Sector Online Entertainmentnet Sector.sk Onlinehry.sk Plnehry.sk Blog.sector.sk Biosector.sk Kinema.sk ABCgames.sk Rozpravky.sk Funny.sk Docu.sk Lacné letenky
logoblack
Login:
Heslo:
 > Zabudli ste heslo?
facebook login
listallistamlistaplistaulistaylistarlistaelistaqlistajlistaklistadlistaz hryvideásúborytechfóruumužívatelia

Recenzie

Recenzie na nové hry, PC, konzoly, handheldy a mobily
Zoradiť:
Pokémon Super Mystery Dungeon
pridané dnes
7.0 Prevetrajte zatuchnuté dungeony s partiou svojich pomocníkov vo svete plnom Pokémonov a odkryte tajomstvá vlastnej minulosti.
Homeworld: Deserts of Kharak
pridané 5.2.2016
8.0 Nový prírastok v sérii Homeworld nelieta v otvorenom vesmíre, ale odohráva sa na púšti, kde sa pod nánosmi piesku skrýva čosi jedinečné. Najskôr si to ale treba vybojovať.
The Mean Greens: Plastic Warfare
pridané 2.2.2016
8.0 V tejto vojne nepotečie krv, pretože v nej bojujú plastoví vojačikovia. Nebudete však ukrátení o zábavu a adrenalínové prestrelky v multiplayeri s bohatou ponukou režimov.
That Dragon, Cancer
pridané 2.2.2016
8.5 Toto nie je tradičná hra, ale spoveď rodičov dieťaťa, ktorí stratili svoju ratolesť v márnom boji s rakovinou. Emotívne, sentimentálne, ale podnetné.
Steel Empire
pridané 1.2.2016
7.0 Z ďalekej minulosti sa vracia shoot 'em up akcia, ktorej steampunkový svet si vás aj po rokoch dokáže získať. Bude to stačiť?
Resident Evil 0 HD Remaster / Origins Collection
pridané 28.1.2016
7.5 Chcete vedieť, ako sa všetko začalo a spoznať prvé obete T-vírusu? Nastúpte do vlaku s Rebeccou a Billym. A ak siahnete po Origins Collection, môžete pokračovať s Chrisom a Jill.
Oxenfree
pridané 27.1.2016
8.0 Vydajte sa s priateľmi na tajomný ostrov opradený legendami a záhadami, kde vás čakajú zaujímavé objavy, ale aj boj o život. Bude to nevšedný zážitok s neistým koncom.
Rodea the Sky Soldier
pridané 27.1.2016
6.5 Mechanický hrdina Rodea dokáže ovládať bojové i lietajúce techniky a mohol by zachrániť nevinný ľud, keď sa na obzore objaví zloduch. Do akej miery sa mu to darí?
Crossbow Warrior - The Legend Of William Tell
pridané 26.1.2016
6.0 Legendárny ostrostrelec ožíva v rozkošnej platformovej hre z nezávislej scény, ktorá síce vyzerá roztomilo, ale nič vám len tak ľahko nedaruje.
Prison Architect
pridané 22.1.2016
8.0 Kriminalita stúpa, väzňov je ako maku a treba sa o nich postarať. A to je úloha pre vás. Musíte postaviť a spravovať väzenie a môžete si pritom pospevovať Folsom Prison Blues.
Dragon's Dogma: Dark Arisen
pridané 21.1.2016
8.5 Bojovník bez srdca kedysi zaujal na konzolách a konečne prišiel aj na PC, kde dokázal, že je stále vo forme. Pôsobivé súboje a vyspelí AI spoločníci garantujú kvalitnú zábavu.
Assassin's Creed Chronicles: India
pridané 20.1.2016
4.0 Hneď na začiatku roka nás Ubisoft láka na exotický výlet do Indie, kde sa odohrá ďalšia kapitola dávneho súboja medzi dobrom a zlom. Oplatí sa podľahnúť vábnemu volaniu?
Dynasty Warriors 8: Empires
pridané 20.1.2016
7.5 Vylepšená verzia Dynasty Warriors 8 sa konečne prebojovala ja na PS Vita, kde hráčov čakajú lákavé bitky pod vedením odhodlaných generálov. Ako to celé prebieha?
FIM Speedway Grand Prix 15
pridané 19.1.2016
7.0 Zaujímavý projekt z útrob motošportu nás tentoraz zavedie na zaprášenú plochú dráhu, na ktorej sme si užili viac zábavy ako s vyleštenými športiakmi.
Tharsis
pridané 18.1.2016
8.0 Let na Mars plný katastrof je prakticky nemožné prežiť, ale treba sa o to aspoň pokúsiť. Vesmírne problémy Sandry Bullock vo filme Gravitácia sú v porovnaní s tým zanedbateľné.
Valhalla Hills
pridané 14.1.2016
6.0 Budovanie, ekonomika a, samozrejme, boje sú každodenným chlebíčkom Vikingov, ktorých musíte doviesť do Valhally v stratégii, ktorej základy vychádzajú zo série The Settlers.
Mario & Luigi: Paper Jam Bros.
pridané 13.1.2016
7.0 Mario & Luigi opäť rozprúdia zábavu, ale tentoraz im výdatne pomáha Paper Mario. Správna trojka si musí poradiť s bandou papierových postavičiek a vcelku sa jej to darí.
The Fall of the Dungeon Guardians
pridané 12.1.2016
7.5 Ak máte radi RPG zo starej školy, kde sa bludiská kreslili na štvorčekové mapy, táto hra by vám mohla sadnúť. Podobá sa na Legend of Grimrock, ale ide svojou vlastnou cestou.
Typoman
pridané 11.1.2016
6.5 Zábavný a zaujímavý koncept je síce prvým krokom k úspechu, no nikdy sám osebe nestačí. Dokonalým dôkazom je aj nová logická platformová hra s písmenami.
Xenoblade Chronicles X
pridané 8.1.2016
9.0 Pripravte sa na príbeh s dobrou premisou, obrovský svet, kopu questov, chytľavý súbojový systém a grafiku, akú by ste na konzole s týmto výkonom nečakali.
Turok Remastered
pridané 7.1.2016
5.0 Lovec dinosaurov z akčnej hry Turok je hráčom dobre známy. Od premiéry však uplynuli roky. Preto sme uvítali návrat tejto klasiky v inovovanej verzii. Dokáže aj dnes zaujať?
Reveal the Deep
pridané 5.1.2016
8.0 Pixelartovú arkádu Reveal the Deep zhltnete ako malinu a necháte sa vtiahnuť do hry pôsobivou atmosférou strachu z neznáma. A je to takmer zadarmo.
Thea: The Awakening
pridané 4.1.2016
7.5 Ťahová stratégi inšpirovaná slovanskou mytológiou kombinuje prvky viacerých žánrov, čím sa snaží o vytvorenie unikátneho herného zážitku. Podarilo sa jej to?
DiRT Rally
pridané 31.12.2015
8.5 Podarilo sa Codemasters navrátiť zašlú slávu svojej rally sérii a priniesť simulátor, o akom hráči snívajú už desaťročie?
Starcraft II: Legacy of The Void
pridané 30.12.2015
9.5 Treťou epizódou sa zakončil príbeh druhého Starcraftu, ale aj celá vesmírna sága. Blizzard pripravil veľkolepé finále, v ktorom sa zavŕšia osudy hrdinov troch rozdielnych rás.
searchbutton
Najčítanejšie recenzie
550 GTA IV (PC)
recenzia 29.12.2008
1278 GTA V
recenzia 16.9.2013
1887 Mafia II
recenzia 25.8.2010
436 Grand Theft Auto IV
recenzia 5.5.2008
743 Far Cry 3
recenzia 30.11.2012
592 Call of Duty 4: Modern Warfare
recenzia 14.11.2007
789 Call of Duty: Modern Warfare 2
recenzia 16.11.2009
491 Metro 2033
recenzia 26.3.2010
956 Crysis
recenzia 20.11.2007
1471 Battlefield 3
recenzia 24.10.2011
1073 The Elder Scrolls V: Skyrim
recenzia 21.11.2011
Sector Herný magazín
sector magazin SECTOR Magazín
#77


PDF verzia


Flash verzia

Social Sector
Nové herné videá
Príspevky
Ubisoft dementoval, že by konzoly obmedzovali...
jasné, že to mohlo vyzerať oveľa lepšie. neviem pr...
Aký je Firewatch? Recenzie ho hodnotia slušne
ano, ved vsetci sme to hrali..to je iba preorder z...
Ubisoft dementoval, že by konzoly obmedzovali...
ja uz nemozem s tym smiechom. raz povedia tak a ab...
Porovnanie framerate v Red Dead Redemption Xb...
este raz - odkial mas ze ja mam xbox ? uz davno ni...
Ubisoft dementoval, že by konzoly obmedzovali...
::->: ::->: ::->: ::->: ::->: ::->: hneď má...
Ako v recenziách dopadol Unravel?
aku cenu by si dal ak by si tu hru robil ty ? mysl...
Ubisoft dementoval, že by konzoly obmedzovali...
stále serú viac a viac ľudí, dúfam že aj predaje i...
Aký je Firewatch? Recenzie ho hodnotia slušne
škoda že zvieratá absentujú, to uberá celkovej atm...
Ako v recenziách dopadol Unravel?
no tak zahral som si asi 3 hodiny cez origin acces...
Ubisoft dementoval, že by konzoly obmedzovali...
pravá ruka, čoskoro ľavú vyhodí :)
Playstation Middle East teasuje niečo ohľadne...
tak povedz mi, lebo ja ťa nesledujem :)
Ako v recenziách dopadol Unravel?
nikto to do jedneho vreca nehadze, hodnoti sa v ra...
bottom
Hry | Videá | Súbory | Tech | Fórum | Užívatelia | PC | Xbox 360 | PS3 | PSP | Wii | DS | Mobil | Obsah
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2016 SECTOR Online Entertainment   /   contact us on: sector@sector.sk