Ceckatá zádušná omša

pridal NoName 19.10.2022 o 7:31
Ceckatá zádušná omša


Och, zaujať v dnešnej dobe je naozaj ťažké. Svoje o tom dobre vie aj JLo (53), ktorej pomaly, ale isto po toľkých rokoch dochádzajú nápady.

Posledné dekády si Jennifer vždy poistila pozornosť snubnými prsteňmi. Tie zbierala ako také magnetky z dovoleniek. Niekto by povedal, že ona nemôže za to, že toľkým chlapom domotala hlavy. Ja som však takého názoru, že speváčka to brala ako win-win situáciu (a možno ich aj k žiadosti o ruku donútila). Opäť zaujala verejnosť, a ešte aj zarobila, pretože k svadbe v mnohých prípadoch ani nedošlo, no dievča predsalen zhrablo miliónové šutre. A dobre jej tak!

Aj čas niečo stojí, a ten jej už tobôž hej. Každopádne vráťme sa k veci. Jennifer napokon povedala “áno” bývalému/terajšiemu Benovi Affleckovi (50), a tak so svojou zberateľskou záľubou nakoniec musela skončiť. To však ale vôbec neznamená, že aj pozornosť si prestala tak silene pýtať. Predsa zaujať sa dá aj inak. Napr. tým, že si na zádušnú omšu oblečiete šaty, z ktorých vám idú cecky vypadnúť tak, že keby mali aj oni svoje vlastné genitálie, tak aj tie bez problémov všetci naokolo vidia.

Zaľúbenci cez víkend pricestovali súkromným lietadlom na Floridu, aby sa večer zúčastnili špeciálnej zádušnej omše. Tá sa konala na počesť podnikateľa a významnej spoločenskej osobnosti JR Ridingera (†63), ktorý zomrel tento rok v auguste. Ak si však myslíte, že JLo konečne aspoň raz pochopila situáciu a prijala fakt, že toto nie je o nej, ste pekne naivné jedince. Bolo to práve naopak. Lopezka aj túto príležitosť využila na to, aby bola vnímaná. A to takým spôsobom, že zvolila úplne nevhodný outfit.

Hoci mala Jenn na sebe čierne jednoduché šaty bez akýchkoľvek gýčových čačiek, outfit na omšu to skutočne nebol. Výstrih bol totiž tak veľký, že ledva zakryl bradavky. Inak povedané…stačil by jeden poskok, a jej kozy by vyskočili a odrážali sa ako také dve basketbalky. Fakt strašný výber. Ale zámer splnil, takže fajn. Kto si z vás zapamätal meno toho zosnulého? No vidíte… Good job Jenn.

 

Jenn aj do zeme pôjde tak, aby si nejaký nekrofil pred stykom s ňou nemusel sám dopomáhať… viete ako, keby náhodou.

Ceckatá zádušná omša

 

Prečo sa ten Ben tvári vždy tak otrávene?

Ceckatá zádušná omša

Ceckatá zádušná omša

 

Ceckatá zádušná omša

 

Ceckatá zádušná omša

Ceckatá zádušná omša

 

Áno, aj dcéru Emme (14) a.k.a. mladšiu verziu speváčky LP vzala so sebou

Ceckatá zádušná omša

 

Ako moc zle si na tom, keď už aj Kim Kardashian (41) sa dokáže vhodnejšie obliecť

Ceckatá zádušná omša

Toto je ten zosnulý pán podnikateľ - JR Ridinger

Ceckatá zádušná omša

 

Lopezka s ním v minulosti

Ceckatá zádušná omša

 

Kimča tiež s ním kedysi

Ceckatá zádušná omša

 

BONUS:

Prvá foto, kde sa Ben usmieva, no JLo práve vtedy vyzerá ako každá babka, keď vidí, že Lidl má tento týždeň múku o 0, 10€ lacnejšiu… Budú buchty!!!

Ceckatá zádušná omša

 

Zdroje: Justjared.com







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk