Sector Online Entertainmentnet Sector.sk Onlinehry.sk Plnehry.sk Blog.sector.sk Biosector.sk Kinema.sk ABCgames.sk Rozpravky.sk Docu.sk Lacné letenky
logoblack
Login:
Heslo:
listallistamlistaplistaulistaylistarlistaelistaqlistajlistaklistadlistaz hryvideásúborytechfóruumužívatelia

Recenzie

Recenzie na nové hry, PC, konzoly, handheldy a mobily
The Walking Dead: Season 2
pridané 2.9.2014
9.0 Po veľmi úspešnej prvej sérii a vydarenom štarte sme sa dočkali vyvrcholenia druhej sezóny. Prežili sme všetky epizódy zamorené nemŕtvymi a neubránili sa prívalu emócií.
One Piece: Unlimited World Red
pridané 2.9.2014
8.0 Japonská manga séria sa dočkala novej hry, ktorá je prístupná starým harcovníkom aj nováčikom. Dobrodružná výprava prináša zábavný príbeh a rozmanité postavy.
Star Conflict
pridané 29.8.2014
8.5 Ak holdujete bezplatným MMO akciám s tankmi a lietadlami, možno vás osloví aj dynamický nárez z vesmíru z dielne Gaijin Entertainment. S oficiálnym vydaním prichádza aj nový mód.
Shadows on the Vatican: Act 1: Greed
pridané 25.8.2014
6.5 Nenápadná adventúra sa rozbehla a vzápätí vytratila zo scény, ale napokon sa vrátila k vyšetrovaniu záhady vatikánskych peňazí. Príbeh naštartovala prvá epizóda.
Metro Redux
pridané 20.8.2014
9.0 Deep Silver sa rozhodli preportovať Metro na nextgen konzoly v kolekcii Metro Redux a ako vedľajší produkt vznikla aj vylepšená PC verzia.
Sacred 3
pridané 15.8.2014
7.5 Akčná RPG, ktorá kedysi šliapala Diablovi na päty, radikálne zmenila svoj zaužívaný štýl, a preto nesadne každému. Súboje sú však stále efektívne. Najmä v kooperácii.
Shovel Knight
pridané 13.8.2014
9.0 8-bity sa vracajú v dokonalej forme a Shovel Knight v sebe kombinuje to najlepšie z minulosti. Hra v retro štýle poteší nie len starých harcovníkov.
Risen 3: Titan Lords
pridané 12.8.2014
8.0 Piranha Bytes znovu vytiahli hráčov na more medzi vodné príšery, pirátov a nahnevaných titanov. Bude sa piť rum, zachraňovať svet, hľadať poklady a stratená duša.
Magic 2015 - Duels of the Planeswalkers
pridané 11.8.2014
6.0 Nový ročník kartového fenoménu stráca dych a výhodu v boji s konkurenčnými titulmi. Prezentuje sa obmedzenou ponukou a tvorcovia tentoraz nemajú žiadne eso v rukáve.
MotoGP 14
pridané 8.8.2014
6.0 Elitní jazdci na dvojkolesových tátošoch bojujú o prvenstvo v prestížnej súťaži. Atmosféru pretekov sa nám opäť pokúša priblížiť tím Milestone.
Inazuma Eleven Go: Light / Shadow
pridané 7.8.2014
8.0 Futbalová odysea na 3DS zďaleka nie je len o naháňaní lopty na ihrisku, ale aj o priateľstve a záchrane klubu. Či bude snaha korunovaná úspechom, to už závisí na vás.
The Last of Us: Remastered
pridané 6.8.2014
9.0 Jeden z najlepších PS3 titulov prichádza na novú generáciu konzol a prináša so sebou hromadu nemŕtvych a silné emócie. S dvojicou hrdinov v nebezpečnom svete sa rýchlo stotožníte.
Mugen Souls Z
pridané 5.8.2014
7.0 Rozkošné hrdinky s veľkými očami rozohrali rozsiahly príbeh, kde ich čaká dobýjanie dvanástich svetov a extrémne vysoké levely. Výstredností je však v hre viac.
Wayward Manor
pridané 1.8.2014
7.5 Po knihách, komiksoch a filmoch, Neil Gaiman pričuchol už aj k videohrám a hráčov zaviedol priamo do strašidelného domu, aby im ukázal, aké je strašenie zábavné.
Etrian Odyssey Untold: Millenium Girl
pridané 1.8.2014
8.5 Zatuchnuté bludiská znovu zaplavili kreatúry a partia dobrodruhov sa vracia, aby ich vyčistila na 3DS. Hráčov čaká spomienka na klasiku aj nová výzva v upravenej verzii.
Atelier Rorona Plus
pridané 31.7.2014
8.5 Vylepšená verzia ostrieľanej JRPG poteší veteránov a vychádza v ústrety aj začiatočníkom, na ktorých čakajú intuitívne boje, početné úlohy a alchýmia.
Abyss Odyssey
pridané 30.7.2014
3.5 Vývojári z ACE Team sa rozhodli vrhnúť hráčov do priepasti. Zašlú slávu beat'em up z automatov a 8-bitov sa ale tvorcom hry Zeno Clash týmto kúskom určite nastoliť nepodarí.
The Wolf Among Us: Season 1
pridané 29.7.2014
7.5 Prvá séria rozprávkovej detektívky od Telltale Games je kompletná, a tak sme ju zhodnotili ako celok. Príbeh bol zavŕšený dôstojne, aj keď sme očakávali trochu viac.
Lemmings Touch
pridané 28.7.2014
7.5 Rozkošné hlodavce túžia po dotýkaní. Lemmings si za vyše 20 rokov prešli už všeličím, no ešte nikdy sme ich nemohli ovládať dotykom. Až doteraz.
Infinity Runner
pridané 28.7.2014
2.0 Vlkolak vo vesmíre - to by mohlo byť zábavné! Alebo nie? A ak je v mobilnom segmente príliš veľká konkurencia, prečo to neskúsiť s hlúpou hrou na PC?
searchbutton
Najčítanejšie recenzie
549 GTA IV (PC)
recenzia 29.12.2008
1254 GTA V
recenzia 16.9.2013
434 Grand Theft Auto IV
recenzia 5.5.2008
1881 Mafia II
recenzia 25.8.2010
592 Call of Duty 4: Modern Warfare
recenzia 14.11.2007
784 Call of Duty: Modern Warfare 2
recenzia 16.11.2009
954 Crysis
recenzia 20.11.2007
487 Metro 2033
recenzia 26.3.2010
736 Far Cry 3
recenzia 30.11.2012
1470 Battlefield 3
recenzia 24.10.2011
223 Traktor - Zetor Simulátor
recenzia 3.3.2010
Sector Herný magazín
sector magazin SECTOR Magazín
#59


