Sector Online Entertainmentnet Sector.sk Onlinehry.sk Plnehry.sk Blog.sector.sk Biosector.sk Kinema.sk ABCgames.sk Rozpravky.sk Docu.sk Lacné letenky
logoblack
Login:
Heslo:
listallistamlistaplistaulistaylistarlistaelistaqlistajlistaklistadlistaz hryvideásúborytechfóruumužívatelia

Recenzie

Recenzie na nové hry, PC, konzoly, handheldy a mobily
There Came an Echo
pridané 3.3.2015
7.0 Toto síce nie je prvá hlasom ovládaná hra, ale mohla byť tou najlepšou. Ponúka nevšedný zážitok s mikrofónom a headsetom, ale budete mať príliš málo času, aby ste si ju vychutnali.
Resident Evil: Revelations 2 - Penal Colony
pridané 2.3.2015
8.0 Capcom pokračuje v malej podsérii Resident Evil, ktorá zažila už pri uvedení prvej časti veľký úspech. Na scénu sa vrátili staré známe tváre, ktoré opäť musia čeliť nákaze.
Chaos Ride
pridané 2.3.2015
1.0 Čo sa dá pokaziť pri adrenalínových pretekoch s extrémnou rýchlosťou vo futuristickom prostredí? Všetko. Pri tejto chaotickej jazde si začnete vážiť aj priemerné hry.
Grey Goo
pridané 27.2.2015
8.0 Chýbajú vám klasické stratégie zo starej školy v štýle Command & Conquer a Starcraft? Grey Goo vám ich určite pripomenie, pretože sa nimi inšpiruje. Pridáva však aj niečo vlastné.
Hyperdimension Neptunia Re;Birth 2
pridané 27.2.2015
7.5 Ak ste si v prvej časti obľúbili svet Gameindustri a jeho rozkošné hrdinky, môžete sa tam vrátiť v pokračovaní. Hoci vás až tak neopantá, stále má čo ponúknuť.
Apotheon
pridané 25.2.2015
8.0 Toto je príbeh z dávnych čias, z čias mýtov a legiend, keď boli starí bohovia malicherní a krutí a zoslali na ľudstvo osud utrpenia. Len jeden človek sa vzoprel - Nikandreos.
Freedom Wars
pridané 25.2.2015
8.5 Sci-fi alternatíva absentujúceho Monster Huntera prekvapuje svojou bohatou náplňou. V dystopickom svete vás čakajú naozaj veľké výzvy, pri ktorých sa neraz poriadne zapotíte.
Life is Strange: Episode 1 - Chrysalis
pridané 24.2.2015
7.0 Predstavte si život outsidera v škole. Spolužiaci vás nemajú radi, niekto vás šikanuje a s hormonálnymi zmenami odrazu získate schopnosť pretočiť naspäť čas. Ako ju využijete?
The Book of Unwritten Tales 2
pridané 23.2.2015
7.5 Pravoverných fanúšikov tradičných adventúr určite poteší príjemná rozprávka pre dospelých. Príbeh napreduje len pomaly, ale decentný humor a rôzne postavy si vás získajú.
Astray
pridané 23.2.2015
5.0 Razí si k nám cestu ďalšia z radu hier z pohľadu prvej osoby inšpirovaná úspešnou sériou Amnézia. Tentokrát sa ale dej odohráva v múzeu a nie je to až také strašidelné.
The Witcher: Battle Arena
pridané 20.2.2015
6.0 Zaklínač sa opäť dostáva na mobilné zariadenia, no tentokrát ako akciou nabitá MOBA. Teda aspoň podľa autorov. Ako je na tom v skutočnosti?
The Order: 1886
pridané 19.2.2015
6.5 Najambicióznejšia PS4 hra od uvedenia konzoly na trh je tu, no obrovský potenciál utápa vo veľkom množstve zlých rozhodnutí autorov. Na skutočný hit si ešte musíme počkať.
Heroes of Might & Magic III - HD Edition
pridané 18.2.2015
7.0 Ak máte Ashanu už dosť, je čas vrátiť sa na kontinent Antagarich a znovu zachrániť Erathiu v HD remaster verzii ťahovej legendy. Ale možno radšej oprášite pôvodnú hru z roku 1999.
Kingdom Hearts HD 2.5 ReMIX
pridané 17.2.2015
8.5 Ďalšia kolekcia Kingdom Hearts prináša opäť výber toho najlepšieho zo série a ponúka ho veteránom, ale aj novým hráčom na PS3. Pre milovníkov JRPG je to jasná voľba.
Total War: Attila
pridané 13.2.2015
8.5 Séria Total War nezaháľa a opäť láka hráčov na bojové pole. Tentoraz je ústrednou osobnosťou hry legendárny vodca Hunov. Čo so sebou prináša okrem stepných jazdcov?
WWE Immortals
pridané 13.2.2015
8.0 Zabudnite na klasické šou v ringu a vyskúšajte si hviezdy WWE v tradičnej bojovke. WWE Immortals okolo wrestlingu ani len nechodilo, no aj tak ide o zábavu na niekoľko hodín.
Scrolls
pridané 12.2.2015
7.5 Mojang so Scrolls úplne mení zaužívané pravidlá kartových hier. Nováčikovia si však najskôr musia zvyknúť na systém, ktorý má určité špecifické prvky.
Evolve
pridané 11.2.2015
8.5 Chceli ste niekedy zažiť ten pocit, keď sa Arnold postavil zoči-voči nepremožiteľnému predátorovi? Táto hra to umožní a dokonca aj z druhej strany. Môžete byť lovcom aj monštrom.
Shantae and the Pirate's Curse
pridané 10.2.2015
8.5 Ani s džinom z Aladína ste si neužili toľko zábavy, koľko vám ponúkne nová hra zo série Shantea. Ak sa vám páčil Shovel Knight, aj tu si prídete na svoje.
Pokémon Omega Ruby/Alpha Sapphire
pridané 9.2.2015
8.0 Pokémoni sa objavujú už roky a sú stále obľúbení. Ak ste zmeškali Omega Ruby a Alpha Sapphire na staručkom handhelde Game Boy Advance, teraz si ich môžete zahrať na 3DS.
searchbutton
Najčítanejšie recenzie
550 GTA IV (PC)
recenzia 29.12.2008
1276 GTA V
recenzia 16.9.2013
1884 Mafia II
recenzia 25.8.2010
435 Grand Theft Auto IV
recenzia 5.5.2008
592 Call of Duty 4: Modern Warfare
recenzia 14.11.2007
740 Far Cry 3
recenzia 30.11.2012
786 Call of Duty: Modern Warfare 2
recenzia 16.11.2009
956 Crysis
recenzia 20.11.2007
489 Metro 2033
recenzia 26.3.2010
1470 Battlefield 3
recenzia 24.10.2011
1059 The Elder Scrolls V: Skyrim
recenzia 21.11.2011
Sector Herný magazín
sector magazin SECTOR Magazín
#66


PDF verzia


Flash verzia

Social Sector
Nové herné videá
Príspevky
Sony vydá Project Morpheus v prvej polovici r...
usudzujem ze to bude stat vela kedze je to sony, v...
Unity 5 - highlight reel
na niektorich hrach by som nepovedal že to ma unit...
Wasteland 2 GOTY editon - Xbox One
juj no to sa tesim... naozaj pevne dufam ze to neb...
Sony ohlásilo Xperia Z4 tablet a M4 aqua mobil
keby nebolo apple samsungu a tych ich nekvalitnych...
Nová aktualizácia pre Skyrim uľahčí modovanie...
mozno to nevies, ale chyba bude primarne v tebe....
Sunset Overdrive - Dawn of the Rise of the Fa...
od nej by som si to nechal aj styri krat:d
Marcová ponuka PlayStation Plus titulov odhalená
"new n tasty ma svoje chyby, niektore veci boli op...
Realtime stratégia Servo od tvorcov Age of Em...
art styl mi z casti pripomina vdakaemperorovi zdru...
Marcová ponuka PlayStation Plus titulov odhalená
neheee ja som to vedel ze toho abeho daju!!!! :( a...
Wasteland 2 GOTY editon - Xbox One
podla blog postu ktory som cital tak sa assety pre...
Sony vydá Project Morpheus v prvej polovici r...
parada ted jeste jaka bude cena v cr a hlavne aby ...
Mad Max vyjde 4. septembra
mgs bola dobra seria , ale odkedy som videl ako sa...
bottom
Hry | Videá | Súbory | Tech | Fórum | Užívatelia | PC | Xbox 360 | PS3 | PSP | Wii | DS | Mobil | Obsah
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2015 SECTOR Online Entertainment   /   contact us on: sector@sector.sk