Do vesmíru v Elite: Dangerous sa pozriete aj na Xbox One

Vynikajúci vesmírny simulátor Elite: Dangerous vyjde aj na konzole Xbox One a to už v lete

pridal matus_ace 5.3.2015 o 9:26 pod hry
Do vesmíru v Elite: Dangerous sa pozriete aj na Xbox One

HRY > NOVINKY >

Vesmírny simulátor Elite: Dangerous nadväzuje na klasiku žánru, pôvodný Elite, ktorý vyšiel ešte v roku 1984. Položil základy, na ktorých v ďalších desaťročiach stavalo mnoho ďalších podobných hier a Dangerous na svojho predka nadväzuje v tom najlepšom. Ponúka poctivú vesmírnu simuláciu od bojov až po obchodovanie a to vo veľmi príjemnom grafickom spracovaní. Hre k životu pomohla PC komunita na Kickstarteri a teraz che tím okolo Davida Brabena osloviť aj konzolové publikum.

PS4 aj Xbox One sú už od začiatku oveľa viac otvorené indie produkcie, často priamo vsádzajú na indie hity a zdá sa, že radšej ako na osvedčené mená. Práve príchody nezávislých hier si často získajú tie najväčšie ohlásenia a podobne tomu bolo aj na GDC, kde konzolové spoločnosti oznámili príchod ďalších indie hitov na svoje platformy. Medzi nimi je aj práve Elite: Dangerous, ktorý na Xbox One vyjde v priebehu leta a podľa Frontier Developments ponúkne rovnaký zážitok ako na PC. Hra ponúkne obsah PC verzie spolu s februárovým Community Goals updatom a marcovým Wings updatom. 

 

Wings vyjde na PC zadarmo budúci týždeň a rozšíri možnosti kooperácie a podpory hráčov navzájom. Spolu tak môžu naprieč galaxiou plniť rozdieľne ciele a potom si deliť odmenu. Môžete spolu loviť, prípadne sa navzájom chrániť pri preprave drahocenných zdrojov. Viac informácií o tejto verzii sa dozvieme v blízkej budúcnosti.

Frontier Developments a Microsoft si nie sú úplne cudzí. Pre Xbox konzoly už v minulosti pripravili Kinectimals tituly, Kinect Disneyland Adventures alebo Zoo Tycoon. A len pred pár dňami vyšla ich nová Xbox exkluzivita Screamride, kde staviate aj demolujete horské dráhy.





Do vesmíru v Elite: Dangerous sa pozriete aj na Xbox One  Do vesmíru v Elite: Dangerous sa pozriete aj na Xbox One  Do vesmíru v Elite: Dangerous sa pozriete aj na Xbox One
Do vesmíru v Elite: Dangerous sa pozriete aj na Xbox One
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19569)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk