Sector Online Entertainmentnet Sector.sk Onlinehry.sk Plnehry.sk Blog.sector.sk Biosector.sk Kinema.sk ABCgames.sk Rozpravky.sk Docu.sk Lacné letenky
logoblack
Login:
Heslo:
listallistamlistaplistaulistaylistarlistaelistaqlistajlistaklistadlistaz hryvideásúborytechfóruumužívatelia

Recenzie

Recenzie na nové hry, PC, konzoly, handheldy a mobily
Zaklínač III: Divoký hon
pridané dnes
10 Konečne je tu a vo fantastickej forme! Geralt z Rivie sa vrátil, aby zavŕšil epické dobrodružstvo a pomohol svojej zverenkyni Ciri, ktorú prenasleduje najmocnejší nepriateľ.
Xenoblade Chronicles 3D
pridané 26.5.2015
9.0 Jedna z najlepších JRPG za posledných päť rokov sa s nálepkou 3D pokúsila zabojovať na handhelde. Nedopadlo to zle a hru si budete radi brávať so sebou na cesty.
Sym
pridané 25.5.2015
8.0 Nie každá platformovka musí byť pestrofarebným stelesnením radosti. V tejto sa pozriete do vlastného vnútra a budete čeliť tomu, čo sa tam skrýva.
Euro Truck Simulator 2: Scandinavia
pridané 22.5.2015
8.5 Nový prídavok pre Euro Truck Simulator 2 nielen rozširuje mapu o Škandináviu, ale hru robí pestrejšou. Sedieť v kabíne kamiónu je znovu zábava a pri jazde strávite celé hodiny.
Battle of Empires: 1914 -1918
pridané 21.5.2015
7.5 Prvá svetová vojna sa v hrách objavuje skôr ojedinele, ale pritom môže ponúknuť pútavý zážitok, ktorý stojí za to. Platí to aj v prípade stratégie od Best Way.
Albedo: Eyes from Outer Space
pridané 20.5.2015
3.0 Ak by sa Ed Wood, legendárne zlý filmový režisér, dožil doby videohier, do tejto by sa na prvý pohľad zamiloval. Vy sa jej ale radšej vyhnite.
Hektor
pridané 19.5.2015
7.5 Blúdenie v tme pri skromnom svetle zapaľovača a neustály strach o svoj život. To vás čaká v premenlivom bludisku tajomného Hektora. Vstup len na vlastné riziko!
Project CARS
pridané 15.5.2015
8.5 Roky čakania na vytúžené automobilové preteky sú na konci. Project CARS vyráža na trať a chce všetkých presvedčiť, že má čo ponúknuť. Dočkali sme sa skutočne ultimátneho racingu?
Dungeons II
pridané 15.5.2015
8.5 Máme tu ďalšieho nasledovníka Dungeon Keepera, ale tento sa neobmedzuje len na rýpanie v podzemných bludiskách, ale odvážil sa vyliezť aj na povrch!
State of Decay: Year-One Survival Edition
pridané 14.5.2015
8.0 State of Decay po dvoch rokoch vychádza opäť vo vylepšenej a rozšírenej Year-One Survival edícii. Odstraňuje staré chyby alebo je vo svete plnom zombíkov všetko po starom?
Worlds of Magic
pridané 12.5.2015
6.5 Bude mať Worlds of Magic dosť many, aby nahradil ťahovú legendu Master of Magic? Alebo je kúzlo starého majstra predsa len silnejšie?
Wolfenstein: The Old Blood
pridané 11.5.2015
9.0 Blazkowicz sa vrátil, aby nám ukázal, čo sa stalo pred minulou časťou Wolfensteina. Znovu štýlovo a v plnej zbroji, a tentoraz ho čaká priam peklo.
I am Bread
pridané 7.5.2015
5.0 Chcete vedieť, čo musí podstúpiť chlieb, keď sa chce stať stať hriankou? I am Bread vám dá príležitosť vyskúšať si strastiplnú cestu kuchyňou v podobe obľúbeného pečiva.
The Charnel House Trilogy
pridané 7.5.2015
8.0 Skromná adventúra z nezávislej scény vás obklopí osudmi bežných ľudí a hrôzami, ktorým museli čeliť. Táto cesta nočným vlakom bude iná, ako by ste čakali.
Broken Age
pridané 6.5.2015
8.5 Po vyše roku sa uzatvára príbeh dvojice mladých hrdinov, ktorí sa rozhodli vzoprieť osudu, a tak zažili svoje najväčšie dobrodružstvo. A vy ho môžete zažiť s nimi.
Monster Hunter 4 Ultimate
pridané 5.5.2015
9.0 Hoci má niekoľko nástupcov, čo do žánru priniesli niečo nové, Monster Hunter je len jeden a stojí na vrchole. Ani najnovší prírastok v sérii hráčov nesklame a prináša zábavný lov.
Shadowrun Chronicles: Boston Lockdown
pridané 4.5.2015
5.5 Taktické boje síce vyzerajú sľubne, ale zdanie klame. Ani populárne univerzum nezaručí hre úspech, keď ju tvorcovia zbombardujú technickými chybami a neustále vás deprimuje lag.
Wickland
pridané 28.4.2015
3.0 Multiplayer je tu s nami v akčných hrách už dlhé roky a za tú dobu prešiel výraznou premenou. O návrat ku klasike Quake: Arena sa snaží nezávislý Wickland.
War for The Overworld
pridané 27.4.2015
7.5 Na pokračovanie alebo poriadneho nástupcu Dungeon Keepera už čakáme roky. Ďalší kandidát je tu a jeho inšpirácia obľúbenou klasikou zrejmá. Ako to dopadlo?
Assassin's Creed Chronicles: China
pridané 23.4.2015
6.5 Séria Assassin's Creed expanduje do exotických lokalít, no zároveň redukuje rozmery, aby vám poskytla nový pohľad na tichú akciu. Nie všetko je ale ideálne.
searchbutton
Najčítanejšie recenzie
550 GTA IV (PC)
recenzia 29.12.2008
1278 GTA V
recenzia 16.9.2013
1885 Mafia II
recenzia 25.8.2010
435 Grand Theft Auto IV
recenzia 5.5.2008
592 Call of Duty 4: Modern Warfare
recenzia 14.11.2007
740 Far Cry 3
recenzia 30.11.2012
787 Call of Duty: Modern Warfare 2
recenzia 16.11.2009
489 Metro 2033
recenzia 26.3.2010
956 Crysis
recenzia 20.11.2007
1470 Battlefield 3
recenzia 24.10.2011
1064 The Elder Scrolls V: Skyrim
recenzia 21.11.2011
Sector Herný magazín
sector magazin SECTOR Magazín
#69


