Sector Online Entertainmentnet Sector.sk Onlinehry.sk Plnehry.sk Blog.sector.sk Biosector.sk Kinema.sk ABCgames.sk Rozpravky.sk Funny.sk Docu.sk Lacné letenky
logoblack
Login:
Heslo:
 > Zabudli ste heslo?
facebook login
listallistamlistaplistaulistaylistarlistaelistaqlistajlistaklistadlistaz hryvideásúborytechfóruumužívatelia

Recenzie

Recenzie na nové hry, PC, konzoly, handheldy a mobily
Zoradiť:
Homefront: The Revolution
pridané 27.5.2016
PC
PS4
Xbox One
,
Steam
5.0 Kórejci okupujú Ameriku v reštarte Homefront série. Dokáže však nový príbeh a otvorené prostredie mesta zaujať? Zdá sa, že v tomto prípade je to márny boj.
Battleborn
pridané 26.5.2016
PC
PS4
Xbox One
7.5 Tvorcovia hier Borderlands ponúkajú svoju novú akčnú hru s komiksovým vizuálom, ktorá sa môže pochváliť množstvom rôznych postáv, ale je to na úkor ďalšieho obsahu.
Dead Effect 2
pridané 25.5.2016
PC
Mobil
iOS
7.5 České štúdio BadFly Interactive sa po úspešnej prvej časti hororovej FPS rozhodlo vytvoriť jej pokračovanie. Hoci je primárne určené pre mobilné zariadenia, dobre sa hrá aj na PC.
TASTEE: Lethal Tactics
pridané 24.5.2016
PC
7.0 Taktická hra so simultánnym ťahovým systémom vás poverí likvidovaním členov drogového kartelu a ich zásielok. Ak chcete uspieť, všetko si musíte dôkladne naplánovať.
R.B.I. Baseball 16
pridané 23.5.2016
Xbox One
Mobil
PS4
iOS
6.0 Virtuálny baseball sa po rokoch odmlky opäť prebúdza k životu a spolu s ním aj jedna známa séria z minulosti. Má vo svojej modernej inkarnácii čo ponúknuť?
Stellaris
pridané 20.5.2016
PC
8.0 Autori grand stratégií Europa Universalis a Crusader Kings sa rozhodli kolonizovať vesmír a ide im to celkom dobre. Let ku hviezdam je úspešný.
Doom
pridané 18.5.2016
Xbox One
PS4
9.0 Peklo sa opäť otvorilo, aby privítalo tých najodvážnejších. Dokázal moderný Doom naplniť nemalé očakávania skalných fanúšikov aj nových hráčov?
The Banner Saga 2
pridané 17.5.2016
PC
7.0 Severská sága pokračuje druhou časťou, ktorá ďalej rozvíja príbeh výpravy, ale prináša len kozmetické zmeny. No ak vás bavil prvý diel, radi sa opäť ujmete velenia.
Dark Souls III
pridané 16.5.2016
Xbox One
PS4
8.5 Tretí diel hardcore akčnej RPG prináša presne to, na čo sú priaznivci série zvyknutí - temné zákutia plné nebezpečných protivníkov, pri ktorých sa stále znova a znova umiera.
Good Robot
pridané 16.5.2016
PC
7.0 Good Robot je klasická twin-stick prestrelka s robotom, ktorý si u vás nájde čestné miesto. Rýchla a nenáročná zábava s kvalitným art štýlom a dobrou hudbou pobaví.
Uncharted 4: A Thief's End
pridané 13.5.2016
PS4
9.0 Nathan Drake sa vydáva na svoju poslednú výpravu. Bude to koniec jedného zlodeja. Ale kto je tým zlodejom?
Atari Vault
pridané 11.5.2016
PC
Atari Vault predstavuje vábne volanie prachom zapadnutej nostalgie. Podľahnete mu? Stovka hier prináša osobité čaro minulosti, no dnes už neohúri svojím obsahom.
Mario & Sonic at the Rio 2016
pridané 9.5.2016
3DS
WiiU
6.5 Známy fúzatý inštalatér a populárny modrý ježko si spolu zasúťažili na olympijských hrách v Riu. Niektoré disciplíny im sadli, iné nie.
Steve Jackson's Sorcery part 1, 2, 3
pridané 5.5.2016
PC
Mobil
iOS
Android
8.5 Ak sa nebojíte dobrodružstva, ktoré je založené na čítaní hromady textu s množstvom rozhodnutí, Sorcery vám ponúkne pozoruhodný zážitok a s chuťou pôjdete od jednej časti k druhej.
8-Bit Armies
pridané 4.5.2016
PC
7.5 Minimalistická stratégia s retro prvkami od Petroglyphu nie je úplne dokonalá, ale dokáže zaujať ako veteránov, tak aj nováčikov na poli stratégií.
Active Soccer 2 DX
pridané 4.5.2016
Xbox One
4.0 Od malého nezávislého tímu prichádza spomienka na doby dávno minulé, keď musel byť herný futbal hlavne zábavný a sústredil sa len na základné veci. Ale neškrípe to práve tam?
Hitman Episode 2 - Sapienza
pridané 3.5.2016
PC
8.5 Druhá epizóda Hitmana pridáva do hry jeden z najlepších levelov v sérii doteraz. Pripravte sa na exotickú dovolenku s agentom 47, ktorého čaká nová úloha.
Battlefleet Gothic: Armada
pridané 2.5.2016
PC
8.0 Zavítajte opäť do 41. tisícročia, kde sa jedna známa stolová hra pokúša o prerod do formy strategickej videohry. Ako sa podaril?
Deponia Doomsday
pridané 29.4.2016
PC
7.0 Point & click adventúrenie s najväčším antihrdinom dobrodružných hier sa vracia. Zachránite svet. Ale najprv ho treba zničiť. Cestou k úspechu je cestovanie v čase.
Stories: The Path of Destinies
pridané 29.4.2016
PS4
,
PC
6.5 Ponorte sa do deja dobrodružnej rozprávkovej knižky, ktorá vám predstaví hrdinského lišiaka na ceste za záchranou sveta. Bude to mať šťastný koniec?
MXGP 2
pridané 28.4.2016
PC
6.0 Milestone priniesli hráčom pokračovanie motokrosovej hry, ktorá sľubuje atraktívnu jazdu na terénnych motorkách. Ale až taký pôžitok to nie je.
The Walking Dead: Michonne
pridané 27.4.2016
PC
Mobil
PS3
Xbox 360
7.5 Jedna z najznámejších a najtajuplnejších postáv Walking Dead univerza zavŕšila svoj osobný príbeh v minisérii od Telltale Games. Ako na nás zapôsobil?
Naruto: Ultimate Ninja Storm 4
pridané 27.4.2016
PS4
7.5 Naruto je opäť v akcii a dokazuje, že je stále vo forme. Tentokrát sa pripravte na pôsobivejšie boje, v ktorých postavíte proti nepriateľom trojčlennú skupinu.
Star Fox Zero
pridané 26.4.2016
WiiU
7.0 Star Fox sa po dlhodobej pauze predviedol v dvoch hrách súčasne. Kým v prvej vystupuje ako ochrankár s kamerovým systémom, v tejto sa naplno prejaví priamo v akcii.
Ratchet & Clank
pridané 25.4.2016
PS4
9.0 Chlpáč a plecháč sa po rokoch vracajú, aby vám opäť porozprávali príbeh o tom, ako sa po prvý raz stretli.
searchbutton
Najčítanejšie recenzie
551 GTA IV (PC)
recenzia 29.12.2008
1278 GTA V
recenzia 16.9.2013
1888 Mafia II
recenzia 25.8.2010
744 Far Cry 3
recenzia 30.11.2012
437 Grand Theft Auto IV
recenzia 5.5.2008
592 Call of Duty 4: Modern Warfare
recenzia 14.11.2007
789 Call of Duty: Modern Warfare 2
recenzia 16.11.2009
496 Metro 2033
recenzia 26.3.2010
956 Crysis
recenzia 20.11.2007
1471 Battlefield 3
recenzia 24.10.2011
1073 The Elder Scrolls V: Skyrim
recenzia 21.11.2011
Sector Herný magazín
sector magazin SECTOR Magazín
#80


PDF verzia


Flash verzia

Social Sector
Nové herné videá
Video: Killer Instinct - Gargos trailer
Killer Instinct - Gargos trailer
pridané 29.5. 2016discus1
Video: Agony - trailer
Agony - trailer diskusia0
pridané 29.5. 2016
Video: Space Run Galaxy - trailer
Space Run Galaxy - trailer diskusia0
pridané 28.5. 2016
Video: LawBreakers - Vanguard
LawBreakers - Vanguard diskusia1
pridané 28.5. 2016
Video: Overwatch - herná ukážka
Overwatch - herná ukážka diskusia51
pridané 28.5. 2016
Video: Dragon Quest Builders - trailer
Dragon Quest Builders - trailer diskusia1
pridané 28.5. 2016
Príspevky
Prvé benchmarky GTX 1070 naznačujú vysoký výk...
https://www.youtube.com/watch?v=t_rwrbiywicje to t...
Killer Instinct - Gargos trailer
neviem preco ale zle sa mi hra za gardosa ... celk...
Prvé benchmarky GTX 1070 naznačujú vysoký výk...
vadil by mi ten vrciaci charakter zvuku ktory maju...
Zábery na Elex
zatvorte ho do blázinca prosím ,predokladám že aj ...
Prvý pohľad na Alien: Covenant
akože presne toto sa stalo, tehotna dala niečo iné...
VR ohlásenia sa pre Xbox One množia
ja osobne na kinect nedam dopustit, ale v tomhle s...
Prvé benchmarky GTX 1070 naznačujú vysoký výk...
https://www.youtube.com/watch?v=aqpruedoscy
Last Guardian sa začína prezentovať
pravda, no stále, mohli to aspoň trocha vylepšiť n...
Prvé benchmarky GTX 1070 naznačujú vysoký výk...
oki, priznávam, že až tak do toho nevidím. išiel s...
Do pekla v survival horore Agony
vraj rok starý prototype gameplay nahrávaný cez ba...
Total War Warhammer je najrýchlejšie sa predá...
ak pises namiesto ci, xi .. tak dostanes ban urcit...
Prvé benchmarky GTX 1070 naznačujú vysoký výk...
soucasti vray je vray rt a ten je gpu akcelerovane...
bottom
Hry | Videá | Súbory | Tech | Fórum | Užívatelia | PC | Xbox 360 | PS3 | PSP | Wii | DS | Mobil | Obsah
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2016 SECTOR Online Entertainment   /   contact us on: sector@sector.sk