Sector Online Entertainmentnet Sector.sk Onlinehry.sk Plnehry.sk Blog.sector.sk Biosector.sk Kinema.sk ABCgames.sk Rozpravky.sk Funny.sk Docu.sk Lacné letenky
logoblack
Login:
Heslo:
 > Zabudli ste heslo?
facebook login
listallistamlistaplistaulistaylistarlistaelistaqlistajlistaklistadlistaz hryvideásúborytechfóruumužívatelia

Recenzie

Recenzie na nové hry, PC, konzoly, handheldy a mobily
Sacred Legends
pridané 29.9.2016
Mobil
Android
iOS
6.5 Séria Sacred má už svoje najlepšie časy dávno za sebou a potvrdzuje to aj najnovšia hra, ktorá vyšla už len na mobilných zariadeniach. Čím by vás mohla osloviť?
Meridian: Squad 22
pridané 29.9.2016
PC
5.5 Kolonisti z ďalekej planéty sa prestali hlásiť a záchranné komando je už na ceste. Zachrániť túto RTS inšpirovanú klasikami bude ale ťažké.
Assetto Corsa (konzolová verzia)
pridané 28.9.2016
PS4
Xbox One
7.0 Poctivé simulátory boli výhradne určené pre PC platformu. To sa s príchodom Assetto Corsa definitívne mení. Získajú si drsné automobilové preteky priaznivcov medzi konzolistami?
Riptide GP: Renegade
pridané 27.9.2016
PS4
Xbox One
iOS
Android
Win10
6.0 Máte chuť na rýchle arkádové preteky možno aj v trochu netradičnom prostredí? Riptide GP sa dočkala novej verzie a vodné skútre jazdia na nových platformách.
BioShock: The Collection
pridané 26.9.2016
PC
Xbox One
9.0 Bioshock sa opäť hlási o slovo. Tentokrát však so staršími dielmi v jednom balení, ktoré obsahuje vylepšené verzie pôvodných dvoch hier s bonusmi a nezmenenou treťou časťou série.
Forza Horizon 3
pridané 23.9.2016
Xbox One
Win10
9.5 Forza Horizon je späť, aby opäť otvorila brány posledného letného festivalu, ktorý láka všetkých priaznivcov rýchlych kolies a vône vysokooktánového benzínu.
FIFA 17
pridané 22.9.2016
Xbox One
7.5 Nový ročník série FIFA so sebou prináša niekoľko výrazných zmien. Ako v hre funguje príbehový režim a čo so sebou prináša nový engine?
Cossacks 3
pridané 21.9.2016
PC
7.5 Keď sa niečo veľmi tešme, niekedy nás to napokon sklame. Môže sa to stať aj v prípade stratégie Cossacks, ktorá sa po rokoch vracia na scénu s tisíckami vojakov na bojisku?
Headlander
pridané 19.9.2016
PS4
8.0 Titul s potulujúcou sa hlavou môže spočiatku pôsobiť bezhlavo, ale ak odoláte jeho nástrahám, nakoniec možno zistíte, že pri hre len nezabíjate svoj drahocenný čas.
F1 2016
pridané 16.9.2016
PS4
8.5 Po minuloročnom fiasku sa do monopostov F1 oplatí znovu sadnúť. Okrem samotného zážitku z jazdy nám vývojári konečne ponúkli aj niečo naviac a naplno sa to prejavilo.
ReCore
pridané 14.9.2016
PC
6.5 Čo dokázali vytvoriť herné legendy Keiji Inafune a Marko Pacini? Nie je to nový Megaman, Metroid Prime ani Resident Evil, je to ReCore, ktorý nás zavedie na planétu Far Eden.
Deus Ex: Mankind Divided
pridané 13.9.2016
PS4
8.5 Dva roky po udalostiach v Human Revolution sa opäť púšťame do boja so všetkým okolo nás, no tentokrát zavítame do Českej republiky. Ako obstál Adam Jensen v tomto kole?
NHL 17
pridané 12.9.2016
Xbox One
8.0 Tím Európy zatiaľ dostáva v zápasoch slušné výprasky. Vy v NHL 17 máte možnosť dokázať, že hokej nie je taký náročný a vyhrať nielen tento turnaj.
Monster Hunter: Generations
pridané 9.9.2016
3DS
8.5 Ak vás ešte neunavil lov monštier, môžete sa pustiť do nových výziev v titule Generations, ktorý pridáva nové bojové štýly, kombá a až štyri dediny.
Bohemian Killing
pridané 8.9.2016
PC
4.5 Detektívka tak trochu inak alebo zločin je zločinom až vtedy, keď je vina dokázaná pred súdom. Viete sa obhájiť aj v prípade jednoznačnej vraždy?
Nights of Azure
pridané 7.9.2016
PS4
7.0 Nenáročná JRPG nemá taký rozsah ako štandardné hry z tohto žánru, ale pripomína staré dobré časy a vyznačuje sa slušnou hrateľnosťou. Dvojica hrdiniek sa osvedčila.
Tokyo Mirage Sessions ♯FE
pridané 5.9.2016
WiiU
9.0 Jedna z najočakávanejších hier na Wii U prináša vzácny mix dvoch silných JRPG. Shin Megami Tensei a Fire Emblem v jednom celku má osobitý štýl.
Worms W.M.D
pridané 1.9.2016
Xbox One
8.0 Funguje čaro komanda vražedných červíkov aj 21 rokov od vydania prvej hry? Vďaka tradičnej hrateľnosti obohatenej o nové prvky sa opäť budete baviť.
No Man’s Sky
pridané 31.8.2016
PS4
Univerzum, ktoré neponúka až toľko možností, ako by si hráči želali, je pre niekoho sklamaním, pre iných napriek tomu fascinujúce. Do ktorej skupiny sa zaradíte vy?
Bound
pridané 31.8.2016
PS4
PS VR
9.0 Znenazdania k nám z Poľska prišla jedna z najlepších hier tohto roka, o ktorej ale málokto vie. Podarí sa jej získať si svojim kúzlom a tanečnými pohybmi aj vás?
Metroid Prime: Federation Force
pridané 26.8.2016
3DS
7.0 Už vopred odsúdená hra nedávno vyšla a my sme sa pozreli na to, či aj napriek hnevu a nenávisti hráčov má čo ponúknuť majiteľom 3DS. Je averzia komunity oprávnená?
Poly Bridge
pridané 25.8.2016
PC
7.0 Stavanie mostov, stavanie mostov a ešte raz stavanie mostov. Hra Poly Bridge sa ponára do hlbokých vôd tohto žánru, aby opäť vyzvala nádejných architektov na ďalší súboj s fyzikou.
Hitman EP 4: Bangkok + Bonus EP
pridané 24.8.2016
PC
6.5 Na agenta číslo 47 čaká nová úloha v Bangkoku, kde sú ďalšie dva ciele, na ktoré je zákon krátky. Je vhodné, aby sa tam stali malé nehody. Obsah dopĺňajú dve bonusové misie.
Kirby: Planet Robobot
pridané 22.8.2016
3DS
8.5 Kirby je na rozdiel od iných obľúbených postavičiek z Nintenda stále vo forme a dokazuje to aj v novom dobrodružstve s množstvom transformácií a bohatými levelmi.
8-Bit Hordes
pridané 19.8.2016
PC
7.5 Po 8-bitových armádach nám Petroglyph prináša stratégiu s 8-bitovými hordami, kde fantasy jednotky vytlačili do úzadia modernú techniku. Stačí to na novú hru?
searchbutton
Najčítanejšie recenzie
551 GTA IV (PC)
recenzia 29.12.2008
1279 GTA V
recenzia 16.9.2013
1890 Mafia II
recenzia 25.8.2010
745 Far Cry 3
recenzia 30.11.2012
437 Grand Theft Auto IV
recenzia 5.5.2008
592 Call of Duty 4: Modern Warfare
recenzia 14.11.2007
789 Call of Duty: Modern Warfare 2
recenzia 16.11.2009
496 Metro 2033
recenzia 26.3.2010
957 Crysis
recenzia 20.11.2007
1471 Battlefield 3
recenzia 24.10.2011
1073 The Elder Scrolls V: Skyrim
recenzia 21.11.2011
Sector Herný magazín
sector magazin SECTOR Magazín
#84


PDF verzia


Flash verzia

Social Sector
Nové herné videá
Príspevky
Endless Space 2 vychádza na steame v EA
haha dvojka vyzerá dobre oprasim jednotku ;d zabeh...
Titanfall 2 - singleplayer cinematic trailer
teraz som si všimol dobre si to napisal
Titanfall 2 - singleplayer cinematic trailer
teraz som si všimol dobre si to napisal
Call of Duty Modern Warfare Remastered - Laun...
myslím, že finálne predajné čísla infinite warfare...
Titanfall 2 - singleplayer cinematic trailer
ináč ani ja tam trailer so singleplayerom nevidim....
Titanfall 2 - singleplayer cinematic trailer
podľa mňa sa inšpirovali vývojári filmom transform...
Call of Duty Modern Warfare Remastered - Laun...
myslím, že vela ľudí to pojme presne takto, s čím ...
Call of Duty Modern Warfare Remastered - Laun...
a na to si prišiel na základe toho že má infinite ...
Call of Duty Modern Warfare Remastered - Laun...
ja to vidim na vsetky tri, aj remaster, aj infinit...
Quantum Break už má požiadavky pre Steam
chýba mi tam pamäť grafických kariet. mám na mysli...
PS3 fotky
vtom roku 2005som ich nenávidel aj ja
bottom
Hry | Videá | Súbory | Tech | Fórum | Užívatelia | PC | Xbox 360 | PS3 | PSP | Wii | DS | Mobil | Obsah
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2016 SECTOR Online Entertainment   /   contact us on: sector@sector.sk