Sector Online Entertainmentnet Sector.sk Onlinehry.sk Plnehry.sk Blog.sector.sk Biosector.sk Kinema.sk ABCgames.sk Rozpravky.sk Funny.sk Docu.sk Lacné letenky
logoblack
Login:
Heslo:
 > Zabudli ste heslo?
facebook login
listallistamlistaplistaulistaylistarlistaelistaqlistajlistaklistadlistaz hryvideásúborytechfóruumužívatelia

Recenzie

Recenzie na nové hry, PC, konzoly, handheldy a mobily
Moto Racer 4
pridané 20.1.2017
PS4
PC
Xbox One
PS VR
6.0 Ďalšie šialené preteky na motorkách sa tentokrát odohrávajú aj na novej generáciu konzol. Pozrime sa teda, čo nám tvorcovia ponúkli po niekoľkoročnej prestávke.
Eagle Flight
pridané 19.1.2017
PS4
PS VR
Oculus Rift
HTC Vive
6.0 Ubisoft vás opäť volá do Paríža, tentoraz sa však neocitnete v koži zabijaka, ale hra vám umožní vyletieť až k oblakom ako majestátny orol.
Bridge Constructor (PS4 verzia)
pridané 18.1.2017
PS4
Mobil
Xbox One
Android
iOS
7.0 Bridge Constructor nevzbudí na prvý pohľad žiadne veľké očakávania, no ak ste sa s touto hrou ešte nestretli, dajte jej šancu a uvidíte, že vás stavanie mostov chytí.
Rhythm Paradise Megamix
pridané 17.1.2017
3DS
8.0 Ak máte radi rytmické a hudobné hry, možno si radi vyskúšate chytľavý titul na 3DS, ktorý je zábavnou ukážkou bláznivej japonskej hrateľnosti.
Super Mario Run
pridané 16.1.2017
Mobil
iOS
7.0 10 rokov histórie iPhone sa Nintendo rozhodlo osláviť vytvorením vôbec prvej Super Mario hry pre túto platformu.
Pokemon Sun / Moon
pridané 13.1.2017
3DS
9.0 Pokémoni sú tu už roky a niektorí hráči s nimi doslova vyrástli. Nová generácia pokémonov si zachováva jadro predošlých hier, ale zavádza aj nové pravidlá, ktoré slušne fungujú.
Beholder
pridané 12.1.2017
PC
8.0 Beholder nie je hrou pre dobrých ľudí. Ukáže našu minulosť, no tiež predstaví ťažký každodenný chlebíček nedobrovoľného udavača.
Battlezone
pridané 11.1.2017
PS4
PS VR
5.5 Virtuálna realita dáva priestor zabudnutej klasike, aby opäť dostala šancu zažiariť na bojiskách. Podarilo sa jej zaujať takmer 40 rokov po pôvodnom vydaní?
Scéal
pridané 10.1.2017
PC
8.0 Slovenskí vývojári sa inšpirovali írskym folklórom a vytvorili krátku, ale pôsobivú hru, ktorá vás chytí za srdce.
Darksiders: Warmastered Edition
pridané 9.1.2017
PS4
Xbox One
WiiU
9.0 Séria Darksiders nie je rozsiahla, no svoje staršie hry prináša vo vylepšených edíciách. S jedným zo štyroch jazdcov apokalypsy v novom šate sa tentoraz vraciame na úplný začiatok.
Oh...Sir!! The Insult Simulator
pridané 9.1.2017
PC
Android
iOS
8.0 Nie každá hra musí byť vážnym eposom o veľkolepej záchrane sveta pred zlom v rôznych podobách. Niektorým titulom stačí, ak sa v nich hráči poriadne pourážajú.
Euro Truck Simulator 2: Vive La France!
pridané 5.1.2017
PC
8.5 Rozšírenie simulátora kamiónov nám tentoraz prináša podrobnejšie spracované Francúzsko. A malebné okresné cesty nás dostali, takže sme v tom znovu až po uši.
RIGS: Mechanized Combat League
pridané 4.1.2017
PS4
PS VR
7.0 Pozývame vás na štadióny budúcnosti vo VR, kde sa stanete divákmi futuristického športu, ktorý kombinuje prestrelku a futbal. Na ihrisko vybehnú mechanickí hráči.
Rad Rodgers: World One
pridané 3.1.2017
PC
8.0 Rad Rodgers prináša osvedčenú hrateľnosť v príťažlivej grafike a je poctou klasickým plošinovkám, ako je Commander Keen či Jazz Jackrabbit.
Final Fantasy XV
pridané 2.1.2017
PS4
Xbox One
9.0 Nový rok začíname recenziou, na ktorú ste chvíľu museli čakať, ale čo je to oproti rokom, počas ktorých bolo treba vyčkávať na samotnú hru. Sme radi, že napokon vyšla a nesklamala.
8-Bit Invaders!
pridané 30.12.2016
PC
7.0 Petroglyph tretíkrát vstúpil do tej istej rieky a máme tu ďalší prírastok do série 8-bit stratégií. Je to ešte zábavné? Má hra okrem povedomých mimozemšťanov čím prekvapiť?
Space Hulk: Deathwing
pridané 29.12.2016
PC
6.5 Vezmite do ruky zbraň a oblečte na seba brnenie elitného komanda Space Marines, ktoré sa vybralo do hromady vesmírneho odpadu vyhubiť mimozemskú škodnú.
Job Simulator
pridané 28.12.2016
PS4
PS VR
PC
HTC Vive
Oculus Rift
7.5 Aký je najlepší oddych po práci? No predsa ďalšia práca. Aká je najlepšia práca na svete? No predsa simulovaná. A tentoraz vo virtuálnej realite.
Grimm: Dark Legacy
pridané 27.12.2016
PC
7.0 Ak poznáte televízny seriál Grimm, v tejto hre sa budete cítiť ako doma, hoci sa odohráva dávno predtým, v hlbokej minulosti. Je to síce menej náročný titul, ale pobaví.
Farming Simulator 17
pridané 23.12.2016
PC
Xbox One
7.0 Farming Simulator sa každým dielom zlepšuje a stala sa nám z neho plnohodnotná séria, s ktorou je nutné počítať. Ročník 2017 ponúka slušné možnosti a hráči majú na poli čo robiť.
Planet Coaster
pridané 23.12.2016
PC
8.0 Plnohodnotné zábavné parky síce u nás ani v blízkom okolí nenájdete, ale v hre Planet Coaster si môžete postaviť svoje vlastné. Čaká vás príjemný relax, ale aj náročnejšie výzvy.
Forza Horizon 3: Blizzard Mountain
pridané 22.12.2016
Xbox One
8.0 Ak vám nestačí zima a sneh na cestách vonku, môžete si dopriať ešte väčšiu nádielku v zasneženej expanzii pre Forza Horizon 3.
The Walking Dead: A New Frontier Ep 1,2
pridané 21.12.2016
PC
7.5 Tretia plnohodnotná séria The Walking Dead od Telltale odštartovala tesne pred Vianocami hneď dvomi epizódami naraz. A rozbeh je celkom slušný...najmä vďaka Clementine.
Assassin's Creed: The Ezio Collection
pridané 20.12.2016
PS4
8.0 Odvtedy, čo v sérii Assassin's Creed kraľoval Ezio, sme urazili kus cesty. Sú jeho dobrodružstvá zhromaždené v novej kolekcii rovnako pútavé ako kedysi?
The Dwarves
pridané 19.12.2016
PC
6.5 Bradatí hrdinovia, ktorých si vývojári požičali z knihy Markusa Heitza, sa pokúšajú zachrániť svet vo fantasy RPG. Ale nejde im to práve najlepšie.
searchbutton
Najčítanejšie recenzie
551 GTA IV (PC)
recenzia 29.12.2008
1281 GTA V
recenzia 16.9.2013
1890 Mafia II
recenzia 25.8.2010
745 Far Cry 3
recenzia 30.11.2012
437 Grand Theft Auto IV
recenzia 5.5.2008
592 Call of Duty 4: Modern Warfare
recenzia 14.11.2007
789 Call of Duty: Modern Warfare 2
recenzia 16.11.2009
496 Metro 2033
recenzia 26.3.2010
957 Crysis
recenzia 20.11.2007
1075 The Elder Scrolls V: Skyrim
recenzia 21.11.2011
1472 Battlefield 3
recenzia 24.10.2011
Sector Herný magazín
sector magazin SECTOR Magazín
#87


