NO ONE LIVES FOREVER

NO ONE LIVES FOREVER

9.2

Recenzia na PC verziu

NOLF má názov ako keby to bola ďalšia s pokračovania filmových bondoviek, a je to aj pravda. Hra je špionážna akcia vsunutá do obdobia 60-tych rokov, no hlavnou postavou nebude tentoraz James Bond, ale za ženy Cate Archerovú, ktorá bude mať takisto svoje špeciálne hračky,a samozrejme ovláda všetky možné zbrane, pracuje totiž pár rokov pre tajnú agentúru UNITY. Momentálne bolo však pár agentov agentúry zavraždených po celom svete a vy musíte odhaliť o čo vlastne ide.

Najskôr začnete zo špeciálnym tréningom kde sa zoznámite zo svojimi novými zbranami, ako špeciálny zapalovať, spona, ospepovací sprej,  a už idete na vec. Vaša prvá misia začína v Maroku kde budete ochraňovať veľvyslanca na ktorého sa pripravuje atentát. Misia je jednoduchá stačí zneškodniť všetkých vrahov ktorý sa priblížia na dostrel,  zoberete odstrelovačku a idete na vec. Vaša kooperátor vás bude navádzať vysielačkou a hovoriť vám kde máte zaujať pozíciu na ostreľovanie a ak budete chcieť, bude vám aj hovoriť odkiaľ nepriatelia prichádzajú. Vám bude stačiť zamieriť a strieľať... keď sa osoba presunie budete musieť pokračovať podľa inštrukcií.  No táto misia bola pasca, muž ktorý postupne likviduje Unity tu na vás čaká a zabije vaše kolegu... vám sa podarí újsť. Teraz už viete o koho ide, kto zabíja, je to Dimitrij Volkov, jednooký zabiják ktorý necháva pri každej obeti zlomený kvet. Postupne sa situácia objasňuje, viete že Volkov pracuje pre organizáciu HARM. A ľudia z HARMU momentálne smerujú do Berlína  kde sa nachádza doktor Schenker, čo je vedec ktorý pracuje na biologických zbraniach. HARM ho chce dostať. A vy tiež preto teraz musíte isť z dostať sa k nemu skôr.... po náročnej akcií však ho dostanete , ale zase zrada a profesor je po ceste unesený. V Unity je zradca...

No one lives forever
No one lives forever
No one lives forever
Táto hra nie je obyčajná 3D strielačka, pripomína skôr interaktívny film, na začiatku máte titulky na štýl Bond kde tancuje zenská v pozadí, medzi misiami zase si užijete pekné prestrihové scény, a to všetko na super engine Lithtech 2.5.  Hru robila firma Monotlith, na zákazku od FOXu, ktorý dodali scenár a popis a zvyšok spravili monolitháci na svojom najnovšom engine. Engine je pekný dosť rýchly a v niektorých veciach prekonáva Quake 3 engine a aj Unreal Engine (a v niektorých zase nie).  Na 400mhz to môžete hrať tak v 640x480 ak máte TNT, ak máte geforce tak aj 1024x768 a ak máte okolo 900mhz zapnite si pri 1024 aj FSAA a všetky efekty a hra bude vyzerať super.

Čo sa týka zbraní, cez klasiku pištole, samopaly, odstrelovačku, laser, harpúna, granátomet,  ktoré môžete kombinovať z ďalekohladmi, alebo tlmičmi. Každá zbraň má svoje výhody a nevýhody, napr. revolver je klasika ale má len 6 nábojov a tie sa dosť rýchlo minú a trochu trvá kým zase nabijete, odstrelovačka má zase len jednu strelu ale odstrelíte ňou človeka na jednu strelu. Dobrá je ešte harpúna ktorá striela pod vodou aj na suchu a šipy môžete používať stále znova a znova a laser zase využijete len na vesmírnej stanici

No one lives forever
No one lives forever
No one lives forever
No one lives forever, je v podstate adventúrová strielačka kombinovaná z taktickými z Thiefa, Deus Exu. Takže čakajte že budete používať kopu vecí, pátrať, hľadať ale hlavne strielať. Prejdete kopu rôznych lokácií,  po celkom svete ako Maroko, Karibik, Alpy, Nemecko atď... Zvyčajne je to lokalizovanie cieľa, odstránenie alebo zachránenie cieľa a nakonie útek pred agentami HARMu. Teda nie že by ste museli utekať ale niekedy je lepšie utiecť ako zabíjať všetko čo sa hýbe. Hra sa dá prejsť za také dva tri dni hrania, pričom niekedy zaberajú animácie a medzilevelové rozhovory, briefengy viac ako celé misie. Dajú sa síce preskočiť ale unikne vám potom dej a nič z toho nemáte. Celkovo je hra oveľa zábavnejšia a zaujmavejšia ako Soldier of Fortune, FAKK, alebo Elite Force... možno by som to zábavou prirovnal aj k akurát vyjdenému ST the Fallen.
No one lives forever
No one lives forever
No one lives forever
Ináč FOX akurát začal robiť prípravy na film podľa tohto námetu, čiže bude to akcia v 60tych rokoch na štýl Austina Powersa kombinovaného zo starším Jamesom Bondom (ak by to bolo niečo ako starší bondovia so Seanom Connerym bola by to sila) , pravdepodobne v hlavnej úlohe uvidíme Liz Hurleyovú. Ktorá si už raz zahrala v Austinovi powersovi, teda chvíľu hrala aj v druhej časti.  Tu si zatial môžete pozrieť modelku Mitzi Martin ktorá bola modelom pre postavu v hre.

napísal saver 24.11.2000
Páči sa mi!
9.2
Používatelia
6.5
NO ONE LIVES FOREVER


Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (9)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20022)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk