Sector Online Entertainmentnet Sector.sk Onlinehry.sk Plnehry.sk Blog.sector.sk Biosector.sk Kinema.sk ABCgames.sk Rozpravky.sk Docu.sk Lacné letenky
logoblack
Login:
Heslo:
listallistamlistaplistaulistaylistarlistaelistaqlistajlistaklistadlistaz hryvideásúborytechfóruumužívatelia

Užívateľské recenzie

Články, dojmy a recenzie pripravené užívateľmi
Waking Mars
pridal de Bielawa 25.7.2014
8.0
Záhradníkom na Marse.

Xbox One Recenzia
Xbox One Recenzia
pridal cappko 24.7.2014
8.5
Je to nextgen?

Deadlight
Deadlight
pridal mmm273 23.7.2014
0.
V poslednej dobe je herný trh presýtený známymi značkami a AAA titulmi, a tak sa čoraz viac zabúda na menšie ale vo veľkej miere prípadov kvalitnejšie hry od menej známych autorov

Shadowrun Returns
Shadowrun Returns
pridal mathi4s 23.7.2014
6.5
To ča sa stane keď sa v bare stretne elf, terminátor a velkorysý milionár.

Doodle God
pridal Michal Kozár 22.7.2014
7.5
Už ste niekedy premýšľali nad tým aké materiály sú potrebné na to aby ste vytvorili napríklad seba?

Sniper Elite 3
Sniper Elite 3
pridal ware 21.7.2014
7.0
Z Berlína do Afriky za otvorenejšími levelmi

Surgeon Simulator 2013
Surgeon Simulator 2013
pridal dk19974 20.7.2014
6.0
Každý môže byť doktorom ktorý "excelentne vykoná" operáciu na úbohom pacientovi.

Little Inferno
Little Inferno
pridal wellbi 20.7.2014
7.5
Chcete sa hrať so zápalkami?

Castles in the Sky
Castles in the Sky
pridal Durzaw 19.7.2014
0.
Každý sa môže na chvíľu zastaviť a vychutnať si tento malý poklad.

Tiny & Big: Grandpa's Leftovers
Tiny & Big: Grandpa's Leftovers
pridal REAPERAPO 19.7.2014
8.0
Originálna a zábavná púť za starými spodkami

Jetpack Joyride
Jetpack Joyride
pridal ttrock9 18.7.2014
9.0
Ďalšia pecka od Halfbrick.

Metro Last Light
Metro Last Light
pridal adik5 18.7.2014
9.5
Nové dobrodružstvo, stará hrozba.

The Stanley Parable
The Stanley Parable
pridal wellbi 17.7.2014
9.5
Namiešaný mix vtipu, anglického akcentu a voľby. Ochutnajte Stanley Parable, najlepší ne-drink aký tu kedy bol...

To the Moon
pridal Matqqo 17.7.2014
10
They are lighthouses.

Flappy Bird
Flappy Bird
pridal Sensey 16.7.2014
1.0
Netradičná indie rage hra pri ktorej budete trpieť.

Watch Dogs
Watch Dogs
pridal WaterLemon 15.7.2014
9.0
Trošku dlhá (neilustrovaná) recenzia na hru Hot_Dogs uhm, prepáčte Watch_Dogs, ktorá bola jedna z najočakávanejších hier (ak nie najočakávanejšia) tohto roka.

To the Moon
To the Moon
pridal stara blazkova 15.7.2014
9.5
Ďalsia jedna z málo známych indie hier od Freebird Games,ktorá Vás zavedie do postáv dvoch doktorov,ktorí plnia poslednie želania ludí prostredníctvom myšlienok.Inak povedané vytvoria Vám inú ralitu ...

Garrys mod
Garrys mod
pridal lalubo 14.7.2014
9.0
Recenzia na dosť dobrú hru Garrys mod.

BioShock
BioShock
pridal RoMaNdO 13.7.2014
10
Budem sa snažiť nespoilerovať,ale bude to asi ťažké,pretože hra je práve najviac zameraná na príbeh.

Lifeless Planet
Lifeless Planet
pridal david p 13.7.2014
8.0
Neživá planéta ?

searchbutton
Sector Herný magazín
sector magazin SECTOR Magazín
#58


PDF verzia


Flash verzia

Social Sector
Príspevky
Grand Theft Auto IV – iCEnhancer 3.0 Mod je v...
tu krasne vidiet, ze lepsia grafika nerobi lepsiu ...
Grand Theft Auto IV – iCEnhancer 3.0 Mod je v...
i5 ka 4 jadro alebo 8 jadro amd. grafika gtx 780 a...
Grand Theft Auto IV – iCEnhancer 3.0 Mod je v...
lol musel som zapojiť druhú gtx 760 aby sa to dalo...
Grand Theft Auto IV – iCEnhancer 3.0 Mod je v...
tak s týmto by mal problém ako ps 4 tak aj x1 :;-...
Grand Theft Auto IV – iCEnhancer 3.0 Mod je v...
pošli mi poštou disketu, hodím ti to tam a obratom...
Grand Theft Auto IV – iCEnhancer 3.0 Mod je v...
ice la glace offline. pls pômôže niekto s download...
EA rozdáva zadarmo Sims 2 Ultimate kolekciu
neviem presne, ale naskakuje pri vytváraní simika,...
Destiny beta je už na voľné stiahnutie pre vš...
ja ti už len z provokacie ostatných dám tiež plus....
Grand Theft Auto IV – iCEnhancer 3.0 Mod je v...
jasné, budem posielať 14 gb hru mailom..
Grand Theft Auto IV – iCEnhancer 3.0 Mod je v...
neuvěřitelné co vymáčkli z tak staré hry a původní...
Sunset Overdrive - Character customization
ja prajem nech je uncharted 4 prepadak :)
Grand Theft Auto IV – iCEnhancer 3.0 Mod je v...
tiež by ma zaujímali požiadavky
bottom
Hry | Videá | Súbory | Tech | Fórum | Užívatelia | PC | Xbox 360 | PS3 | PSP | Wii | DS | Mobil | Obsah
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2014 SECTOR Online Entertainment   /   contact us on: sector@sector.sk