Halo Master Chief Collection ukazuje vylepšenú mapu Warlock

Množstvo spomienok ožíva v 1080p a 60fps. Warlock a ako posledná sa pridáva k prvým piatim oznámeným mapám Halo 2: Anniversary.

pridal roberto 8.10.2014 o 20:16 pod hry
Halo Master Chief Collection ukazuje vylepšenú mapu Warlock

HRY > NOVINKY >

Jednou z dôležitých súčastí The Master Chief Collection je Halo 2: Anniversary, teda vylepšené Halo 2 prepracované do 1080p a 60fps podoby. Kolekciu dáva dohromady štúdio 343 Industries, ktoré už ohlásilo zakomponovanie multiplayer máp Ascension, Coagulation, Zanzibar, Sanctuary a Lockout, no a teraz sa k nim pridáva aj šiesty populárny kúsok - Warlock. Korene tejto mapy siahajú až do Halo: Combat Evolved, kde sa objavila pod menom Wizard, v pozmenenej forme sa dostala do Halo 2, kde dostala meno Warlock a v Halo: Reach ju sa ukryli pod meno Magus. 343 Industries sa držia tradície a mapu po pár vylepšeniach prekrstili na Warlord.

Hráči sa opäť ocitnú v malej aréne uprostred kobiek, v ktorých sa osvedčia predovšetkým zbrane na krátku vzdialenosť a časté využívanie teleportu k nečakaným útokom. Na mape však pribudli nové úkryty, nové skill skoky a uprostred mapy nájdu hráči novú zbraň.

The Master Chief Collection sa k hráčom dostane 11. 11. 2014 a dokopy by mala obsahovať viac než 100 multiplayer a Spartan Ops máp. Okrem vylepšených verzií Halo: Combat Evolved, Halo 2, Halo 3 a Halo 4 bude obsahovať aj prístup do beta-verzie multiplayeru Halo 5: Guardians a tiež prístup do Halo: Nightfall, digitálneho seriálu z produkcie Ridleyho Scotta.





Halo Master Chief Collection ukazuje vylepšenú mapu Warlock  Halo Master Chief Collection ukazuje vylepšenú mapu Warlock  Halo Master Chief Collection ukazuje vylepšenú mapu Warlock
Halo Master Chief Collection ukazuje vylepšenú mapu Warlock  Halo Master Chief Collection ukazuje vylepšenú mapu Warlock
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19891)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk