Sector Online Entertainmentnet Sector.sk Onlinehry.sk Plnehry.sk Blog.sector.sk Biosector.sk Kinema.sk ABCgames.sk Rozpravky.sk Docu.sk Lacné letenky
logoblack
Login:
Heslo:
listallistamlistaplistaulistaylistarlistaelistaqlistajlistaklistadlistaz hryvideásúborytechfóruumužívatelia

Recenzie

Recenzie na nové hry, PC, konzoly, handheldy a mobily
GTA V (Xbox One, PS4)
pridané dnes
10 GTA V prechádza na novú generáciu konzol a to v kvalitnom porte, kde síce Rockstar zabudol pridať bonusový obsah, ale vynahradzuje to FPS pohľadom a novými možnosťami.
SingStar: Ultimate Party
pridané dnes
3.0 Aj majster tesár sa niekedy utne. Lenže v tomto prípade sa to stalo tak nešťastne, že to zabolí všetkých fanúšikov, ktorí ešte zostali verní sérii SingStar.
Company of Heroes 2: Ardennes Assault
pridané 27.11.2014
8.5 Posledná nemecká ofenzíva v druhej svetovej vojne je zmapovaná vo vydarenej expanzii, aj keď udalosti prežijete len v koži Američanov. Odhodlaní nacisti dajú slušne zabrať.
The Detail: Where the Dead Lie
pridané 26.11.2014
6.5 Nová noir detektívna adventúra čerpá inšpiráciu zo seriálu The Wire a série The Walking Dead od Telltale. Dokáže však rovnako namotať hráčov? Vyšetrovanie vraždy sa práve začína...
RoboWars
pridané 26.11.2014
6.0 N-Game Studios určite majú radi Plants vs Zombies a tower defense hry. Svedčí o tom stratégia s robotmi, v ktorej tvorcovia využili známe prvky a pridali niečo navyše.
Never Alone
pridané 25.11.2014
8.5 Sadnite si ku krbu a vypočujte príbeh zo sveta ponoreného do dlhej noci a večného ľadu, o statočnom dievčatku, ktoré zachránilo svoj kmeň. Alebo sa hneď pripojte k malej hrdinke.
Far Cry 4
pridané 24.11.2014
8.5 Tropickú džungľu vystriedali Himaláje, diabolského Vaasa a Hoyta ešte diabolskejší Pagan Min, ale pod pokrievkou sa stále skrýva starý dobrý Far Cry.
The Muppets: Movie Adventures
pridané 24.11.2014
4.5 Obľúbené postavičky ešte negarantujú dobrú hru. Potvrdilo už niekoľkokrát a platí to aj v tomto prípade. Rozkošní hrdinovia sa síce predstavia v rôznych úlohách, ale neexcelujú.
This War of Mine
pridané 21.11.2014
8.0 Aj keď to v hrách a filmoch nevidíme často, pravdou je, že vo vojnách najviac trpia civilisti. Vžite sa do neľahkej situácie obetí, ktoré bojujú s hladom, zimou a depresiou.
Ar Nosurge: Ode to an Unborn Star
pridané 20.11.2014
8.0 Dve dvojice hrdinov kráčajú v ústrety dobrodružstvám a svojsky sa vyrovnávajú s prichádzajúcou hrozbou. Pre milovníkov JRPG to znamená hodiny dobrej zábavy.
Costume Quest 2
pridané 19.11.2014
8.0 Halloween už máme za sebou, ale to neznamená, že si ho nemôžeme pripomenúť v hre, ktorá je plná cukríkov a kostýmov. Strašidelné kvality produktu zhodnotila naša nová redaktorka.
Football Manager 2015
pridané 18.11.2014
7.5 Aj majster tesár sa niekedy utne a zdá sa, že po rokoch úspechov zakopli aj veteráni zo Sports Interactive. Výsledok nie je tragický, ale ani oslňujúci.
Pinball FX2 - South Park Pinball
pridané 18.11.2014
7.5 Len prednedávnom vyšiel nový balíček tematicky ladených stolov do hry Pinball FX2, ktorý opäť rozširuje ponuku o ďalšiu známu sériu.
Assassin's Creed: Unity
pridané 17.11.2014
7.5 Assassins Creed séria sa presúva späť do Európy a prechádza do novej generácie v obsahovo kvalitnom, ale technicky nedotiahnutom pokračovaní.
Fist of Jesus
pridané 14.11.2014
6.0 Ježiš prichádza na hernú scénu v pomerne neštandardnej forme, no kontroverzia ešte dobrú hru nerobí. Atypické dobrodružstvo síce vyčarí úsmev na tvári, ale nie vždy pobaví.
Theatrhythm Final Fantasy: Curtain Call
pridané 14.11.2014
9.5 Sériu Final Fantasy netreba azda nikomu predstavovať, ale tentoraz sa nám ukazuje v celkom inej rovine. Cieľom je totiž absolvovanie skladieb z obľúbených hier v správnom rytme.
Jagged Alliance: Flashback
pridané 13.11.2014
6.0 Jagged Alliance má konečne dôstojného nasledovníka! Bohužiaľ, je to iba žart alebo zbožné prianie. V skutočnosti ani tento pokus o znovuzrodenie klasickej taktickej série nevyšiel.
Velocity 2X
pridané 13.11.2014
8.5 Po dvoch rokoch od vydania prvého Velocity tu máme priame pokračovanie frenetickej arkádovej hry. Prekonáva svojho predchodcu alebo má aspoň podobné kvality?
Disney Fantasia: Music Evolved
pridané 12.11.2014
8.5 Disney po 75 rokoch nadväzuje na svoj legendárny animovaný film interaktívnym pokračovaním, ktoré vám dá do rúk schopnosť vládnuť hudbe.
Halo Master Chief Collection
pridané 11.11.2014
10 343 Industries ukazuje, ako sa majú robiť skutočné kolekcie. Neponúka len zlepené hry, ale sériu vylepšených titulov, ktoré mapujú vývoj legendy od jej počiatkov až po budúcnosť.
searchbutton
Najčítanejšie recenzie
549 GTA IV (PC)
recenzia 29.12.2008
1268 GTA V
recenzia 16.9.2013
1882 Mafia II
recenzia 25.8.2010
435 Grand Theft Auto IV
recenzia 5.5.2008
592 Call of Duty 4: Modern Warfare
recenzia 14.11.2007
786 Call of Duty: Modern Warfare 2
recenzia 16.11.2009
737 Far Cry 3
recenzia 30.11.2012
956 Crysis
recenzia 20.11.2007
488 Metro 2033
recenzia 26.3.2010
1470 Battlefield 3
recenzia 24.10.2011
1043 The Elder Scrolls V: Skyrim
recenzia 21.11.2011
Sector Herný magazín
sector magazin SECTOR Magazín
#62


PDF verzia


Flash verzia

Social Sector
Príspevky
GTA V (Xbox One, PS4)
pri prestrelkach to uz nebude jednoduchy autolock?...
GTA V (Xbox One, PS4)
no ale mafia mala prepracovany jazdny model a pret...
Assassins Creed: Unity už dostal tretí patch ...
hra ide stejne ziadne zmeny nevidim ...
GTA V (Xbox One, PS4)
tieto témy o gta by som dal do archívu ako to všet...
Assassins Creed: Unity
si píš dnes mi prišla hra takže ak budeš chcieť le...
Star Wars 7 - filmový trailer
? to vobec nikoho nenapadlo ze sa abrams s vami le...
Láka Sony na spustenie slovenského PlayStatio...
hej co som vysledoval tak cenotvorba a aj psn+ je ...
Star Wars 7 - filmový trailer
o čom to zase preboha trepeš? abrams je nový spiel...
Star Wars 7 - filmový trailer
star wars saga, to je dobrodruzny príbeh v sci-fi ...
GTA V (Xbox One, PS4)
kde si sa prosím ťa dočítal, že mapa je v porovnan...
Star Wars 7 - filmový trailer
cubix ty si jednoducho kckct jak repa :d
GTA V (Xbox One, PS4)
jop..zahrat to treba...len mne osobne je zle z toh...
GTA V (Xbox One, PS4)
mafia 1 ano :) ale soferovanie nie vzdy..ale tak m...
bottom
Hry | Videá | Súbory | Tech | Fórum | Užívatelia | PC | Xbox 360 | PS3 | PSP | Wii | DS | Mobil | Obsah
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2014 SECTOR Online Entertainment   /   contact us on: sector@sector.sk