Sony press konferencia na GamesCome

Od Sony očakávame na GamesCome najväčšie veci a jej press konferenciu môžete sledovať o 19:00.

pridal saver 14.8.2012 o 20:06 pod hry
Sony press konferencia na GamesCome

HRY > NOVINKY >

Od Sony očakávame na GamesCome najväčšie veci a jej press konferenciu môžete sledovať o 19:00. Live bude na  gamescom playstation stránke. Firma by mohla ohlásiť PS3 superlite spolu so znížením ceny a rovnako aj zníženie ceny PS Vita, plus sériu hier.

Konferenciu otvárajú pohľadom na PS Vita, ktorú plánujú tlačiť ako must-have zariadenie na tieto Vianoce. Ukázujú LitleBigPlanet Vita, ktorý sa na handhelde hrá prirodzenejšie ako iné verzie. Vyjde aj v bundle verzii s PS Vita za €249 v septembri. Následne v novembri príde aj Playstation All Stars Battle Royale ako na PS Vita, tak aj na PS3. Hra bude mať Crossbuy možnosť a teda si ju stačí kúpiť na PS3 a máte ju aj na PS Vita. V Crossbuy ponuke bude aj Ratchet and Clank Q-Force

PS Vita ponuka pokračuje Assassins Creed Liberation, momentálne zrejme najzaujímavejším titulom pre tento handheld. Mimo štandardnej hrateľnosti bude mať titul aj touchscreenové označovanie nepriateľov na zabitie.  Ďalším core titulom bude Call of Duty Black Ops Declassified, ale ten zatiaľ neukázali. PS Vita však dostane Call of Duty bundle pre všetky milióny Call of Duty fanúšikov.  K tomu na handheld prídu aj PS One klasiky koncom augusta. Ďalej Media Molecule predstavujú pre PS Vita novú hru Tearaway, kde musíte papierovú postavičku IOTA dostať na slobodu. Prstami môžete prederaviť papier na obrazovke alebo fúknutím rozfúknete celý papierový svet. PS Vita ponuku uzatvára Killzone Mercenary, handheldová fps verzia Killzone značky, o ktorej viac zatiaľ firma neprezradila.

Nikto vraj nerobí hry lepšie ako Playstation a preto bude Playstation Mobile na viacerých mobilných Android zariadeniach od mobilov, po tablety. Ukazujú však len malé tituly.

PS3 jesenný lineup prebehli skutočne len zbežne a z exkluzivít spomenuli 4 exkluzívne misie pre Assasins Creed 3. Hneď prešli na novú edíciu PS3 hier Playstation Essentials, ktorá ponúkne staršie hry za 20 eur. Pre fanúšikov LittleBigPlanet 2 príde nový Cross controler balík s možnosťou ovládania cez PS Vita. Teda ovládanie na štýl Wii U, kde na handhelde vidíte niečo iné ako na obrazovke a musíte ovládať aj dotykmi.

Z ďalšej ponuky Playstation Plus užívatelia dostanú v septembri Red Dead Redemption a cloud miesto pre užívateľov sa zvýši na 1GB.

Z Move ponuky otvorili knihu Wonderbook ktorá mimo čarodejníkov dostane aj Diggs Nightcrawler,  detektívny príbeh s červíkovými postavičkami a aj náučný Walking With Dinosaurs od BBC. EA pre zmenu ukázala Move podporu pre FIFA 13, kde budú hráči s Move smerovať kam má futbalista s loptou ísť, alebo kde má brániť. 

Nakoniec Sony prinieslo aj tri nové PS3 tituly - prvé Until Dawn pre PS Move nás zavedie na výlet do hôr, v ktorom nám nádejný sex preruší temná hrozba z lesa. Ďalšie dve budú z Japan Studia, kde prvým je Rain, ktorý nebude futuristická bojovka, ale príbeh neviditeľného chlapca v arkádovom štýle. Posledným titulom je Puppeteer,  arkádovo ladená bábková hra odohrávajúca sa na javisku divadla.

Celú prezentáciu uzavrelo Last of Us a Call of Duty Declassified video. Žiaľ žiadna nová PS3 verzia, ani zlacnenia.





Sony press konferencia na GamesCome  Sony press konferencia na GamesCome  Sony press konferencia na GamesCome
Sony press konferencia na GamesCome  Sony press konferencia na GamesCome  Sony press konferencia na GamesCome
Sony press konferencia na GamesCome  Sony press konferencia na GamesCome  Sony press konferencia na GamesCome
Sony press konferencia na GamesCome
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19578)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk