Sector Online Entertainmentnet Sector.sk Onlinehry.sk Plnehry.sk Blog.sector.sk Biosector.sk Kinema.sk ABCgames.sk Rozpravky.sk Funny.sk Docu.sk Lacné letenky
logoblack
Login:
Heslo:
 > Zabudli ste heslo?
facebook login
listallistamlistaplistaulistaylistarlistaelistaqlistajlistaklistadlistaz hryvideásúborytechfóruumužívatelia

e3 GC sekcia
Gamescom
Live report
Battlefield 1
dojmy
Mafia 3
dojmy
Gears of War 4
PC
Metal Gear
Survive
FIFA 17
dojmy
World of
Tanks
Overwatch
SW Battlefront
Death Star
Dishonored II
dojmy
PES 2017

Užívateľské recenzie

Články, dojmy a recenzie pripravené užívateľmi
Film: Jednotka samovrahov
Film: Jednotka samovrahov
pridal Boss Marťas 22.8.2016
6.0
Ako dopadol očakávaný film v ktorom sa spoja tí najhorší z najhorších?

The Witcher Adventure Game
The Witcher Adventure Game
pridal de Bielawa 18.8.2016
6.5
Zaklínač na stole.

Grim Dawn
Grim Dawn
pridal Sparco 16.8.2016
9.0
Ponurý a zároveň epický. Taký je svet najnovšieho prírastku v žánri akčných RPG.

Firewatch
Firewatch
pridal p3x0 14.8.2016
8.5
Ak sa vám nepodarilo dovolenka a skysli ste doma, či u babky, vyberte sa na letnú sezónu do lesov Wyomingu a stante sa členom požiarnej hliadky.

Pokémon Go
Pokémon Go
pridal Kalor 9.8.2016
7.0
Recenzia a rady

Life is Strange
Life is Strange
pridal gabk0 3.8.2016
9.5
Je mnoho hier, ktoré vo vás nechajú dojem, ale len pri niektorých hrách si poviete, že toto je ona.

Film: Dokonalý trik
Film: Dokonalý trik
pridal Boss Marťas 29.7.2016
10
Dokonalý nie len trik, ale aj dokonalý film.

Need For Speed 2015
Need For Speed 2015
pridal Maros1077 23.7.2016
8.5
Značku Need for Speed snáď nemusím predstavovať nikomu. Legendárna séria, počnúc prvým dielom až po Most Wanted/Carbon, dnes avšak len ťaží na úspechu a sláve svojich predchodcov. Vývojári zo Švédskeho ...

TV: Moje obľúbené seriály
TV: Moje obľúbené seriály
pridal Boss Marťas 20.7.2016
Milujem sex, pardon seriály

Slnko a Dážď
Slnko a Dážď
pridal wellbi 18.7.2016
10
Dvoj-recenzia na hry Inside a Furi

Outlast
Outlast
pridal Boss Marťas 10.7.2016
9.0
Do pekla a späť...

DOOM
DOOM
pridal Boss Marťas 6.7.2016
8.0
Vitajte späť v 90.rokoch...

DOOM
DOOM
pridal DarkDRAGON 4.7.2016
9.0
Máte radi Mars a vraždenie démonov počas počúvania metalovej hudby? Potom si túto hru nesmiete nechať ujsť.

Film: Batman vs. Superman Úsvit spravodlivosti
Film: Batman vs. Superman Úsvit spravodlivosti
pridal Boss Marťas 27.6.2016
5.0
Dve veľké ikony sa konečne stretli vo vlastnom filme...

Film: Warcraft: Prvý stret
Film: Warcraft: Prvý stret
pridal Boss Marťas 20.6.2016
9.0
Orkovia vs ľudia. Kto vyhrá?

Planescape: Torment
pridal WIRRUS 2.6.2016
,,Vy smrtelníci jste jako vosy. Stavíte svá hnízda z nejtenčích větviček a když vítr rozfoukne váš dum, snažíte se ubodat vítr k smrti. Místo abyste si uvědomili své dětinské chyby, snažili se napravit ...

Dark Souls 2: Scholar of the First Sin
Dark Souls 2: Scholar of the First Sin
pridal 8SCARFace8 31.5.2016
Telesná schránka bez Duše.

XCOM 2
XCOM 2
pridal kovboj111 30.5.2016
9.5
Názor zanieteného fanúšika s klapkami na očiach.

Uncharted 4: A Thief's End
Uncharted 4: A Thief's End
pridal gabk0 29.5.2016
10
"I am a Man of Fortune, and I must seek my Fortune." - Henry Avery, 1694

Uncharted 4: A Thief's End
Uncharted 4: A Thief's End
pridal Plugo 28.5.2016
10
Ďaslšia recenzia na posledný diel Uncharted 4, tentokrát od použivateľa Pluga.

searchbutton
Sector Herný magazín
sector magazin SECTOR Magazín
#83


PDF verzia


Flash verzia

Social Sector
Nové herné videá
Video: Crossout - Convoy escort
Crossout - Convoy escort
pridané 24.8. 2016discus1
Video: Get Even - gameplay
Get Even - gameplay diskusia5
pridané 24.8. 2016
Video: NBA 2k17 - gameplay trailer
NBA 2k17 - gameplay trailer diskusia1
pridané 24.8. 2016
Video: Valley - Launch Trailer
Valley - Launch Trailer diskusia2
pridané 24.8. 2016
Video: Take Cover - Launch Trailer
Take Cover - Launch Trailer diskusia1
pridané 24.8. 2016
Príspevky
Letné prázdniny končia, Games with Gold pokra...
tak to je úplne parádna ponuka. konečne horizon v ...
Letné prázdniny končia, Games with Gold pokra...
na ps plus je ešte myslím, že do zajtra 60% zľava ...
Letné prázdniny končia, Games with Gold pokra...
tak by si dlc mal mat potom pristupne
Hitman EP 4: Bangkok + Bonus EP
žeby táto, ale ta vyšla ešte z blood money.https:/...
Get Even - gameplay
nápadne mi to pripomína condemned : criminal origi...
Letné prázdniny končia, Games with Gold pokra...
snáď psko dá tiež niečo pekné po tej zvýšení ceny ...
Hitman EP 4: Bangkok + Bonus EP
vďaka, príbeh sa písal asi len podľa tej staršej, ...
Get Even - gameplay
ako nevyzer to spatne, mne sa to pozdava...ale pot...
Tyranny
moze, ked kvoli praci na videohre nema ani cas oho...
Crossout - Convoy escort
30€ za ea? veď to je zase ďalši vysmech, som tam u...
Letné prázdniny končia, Games with Gold pokra...
"museli ste pripomínať, že prázdniny končia,že?" :...
Hitman EP 4: Bangkok + Bonus EP
crack je malo pravdepodobny. je to danuvo a aj keb...
Total War: WARHAMMER privíta nových lordov v ...
joj keby tak urobili total war do 20. storocia... ...
bottom
Hry | Videá | Súbory | Tech | Fórum | Užívatelia | PC | Xbox 360 | PS3 | PSP | Wii | DS | Mobil | Obsah
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2016 SECTOR Online Entertainment   /   contact us on: sector@sector.sk