PDF verzia


Flash verzia

Social Sector
Príspevky
AMD vydáva R9 285 grafiku za 250 dolárov, je ...
ta 280x je sice za 174e na heureke...ale to su pou...
Microsoft nechtiac potvrdil, že Windows 9 prí...
...niekde som dokonca cital,ze pre uzivatelov, kto...
Slizák sediaci na striebornej PS4 zachytený n...
i say: "sector, forgive him, for he (atrix1411) do...
Star Citizen je zadarmo na vyskúšanie do 5. s...
take vsetko eno nuno a repraky ma ku tomu take ze ...
Nový Alienware Area 51 herný PC predstavený, ...
pekná beďňa ale čo ztoho keď je aj tak v stolíku...
AMD vydáva R9 285 grafiku za 250 dolárov, je ...
ono sa to tyka hlavne clankov o amd a nv, napr tu ...
AMD vydáva R9 285 grafiku za 250 dolárov, je ...
jeden z najhorších článkov na sectore za poslednú ...
Slizák sediaci na striebornej PS4 zachytený n...
no a tuna sa zasa pletie definicia co to vlasten t...
Slizák sediaci na striebornej PS4 zachytený n...
a mame to tu zasa fanswars ale tento tu exot atrix...
Aké hry nás čakajú na PC a konzolách túto jeseň?
bodaj by si mal pravdu. ale ottd nasadil latku por...
bottom
Hry | Videá | Súbory | Tech | Fórum | Užívatelia | PC | Xbox 360 | PS3 | PSP | Wii | DS | Mobil | Obsah
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2014 SECTOR Online Entertainment   /   contact us on: sector@sector.sk