Evolve predstavuje druhú dvojicu lovcov

Minulý týždeň sme si predstavili assaulta Markova a trappera Griffina, dnes je na programe support Hank a medička Val.

pridal roberto 20.1.2014 o 19:50 pod hry
Evolve predstavuje druhú dvojicu lovcov

HRY > NOVINKY >

Gameinformer dokončil predstavovanie prvých 4 známych postáv z pripravovanej online FPS Evolve, ktorá si okamžite získala veľkú pozornosť hráčskej komunity. Každá postava zároveň reprezentuje jednu zo štyroch tried, do ktorých budú sci-fi lovci rozdelení. Minulý týždeň sme si predstavili assaulta Markova a trappera Griffina, dnes je na programe support Hank a medička Val.

Evolve predstavuje druhú dvojicu lovcov

Ako člen triedy support, sa Hank pokúša podporovať ostatných členov tímu. Jeho úlohou je, nie len zvyšovať ich palebnú silu, ale tiež sa starať o ich bezpečnosť. Monštrá budú nenávidieť jeho shield gun. Vďaka nej môže spraviť ktoréhokoľvek zo svojich parťákov dočasne nezraniteľným. Veľmi silnú obrannú dvojicu tak môže vytvoriť s medikom. Ten sa pod ochranou štítu postará o zdravie všetkých ostatných členov skupiny. Ochranou assaulta zasa Hank podporí jeho zotrvanie v čele útoku, hlavne pri dobre načasovanej kombinácií s jeho osobným štítom. Správne používanie shield gunu ale nie je tak jednoduché, ako by sa teraz mohlo zdať. Táto zbraň sa totiž veľmi dlho dobíja, preto je s ňou potrebné "streliť" do spoluhráča tesne pred úderom monštra a potom ju opäť deaktivovať, aby sa včas znova dobila.

Hank má vo výbave aj laserový nôž, ktorým môže z monštier ľahko vyrezávať kusy mäsa. Daňou za túto možnosť je, že žeravá čepeľ ľahko prezradí Hankovu pozíciu. Keď sa ale lovci konečne vrhnú na monštrum, s cieľom definitívne ukončiť jeho trápenie, je Hankov nôž skvelým doplnkom Markovových útočných zbraní. Okrem toho, môže Hank privolať "orbitálnu paľbu". Tá zasiahne stredne veľkú oblasť a každému v nej spôsobí rozsiahle zranenia. Miesto dopadu však musí Hank označiť niekoľko sekúnd vopred, čo dá monštru dostatok času na útek. Samozrejme, ak ho Griffin náhodou nezadrží harpúnou...

Nesmieme ešte prehliadnuť maskovacie zariadenie, ktoré má k dispozícií každý support. Táto vecička spôsobí, že Hank a každý lovec v jeho blízkosti, bude pre monštrum neviditeľný. To sa bude hodiť pri nečakaných prepadnutiach, potupných útekoch, ako aj pri oživovaní padlých spojencov. Hoci robiť ostatným lovcom "pomocníka" neznie príliš zábavne, v skutočnosti bude Hank obdarený strategickými, útočnými, obrannými, aj stealth možnosťami a nikdy sa s ním na bojisku nebudete nudiť.

Evolve predstavuje druhú dvojicu lovcov

Medička Val by vás mohla tiež prekvapiť. Hlavne tých, ktorí očakávajú iba tradičný archetyp healera. Netradičný je už spôsob healovania - medgun. Svojich kolegov bude Val s jej pomocou liečiť na diaľku a rovnako ľahko ju môže použiť aj na oživovanie menej schopných spoluhráčov.

Druhou Valinou zbraňou je ešte zaujímavejší kúsok. Anti-materiálna puška umožní medičke nájsť na tele obludy slabé miesto, ktoré sa po zásahu stane viditeľné aj pre spoluhráčov. Tí môžu tento "terč" zasahovať s bonusom k spôsobeným zraneniam. Iná puška z Valinho arzenálu je prispôsobená na strieľanie dvoch druhov šipiek. Uspávacie šipky monštrum spomalia (skvele kombinovateľné s Griffinovou harpúnou) a druhý typ obsahuje rádiovysielač, ktorý označí monštrum a znázorní jeho pohyb na mape. Každý medik so sebou nosí ešte liečivé granáty, ktoré v malom okruhu vyliečia obrovské množstvo strateného zdravia.

Val je teda nie len schopná liečiteľka, ale pomocou anti-materiálnej pušky, uspávacích a lokalizačných šipiek má dostatok možností, ako pomôcť skoliť krvilačné monštrum.

Evolve predstavuje druhú dvojicu lovcov





Evolve predstavuje druhú dvojicu lovcov  Evolve predstavuje druhú dvojicu lovcov  Evolve predstavuje druhú dvojicu lovcov
Páči sa mi!






PC
PS4
Xbox One

Vývoj: 2k games / Turtle Rock Studios
Štýl: Akcia / Multiplayer
Dátum vydania: 10. február 2015
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19572)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk