Sector Online Entertainmentnet Sector.sk Onlinehry.sk Plnehry.sk Blog.sector.sk Biosector.sk Kinema.sk ABCgames.sk Rozpravky.sk Docu.sk Lacné letenky
logoblack
Login:
Heslo:
listallistamlistaplistaulistaylistarlistaelistaqlistajlistaklistadlistaz hryvideásúborytechfóruumužívatelia

Recenzie

Recenzie na nové hry, PC, konzoly, handheldy a mobily
LittleBigPlanet 3
pridané 19.12.2014
7.5 Media Molecule sa vzdali svojho prvorodeného dieťaťa a LittleBigPlanet 3 tak hráčom prinieslo nové štúdio Sumo Digital. Aký je výsledok?
Farming Simulator 15
pridané 19.12.2014
5.0 Blíži sa zima, ale vo farmárskom simulátore práve nastal čas poorať, zasiať a pozbierať úrodu. A tak sme si obliekli montérky, sadli za volant traktora a vyrazili na pole.
Super Smash Bros. for Wii U
pridané 18.12.2014
9.0 Nintendo prinieslo najnovšiu časť svojej známej série konečne aj na Wii U a ukazuje sa, že v najlepšej forme. Mario, Link a ďalší známi hrdinovia si idú po krku a nič si nedarujú.
Dragon Age: Inquisition
pridané 17.12.2014
9.0 Kontinent Thedas potrebuje niekoho, kto v krajine nastolí poriadok, vyzná sa v stratégii, politike a v neposlednom rade v boji. K slovu sa dostávajú hrdinovia a inkvizícia.
Assassin's Creed: Rogue
pridané 16.12.2014
7.5 Popri titule Unity pre PC, PS4 a Xbox One sa séria Assassins Creed prezentuje aj ďalším prírastkom, ktorý je určený pre staré konzoly. Ale to neznamená, že patrí do starého železa.
The Crew
pridané 15.12.2014
7.0 Ubisoft sa podujal na neľahkú úlohu, a to spracovať celé USA do jednej veľkej mapy, po ktorej sa budú na autách preháňať hráči a ich posádky. Ako to dopadlo?
WWE 2K15
pridané 12.12.2014
6.5 2K vydáva svoju druhú hru z WWE série a zároveň ju prináša na nové konzoly. Ako dokázali tvorcovia splniť túto úlohu? Sú zápasy v ringu dostatočne pútavé a zábavné?
Screencheat
pridané 10.12.2014
7.0 Podvádzanie v multiplayeri nie je fér, ale v tejto akcii je to jediný spôsob, ako môžete vyhrať. Netradične poňaté boje s protihráčmi prinášajú nečakane dobrú zábavu.
BlazeRush
pridané 9.12.2014
7.5 Ak máte chuť na nenáročné arkádové preteky, možno vás oslovia výbušné autíčka. Táto adrenalínová zábavka pobaví nie len v ťažení, ale predovšetkým spríjemní vašu party.
Gold Rush! Anniversary
pridané 8.12.2014
5.0 Adventúra Gold Rush! sa po 26 rokoch vracia v novom, krajšom kabáte. Je však zlatá horúčka aj po bezmála troch desaťročiach dostatočným lákadlom pre odhodlaných zlatokopov?
Shadows: Heretic Kingdoms - First Book
pridané 5.12.2014
7.5 Slovenskí vývojári sa zahrávajú s démonom, ale zdá sa, že sa im to oplatilo. Dočkali sme sa totiž zaujímavej akčnej RPG s dvomi paralelnými svetmi a unikátnym party systémom.
Hyrule Warriors
pridané 4.12.2014
8.0 Postavy zo Zelda série sa ukázali v trochu inom svetle, ale celkom im to pristane. Hrateľnosť v štýle Warriors Orochi, kde figuruje Link, Ganondorf aj samotná Zelda, má svoje čaro.
NHL 2K
pridané 3.12.2014
7.0 V 2K už zrejme nadobro skončili s vývojom hokeja na veľké platformy a tak nám musí stačiť aspoň ich mobilná verzia, ktorá sa hodí na cesty.
Time Rifters
pridané 3.12.2014
7.0 Nezávislá akcia Time Rifters kašle na všetky pravidlá a nechá hráča bojovať v krátkych misiách, ktoré sú až nebezpečne návykové a zároveň instantne adrenalínové.
Door Kickers
pridané 2.12.2014
8.5 SWAT jednotky prichádzajú v plnej sile a s veľkou motiváciou poraziť zlo v drsných, nepredvídateľných podmienkach. Podarí sa im zvíťaziť?
Escape Dead Island
pridané 1.12.2014
6.5 Čím to je, že nás tropický raj premenený na letovisko krvilačných zombie láka, a predsa z neho chceme už znova zutekať? Aj keď v prípade tejto hry je to zrejme pochopiteľné.
GTA V (Xbox One, PS4)
pridané 28.11.2014
10 GTA V prechádza na novú generáciu konzol a to v kvalitnom porte, kde síce Rockstar zabudol pridať bonusový obsah, ale vynahradzuje to FPS pohľadom a novými možnosťami.
SingStar: Ultimate Party
pridané 28.11.2014
3.0 Aj majster tesár sa niekedy utne. Lenže v tomto prípade sa to stalo tak nešťastne, že to zabolí všetkých fanúšikov, ktorí ešte zostali verní sérii SingStar.
Company of Heroes 2: Ardennes Assault
pridané 27.11.2014
8.5 Posledná nemecká ofenzíva v druhej svetovej vojne je zmapovaná vo vydarenej expanzii, aj keď udalosti prežijete len v koži Američanov. Odhodlaní nacisti dajú slušne zabrať.
The Detail: Where the Dead Lie
pridané 26.11.2014
6.5 Nová noir detektívna adventúra čerpá inšpiráciu zo seriálu The Wire a série The Walking Dead od Telltale. Dokáže však rovnako namotať hráčov? Vyšetrovanie vraždy sa práve začína...
searchbutton
Najčítanejšie recenzie
549 GTA IV (PC)
recenzia 29.12.2008
1271 GTA V
recenzia 16.9.2013
1882 Mafia II
recenzia 25.8.2010
435 Grand Theft Auto IV
recenzia 5.5.2008
592 Call of Duty 4: Modern Warfare
recenzia 14.11.2007
786 Call of Duty: Modern Warfare 2
recenzia 16.11.2009
738 Far Cry 3
recenzia 30.11.2012
956 Crysis
recenzia 20.11.2007
488 Metro 2033
recenzia 26.3.2010
1470 Battlefield 3
recenzia 24.10.2011
1046 The Elder Scrolls V: Skyrim
recenzia 21.11.2011
Sector Herný magazín
sector magazin SECTOR Magazín
#63


PDF verzia


Flash verzia

Social Sector
Príspevky
GTA V dostalo vianočnú aktualizáciu
mala len nejakych 100 mb
Ďalšie Steam zľavy
veď to a inde som ju lacnejšie nenašiel čo sa čudu...
Assassins Creed: Rogue
takze mi odporucas kupit knihu ? je to dobre?...
Technické zhodnotenie Xbox One a PS4 titulov ...
jaká norma? kto tu určil nejaké normy? ty? existuj...
Assassins Creed: Unity
kto to hral na ps4? mam kupit? uvazujem o kupe ...
Ďalšie Steam zľavy
tiez som na to zameral svoju pozornost. 10€ je cel...
Dragon Age: Inquisition
odporucam hram na ps4 vysoko nvykove :d
League of Legends začína odmeňovať slušných h...
tato hra je plátená alebo je zadarmo.
Dying Light - Each Shot Counts Gameplay Trailer
ja si dvojku som pamätám ako zabugovaný mess :d...
Steam zľavy pokračujú
aha, tak to ma mrzí potom
Ďalšie Steam zľavy
aké máte názory na hru bound by flame??? oplatí sa...
Dying Light - Each Shot Counts Gameplay Trailer
killing floor 2 bude mať ovela viac...a hlavne po ...
Ďalšie Steam zľavy
je si myslim, maximum je 75% a meni sa aj u jednot...
bottom
Hry | Videá | Súbory | Tech | Fórum | Užívatelia | PC | Xbox 360 | PS3 | PSP | Wii | DS | Mobil | Obsah
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2014 SECTOR Online Entertainment   /   contact us on: sector@sector.sk