Sector Online Entertainmentnet Sector.sk Onlinehry.sk Plnehry.sk Blog.sector.sk Biosector.sk Kinema.sk Rozpravky.sk Funny.sk Docu.sk Lacné letenky
logoblack
Login:
Heslo:
 > Zabudli ste heslo?
facebook login
listallistamlistaplistaulistaylistarlistaelistaqlistajlistaklistadlistaz hryvideásúborytechfóruumužívatelia

Novinky

Novinky z herného sveta na PC, konzoly, handheldy a mobily.
Článok: Sound Blaster X Vanguard KO8 a Siege MO4
14 pridané 29.5.2017
PC
Creative rozširuje svoje pôsobenie a z čisto zvukových zariadení prechádza do ďalších oblasti. Najnovšie pridal klávesnice, myši a podložky.
Článok: Creative Sound BlasterX H5 Tournament Edition
6 pridané 18.5.2017
PC
PS4
Xbox One
Starší model slúchadiel od firmy Creative sa vracia vo vylepšenej podobe, ktorá sa zameriava najmä na kvalitnejšiu reprodukciu zvuku, citlivejší mikrofón a lepšie spracovanie.
Článok: Asus G752
59 pridané 4.4.2017
PC
Notebook
Zhrnuli sme si nové verzie Asus G752 notebookov z hernej série Republic of Gamers. Ktorý sa oplatí a bude najviac vyhovovať požiadavkám hráčov?
Článok: Oculus Rift + Oculus Touch
25 pridané 31.3.2017
PC
VR
Oculus Rift
Vyskúšali sme Oculus Rift aj s Oculus Touch a dostali sme prekvapivo kvalitnú virtuálnu realitu. Je to prvá generácia a ponúka presne to, čo od virtuálnej reality čakáte.
Článok: HyperX Cloud Revolver S
26 pridané 13.3.2017
PC
Kingston pekne rozširuje svoju HyperX Cloud sériu a práve predstavuje prémiový 7.1 headset, ktorý ulahodí vašim ušiam.
Článok: HyperX Alloy FPS
38 pridané 6.3.2017
PC
Klávesnica
Je HyperX Alloy FPS tá pravá klávesnica pre profesionálov, ktorí sa zameriavaju na akcie z pohľadu prvej osoby? Vyskúšali sme jej možnosti.
Článok: Nintendo Switch
88 pridané 3.3.2017
Switch
Hardvér
Nintendo posledné roky pripravovalo svoju malú revolúciu, v ktorej chce skĺbiť tradičné konzolové hranie s hraním na cestách. Nintendo Switch je vonku, ako zabodovalo?
Článok: Sound BlasterX Katana - herný soundbar
53 pridané 24.2.2017
PC
Sound Blaster séria sa rozrástla o nový audio produkt s názvom Katana. Je pomenovaný po japonskom meči a má aj náležitý vzhľad.
Článok: Herná myš Roccat Kova
77 pridané 10.2.2017
PC
Dobrá myš je základným predpokladom na pohodlné hranie na PC. Roccat ponúka praktickú hernú myšku, ktorá dobre sedí v ruke a má dostatok programovateľných tlačidiel.
Článok: Roccat Cross
64 pridané 3.2.2017
PC
Roccat nám sľuboval štúdiovú kvalitu zvuku v dostupnom hernom stereo headsete. Podarilo sa mu splniť sľub? Oplatí sa investícia?
Článok: Roccat Sova MK a Roccat Suora FX
43 pridané 25.1.2017
PC
Roccat myslí na hráčov v obývačkách aj za monitorom. Pozreli sme sa na dve klávesnicové novinky, ktoré majú vyhovieť v akýchkoľvek podmienkach a poskytujú slušné možnosti.
Článok: Sega Mega Drive Classic Game Console
45 pridané 19.12.2016
Po Nintende nám svoju miniatúrnu retro konzolu priniesla aj Sega. Prináša niekoľko výhod, no v iných veciach oproti konkurentovi zaostáva.
Článok: Creative BlasterX Kratos S3 a H7
26 pridané 2.12.2016
PC
Otestovali sme aktuálne produkty Creative v podobe sady reproduktorov strednej triedy a herné slúchadlá z vyššieho radu. V oboch prípadoch očakávajte kvalitný zvuk.
Článok: Nintendo Classic Mini: NES
23 pridané 28.11.2016
Po najvýkonnejšej konzole súčasnosti sa pozrieme aj na najmenej výkonnú novinku, ktorá však ponúka obrovskú porciu zábavy a úchvatný návrat do minulosti.
Článok: PlayStation 4 Pro
173 pridané 25.11.2016
PS4 Pro
Sony chodila s PS4 do posilňovne, kde konzola posledné mesiace naberala silu. Teraz sa nám predstavuje s novou tvárou ako PS4 Pro. Čo hráčom prináša?
Aký je headset HyperX Cloud Stinger?
3 pridané 30.10.2016
PC
Repro
HyperX sa v Cloud Stinger headsete snaží ponúknuť kvalitu za nízku cenu.
Článok: PlayStation VR
43 pridané 18.10.2016
PS4
PS VR
VR mánia je už v plnom prúde a svoju technológiu virtuálnej reality nám konečne predstavila aj Sony. Ako obstála v silnej konkurencii?
Článok: HP Omen 15
60 pridané 23.9.2016
PC
HP nedávno spustilo svoju hernú Omen sériu a máme tu z nej jeden z notebookov, ktorý je prekvapivo slušný a mohol by dobre poslúžiť na prácu aj hry.
Aká je nová Logitech G Pro myš?
21 pridané 4.9.2016
PC
Vyskúšali sme novú G Pro hernú myš od Logitechu.
Aký je G231 Prodigy gaming headset?
20 pridané 3.9.2016
PC
PS4
Xbox One
Logitech otvoril novú podsériu herných zariadení nazvanú Prodigy a my tu z nej máme G231 headset.
Logitech predstavil bielu verziu svojho wireless headsetu G933 Artemis Spectrum
13 pridané 29.8.2016
PC
PS4
Xbox One
Logitech počas Gamescomu predstavil aj nový headset Logitech G933 Artemis Spectrum Snow, snehobielu verziu svojho kvalitného 933 headsetu so 7.1 zvukom a wireless pripojením
Článok: Xbox One S - test
59 pridané 12.8.2016
Xbox One
Xbox One S, menšia verzia Xbox One, práve vychádza a ukazuje, ako by za ideálnych podmienok mohla konzola vyzerať už pri svojom prvom vydaní.
Logitech updatol svoju G910 Orion Spark klávesnicu na Orion Spectrum
26 pridané 10.8.2016
PC
Jedna z najlepších Logitech klávesníc G910 dostala novú verziu s vylepšeniami
Článok: Asus ROG G752 VY
95 pridané 26.7.2016
PC
Pozreli sme sa na 17-palcový notebook od Asusu s vymaxovanými parametrami, ktorý ponúka kompromis medzi prenosnosťou notebookov a rýchlosťou desktopov.
Článok: Dojmy z Microsoft HoloLens
23 pridané 8.7.2016
Vyskúšali sme si rozšírenú realitu s headsetom Microsoft HoloLens a pozreli aj na to, aký má potenciál a ako sa uplatní vo svete videohier.
Aký je HyperX CloudX headset pre Xbox One ?
8 pridané 5.7.2016
PC
Xbox One
Repro
Kingston pridal do svojej HyperX Cloud série headsetov novú verziu, nazval ju CloudX a smeruje ju na Xbox One hráčov.
searchbutton
Sector Herný magazín
sector magazin SECTOR Magazín
#92


PDF verzia


Flash verzia

Social Sector
Nové herné videá
Video: Steep - Extreme Pack trailer
Steep - Extreme Pack trailer
pridané 27.6. 2017discus2
Video: The Golf Club2 - Launch Trailer
The Golf Club2 - Launch Trailer diskusia0
pridané 27.6. 2017
Video: Warriors All-Stars - Lu Bu
Warriors All-Stars - Lu Bu diskusia0
pridané 27.6. 2017
Video: Warriors All-Stars - Setsuna Clan
Warriors All-Stars - Setsuna Clan diskusia0
pridané 27.6. 2017
Video: Warriors All-Stars - Wang Yuanji
Warriors All-Stars - Wang Yuanji diskusia0
pridané 27.6. 2017
Video: Aven Colony - Console Trailer
Aven Colony - Console Trailer diskusia0
pridané 27.6. 2017
Príspevky
Anthem, nová IP od BioWare, je viac podobná S...
ja s bioware končím po novom me. ale ten combat ta...
Arizona Sunshine - PS VR launch trailer
tak taky re7 vyzeral super aj na vrku.
Anthem, nová IP od BioWare, je viac podobná S...
tak hádam to výjde a len aby to nedopadlo ako divi...
Anthem, nová IP od BioWare, je viac podobná S...
tiež mám pocit, že mal na mysli tú "jednoduchosť" ...
Anthem, nová IP od BioWare, je viac podobná S...
me1 bol neuveriteľne fantastický. dvojka bola len ...
Koľko miesta na disku zaberie nová Crash Band...
ja si myslim, ze to nebude v priemere dosahovat 9/...
Film: Ben Affleck zostáva hviezdou filmu Batm...
to je to tvoj názor. ani ja ho neobľubujem v jeho ...
Film: Ben Affleck zostáva hviezdou filmu Batm...
väčšinou sa stáva, že výberom nového režiséra sa z...
Film: Ben Affleck zostáva hviezdou filmu Batm...
radsej ako reziser ktory si pise ulohy priamo na t...
Ako sa Switchu darí v predajoch v Japonsku v ...
ja ano,dokaze zabavit,vzdy to tu rozvýri medzi xbo...
Ako sa Switchu darí v predajoch v Japonsku v ...
jako pochopím, každý je fanda niečoho, niekto ps a...
Prvá AMD VEGA karta práve vyšla, stojí 1200 d...
kasli nato.toto nebola ponuka ale urazka 200e za s...
bottom
Hry | Videá | Súbory | Tech | Fórum | Užívatelia | PC | Xbox 360 | PS3 | PSP | Wii | DS | Mobil | Obsah
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2017 SECTOR Online Entertainment   /   contact us on: sector@sector.sk