KISS PSYCHO CICUS

KISS PSYCHO CICUS

8.8

Recenzia na PC verziu

Takže máme tu novú akciu Kiss Psycho Ciscus... skupinu Kiss asi niekto poznáte je to stará hard rocková skupina zo 70tych a 80tych rokov. Na skupinu sa však už pomaly zabúda ale stále žijú ich akčné figúrky ktoré boli rozdávané pri ich posledných koncertoch a nakoniec bola podľa nich napísaná aj série komiksov Kiss: The Psycho Circus. Kde všetci štyria členovia skupiny ma´ju rozlišné vlastnosti a zbrane ktorými vždy porazia zlo. A bojujú proti nejakýmprotivným klaunom z psycho cirkusu :) Psycho Circus bol mimochom aj jeden z ich albumov.

Ale v príbehu ide o to že Kissáci chceli zneškodniť The Nightmare Kinga ale nepodarilo sa im to a ostali s ním uväznení v alternatívnej dimenizí. No predtým ako ho zajali Nightmare king pripravil zrod svojho potomka Nightmare Childa ktorý má vytvoriť vo svete chaos... Aj keď jedna vec mi nejde do hlavy prečo sa to všetko ma udiať v Cirkuse, to asi nikto netuší :)

Kiss Psycho Cicus
Kiss Psycho Cicus
Kiss Psycho Cicus
Na začiatku si vyberiete jednu zo 4 postáv, každá ma svoj príbeh a svoje vlastnosti. Ale odporúčam začať prvou lebo príbeh postupne nadväzuje. Začínate bez zbraní a niekde v nejakej chatrči kde vás zo začitaku bude navigovať jedna veštica ktorá vam bude hovoriť čo máte robiť a kde čo hladať... zbrane tu máte základnú to je zyvčajne nejaký meč a potom už len zbierate také násady na ruku sú tam potom klasiky ľadový rotačák, nejaká pancierovka, a aj niečo ako granátomet ... zbrane sú tiež trochu psycho takže sa nedajú dobre opísať :) ale keď už máte zbraň idete a zabíjate najskôr mále pavúky, potom nejaké psy čo po vás strielajú oheň, potom zase nejakých lietajúcich mutantov a niekedy stretnete aj nejakého obrneného človeka ktorého tiež ľahko sundáte, potom stretente aj pavúkoidného kaluna ktorý tiež nebude robiť problémy. Teda možno na vyšších obražnostiach hej ale na easy a druhej obražnosti je to pohoda, počet nepriateľov sa postupne zvyšuje a samozrejme aj vaše zbrane sa zlepšujú...koniec levelu vždy nájdete tam kde je nejaká vesta, alebo čo. Tretí alebo štvrtý level sa mi páčil lebo ste prešli jednými dverami a zistili ste že všetko kde ste doteraz boli bolo extrémne malé a že extrémne malý ste teraz aj vy lebo ste sa ocitli v knižnici a rovno na jednej poličke kde vy nesiahate ani do štvrťky velkosti knihy :)

A takýcho prevkapení v hre bude ešte viac, kôli nim sa to aj oplatí zahrať a možno aj prejsť.

Kiss Psycho Cicus
Kiss Psycho Cicus
Kiss Psycho Cicus

Čo sa týka enginu, je použitý Lithtech 1.5 čo je taká medzi verzia medzi Lithtech1.0 ktorý bol použitý v Shogo a Blood2 a Lithtech 2.0ktorý bude napr v No One Lives Forever a teraz aj v Sanity. Podľa mna to bol vždy super engine aj keď trochu náročnejší na hardware, ale teraz s 3d kartami sa to trochu zoptimalizovalo a ľudia čo majú dobré karty hrávajú v 1024x768 a 32 bit a ostatný potom už klesajú z rozlíšením až niekde na 640x480 a16bit toto rozlíšenie napr v pohode stíha aj stará TNTeča a 400Mhz procesor. Mne osobne hra v pohode chodila na 1024x768 a mám nejakú ATInu a okolo 900Mhz procesor :) keď som skúšal procesor na 500Mhz tak to trochu trhalo v 800x600 ale dalo sa to hrať. Ale podme k tomu ako to vyzerá v hre, grafika je super, efekty sú tiež pekné a asi najviac sa v engine pohrali z oblohou ktorá je dvojitá priesvitne texturovaná a nad ňou ešte jedna textúra :) a potom sú tam dokonalé aj všetky dymové, ohňové a plazmatické efekty. Ináč prostredie je klasika na úrovni Unreal enginu, rozľahlé vonkajšie priestranstvá engine stíha renderovať v pohode a takisto aj vnútorné miestnosti sú v pohode.

Hudba hmm čo sa týka hudby zabudnite na Kiss budete tam počuť len jednun ich vec a to 'God Gave Rock and Roll'  ináč klasika zvuky ako vo všetkých hrách a ostatná hudba tiež normál.

Kiss Psycho Cicus
Kiss Psycho Cicus
Kiss Psycho Cicus

A finálne rozhodnutie, ak ste už všetko prešli pustite sa aj do tohto... oplatí sa, hlavne kôli tým prekvapeniam lebo nikdy neviete aký bude ďalší level.... ale ináč priemerná strielačka, ktorá mohla byť lepšia , niečo ako Daikatana.


napísal saver 24.7.2000
Páči sa mi!
8.8
Používatelia
5.7
KISS PSYCHO CICUS


Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19620)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk