Battle.net 2.0 prezentuje svoj potenciál

Hltajte informácie a pozrite si video preview, ktoré prezentuje kvality online systému od Blizzardu.

pridal uni 10.2.2010 o 13:33 pod hry
Battle.net 2.0 prezentuje svoj potenciál

HRY > NOVINKY >

Starcraft 2 je priamo spätý s uvedením do praxe inovovanej verzie online systému spoločnosti Blizzard. Známi vývojári hovoria o veľkom potenciáli Battle.net 2.0. Na stránke Starcraft II dokonca zverejnili rozsiahle preview a to vo forme video rozhovoru s Gregom Canessa, aj vo forme textových správ. Video vám ponúkame aj my a tiež vám v kocke povieme, čo vlastne môžeme od verzie 2.0 očakávať.

Battle.net 2.0 má tieto základné piliere:

  • stále pripojenie
  • súťažná aréna pre všetkých
  • sociálna sieť a komunikácia medzi užívateľmi
  • mody a doplnky od užívateľov.

 Battle.net 2.0 preview

V praxi to bude znamenať, že všetky nové hry od Blizzardu, vrátane Starcraft II, Diablo III, ale aj už fungujúceho World of Warcraft, budú fungovať so stálou online podporou. Prejaví sa to aj počas hrania singleplayeru, kde sa zaznamenajú štatistiky, odomknú achievementy a napríklad aj ikony, ktoré môže hráč použiť pri prezentovaní v rozhovoroch.

Battle.net bude podporovať súťaživosť, prinesie ligy, výzvy, rebríčky a vraj doteraz najlepší automatický systém vyhľadania multiplayerovej hry. Začlení hráčov podľa ich schopností a skúseností a umožní aj spoločný postup a ohodnotenie koordinovaných tímov.

Komunikácia zahrňuje možnosť viesť dialógy s inými užívateľmi systému v hrách aj mimo nich a to dokonca aj hráčov, ktorí súčasne hrajú dve rozdielne hry od Blizzardu, teda v úvode to bude možné pri tituloch Starcraft II a WoW.

Podpora modov a vlastných návrhov u hráčov bola aj doteraz a umožnila vznik napríklad aj známeho režimu DOTA či Tower Defense. Battle.net 2.0 ešte viac podporí kreativitu hráčov, konkrétne aj tým, že poskytne sadu nástrojov v rámci Starcraft II.

Battle.net 2.0 vyzerá zatiaľ veľmi dobre a zrejme to bude najlepšie fungujúca sociálna herná sieť. Bude zahrňovať výlučne tituly od spoločnosti Blizzard a príslušnú komunitu. A keďže sa prebudí a ukáže svoje možnosti pri spustení hry Starcraft II, je to o dôvod viac, prečo sa tešiť na túto stratégiu. Teda ak nemáte problém s internetom.





Battle.net 2.0 prezentuje svoj potenciál  Battle.net 2.0 prezentuje svoj potenciál  Battle.net 2.0 prezentuje svoj potenciál
Battle.net 2.0 prezentuje svoj potenciál  Battle.net 2.0 prezentuje svoj potenciál  Battle.net 2.0 prezentuje svoj potenciál
Páči sa mi!

Zaradené pod: ati






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (1)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19641)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk