Sector Online Entertainmentnet Sector.sk Onlinehry.sk Plnehry.sk Blog.sector.sk Biosector.sk Kinema.sk Rozpravky.sk Funny.sk Docu.sk Lacné letenky
logoblack
Login:
Heslo:
 > Zabudli ste heslo?
facebook login
listallistamlistaplistaulistaylistarlistaelistaqlistajlistaklistadlistaz hryvideásúborytechfóruumužívatelia

Recenzie

Recenzie na nové hry, PC, konzoly, handheldy a mobily
PlayLink
pridané 11.12.2017
PS4
6.5 Sony chce oživiť párty hranie pomocou novej série hier pod označením PlayLink, na ktoré nepotrebujete gamepad, ale postačí telefón.
Black Mirror
pridané 8.12.2017
PC
Xbox One
6.0 Návrat Posla smrti sme očakávali so zatajeným dychom a výsledok nám ho napokon aj vyrazil. Len nie tak, ako sme to práve chceli.
Tower 57
pridané 7.12.2017
PC
8.0 Pixel-artová akcia pobaví najmä veteránov odchovaných na klasických hrách, ktorí vedia oceniť dobrú hrateľnosť, ale aj kooperáciu.
Fire Emblem Warriors
pridané 6.12.2017
PC
Switch
3DS
8.0 Nintendo a Tecmo Koei si vyskúšali spoluprácu už pred tromi rokmi pri Hyrule Warriors. Teraz pokračujú s titulom Fire Emblem Warriors, ktorý však nie je iba kópiou.
High Hell
pridané 6.12.2017
PC
6.0 Nenáročná akcia z pohľadu prvej osoby so svojským spracovaním a dominantnou ružovou ponúka skromný obsah, ale dynamickú hrateľnosť.
Attentat 1942
pridané 5.12.2017
PC
7.0 Attentat 1942 nie je typická hra. Vlastne to ani nie je hra v pravom slova zmysle. Napriek tomu vám ju odporúčame.
Gear.Club Unlimited
pridané 4.12.2017
PC
Switch
7.0 Nintendo Switch sa dočkalo svojej prvej racingovky so skutočnými autami. Ako dopadla a podarilo sa autorom zamaskovať jej mobilné korene?
Super Lucky's Tale
pridané 4.12.2017
PC
Xbox One
Xbox One X
7.5 Po štarte vo virtuálnej realite prechádza lišiak Lucky aj na štandardné obrazovky. Zaujme?
Zoo Tycoon: Ultimate Animal Collection
pridané 1.12.2017
PC
Xbox One
6.5 Po dlhoročnej odmlke sa manažment vlastnej zoo vracia aj na PC, no hra si so sebou stále nesie aj typické konzolové prvky.
LEGO Marvel Super Heroes 2
pridané 30.11.2017
PS4
Xbox One
Switch
7.5 Hrdinovia Marvelu sa opäť vracajú zachrániť svet v novej Lego hre. Desiatky rôznych postáv, kombinácie rozmanitých lokácií a typický humor - bude to stačiť?
The Mummy Demastered
pridané 29.11.2017
PC
Xbox One
Switch
6.5 Môže byť hra v retro štýle zaujímavejšia ako film, kde sa proti múmii postavil Tom Cruise? Nuž, keď je to slabé na plátne, hrou sa už nič nemôže pokaziť. Alebo áno?
Ghostory
pridané 29.11.2017
PC
6.0 Slovenskí vývojári síce v skromnejšej forme, no predsa prinášajú zaujímavú hru, ktorá vizuálne neočarí, ale slušne preverí vaše logické myslenie.
Unbox: Newbie’s Adventure
pridané 28.11.2017
PC
Switch
PC
PS4
Xbox One
5.0 Ďalšia 3D skákačka sa pokúša pripomenúť nám zlatú éru žánru v 90. rokoch, no tentoraz s poriadne netradičným hrdinom v hlavnej úlohe.
Just Dance 2018
pridané 27.11.2017
Xbox One
PS3
Xbox 360
Wii
WiiU
Switch
7.5 Desiatky hudobných hitov, medzi ktorými nechýba Despacito, vedia hráčov a tanečníkov stále prilákať k ostrieľanej sérii, pri ktorej sa využije pohybový ovládač, ale aj smartfón.
WWE 2K18
pridané 23.11.2017
PS4
Switch
6.0 Ďalší ročník bezkonkurenčného wrestlingu je opäť tu, aby vám do vašich obývačiek priniesol kvalitnú porciu hereckých výkonov. Ako obstál u nás?
Star Wars Battlefront II
pridané 22.11.2017
PC
6.5 Zdá sa, že nie vždy stačí k úspechu spraviť množstvo vecí dobre. Treba sa vyvarovať aj takých, ktoré všetku snahu dokážu jedným zlým rozhodnutím hodiť do koša.
Earth Atlantis
pridané 22.11.2017
PC
Switch
8.0 Veľké výzvy môžete nájsť všade. Aj pod vodnou hladinou vo svete po apokalypse, kde vás čakajú desiatky húževnatých bossov.
Sine Mora EX
pridané 21.11.2017
PC
Switch
8.5 Pripomeňme si automatovú éru, keď bola vysoká náročnosť samozrejmosťou a postup o level ďalej vytúženou odmenou.
Heliborne
pridané 20.11.2017
PC
7.5 Mohlo by sa to volať World of Helicopters, lebo istá podoba s príbuznými hrami je zrejmá, ale tieto vrtuľníky majú svoje špecifické prvky a pekne lietajú najmä v kooperácii.
Need for Speed: Payback
pridané 20.11.2017
PS4
5.5 Nový diel Need for Speed prináša otvorený svet, nelegálne preteky, policajtov, príbeh a obrovskú porciu nudy.
Sonic Forces
pridané 16.11.2017
PS4
Switch
PC
Xbox One
PS4
5.0 Sonicov dlho očakávaný veľký návrat je konečne tu a po úspešnej Sonic Manii je tu nádej na poriadnu renesanciu série. Majú sa fanúšikovia modrého ježka na čo tešiť?
Horizon: Zero Dawn: The Frozen Wilds
pridané 15.11.2017
PS4
9.0 Tohtoročný hit od tvorcov Killzone série sa dočkal príbehového rozšírenia, ktoré nás zavedie do chladných kútov sveta Horizon: Zero Dawn.
WRC 7
pridané 14.11.2017
Xbox One
7.0 Nové WRC 7 od Kylotonnu v zásade nesklamalo a drží si svoju úroveň a prístupnosť pre všetkých hráčov. Sú to slušné rally preteky, hoci s trochu monotónnou jazdou.
ICY: Frostbite Edition
pridané 14.11.2017
PC
7.5 Nenápadná hra vo svete po apokalypse v sebe napriek jednoduchému audiovizuálnemu spracovaniu skrýva survival RPG so slušným príbehom a hĺbkou.
Guardians of the Galaxy: The Telltale Series
pridané 13.11.2017
Xbox One
Mobil
iOS
Android
6.0 Ďalší komiksový materiál v rukách v súčasnosti najsilnejšieho adventúrneho štúdia. Neprejedli sa už však hráči jeho štýlu pripomínajúceho interaktvne filmy?
searchbutton
Najčítanejšie recenzie
550 GTA IV (PC)
recenzia 29.12.2008
1281 GTA V
recenzia 16.9.2013
1891 Mafia II
recenzia 25.8.2010
751 Far Cry 3
recenzia 30.11.2012
592 Call of Duty 4: Modern Warfare
recenzia 14.11.2007
437 Grand Theft Auto IV
recenzia 5.5.2008
498 Metro 2033
recenzia 26.3.2010
790 Call of Duty: Modern Warfare 2
recenzia 16.11.2009
1075 The Elder Scrolls V: Skyrim
recenzia 21.11.2011
957 Crysis
recenzia 20.11.2007
1472 Battlefield 3
recenzia 24.10.2011
Sector Herný magazín
sector magazin SECTOR Magazín
#98


PDF verzia


Flash verzia

Social Sector
Príspevky
Resident Evil 7 biohazard Gold Edition sa púš...
ta goty pre fallout4 na ps4 je len zakladna hra na...
Aké herné PC si zložiť za 500, 1000 a 1500 eu...
poznam sikovnyx ludi s plno penazi nie ako tu sa h...
Aké herné PC si zložiť za 500, 1000 a 1500 eu...
no daj ako sa zabavas na power pc okrem hry,,tvori...
Šéf Capcomu naznačuje, čo majú v pláne pre Sw...
vezmi si pytlík a pozeraj :d https://www.youtube.c...
Aké herné PC si zložiť za 500, 1000 a 1500 eu...
vedel som ze date hudbu , tvorbu, ale to je praca ...
Monster Hunter: World dostane po vydaní DLC s...
si mal skúsiť iné zbrane a mal si to hrať s ľuďmi,...
Aké herné PC si zložiť za 500, 1000 a 1500 eu...
no dobre teda poraď mi aspoň tri hry, ktoré ťa nap...
Aké herné PC si zložiť za 500, 1000 a 1500 eu...
citat dristy sa da aj na mobile, tablete, netreba ...
The Last of Us: Part II predstavuje novinky, ...
no prepáč, ale qte systém tam bol oproti iným hrám...
Prehľad ohlásení z PSX eventu
same dobre spravy! len tak dalej a diky gam_er za ...
Detective Pikachu sa nakoniec môže objaviť aj...
mozno ze okrem dabingu sa rr (nemyslim rychlu rotu...
bottom
Hry | Videá | Súbory | Tech | Fórum | Užívatelia | PC | Xbox 360 | PS3 | PSP | Wii | DS | Mobil | Obsah
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2017 SECTOR Online Entertainment   /   contact us on: sector@sector.sk