Týždenník - Xbox One vyšiel, doplnila ho Bite výstava

Tento týždeň a hlavne víkend bol nahustený, kde vychádzal ako Xbox One, tak sme mali aj našu akciu Nextgen Expo / Bite.

pridal saver 24.11.2013 o 20:54 pod hry
Týždenník - Xbox One vyšiel, doplnila ho Bite výstava

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň a hlavne víkend bol nahustený, kde vychádzal ako Xbox One, tak sme mali aj našu akciu Nextgen Expo / Bite. Na Bite sa spojilo Notebook Expo, Nextgen Expo a Tech days, a tak ste si mohli užiť ako mobily, notebooky a rôzne gadgety,  zúčastniť sa vývojárskych prednášok a samozrejme si zahrať aj hry. V hernej oblasti nechýbali PC, WiiU, Xbox One a PS4 konzoly, dopĺňali to aj PS Vita a 3DS handheldy a samozrejme stále aktuálne Xbox360 a PS3 konzoly.

Ak ste ešte nevideli fotky sme už zverejnili tu z prvého dňa a tu z druhého, a ak ste boli dúfajme, že ste fotili keďže o najlepšie fotky bude spustená súťaž o množstvo cien, medzi ktorými sú konzoly Xbox360, PS3, handheldy 2DS a PS Vita, Logitech klávesnice a samozrejme hry. Sútaž by mala byť spustená už zajtra.

K tomu v piatok vyšiel Xbox One a otvoril predaje s miliónom kusov. Predtým však už  počas týždňa ukazoval svoje hry, ktoré dosahovali hodnotenia od nízkych až po vysoké. Konkrétne prekvapivo slušne skončil Dead Rising 3 na priemere 7.8 a podľa očakávaní najkvalitnejšia bola Forza Motorsport 5, ktorá skončila s priemerom 8.2 . Sklamaním z AAA lineupu bolo Ryse, ktoré to ledva vytiahlo na 6.1, Crytek sa zjavne príliš sústredil na grafiku a málo na hrateľnosť.  Samotná konzola končila hodnoteniami na osmičke. Napriek tomu Xbox One má ešte ďaleko od dokonalosti a Microsoft bude len postupne pridávať jednotlivé funkcie ako napríklad podpora USB diskov, ktoré pomôžu rozšíriť 500GB miesta na disku.  Medzitým bol už Xbox aj rozobraný, kde nám ukázal svoje vnútornosti.

Chyby Xbox One konzoly neobchádzajú a aj keď nebliká ako PS4, má svoje problémy s úvodným updatom a ruky si môže s PS4 podať s chybnými mechanikami.  Už však neočakávame problémy s prehrievaním, ako pre výkon, tak aj pre masívnu ventiláciu.

Z PC sme minulý týždeň videli najrýchlejší počítač, ktorý si PC gamer nazval Large Pixel Collider, ale má ešte čo dolaďovať, kde tri Titan karty môže skúsiť vymeniť za rýchlejšie GTX 780ti. Z hier sa nám priblížil Middle Earth: Shadow of Mordor a to na prvých obrázkoch. Witcher 3 sa pre zmenu ozval prvým teaserom, s tým, že plný trailer uvidíme začiatkom decembra na VGX oceneniach.

My sme zverejnili recenzie na arkádový Contrast, doplnil ju rally WRC 4 a aj parádny Tearaway. Zabodoval aj nový Professor Layton, hodnotenie na opačnej strane stupnice si odniesol slabý Sonic Lost world.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19959)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk