Sector Online Entertainmentnet Sector.sk Onlinehry.sk Plnehry.sk Blog.sector.sk Biosector.sk Kinema.sk ABCgames.sk Rozpravky.sk Docu.sk Lacné letenky
logoblack
Login:
Heslo:
listallistamlistaplistaulistaylistarlistaelistaqlistajlistaklistadlistaz hryvideásúborytechfóruumužívatelia

Užívateľské recenzie

Články, dojmy a recenzie pripravené užívateľmi
The Walking Dead: Season Two
The Walking Dead: Season Two
pridal recrec 26.3.2015
9.0
Telltale Games vytvorilo hru, ktorá oživila celý žáner adventúr. Dokáže však Season 2 stáť na vlastných nohách alebo sa iba nesie v tieni predchodcu, ako to pri niektorých herných sériách býva?

The Order: 1886
The Order: 1886
pridal dickie 24.3.2015
9.0
The Order: 1886 je finálna klapka, rana z milosti, ktorá nám raz a navždy vyrazí tresku z ruky a priklincuje nás na gauč pred TV.

Worth To Play? - Nosgoth
Worth To Play? - Nosgoth
pridal worthtoplay 23.3.2015
Dojmy z kvalitného F2P titulu Nosgoth. Nosgoth ponúka zábavné, rýchle a akčné boje medzi ľudmi a upírmi na detailne spracovaných a rozľahlých mapách. Rozhodne stojí za vyskúšanie...

Automation – The Car Company Tycoon Game
Automation – The Car Company Tycoon Game
pridal xwing 22.3.2015
9.0
Máš rád autá? Láka ťa viac nejaké zaujímavé auto navrhnúť ako ho šoférovať? Tak toto je hra práve pre teba ;) Táto hra je v oblasti áut a automobilového priemyslu to, čo je Kerbal Space Program v oblasti ...

L.A. Noire
L.A. Noire
pridal Boss Marťas 16.3.2015
9.0
Temné Los Angeles potrebuje vašu pomoc.

Mafia
Mafia
pridal Mark101 15.3.2015
10
Recenzia na český herný klenot

The Order: 1886
The Order: 1886
pridal Gam_er 14.3.2015
7.5
Ostrieľaní tvorcovia PSP hitov ako God of War či Daxter, sa po prvý krát pustili do veľkej hry a to rovno pre nextgen platformu PS4. Vytvorili si k tomu vlastný engine, prisľúbili kvalitnú fyziku, ...

Call of Duty Advanced Warfare
Call of Duty Advanced Warfare
pridal luk 11.3.2015
8.0
Opäť tu máme nový diel. Dokáže vrátiť sériu späť na výslnie?

Halo: The Master Chief Collection
Halo: The Master Chief Collection
pridal Nagual Simon 7.3.2015
9.5
Kompletný príbeh Master Chiefa prišiel vo veľkom.

Star Conflict
Star Conflict
pridal EdemsLife 7.3.2015
9.0
Star Conflict - War Thunder vo vesmíre

Worth To Play ? - Heroes of the Storm
Worth To Play ? - Heroes of the Storm
pridal worthtoplay 5.3.2015
Pohľad na očakávaný F2P titul od štúdia Blizzard, ktoré prináša MOBU prístupnejšiu pre bežných smrteľníkov.

Mafia
Mafia
pridal Angelenam 4.3.2015
All hail the king of nostalgia!

Prečo PS Vita zlyhala?
Prečo PS Vita zlyhala?
pridal wellbi 2.3.2015
A je Vita vôbec zachránitelná?

Far Cry 4
Far Cry 4
pridal gabk0 2.3.2015
8.0
Herná značka Far Cry zažila pri svojom vydaní obrovský úspech. Na roky jej vydania to bola fantastická FPS strieľačka s otvoreným svetom a perfektným príbehom.

Grim Fandango
Grim Fandango
pridal Angelenam 1.3.2015
Stará dobrá klasika od LucasArts "ožíva" v Remastered edícii.

The Order: 1886
The Order: 1886
pridal gabk0 27.2.2015
7.0
Je to už nejaký čas, čo Ready At Dawn oznámilo svoj nový titul na Playstation 4.

Call of Duty Advanced Warfare
Call of Duty Advanced Warfare
pridal jones555 25.2.2015
6.0
Nový a ospevovaný diel. Je avšak skutočne kvalitný?

Dragon Age: Inquisition
Dragon Age: Inquisition
pridal recrec 23.2.2015
10
Bioware vytvorilo jednu z najlepších hier roku 2014, opravili chyby z Dragon age II, ale vyskytli sa nové, poďme sa na to spoločne pozrieť.

The Order: 1886
The Order: 1886
pridal Jan Maršík 21.2.2015
8.0
Uvěřitelný filmový zážitek s perfektním zpracováním, který sice může přes všechnu tu ne-hratelnost nudit, ale pokud víte, do čeho jdete, budete jen mile překvapeni.

Cities XXL
Cities XXL
pridal mico7 20.2.2015
8.5
Hra ktorá sklame, nadchne, pobaví a unudí všetko záleží na skúsenostiach a v tom čo hráč očakáva.

searchbutton
Sector Herný magazín
sector magazin SECTOR Magazín
#67


PDF verzia


Flash verzia

Social Sector
Príspevky
Prvé zábery z Halo Online
obrázky a žánrové zameranie halo online prechádzam...
The Order: 1886
grafika dobrá ale tá hra je celá sprostosť ... za ...
Prvé zábery z Halo Online
no a, pre rusko postaci :d (povedal microsoft)...
Prvé zábery z Halo Online
nie,......... to je halo pre pc ::->:
Battlefront sa pripomenul krátkym teaserom
tak to hádam nie. v battlefront ii boli hrdinovia ...
Portal už beží aj na 3DS, aj keď len neoficálne
robilo to priamo valve lol :dd ...valve nema spolo...
Resident Evil 5 na PC je kompletný
takže chápem to správne že mnou už dávnejšie zakúp...
Porovnania overheadu v DX12
xone na dx12 prekona ps4 v kazdom ohlade ....sony ...
Dragon Ball: Xenoverse
japonci - špecialisti na recyklovanie značiek
Porovnania overheadu v DX12
hadam si nemyslis ze ps4 pouziva direct x :d
Prvé zábery z Halo Online
nenonrmalne odpudzujuce, prosto drzi si to svoj kl...
bottom
Hry | Videá | Súbory | Tech | Fórum | Užívatelia | PC | Xbox 360 | PS3 | PSP | Wii | DS | Mobil | Obsah
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2015 SECTOR Online Entertainment   /   contact us on: sector@sector.sk