Sector Online Entertainmentnet Sector.sk Onlinehry.sk Plnehry.sk Blog.sector.sk Biosector.sk Kinema.sk ABCgames.sk Rozpravky.sk Funny.sk Docu.sk Lacné letenky
logoblack
Login:
Heslo:
 > Zabudli ste heslo?
facebook login
listallistamlistaplistaulistaylistarlistaelistaqlistajlistaklistadlistaz hryvideásúborytechfóruumužívatelia

Užívateľské recenzie

Články, dojmy a recenzie pripravené užívateľmi
Gears of War 4
Gears of War 4
pridal Boss Marťas 23.11.2016
10
Začiatok novej trilógie...

Saboteur
Saboteur
pridal roman2910 10.11.2016
9.0
Ako to vyzeralo na nemcami okupovanom území počas druhej svetovej vojny a ako vnímali vojnu obyčajní ľudia?

Call of Duty Modern Warfare Remastered
Call of Duty Modern Warfare Remastered
pridal Boss Marťas 9.11.2016
9.0
NOSTALGIA!!!!!!!

Firewatch
Firewatch
pridal roman2910 3.11.2016
8.5
Ak máte chuť na silný príbeh, drámu a hru, na ktorú si budete pamätať, zahrajte si Firewatch.

Apple Keynote October 2016
Apple Keynote October 2016
pridal Sneaky Fox 29.10.2016
Apple na svojej prezentácii predstavil mnohé, no najväčšou ,,vecou" bol jednoznačne nový MacBook Pro. Tak sa na to pozrime...

The Last of Us: Factions
The Last of Us: Factions
pridal WingChun 19.9.2016
9.0
"Heard theres supplies in the area, but theres uniforms skulking around too. Watch each others backs!"

Čo nás čaká do konca roka 2016?
Čo nás čaká do konca roka 2016?
pridal Boss Marťas 18.9.2016
Bude herné obdobie do konca roka skutočne bohaté?

Outlast
Outlast
pridal Boss Marťas 13.9.2016
10
Návrat do pekla...

Mass Effect 3
Mass Effect 3
pridal cent0089 11.9.2016
10
Zatiaľ, čo hráči nedočkavo dychtia po následníkovi trilógie, chystanému na jar 2017, pripomeňme si jej záverečný diel v recenzii. Mass effect 3 si našiel prívržencov i odporcov.

Heavy Rain
Heavy Rain
pridal Boss Marťas 2.9.2016
8.0
How far will you go to save someone you love?

Film: Jednotka samovrahov
Film: Jednotka samovrahov
pridal Boss Marťas 22.8.2016
6.0
Ako dopadol očakávaný film v ktorom sa spoja tí najhorší z najhorších?

The Witcher Adventure Game
The Witcher Adventure Game
pridal de Bielawa 18.8.2016
6.5
Zaklínač na stole.

Grim Dawn
Grim Dawn
pridal Sparco 16.8.2016
9.0
Ponurý a zároveň epický. Taký je svet najnovšieho prírastku v žánri akčných RPG.

Firewatch
Firewatch
pridal p3x0 14.8.2016
8.5
Ak sa vám nepodarilo dovolenka a skysli ste doma, či u babky, vyberte sa na letnú sezónu do lesov Wyomingu a stante sa členom požiarnej hliadky.

Pokémon Go
Pokémon Go
pridal Kalor 9.8.2016
7.0
Recenzia a rady

Life is Strange
Life is Strange
pridal gabk0 3.8.2016
9.5
Je mnoho hier, ktoré vo vás nechajú dojem, ale len pri niektorých hrách si poviete, že toto je ona.

Film: Dokonalý trik
Film: Dokonalý trik
pridal Boss Marťas 29.7.2016
10
Dokonalý nie len trik, ale aj dokonalý film.

Need For Speed 2015
Need For Speed 2015
pridal Maros1077 23.7.2016
8.5
Značku Need for Speed snáď nemusím predstavovať nikomu. Legendárna séria, počnúc prvým dielom až po Most Wanted/Carbon, dnes avšak len ťaží na úspechu a sláve svojich predchodcov. Vývojári zo Švédskeho ...

TV: Moje obľúbené seriály
TV: Moje obľúbené seriály
pridal Boss Marťas 20.7.2016
Milujem sex, pardon seriály

Slnko a Dážď
Slnko a Dážď
pridal wellbi 18.7.2016
10
Dvoj-recenzia na hry Inside a Furi

searchbutton
Sector Herný magazín
sector magazin SECTOR Magazín
#86


PDF verzia


Flash verzia

Social Sector
Príspevky
Ako donútite PS4 Pro, aby na 4K TV zobrazoval...
asi kazdi kto chce psko a doteraz ho nemal, snad n...
Ako donútite PS4 Pro, aby na 4K TV zobrazoval...
niee...zober ps 4 slim 1 tb a mas plnohodnotny fhd...
Mads Mikkelsen prezradil, aké je to pracovať ...
tak to mozno mal panko inac formulovat. takto to z...
Ruská politička hovorí, že FIFA 17 je gay pro...
veru ;) uz to nie je ten futbal co som mal rad pre...
Mads Mikkelsen prezradil, aké je to pracovať ...
nepopieram ze je to pr blud ale tie dve veci si ne...
Mads Mikkelsen prezradil, aké je to pracovať ...
ale no, kefír a teraz mikelsen kojima spája hry a ...
Ako donútite PS4 Pro, aby na 4K TV zobrazoval...
ked nemas ps4 tak by som isiel do toho. ked uz mas...
Ako donútite PS4 Pro, aby na 4K TV zobrazoval...
no full hd obraz na 4k tv, co je na tom zaujimave,...
AMD a NVIDIA sú medzi piatimi najúspešnejšími...
9$ ? :) 3x nárast oproti roku dozadu, nieje to az ...
Sniper Elite 4 - Italy 1943 - príbehový trailer
niečo ako bolo v soldier of fortune alebo red orch...
Mads Mikkelsen prezradil, aké je to pracovať ...
len sa neposerte z neho. pr zaplatené drísty, skut...
The Last Guardian dostáva recenzie
mne je to tak jedno..ja sa schuti zasmejem na kazd...
Ruská politička hovorí, že FIFA 17 je gay pro...
tie top komenty dole su na nezaplatenie.. ocakaval...
bottom
Hry | Videá | Súbory | Tech | Fórum | Užívatelia | PC | Xbox 360 | PS3 | PSP | Wii | DS | Mobil | Obsah
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2016 SECTOR Online Entertainment   /   contact us on: sector@sector.sk