Advertisement
Filter na platformy, štýly a hodnotenia
GTA V
1282

GTA V

10
Xbox 360
PS3
pridané 16.9.2013

Legendárna séria Grand Theft Auto sa na konci generácie konzol vracia, aby ukázala kto je kráľom sandboxového žánru.

Far Cry 3
751

Far Cry 3

10
PC
PS3
Xbox 360
pridané 30.11.2012

Nakoniec to najlepšie? Možno práve touto zásadou sa riadil Ubisoft pri tohtoročnom vydaní Far Cry 3.

Grand Theft Auto IV
437

Grand Theft Auto IV

10
Xbox 360
PS3
pridané 5.5.2008

GTA IV. Treba ďalší komentár? Veď je to zbytočné. Už aj tak je dopredu jasné, kde táto recenzia skončí. Dôležité je kde skončíte vy. Buď hraním tohto hitu, alebo ohovárajúcim všetko to, čo sa ostatným

Bioshock
439

Bioshock

10
PC
Xbox 360
pridané 7.9.2007

Je dokonané. Najlepšia akčno-logická FPS roka je tu. Môžete protestovať a namietať, ale to je asi tak všetko, čo môžete robiť. Kto hral chápe, kto nie, môže byť ešte spasený. Jedinečný masterpiece od

Zaklínač III: Divoký hon
844

Zaklínač III: Divoký hon

10
PC
PS4
Xbox One
pridané 28.5.2015

Konečne je tu a vo fantastickej forme! Geralt z Rivie sa vrátil, aby zavŕšil epické dobrodružstvo a pomohol svojej zverenkyni Ciri, ktorú prenasleduje najmocnejší nepriateľ.

Red Dead Redemption
511

Red Dead Redemption

10
PS3
Xbox 360
pridané 4.6.2010

John Marston bol členom obávaného gangu západu, no keď ho jeho parťáci nechali ležať v kaluži krvi, modlil sa, aby im to niekedy oplatil.

GTA V (PC)
634

GTA V (PC)

10
PC
pridané 16.4.2015

Po verzií pre staré konzoly pred dvomi rokmi a vylepšenej verzii pre nové konzoly minulý rok, teraz prichádza definitívna a znovu rozšírenia edícia GTA V na PC.

The Last of Us
564

The Last of Us

10
PS3
pridané 5.6.2013

Naughty Dog patrí medzi najlepších rozprávačov príbehov a ich posledná hra pre PS3 je veľdielom.

Bioshock Infinite
433

Bioshock Infinite

10
PC
PS3
Xbox 360
pridané 25.3.2013

Kandidát na hru roka. Čakali ste niečo menej od tvorcov špičkového Bioshocku?

Mass Effect 2
798

Mass Effect 2

10
PC
Xbox 360
pridané 29.1.2010

Tajomná rasa Reaperov si znovu brúsi zuby na našu galaxiu a Shepard je najkvalifikovanejšou osobou ich poraziť. Znovu.

Guild Wars 2
417

Guild Wars 2

10
PC
pridané 12.9.2012

Hrdinovia Tyrie v znamení mágie aj technológií znovu povstali. Sú mocnejší ako kedykoľvek predtým a neboja sa čeliť nepriateľom ani konkurenčným online svetom.

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain
421

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

10
PS4
PC
PS3
Xbox 360
Xbox One
pridané 16.9.2015

Na túto hru mnohí netrpezlivo čakali, mnohí dúfali a verili. Po minuloročnej predohre Ground Zeroes, ktorá bola iba takou skromnou jednohubkou, sa Snake ukázal v dokonalej forme.

Goat Simulator
198

Goat Simulator

10
PC
pridané 1.4.2014

Nie sme si istí, či je táto recenzia vhodná pre mladistvých. V každom prípade, milovníkom kozieho syra, puritánom a moralistom je čítanie zakázané. Poďméééé na to!

GTA V (Xbox One, PS4)
236

GTA V (Xbox One, PS4)

10
Xbox One
PS4
pridané 28.11.2014

GTA V prechádza na novú generáciu konzol a to v kvalitnom porte, kde síce Rockstar zabudol pridať bonusový obsah, ale vynahradzuje to FPS pohľadom a novými možnosťami.

Rise of the Tomb Raider
328

Rise of the Tomb Raider

10
Xbox One
Xbox 360
pridané 9.11.2015

Lara Croft pokračuje vo svojom príbehu, ktorý ukazuje, ako sa rodí legenda. Kultovú hrdinku tentoraz čaká zamrznutá Sibír. Ale aj tam jej to ide veľmi dobre.

Journey
216

Journey

10
PS3
pridané 14.3.2012

Od tvorcov Flow a Flower prichádza zásadné dielo, ktoré mení pohľad na všetko, čo ste doteraz hrali.

Zaklínač III: O víne a krvi
287

Zaklínač III: O víne a krvi

10
PC
PS4
Xbox One
pridané 31.5.2016

Veľkolepá herná trilógia o zaklínačovi Geraltovi z Rivie sa končí. Je to však rozlúčka vo veľkom štýle, v ktorej hráčov čakajú posledné úlohy a leje sa víno a krv.

Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots
384

Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots

10
PS3
pridané 16.6.2008

Sága Metal Gear sa chýli ku koncu. Kruh sa uzatvára a tak sa stalo, že duchovný otec série Hideo Kojima dal Snakeovi do rúk zbraň, jeden náboj do komory, hlaveň do úst a ukazovák na spúšť. Stlačí ju?

DCS: Black Shark
180

DCS: Black Shark

10
PC
pridané 6.11.2009

Úplná revolúcia na poli komerčných simulátorov od profesionálov, presne od tých, ktorí nedávno priniesli skok v evolúcii a teraz prinášajú revolúciu.

Rise of the Tomb Raider (PC)
198

Rise of the Tomb Raider (PC)

10
PC
pridané 10.2.2016

Pokračovanie reštartu Tomb Raider série sa dostáva na PC, a to vo veľmi dobrej forme. Lara Croft sa nebojí ani sibírskej zimy.

Half-Life: Orange Box
116

Half-Life: Orange Box

10
PC
Xbox 360
pridané 7.11.2007

Celá Oranžová krabica je už u nás zrecenzovanánastal čas na kompletný sumár. Aké hodnotenie môže dostať ponuka piatich hier za cenu jednej z toho tri čisto nové a vysoko kvalitné hry?

Mass Effect 2
221

Mass Effect 2

10
PS3
pridané 4.2.2011

Posledná zastávka kapitána Sheparda pred zavŕšením trilógie.

Sid Meier's Civilization VI
61

Sid Meier's Civilization VI

10
PC
pridané 22.11.2016

Séria Civilization je tu s nami už roky. Mohlo by sa zdať, že už nemá veľmi čím prekvapiť, no opäť sa jej to podarilo. Najnovší diel boduje na plnej čiare.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild
175

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

10
Switch
WiiU
pridané 8.3.2017

Nintendo vložilo 30 rokov skúseností so Zelda sériou do jedinej hry, ktorá má zároveň priviesť hráčov ku kúpe Switchu. Naozaj si táto hra zaslúži toľko chvály?

Halo Master Chief Collection
100

Halo Master Chief Collection

10
Xbox One
pridané 11.11.2014

343 Industries ukazuje, ako sa majú robiť skutočné kolekcie. Neponúka len zlepené hry, ale sériu vylepšených titulov, ktoré mapujú vývoj legendy od jej počiatkov až po budúcnosť.

 
VIAC
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2018 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk