Celebritný mixér

pridal NoName 11.5.2024 o 12:03
Celebritný mixér


Céline Dion (56) odhaľuje svoj emocionálny dôvod, prečo si nechala na sebe kabát (od Valentino Haute Couture) cez ružové šaty pri odovzdávaní cien Grammy 2024. Speváčka totiž nedávno pózovala pre francúzsky magazín Vogue, kde sa rozhovorila viac o svojom ochorení, histórií svojich módnych prevedení a tiež ako sa po dlhšom čase odmlky od spoločnosti cítila prvý raz na verejnosti (spomínanej udalosti, kde odovzdala cenu Taylor Swift (34) za album roka) od oznámenia ochorenia.

Najprv mala veľké pochybnosti, no uvedomila si, že v móde predsa nie sú žiadne pravidlá. A daný moment opísala slovami:

A na chvíľu som sa vďaka nemu cítila lepšie. Zakryl všetky nedostatky a zároveň tak trocha aj ukryl pred všetkými.

Zdá sa ale, že speváčka na sebe naďalej pracuje. S oznámením ťažkého vzácneho ochorenia prišla v roku 2022 (diagnostikovali jej syndróm stuhnutej osoby, ktorý je nevyliečiteľný a spôsobuje nekontrolovateľné napínanie a kŕče svalov).

Ellen DeGeneres (66) sa hlási o slovo (po odmlke kvôli škandálu) nedávnym stand-up vystúpením pod názvom “Ellen´s Last Stand...Up Tour“ v divadle Largo Coronet v západnom Holywoode, kde sa divákom posťažovala, že ju “vyhodili zo šoubiznisu“ nie raz, ale rovno dvakrát.

Nakoniec ma vyhodia aj tretíkrát, pretože som zlá, stará a gay, “ zavtipkovala.

Ellen bola v roku 2020 obvinená z vytvárania toxického pracoviska, čo malo aj za následok prepustenie troch jej najlepších producentov. Dotyční (prepustení) ju obvinili, že svojich pracovníkov vedie na pracovisku formou zastrašovania a strachu, no tiež padli obvinenia, že je aj rasistkou. Producent austrálskej rannej šou, ktorý tam bol na pľaci dokonca tvrdil, že komička požadovala, aby s ňou nikto nenadväzoval očný kontakt.

Bola to daň za moje ego a moju sebaúctu. V tomto biznise sú také extrémy, že ľudia vás buď zbožňujú, alebo nenávidia a títo sú akosi hlasnejší.

Spoločnosť Warner Bros po vzniknutej kontroverzii v roku 2022 jej potom zrušila talkshow plnú celebrít.

Počas svojho stand-upu dala aj priestor na otázky publika. A asi nebude prekvapivé, že sa jej na spomínané udalosti pýtali. A tak odpovedala:

Je ťažké tancovať, keď plačete, ..ale teraz tancujem.

Komička tiež priznala, že spolu s manželkou Portiou de Rossi (51) boli dlho po škandále na dne, no teraz sú vraj už pripravené “žiť“.

“Ellen’s Last Stand…Up Tour” zamieri aj do San Diega, Kalifornii, potom do štátu Washington, Oregon a Bay Area.

Publiku tiež prezradila, že jej turné vyvrcholí novým špeciálom pre Netflix, ktorý sa bude nahrávať na jeseň.

Mimochodom, na priazni jej nepridáva ani jej veľké kamarátstvo s P.Diddym (54), keďže sa vo veľkom rieši aj to, či sa jeho párty zverstiev zúčastňovala, prípadne s ním na niečom nepaktovala.

Na sympatiách jej nepridávajú ani jej prapodivné symboly či obrazy všade po jej dome (utvorte si názor sami):

<

 

Denník Page Six získal exkluzívne informáciu, že Kanye West (46) čelí žalobe od jeho bývalého zamestnanca. Istý Benjamin Deshon Provo, ktorý bol najatý v auguste 2022, aby pracoval ako ochrankár v Karčiho kresťanskej škole Donda Academy tvrdí, že utrpel vážne emocionálne utrpenie v dôsledku Kanyeho činov a správania.

Karči a členovia manažérskeho tímu podrobili Prova a ďalších “černošských“ zamestnancov menej priaznivému zaobchádzaniu ako s ich „bielymi kolegami“ (tvrdí v žalobe). Konkrétne vraj často kričal a nadával „čiernym zamestnancom“, zatiaľ čo na rozdiel od toho nikdy nezvýšil tón hlasu na „bielych zamestnancov“. Provo ďalej tvrdí, že sa mu Ye-bo vysmieval z toho, že nosil dredy a vraj dostal ultimátum vlasy ostrihať, alebo byť prepustený.

Bývalý strážca bol tak údajne prepustený potom, čo odmietol splniť príkaz týkajúci sa jeho vlasov.

Provo tiež uvádza, že Kanyeho rasistické tendencie zašli až tak ďaleko, že až zakázal knihy o historických „čiernych“ postavách, vrátane Martina Luthera Kinga, Jr. a Malcoma X. Ďalej sa vraj pravidelne veľmi negatívne vyjadroval aj smerom k prominentným černošským vodcom, ktorí obhajovali černošskú komunitu.

Zdá sa, že Provove obvinenia sú v súlade s tým, čo povedala učiteľka Cecilia Hailey vo svojom súdnom spore proti Westovi z apríla 2023, v ktorom obvinila rappera za zákaz „čiernych“ historických kníh. Pre tento prípad je naplánovaný dátum súdneho konania na apríl 2025.

Okrem toho, že bol Provo údajne diskriminovaný kvôli svojej rase a viere (moslim) tvrdí, že bol často nútený zapájať sa do nepríjemných fyzických konfliktov ako súčasť svojej práce ochrankára (konkrétne sa od neho požadovalo využiť akúkoľvek fyzickú silu na paparazzov). Dokonca od neho bolo vyžadované, aby im z rúk trhal fotoaparáty a vyberal karty, ktoré mal následne Karčimu okamžite poskytnúť.

Provo žiada náhradu škody za údajnú diskrimináciu, nepriateľské pracovné prostredie (to ešte neokúsil pracovať na Slovensku), a za porušenie zákonníka práce.

Carney R. Shegerian, hlavný právnik v prípade “Shegerian and Associates“ dodáva:

„Bez ohľadu na to, aký slávny je, nikto nestojí nad zákonom. Tešíme sa na to, že budeme pána Westa brať na zodpovednosť za diskrimináciu uvádzanú v sťažnosti.

Navyše, Provova žaloba nasleduje po nedávnej od (tiež už bývalého) zamestnanca Yeezy, istého Trevora Phillipsa. Ten v nej tvrdil, že Karči hrdo hlásal antisemitské poznámky okolo školákov a raz sa vraj dvom deťom vyhrážal, že im oholí hlavy a zavrie do klietok. Viaceré zdroje blízke Westovi ale jeho tvrdenia spochybňujú.

Karči nevydal vyhlásenie o nedávnych žalobách vznesených voči nemu a jeho zástupcovia zatiaľ tiež neodpovedali zdroju Page Six na žiadosť o vyjadrenie sa k celej situácii (je asi ale dosť blbé obhajovať klienta s už aktuálnym menom Ye-bo, chápeme).

Ak sa niekto z vás zamýšľal, kde sa stratil Bruno Mars (38), tak ten sa veru údajne nemá najlepšie. Brunčo totiž vraj dlhuje 50 miliónov doláčov kasínu v Las Vegas, kde počas deviatich rokov pôsobil ako dvorný interpret v MGM Resorts (Grand Casino). Vraj bol zadlžený už od roka 2022. Táto pikoška nadobudla za krátky čas väčšiu výšku ako samotný spevák, no a preto hovorca v MGM Resorts rýchlo zakročil a pre zdroj TMZ označil toto tvrdenie ako nepravdivé. Pošuškáva sa aj, že jeho vzťah s Jessicou Caban (41), s ktorou tvoria pár od roku 2011 na tom údajne tiež nie je ružovo.

Nádejná speváčka Madison Beer (25) sa vo svojom videoklipe k skladbe “Make you mine“ zahrala na Megan Fox (37), kde sa inšpirovala jej hlavnou postavou z filmu “Jennifer´s body“. V štvorminútovom úvodnom zábere sa premení na postavu Jennifer, ktorá mala na sebe dres roztlieskavačiek a náhrdelník priateľstva. Pri tanečných scénach pretvára aj scénu filmového bazéna. Samotná pieseň je založená na pocitoch ohromnej túžby a tak trocha kopíruje aj filmový dej lákania mužov, ktorí sa stanú jej obeťami. V nedávnom rozhovore Beer prezradila, že tento song sa stal jej obľúbenou piesňou, ktorú kedy zatiaľ naspievala.

 

 

Céline Dion (56)

Celebritný mixér

 

Celebritný mixér

Spomínaný kabát

Celebritný mixér

 

Celebritný mixér

 

Ellen DeGeneres (66)

Celebritný mixér

Komička späť vo „svojom rybníčku“

Celebritný mixér

 

Jeden z jej vyhodených producentov

Celebritný mixér

Karči (46) vo svojom neprirodzenom prostredí plnom sim kariet

Celebritný mixér

 

Bruno Mars (38)

Celebritný mixér

 

Celebritný mixér

 

Na jedlo mu asi ešte zostalo

Celebritný mixér

Jessica Caban (41)

Celebritný mixér

 

Madison Beer (25)

Celebritný mixér

 

Celebritný mixér

 

Celebritný mixér

 

Celebritný mixér

A origoš Megan Fox (37) vo filme.

