Týždenník - nový rok začína, Half-Life ožíva

Novoročný týždeň začal pozvoľna bez väčších prekvapení a skôr bol plný rôznych štatistík.

pridal saver 4.1.2015 o 21:56 pod hry
Týždenník - nový rok začína, Half-Life ožíva

HRY > NOVINKY >

Novoročný týždeň začal pozvoľna bez väčších prekvapení a skôr bol plný rôznych štatistík. Napríklad my sme vyhodnotili najsledovanejšie trailery roka, kde vyhral Goat Simulator, zhrnuli sme si prichádzajúce hry v roku 2015,  z UK nám prišiel rebríček najpredávanejších médii roka, kde to z hier vyhrala FIFA 15 a objavil sa aj súhrn najpirátenejších hier roka. Vybrané boli najlepšie mody roka a aj najlepšie indie hry roka.

Dying Light:

   

Z technológii sa hovorí, že Nvidia ohlási GTX 960, 965 a 960ti už tento mesiac a najlacnejšia 960 by mala stáť 200 dolárov aj keď podľa špecifikácii bude mať len 2GB pamäte. Je to však nič oproti tomu, že Quake už rozbehá aj obyčajný osciloskop.  Mimo toho sa hovorí, že AMD už pripravuje nový čip pre Nintendo, ale nie pre konzolu, ale pre nový handheld. K tomu tento týždeň začne CES elektronická výstava v Las Vegas a tešiť sa môžeme na množstvo noviniek, medzi nimi aj Acer s 3D kamerou, najtenší disk od Seagate, mobil Alcatel Pixi 3 s tromi systémami, AR okuliare za 1000 dolárov, alebo LG ukáže svoje herné monitory. Plus samozrejme nebudú chýbať tabety, mobily, PC, notebooky, TV a okrajovo aj hry.

Ako zomrieť v DayZ:

Z ostatných noviniek sme tu mali napríklad 13 najotravnejších designových chýb v hrách,  blíži sa beta test Heroes of the Storm, spoznali sme aj hrdinov Overwatch titulu.  Čo je zaujímavé, objavil sa teaser na novú Half Life hru, ktorá bude od tvorcov Black Mesa remaku pôvodnej hry a zrejme pôjde o remake niektorej z expanzii.  Z rovnakej oblasti sme videli ako sa moderi pustili do MGS Ground Zeroes a spustená už bola beta Halo 5 Guardians. Zo zaujímaostí sme sa pozreli na sex v Sims 4.

 

Z recenzii sme si spísali aj World of Warcraft Warlords of Draenor - najnovšiu expanziu na stále populárnu MMO hru, a pozreli sme sa aj na nového českého Polda 6 a Kinect tanečnú hru Dance Central Spotlight.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19536)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk