Týždenník - v tieni PAX

Tento týždeň bol pomalý, nesúci sa v tieni PAX výstavy a ohlasované boli len menšie veci. Vás najviac zaujali čísla Steamu a skladateľný mobil od Google.

pridal saver 21.4.2014 o 20:21 pod hry
Týždenník - v tieni PAX

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň bol pomalý a nesúci sa v tieni PAX výstavy. Ohlasované boli len menšie a nezaujímavé veci a vás najviac zaujali čísla Steamu  ktoré naznačili, že cez tretina hier nikdy nie je spustená a páčil sa aj skladateľný mobil od Google pre fanúšikov konfigurovania. Zaujal vás aj nový gameplay z Wolfensteinu.

Tento týždeň sme tu okrem toho mali hodinový pohľad na H1Z1, ktorý ukázal viac z tohto akčnejšieho poňatia DayZ štýlu hry. Predstavil sa aj Grave, surealistický survival fps horor, dozvedeli sme sa, že nový Prince of Persia bude 2D, RPG Bound by Flame ukázal hrdinov a  World of Tanks dostal aktualizáciu s vylepšenou grafikou tankov.

Popritom sme tu mali čísla predaja Ubisoft sérii, kde Assassins Creed jednoznačne vládne. Žiaľ zatiaľ žiadne bližšie detaily k tohtoročným titulo. Oproti tomu z Watch Dogs, futuristickej hackerskej sandboxovky sme tu toho mali dostatok a objavil sa 4 minútový záznam z hry z PAX výstavy, predstavená bola digitálna kniha k hre a odhalený bol aj príbeh hry a osud hlavnej postavy.  Keď si však spomíname digitálnu budúcnosť, možno nás čaká aj toto:

K tomu Star Citizenu padla 42 miliónová hranica, po ktorej autori konečne začali rozširovať aj singleplayerovú stránku a popritom tu máme ďalší zostrih gameplayu z PAX s pridanými scénami z ďalších možností hry.

Z článkov sme priniesli pohľad Carmageddon Reincarnation, zrecenzovali sme Age of Wonders III,  priblížili sme si diablovku Grim Dawn, motorky v MXGP síce nie sú najkvalitnejšie, ale fanúšikov určite potešia. Nakoniec sme stretli Hannibala v novej expanzii pre  Total War Rome II  a navštívili vežu zbraní v Tower of Guns. Nakoniec nechýbal ani nový magazín.

 





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18385)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk