimochodom Rockstar znovu prebral a  PC hráčom rozdáva ďalšiu hru. Zvláštne, že len PC hráčom. 

 

Z recenzií sme priniesli Kingdoms of Amalur Re-Reckoning Fatesworn, pozreli sme sa aj na White Shadows, Demon Turf, malú hru Runick, pri ktorej sme rozdávali aj kódy. Z hardvéru sme otestovali low-end PC od HP, ktoré na svoju cenu nie je zlé. Priniesli sme tiež recenziu nového Asterixa.

K tomu sme si zhrnuli aj prvé veci z aktuálneho roku a to podcasty a  interview, ktoré sme priniesli.





Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (7)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (0)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (2)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19748)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk