Sector Online Entertainmentnet Sector.sk Onlinehry.sk Plnehry.sk Blog.sector.sk Biosector.sk Kinema.sk ABCgames.sk Rozpravky.sk Docu.sk Lacné letenky
logoblack
Login:
Heslo:
listallistamlistaplistaulistaylistarlistaelistaqlistajlistaklistadlistaz hryvideásúborytechfóruumužívatelia

Užívateľské recenzie

Články, dojmy a recenzie pripravené užívateľmi
Hotline Miami
Hotline Miami
pridal Jean Wall Jean 28.7.2014
8.0
Surová retro sekaná na indie spôsob

Wolf Among Us
Wolf Among Us
pridal Neratin 28.7.2014
9.5
V meste kde je vlk šerifom...

OTTD - Indie titul, pri ktorej predchodcovi ste vyrastali
pridal deadawp 27.7.2014
9.5
Super hra za pár mega

Shovel Knight
Shovel Knight
pridal Dado513 26.7.2014
9.0
Vezmite do ruky lopatu a nechajte sa vtiahnuť dobrodružstvom v podobe indie titulu Shovel Knight.

Waking Mars
pridal de Bielawa 25.7.2014
8.0
Záhradníkom na Marse.

Xbox One Recenzia
Xbox One Recenzia
pridal cappko 24.7.2014
8.5
Je to nextgen?

Deadlight
Deadlight
pridal mmm273 23.7.2014
0.
V poslednej dobe je herný trh presýtený známymi značkami a AAA titulmi, a tak sa čoraz viac zabúda na menšie ale vo veľkej miere prípadov kvalitnejšie hry od menej známych autorov

Shadowrun Returns
Shadowrun Returns
pridal mathi4s 23.7.2014
6.5
To ča sa stane keď sa v bare stretne elf, terminátor a velkorysý milionár.

Doodle God
pridal Michal Kozár 22.7.2014
7.5
Už ste niekedy premýšľali nad tým aké materiály sú potrebné na to aby ste vytvorili napríklad seba?

Sniper Elite 3
Sniper Elite 3
pridal ware 21.7.2014
7.0
Z Berlína do Afriky za otvorenejšími levelmi

Surgeon Simulator 2013
Surgeon Simulator 2013
pridal dk19974 20.7.2014
6.0
Každý môže byť doktorom ktorý "excelentne vykoná" operáciu na úbohom pacientovi.

Little Inferno
Little Inferno
pridal wellbi 20.7.2014
7.5
Chcete sa hrať so zápalkami?

Castles in the Sky
Castles in the Sky
pridal Durzaw 19.7.2014
0.
Každý sa môže na chvíľu zastaviť a vychutnať si tento malý poklad.

Tiny & Big: Grandpa's Leftovers
Tiny & Big: Grandpa's Leftovers
pridal REAPERAPO 19.7.2014
8.0
Originálna a zábavná púť za starými spodkami

Jetpack Joyride
Jetpack Joyride
pridal ttrock9 18.7.2014
9.0
Ďalšia pecka od Halfbrick.

Metro Last Light
Metro Last Light
pridal adik5 18.7.2014
9.5
Nové dobrodružstvo, stará hrozba.

The Stanley Parable
The Stanley Parable
pridal wellbi 17.7.2014
9.5
Namiešaný mix vtipu, anglického akcentu a voľby. Ochutnajte Stanley Parable, najlepší ne-drink aký tu kedy bol...

To the Moon
pridal Matqqo 17.7.2014
10
They are lighthouses.

Flappy Bird
Flappy Bird
pridal Sensey 16.7.2014
1.0
Netradičná indie rage hra pri ktorej budete trpieť.

Watch Dogs
Watch Dogs
pridal WaterLemon 15.7.2014
9.0
Trošku dlhá (neilustrovaná) recenzia na hru Hot_Dogs uhm, prepáčte Watch_Dogs, ktorá bola jedna z najočakávanejších hier (ak nie najočakávanejšia) tohto roka.

searchbutton
Sector Herný magazín
sector magazin SECTOR Magazín
#58


PDF verzia


Flash verzia

Social Sector
Nové herné videá
Video: Falling Skies game - trailer
Falling Skies game - trailer
pridané 29.7. 2014discus7
Príspevky
Assassin’s Creed: Unity je trikrát väčší ako AC4
vedlajsie ulohy.. asi tak ako vo watch dogs, nudne...
Assassin’s Creed: Unity je trikrát väčší ako AC4
neviem...prečo tieto veci nie sú pre hráčov prekva...
Monitory podporujúce Nvidia G-Sync predstavené
sorry všetci, chyba vznikla už v originálnom angl....
Rozdiely v tieňoch v Last of Us na 30 fps a 6...
a kde by si hral keby nebolo konzolovych exkluzivi...
Assassin’s Creed: Unity je trikrát väčší ako AC4
podla toho obrazku by som tipoval, ze sa tento rok...
Assassin’s Creed: Unity je trikrát väčší ako AC4
aby sme vedeli ze je to pariz. ako inak by si chce...
Assassin’s Creed: Unity je trikrát väčší ako AC4
eiffelova veža bola o sto rokov po veľkej revolúci...
Rozdiely v tieňoch v Last of Us na 30 fps a 6...
to neplatí už dávno...dnes je to: zapneš, vložíš d...
Assassin’s Creed: Unity je trikrát väčší ako AC4
naco ja sem dole do komentov vlastne chodim?? hate...
Monitory podporujúce Nvidia G-Sync predstavené
roberto je rozdiel asus pb278q a pg278q, ten rozdi...
Assassin’s Creed: Unity je trikrát väčší ako AC4
pozname tie vedlajsie ulohy v hrach od ubisoftu. r...
Prehľad najlepších cosplay z víkendového Comi...
teda musím povedať, že nič moc výber ste dali...mo...
bottom
Hry | Videá | Súbory | Tech | Fórum | Užívatelia | PC | Xbox 360 | PS3 | PSP | Wii | DS | Mobil | Obsah
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2014 SECTOR Online Entertainment   /   contact us on: sector@sector.sk