Červený, mŕtvy a nebezpečný

Red Dead Redemption je pokračovanie westernu z roku 2004. Okrem toho, že hra presedlala z Xboxu a PS2 na ich mladších bratov PS3 a Xbox 360, je odlišný aj obsah.

pridal uni 5.6.2009 o 11:47 pod hry
Červený, mŕtvy a nebezpečný

HRY > NOVINKY >

Red Dead Redemption je pokračovanie westernu z roku 2004. Okrem toho, že hra presedlala z Xboxu a PS2 na ich mladších bratov PS3 a Xbox 360, je odlišný aj obsah.

Hlavnou postavou je tentoraz John Marston, s ktorým prežijete príbeh, ktorý sa odohráva 50 rokov po udalostiach pôvodnej hry, už počiatkom 20. storočia. Dej sa bude odohrávať v troch teritóriách, na pohraničí, v Mexiku a na severe krajiny. V každej oblasti budú mestečká a sídla s bankami a obydliami. Pri cestovaní z mesta do mesta, či už v sedle koňa alebo na dostavníku, sa postava dostane do rôznych náhodne generovaných situácií. To znamená, že budú neočakávané prepady banditami, šarvátky s políciou a dokonca útoky horských levov. Tvorcovia hovoria o fungujúcom ekosystéme s rôznymi divokými zvieratami ako sú hady, vlky, zajace, či medvede, ktoré sa prirodzene správajú vo svojom prostredí a vzájomne na seba reagujú.

Netreba zdôrazňovať, že na cestách stretnete mnoho priateľov i nepriateľov, ktorých smrť si užijete aj v režime "Dead eye", teda v spomalenom čase. Hra ponúkne rôzne misie, napríklad  v jednej bude treba zachrániť rukojemníka, v inej ochraňovať idúci vlak pred banditami, ktorí sa dajú efektne zostreliť spolu s koňmi, na ktorých jazdia.

Peniaze si budete môcť zarobiť viacerými spôsobmi. Okrem iného lovom zvierat, hazardnými hrami a aj hrou s nožom, ktorý treba šikovne premiestňovať pomedzi prsty ruky položenej na stole tak, aby čepeľ neporanila dlaň. 

Štruktúra členenia otvorenej krajiny v hre pripomína GTA a zahrňuje aj premenlivé počasie a denný a nočný cyklus. Okrem ukazovateľa zdravia postavy, ktoré sa vylepší oddychom, je na obrazovke aj ukazovateľ kondície koňa. Hra bude obsahovať aj zatiaľ bližšie nešpecifikovaný multiplayer. Medzi zbraňami budú nože, sekery revolvery, pušky, gatling a TNT.

Nedávno bol avizovaný odklad hry na prvý fiškálny kvartál 2010, to znamená, že Red Dead Redemption sa objaví niekedy v rozmedzí 31. novembra 2009 až 30. apríla 2010.





Páči sa mi!

Zaradené pod: gta, xbox, ati






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19907)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk