Predaj Guild Wars 2 pokračuje

Dočasne pozastavená distribúcia najočakávanejšej MMORPG roka sa zas rozbehla a hráči môžu uvažovať aj o prikúpení doplnkov.

pridal uni 11.9.2012 o 20:47 pod hry
Predaj Guild Wars 2 pokračuje

HRY > NOVINKY >

Prvotný nápor hráčov spôsobil dočasné pozastavenie predaja ďalších kópií hry Guild Wars 2. Situácia sa už stabilizovala a tak si novú MMORPG možu zakúpiť aj záujemcovia, na ktorých sa doteraz neušlo.

Spoločnosť Comgad informuje o skorom obnovení predaja hry v Čechách a na Slovensku s edíciou určenou pre náš trh. Hra môže byť vaša od polovice budúceho týždňa, no distribútor oporúča formu predobjednávky, pretože aj druhá várka je už z väčšej časti rozobraná.

Spoločnosť ArenaNet pozastavila predaj a dodávky obchodníkom už dva dni po premiére, aby pretlak hráčov nespôsobil komplikácie. Aj napriek tomu sa hra dostala na čelo rebríčkov na desiatich európskych trhoch. Od pozastavenia predaja pribudli nové servery v Amerike aj Európe a zdvojnásobil sa počet pracovníkov  na zákazníckej podpore. 

Obnovenie predaja hry sprevádza nové filmové video Our Time is Now, ktoré režíroval James McTeigue, známy vďaka práci na trilógii Matrix a V ako Vendeta.

Aj keď po kúpe balenia s hrou už nemusíte platiť žiadne poplatky, zostáva možnosť použiť reálne peniaze na nákup modrých drahokamov, ktoré sú platidlom v Black Lion Trading Company, zakomponovanej v hre. Drahokamy kúpite platobnou kartou alebo sa dajú vymeniť za zlaté mince v hre, pričom kurz sa odvíja od súčasnej ceny v hernej ekonomike. Ďalšou možnosťou je kúpiť si gem card s kódom, ktorý po zadaní pridá 2000 drahokamov.

Za drahokamy nakúpite doplnky v kategórii štýl (exkluzívny vzhľad výzbroje a rôzne oblečenie), použiteľné predmety (kľúče k truhlám Black Lion, farbivá), služby (okamžitý prístup k banke, náradie na opravu, nástroje na odnímanie vylepšení), bonusy (časove obmedzené vylepšenia, napr.viac skúseností z výroby a boja), minis (maznáčikovia), vylepšenia účtu ( pozície pre viac postáv, batohy) a akciové ponuky. Drahokamy sa dajú zameniť aj za zlaté mince v hre.





Predaj Guild Wars 2 pokračuje  Predaj Guild Wars 2 pokračuje  Predaj Guild Wars 2 pokračuje
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (7)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (0)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (2)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19761)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk