NEXTGEN EXPO 2011

NEXTGEN EXPO 2011

Herno - digitálna show

Článok

Neviete, čo budete robiť tento víkend? My vám to prezradíme! Príďte sa zabaviť už tento víkend (12. - 13. novembra) na Next-Gen Expo 2011 do bratislavskej Incheby s celou rodinou, individuálne alebo s kamarátmi a okúste na vlastnej koži nielen najhorúcejšie herné novinky, ale aj technologické hračky či rôzne gadgety. Máme pre každého niečo!

Výstavná plocha 2600 m2 nám dovolila doslova sa vyblázniť a jednotlivé expozície nafúknuť do rozmerov, ktoré pripomínajú tradičnú výstavu, ale množstvom atrakcií, súťaží a turnajov sme zostali verní zábave. A to počas oboch dní. Čo všetko si budete môcť vyskúšať?

Najväčším stánkom na NextGen Expe bude Microsoft s viac ako tromi desiatkami stojanov a obývačkami, v ktorých bude dominovať predovšetkým Kinect. Dance Central 2, Kinect Sports Season 2 doplní racing Forza Motorsport 4 na troch monitoroch, špeciálne miesto dostanú aj Halo a Gears of War 3. Vraj ak motyka vystrelí, tak v predpremiére si zahráte aj Halo Anniversary a Disney Adventures.

Po prvýkrát zavíta na Slovensko aj spoločnosť Nintendo s takmer dvomi desiatkami stojanov Wii a 3D handheldu 3DS. Just Dance 3 je viac ako istý, rovnako aj bláznivé zajace od Ubisoftu. Bude aj Zelda: Skyward Sword? Dúfame, že áno! Konzolovú trojicu uzatvorí Sony s PS3, Move a PSP. Nenecháva nič na náhodu a dvojica kokpitov Gran Turismo 5 budú pripravené uspokojiť motoristické chute takisto ako aj dobrodružný hit Uncharted 3. 


PC sekcia bude tento rok mohutná a to nielen vďaka finále Majstrovstiev Slovenska v hraní počítačových hier v spolupráci s Playzone, ale aj počítačom na voľné hranie do bratislavskej herne Storm. Battlefield 3, Modern Warfare 3, Skyrim budú tvoriť len zlomok titulov. K dispozícii budú aj výkonné herné zostavy od HP, notebooky Alienware a keď sme u prenosných zariadení, tak celé portfólio prinesie aj Toshiba.

Svoje miesto na výstavnej ploche má aj EA, pripravte sa na nášup Battlefieldu 3, nových Simsov a Need For Speedu. A klobúky si budete musieť držať v racing simulátore D-Box od spoločnosti Party-Hry. Ak sa nezapášete, odstredivá sila vás vykopne von zo sedačky.

Útokom na zrak a sluch bude tučná aparatúra s 3D telkou v military stane. Priestor 6x6 metrov sa bude otriasať pod kanonádou Modern Warfare 3 a Uncharted 3. O kúsok ďalej si budete môcť vyskúšať streľbu z airsoftých zbraní na strelnici partnera Municak.sk.

Hranie, hranie, hranie, ak vám to nestačí, tak spoločnosť Conquest po minuloročnom úspechu prinesie svoje hračičky a diaľkovo ovládané autíčka, vrtuľníky a lietadielka pre malých i veľkých. A keď prídete s maminou alebo priateľkou, pre nich tu bude špeciálny kútik, kde si môžu oddýchnuť a dopriať thajskú masáž či rovno kozmetiku Mary Kay.

Na relax je vyčlenených 20 FatBoyov, kde sa môžete váľať a pritom úplne ležérne sledovať prednášky na našom vlastnom stagei, ktorý bude aj základňou Sectoru. Tu si vypočujete, čo-to o iOS5, tu sa schuti zasmejete na najlepších reklamách a naopak najhorších sci-fi filmoch, ktoré pripravil náš sesterský web Kinema.sk. Ďalej sa tu budú predvádzať hry od EA, Activision, hardvér od Logitechu. Na tomto mieste prebehne aj diskusia s redaktormi Sector.sk ako aj mini turnaje v Guitar Hero, Tekken Dark Resurrection. Špecialitkou bude súboj myslí v MindBall. Prídite ukázať, kto je väčší Jedi, vy alebo Sector? 


Celkovo na NextGen Expo 2011 sú pripravené turnaje v hrách: Modern Warfare 3, Battlefield 3, Forza Motorsport 4, Gran Turismo 5, FIFA 12, Halo, Kinect Sports 2, Dance Central 2, Shoot, Fight a Super Street Fighter IV. Plus kopec ďalších mini turnajov aj s moderátormi rádia Europa 2. Zápis na turnaje je aspoň 30 minút pred začiatkom. Pre zvýšený záujem a počet je účasť silne obmedzená. O podrobných pravidlách vás ešte budeme informovať.

Máme pre vás prichystaných kopec cien, darčekov určených aj na rozdávačku, navyše každý hrá v tombole o mimoriadne atraktívne ceny vrátane konzol PS3, Xbox, Nitnendo a hlavnú cenu – hernú zostavu od HP v hodnote 1500 EUR. A keby sa vám súťaženia málilo, spolu so vstupenkou dostanete hraciu kartu s deviatimi úlohami. Ak ich splníte rýchlo, môžete získať hry a špeciálne odznaky.

Mimo herného segmentu predvedú na NextGen Expo 2011 svoje produkty aj spoločnosti LG, Benq (3D televízory a 3D projektory do malých priestorov), HTC, Logitech, Apple. Prebehne tu komunitné stretnutie Powerplay manažérov, v stánku Ohníka zase autogramiáda so superstáristkou, na voľné čítanie budú k dispozícii časopisy vrátane PC Revue.

To, čo si odskúšate, si budete môcť aj kúpiť priamo na NextGen Expo 2011 a to aj rôzne gadgety od výmyslu sveta vrátane poháňaných slnkom či lietajúcej ryby-vzducholode. Nielen hry, ale aj oblečenie hľadajte v stánku Brloh, oficiálny merchandising zase v stánku Sector. Aby vám nevyschlo v krku a neškvŕkalo v žalúdku, občerstvenie zabezpečí Storm.

Pre viac info o NextGen Expo sledujte facebookové stránky, kam pribúdajú denne nové aj zákulisné informácie a fotografie.

Tak, čo už viete, čo budete robiť tento víkend? Vidíme sa na NextGen Expo 2011!

Kedy? 12. - 13. november
Kde? Incheba Expo Bratislava, hala B.1
Koľko? Jednodňový lístok 7 EUR, dvojdňový 10 EUR
Predpredaj? Brutalne.sk, Ticket Portal v sieti predajní Brloh.


napísal redakcia 7.11.2011
Páči sa mi!
NEXTGEN EXPO 2011


NextGen Expo 2011
PC
PS3
PSP
Xbox 360
PS Vita
3DS

Vývoj: Sector
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 24. november 2012
+ SLEDOVAŤ HRU

Mám

Čakám

Prešiel

Hrávam

Zoznam
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18393)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk