Sector Online Entertainmentnet Sector.sk Onlinehry.sk Plnehry.sk Blog.sector.sk Biosector.sk Kinema.sk Rozpravky.sk Funny.sk Docu.sk Lacné letenky
Advertisement
logoblack
Login:
Heslo:
 > Zabudli ste heslo?
facebook login
listallistamlistaplistaulistaylistarlistaelistaqlistajlistaklistadlistaz hryvideásúborytechfóruumužívatelia

Recenzie

Recenzie na nové hry, PC, konzoly, handheldy a mobily
GTA V
pridané 16.9.2013
Xbox 360
PS3
10 Legendárna séria Grand Theft Auto sa na konci generácie konzol vracia, aby ukázala kto je kráľom sandboxového žánru.
Far Cry 3
pridané 30.11.2012
PC
PS3
10 Nakoniec to najlepšie? Možno práve touto zásadou sa riadil Ubisoft pri tohtoročnom vydaní Far Cry 3.
Grand Theft Auto IV
pridané 5.5.2008
Xbox 360
PS3
10 GTA IV. Treba ďalší komentár? Veď je to zbytočné. Už aj tak je dopredu jasné, kde táto recenzia skončí. Dôležité je kde skončíte vy. Buď hraním tohto hitu, alebo ohovárajúcim všetko to, čo sa ostatným
Bioshock
pridané 7.9.2007
PC
10 Je dokonané. Najlepšia akčno-logická FPS roka je tu. Môžete protestovať a namietať, ale to je asi tak všetko, čo môžete robiť. Kto hral chápe, kto nie, môže byť ešte spasený. Jedinečný masterpiece od
GTA V (PC)
pridané 16.4.2015
PC
10 Po verzií pre staré konzoly pred dvomi rokmi a vylepšenej verzii pre nové konzoly minulý rok, teraz prichádza definitívna a znovu rozšírenia edícia GTA V na PC.
Red Dead Redemption
pridané 4.6.2010
PS3
10 John Marston bol členom obávaného gangu západu, no keď ho jeho parťáci nechali ležať v kaluži krvi, modlil sa, aby im to niekedy oplatil.
Zaklínač III: Divoký hon
pridané 28.5.2015
PC
PS4
Xbox One
10 Konečne je tu a vo fantastickej forme! Geralt z Rivie sa vrátil, aby zavŕšil epické dobrodružstvo a pomohol svojej zverenkyni Ciri, ktorú prenasleduje najmocnejší nepriateľ.
Bioshock Infinite
pridané 25.3.2013
PC
10 Kandidát na hru roka. Čakali ste niečo menej od tvorcov špičkového Bioshocku?
The Last of Us
pridané 5.6.2013
PS3
10 Naughty Dog patrí medzi najlepších rozprávačov príbehov a ich posledná hra pre PS3 je veľdielom.
Mass Effect 2
pridané 29.1.2010
PC
10 Tajomná rasa Reaperov si znovu brúsi zuby na našu galaxiu a Shepard je najkvalifikovanejšou osobou ich poraziť. Znovu.
Guild Wars 2
pridané 12.9.2012
PC
10 Hrdinovia Tyrie v znamení mágie aj technológií znovu povstali. Sú mocnejší ako kedykoľvek predtým a neboja sa čeliť nepriateľom ani konkurenčným online svetom.
Metal Gear Solid V: The Phantom Pain
pridané 16.9.2015
PS4
10 Na túto hru mnohí netrpezlivo čakali, mnohí dúfali a verili. Po minuloročnej predohre Ground Zeroes, ktorá bola iba takou skromnou jednohubkou, sa Snake ukázal v dokonalej forme.
Goat Simulator
pridané 1.4.2014
PC
10 Nie sme si istí, či je táto recenzia vhodná pre mladistvých. V každom prípade, milovníkom kozieho syra, puritánom a moralistom je čítanie zakázané. Poďméééé na to!
GTA V (Xbox One, PS4)
pridané 28.11.2014
Xbox One
10 GTA V prechádza na novú generáciu konzol a to v kvalitnom porte, kde síce Rockstar zabudol pridať bonusový obsah, ale vynahradzuje to FPS pohľadom a novými možnosťami.
Rise of the Tomb Raider
pridané 9.11.2015
Xbox One
10 Lara Croft pokračuje vo svojom príbehu, ktorý ukazuje, ako sa rodí legenda. Kultovú hrdinku tentoraz čaká zamrznutá Sibír. Ale aj tam jej to ide veľmi dobre.
Journey
pridané 14.3.2012
PS3
10 Od tvorcov Flow a Flower prichádza zásadné dielo, ktoré mení pohľad na všetko, čo ste doteraz hrali.
Zaklínač III: O víne a krvi
pridané 31.5.2016
PC
10 Veľkolepá herná trilógia o zaklínačovi Geraltovi z Rivie sa končí. Je to však rozlúčka vo veľkom štýle, v ktorej hráčov čakajú posledné úlohy a leje sa víno a krv.
Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots
pridané 16.6.2008
PS3
10 Sága Metal Gear sa chýli ku koncu. Kruh sa uzatvára a tak sa stalo, že duchovný otec série Hideo Kojima dal Snakeovi do rúk zbraň, jeden náboj do komory, hlaveň do úst a ukazovák na spúšť. Stlačí ju?
DCS: Black Shark
pridané 6.11.2009
PC
10 Úplná revolúcia na poli komerčných simulátorov od profesionálov, presne od tých, ktorí nedávno priniesli skok v evolúcii a teraz prinášajú revolúciu.
Half-Life: Orange Box
pridané 7.11.2007
PC
10 Celá Oranžová krabica je už u nás zrecenzovanánastal čas na kompletný sumár. Aké hodnotenie môže dostať ponuka piatich hier za cenu jednej z toho tri čisto nové a vysoko kvalitné hry?
Rise of the Tomb Raider (PC)
pridané 10.2.2016
PC
10 Pokračovanie reštartu Tomb Raider série sa dostáva na PC, a to vo veľmi dobrej forme. Lara Croft sa nebojí ani sibírskej zimy.
Mass Effect 2
pridané 4.2.2011
PS3
10 Posledná zastávka kapitána Sheparda pred zavŕšením trilógie.
Sid Meier's Civilization VI
pridané 22.11.2016
PC
10 Séria Civilization je tu s nami už roky. Mohlo by sa zdať, že už nemá veľmi čím prekvapiť, no opäť sa jej to podarilo. Najnovší diel boduje na plnej čiare.
The Legend of Zelda: Breath of the Wild
pridané 8.3.2017
PC
Switch
WiiU
10 Nintendo vložilo 30 rokov skúseností so Zelda sériou do jedinej hry, ktorá má zároveň priviesť hráčov ku kúpe Switchu. Naozaj si táto hra zaslúži toľko chvály?
Halo Master Chief Collection
pridané 11.11.2014
Xbox One
10 343 Industries ukazuje, ako sa majú robiť skutočné kolekcie. Neponúka len zlepené hry, ale sériu vylepšených titulov, ktoré mapujú vývoj legendy od jej počiatkov až po budúcnosť.
searchbutton
Najčítanejšie recenzie
550 GTA IV (PC)
recenzia 29.12.2008
1281 GTA V
recenzia 16.9.2013
1891 Mafia II
recenzia 25.8.2010
751 Far Cry 3
recenzia 30.11.2012
592 Call of Duty 4: Modern Warfare
recenzia 14.11.2007
437 Grand Theft Auto IV
recenzia 5.5.2008
498 Metro 2033
recenzia 26.3.2010
790 Call of Duty: Modern Warfare 2
recenzia 16.11.2009
1075 The Elder Scrolls V: Skyrim
recenzia 21.11.2011
957 Crysis
recenzia 20.11.2007
1472 Battlefield 3
recenzia 24.10.2011
Sector Herný magazín
sector magazin SECTOR Magazín
#99


PDF verzia


Flash verzia

Social Sector
Nové herné videá
Video: Nintendo Labo - trailer
Nintendo Labo - trailer
pridané 17.1. 2018discus0
Príspevky
Nintendo predstavilo kartónové modely pre Swi...
suhlasim so vsetkou kritikou v komentaroch, ta cen...
Nintendo predstavilo kartónové modely pre Swi...
"čo sa týka ceny variety kit pôjde za 70 eur, robo...
Vesmír: Číne skoro spadla časť vesmírnej rake...
nastuduj si fakta.„riešil by som to radšej stratou...
Nintendo predstavilo kartónové modely pre Swi...
nápad dobrý ale kartón? to už rovno mohli dať aj k...
Fox kupuje Cold Iron štúdio, bude pracovať na...
hovno, problém je v tom ze kvalitnú aaa sp hru už ...
Sony menovalo Jima Ryana za zástupcu preziden...
pekný kontrast medzi kravaťákom ktorému na hráčoc...
Xbox Game Pass tituly na február predstavené
levnejsi je to koupit v cr, zde to vychazi na 149k...
bottom
Hry | Videá | Súbory | Tech | Fórum | Užívatelia | PC | Xbox 360 | PS3 | PSP | Wii | DS | Mobil | Obsah
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2018 SECTOR Online Entertainment   /   contact us on: sector@sector.sk