Celebritný mixér

 

Celebritný mixér

 

Celebritný mixér

Nedávno bola videná aj Amanda Bynes (38) so spolužiakmi počas študijnej prestávky. Znova totiž absolvuje hodiny na získanie licencie v oblasti manikúry (jej prvý pokus nevyšiel). Vyzerá to teda tak, že sa snaží a my jej držíme palce.

Celebritný mixér

 

Celebritný mixér

 

Celebritný mixér

 

Predtým

Celebritný mixér

Selča (31)  sa lačne zakusla rovno do čoko fiškusa svojho terajšieho partnera potom, čo sa chválila ich sexuálnym životom na sociálnych sieťach (alebo len rozdýchava infošku o Bieberovcoch po svojom).

Celebritný mixér

 

Rozkrok mu oblizovala na počesť uvedenia jeho novej knihy o varení “Open Wide“. Benny Blanco (36) sa len radostne na ňu usmieval (randia spolu oficiálne od decembra 2023).

Celebritný mixér

 

Vraj keď Selče pripraví okázalú steakovú večeru, pomáha to ich sexuálnemu životu (možno surové mäso v nej prebúdza spiacu šelmu a tak si cookbook okamžite zamení s cockbook).

Celebritný mixér

 

Celebritný mixér

 

Celebritný mixér

Ashley Tisdale (38) čaká už v poradí svoje druhé dieťa s Christopherom Frenchom (42). Doma už má 3- ročnú dcérku Jupiter Iris. Fotkou sa pochválila na svojom instagramovom účte slovami: „Jediné jeansy, ktoré mi teraz pristanú.

Celebritný mixér

 

A čo sa baby boom týka, vyzerá to podozrivo aj so Swiftkou (34). Posúďte sami.

Celebritný mixér

 

Celebritný mixér

 

Alebo si dala francúzsku fazuľovicu pred koncertom na svojom aktuálne prebiehajúcom The Eras Tour?

Celebritný mixér

Ak ste si mysleli, že sem Rihanna (36) neprišla prečítať komenty o tom, čo hovoríte na jej nový vlasový look, mýlite sa! Keďže sa poriadne zľakla, že údajne stetkovatela svojim nemeckým lesbickým blond krátkym zostrihom, okamžite volala našemu Ignácovi, aby ju nafotil s novými nadpojenými vlasmi exkluzívne pre pikošky. Ignác sa totiž už po kontaktnom páde pred Tomom Cruisom (61) medzi hviezdami vyšvihol.

Celebritný mixér

 

Celebritný mixér

 

Riha si aj upravila tón farby, aby predišla dojmu zhnitého banánu.

Celebritný mixér

 

A posiela všetkým kissčok.

Celebritný mixér

To nie je taký prešľap ako nešťastný odrast a la tchor či skunk pruhovaný, žee Kimike (43)?

Celebritný mixér

 

Celebritný mixér

 

Celebritný mixér

 

Celebritný mixér

Žeby budúce “inspo“ k novej sánke?

Celebritný mixér

 

Mimochodom, Kimiké má podľa zdroja TMZ zlomené srdiečko (lebo sánka sa už zhojila). Údajne prvoplánový mediálny PR (aspoň tak to vyzeralo...) sa rozhodli s Odell Beckhamom (31) ukončiť. Čiže prekliatie klanu na vzťahy pretrváva a nezbedné black bambá sa im veru nedaria dlhodobo udržiavať. Vraj sa rozhodli obaja ísť vlastnou cestou, pretože v ich vzťahu absentoval cit lásky (aké šokujúce). Oficiálne sa začali spolu verejne objavovať v septembri 2023, no blízke zdroje páru tvrdili, že to vtedy ešte nebrali vážne.

Celebritný mixér

 

Zdroje: Imgflip.com, Pagesix.com, Pagesix.com, Pagesix.com, Tmz.com, Deuxmoi.world, Akamaized.net, Pagesix.com, Dailymail.co.uk, Dailymail.co.uk, Tmz.com, Dailymail.co.uk, Tmz.com, Dailymail.co.uk, Eu.usatoday.com, Pagesix.com, Dailymail.co.uk, Harpersbazaar.com, Usmagazine.com, Vogue.com, Popsugar.com, Assets.glamour.de, Biolib.cz, The-sun.com, Tenor.com, Tmz.com







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk