Sector Online Entertainmentnet Sector.sk Onlinehry.sk Plnehry.sk Blog.sector.sk Biosector.sk Kinema.sk ABCgames.sk Rozpravky.sk Funny.sk Docu.sk Lacné letenky
logoblack
Login:
Heslo:
 > Zabudli ste heslo?
facebook login
listallistamlistaplistaulistaylistarlistaelistaqlistajlistaklistadlistaz hryvideásúborytechfóruumužívatelia

Videá

Aktuálne herné videá na PC, konzolové a handheldové tituly.
užívateľské hodnotenie 7.6
Overwatch - videorecenzia
pridané 5.6.2016
Priblížme si jedinečnú multiplayerovku od Blizzardu aj vo videorecenzii.
Overwatch - videorecenzia
užívateľské hodnotenie 9.4
Doom - videorecenzia
pridané 23.5.2016
Vráťme sa späť na nehostinný Mars v reštarte Doom série. Teraz znovu akčný, pekelný a explozívny. Viac vo videorecenzii.
Doom - videorecenzia
užívateľské hodnotenie 8.3
Uncharted 4: A Thief's End - videorecenzia
pridané 20.5.2016
Nahliadnime do posledného dobrodružstva Nathana Drakea aj vo videorecenzii. Zlodej sa lúči vo veľkolepom finále.
Uncharted 4: A Thief's End - videorecenzia
užívateľské hodnotenie 8.6
Dirt Rally - videorecenzia
pridané 3.5.2016
Pri príležitosti vydania konzolových verzii si priblížme jedinečnú rally hru Dirt Rally aj vo videorecenzii.
Dirt Rally - videorecenzia
užívateľské hodnotenie 7.6
Quantum Break - videorecenzia
pridané 6.4.2016
Stroj času nikdy nerobí dobrotu, o tom sa presvedčili aj hrdinovia Quantum Break titulu od Remedy. Priblížme si ho vo videorecenzii.
Quantum Break - videorecenzia
užívateľské hodnotenie 7.7
The Division - videorecenzia
pridané 27.3.2016
Pozrime sa na zničený New York aj vo videorecenzii. Priblížme si čo dokáže spôsobiť nákaza a aj to akú hrateľnosť dokáže takéto prostredie vytvoriť.
The Division - videorecenzia
užívateľské hodnotenie 8.8
Mortal Kombat XL - videorecenzia
pridané 21.3.2016
Na konzolách vyšla rozšírená Mortal Kombat XL verzia. Zhrňme si ju rovno vo videorecenzii a pozrime sa čo ponúka.
Mortal Kombat XL - videorecenzia
užívateľské hodnotenie 8.5
Far Cry Primal - videorecenzia
pridané 9.3.2016
Vstúpme do pravekého sveta a zistime ako sa žilo ľuďom v dobe keď ešte neboli zubné kefky a ani mobily.
Far Cry Primal - videorecenzia
užívateľské hodnotenie 0.0
Acer Predator 15 - videorecenzia
pridané 16.2.2016
Na nový Acer Predator 15 sme sa pozreli aj vo videu, ktoré vám priblíži jendotlivé možnosti notebooku.
Acer Predator 15 - videorecenzia
užívateľské hodnotenie 8.7
Starcraft II: Legacy of The Void - videorecenzia
pridané 10.1.2016
Zhrňme si veľkolepé finále Starcraft II série vo videorecenzii. Legacy of The Void ponúka poslednú rasu a ukončenie príbehu troch hrdinov.
Starcraft II: Legacy of The Void - videorecenzia
užívateľské hodnotenie 9.2
Just Cause 3 - videorecenzia
pridané 22.12.2015
Len Just Cause 3 vám tieto Vianoce ponúkne explozívnu dovolenku na stredomorí. Rico Rodrigez sa totiž vracia domov.
Just Cause 3 - videorecenzia
užívateľské hodnotenie 8.8
Rainbow Six: Siege - videorecenzia
pridané 14.12.2015
Priblížme si ako Ubisoft vrátil Rainbow Six sériu späť ku svojim multiplayerovým koreňom. Rodí sa ďalšia veľká multiplayerovka?
Rainbow Six: Siege - videorecenzia
užívateľské hodnotenie 7.4
Star Wars Battlefront - videorecenzia
pridané 6.12.2015
Pred príchodom Star Wars 7 nám DICE pripravilo spomienku na najväčšie boje predchádzajúcej trilógie. Priblížme si ich vo videorecenzii.
Star Wars Battlefront - videorecenzia
užívateľské hodnotenie 8.0
Need for Speed - videorecenzia
pridané 29.11.2015
Videorecenzia na Need for Speed vám lepšie priblíži samotnú hrateľnosť nového reštartu série. Teraz späť v undergroundovom štýle.
Need for Speed - videorecenzia
užívateľské hodnotenie 8.4
Fallout 4 - videorecenzia
pridané 27.11.2015
Aký je teda nový Fallout 4? Oplatí sa vstúpiť do postapokalyptického Bostonu? Pozrime sa na to vo videorecenzii.
Fallout 4 - videorecenzia
searchbutton
Najlepšie hodnotené videá
Dishonored II - Creative kills
pridané 21.9. 201616
Sector Herný magazín
sector magazin SECTOR Magazín
#84


PDF verzia


Flash verzia

Social Sector
Príspevky
Ak budete chcieť pochopiť Dishonored 2, musít...
už v 1 je to prakticky potvrdené ak si všímaš okol...
Ak budete chcieť pochopiť Dishonored 2, musít...
to su mi novinky emily je corvova dcera :d no cor...
Vesmír: US uvoľnilo takmer 20 miliárd dolárov...
mohli, ale nespravili to. prečo? to je veľmi zaují...
Valve plánuje zmeny do Steamu
to je celkom sranda...ja mam tento hdd aby som si ...
Vesmír: US uvoľnilo takmer 20 miliárd dolárov...
drahý darktyle, poviem ti to takto... pred mnohými...
Vesmír: US uvoľnilo takmer 20 miliárd dolárov...
netrep. mesačná gravitácia sa dlhodobo nasimulovať...
Vesmír: US uvoľnilo takmer 20 miliárd dolárov...
pozri si kozoroh 1, tam to máš vysvetlené.
Vesmír: US uvoľnilo takmer 20 miliárd dolárov...
vážený pán peeto79, som starší, takže si môžeme kľ...
BioShock: The Collection
fov sa neda vobec nastavit? je prilis hrozny na ko...
Vesmír: US uvoľnilo takmer 20 miliárd dolárov...
nic v zlom, viem rozlisit, komu napisat odpoved v ...
Star Citizen predstavuje next-gen modely tvár...
toto keby chceli downgradovat aby to islo aj na ko...
Platená expanzia pre nedokončený Ark rozhneva...
tak ono o tom je early access. ty ich podporuješ v...
bottom
Hry | Videá | Súbory | Tech | Fórum | Užívatelia | PC | Xbox 360 | PS3 | PSP | Wii | DS | Mobil | Obsah
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2016 SECTOR Online Entertainment   /   contact us on: sector@sector.sk