PDF verzia


Flash verzia

Social Sector
Nové herné videá
Video: Downward - Teaser Trailer
Downward - Teaser Trailer
pridané 28.5. 2015discus0
Video: FIFA 16 - Women's National Teams
FIFA 16 - Women's National Teams diskusia12
pridané 28.5. 2015
Video: Skywind - Yearing trailer
Skywind - Yearing trailer diskusia7
pridané 28.5. 2015
Video: F1 2015 - gameplay
F1 2015 - gameplay diskusia19
pridané 28.5. 2015
Video: Kholat - launch trailer
Kholat - launch trailer diskusia3
pridané 28.5. 2015
Príspevky
Zaklínač III: Divoký hon
nech je hra aka kolvek nikdy by som nedaval nicomu...
Kde vo Witcherovi 3 nájdete sexuálne partnerk...
-_- 16 hodin natacali tie scenky a potom vyberali ...
Zaklínač III: Divoký hon
najlepší ten posledný plus :d:d, že: ,,romantické ...
Zaklínač III: Divoký hon
keď máš milión pozitívnych vecí a 10 zlých nepodst...
Zaklínač III: Divoký hon
hej a prosim recenzenta aby odstranil ten gif z he...
Zaklínač III: Divoký hon
to sa nehadam, je to skvele rpg :) nikde som netvr...
Dnes rozdáme 100 kľúčov do uzatvorenej bety t...
bolo by super keby sa my 1 usiel :yes:
Batman: Arkham Knight – Time To Go To War
pokiaľ viem, tak mesto bude rovnako prázdne, ako v...
Zaklínač III: Divoký hon
kombat je vyborny ja to hram na najvyssiu obtiazno...
Zaklínač III: Divoký hon
daj si polštinu. autenticita zaručená :)
Project Cars zaťažuje procesor PS4 na 99%, gr...
nechcel by si mat zaplatené za tu istú vec 2-3x ?...
Project Cars zaťažuje procesor PS4 na 99%, gr...
lol, mantor jak kafemlejnek omyla, ze hry na pc k...
Armored Warfare otvára Early Access, prenáša ...
vcera som hral po dlhom case warthunder a musim uz...
bottom
Hry | Videá | Súbory | Tech | Fórum | Užívatelia | PC | Xbox 360 | PS3 | PSP | Wii | DS | Mobil | Obsah
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2015 SECTOR Online Entertainment   /   contact us on: sector@sector.sk