PDF verzia


Flash verzia

Social Sector
Nové herné videá
Video: Sniper Elite 4 - gameplay
Sniper Elite 4 - gameplay diskusia17
pridané 21.1. 2017
Video: STRAFE - dátum vydania
STRAFE - dátum vydania diskusia1
pridané 21.1. 2017
Video: VR Kanojo - gameplay
VR Kanojo - gameplay diskusia0
pridané 20.1. 2017
Video: Final Fantasy XV - honest trailer
Final Fantasy XV - honest trailer diskusia0
pridané 20.1. 2017
Príspevky
Horizon: Zero Dawn ukazuje gameplay a prezrád...
tolkoto minusiek som este nemal ale zatial aj tak ...
Pohľad do histórie Halo
počuj, trieskaš dve na tri len aby si sa nejak vyk...
Tržby PC herného hardvéru sú znovu vyššie, pr...
pc master race, to znie vzdy tak uboho az sa citim...
Pohľad do histórie Halo
lebo rf nie je koridor :-)) halo malo 2x tak rozs...
Pohľad do histórie Halo
tak si pozeral zle
Pohľad do histórie Halo
schválne som si pozrel dátumy vydania a taký red f...
Pohľad do histórie Halo
kazda z tych hier ponukla viac ako halo s nudnym b...
Tržby PC herného hardvéru sú znovu vyššie, pr...
trzby nema zmysel porovnavat, pokial to nie je dan...
Pohľad do histórie Halo
nechaj ho. škoda řečí na neho. ešte by mohol porov...
Pohľad do histórie Halo
ty dobre musim pit nervy ked si to ani nepozres a ...
Ghost Recon Wildlands - zbrane, prostredia a ...
hmm znie to velmi dobre este aj platinum wireless ...
Tržby PC herného hardvéru sú znovu vyššie, pr...
lenze takych ludi je v celosvetovom meradle minimu...
bottom
Hry | Videá | Súbory | Tech | Fórum | Užívatelia | PC | Xbox 360 | PS3 | PSP | Wii | DS | Mobil | Obsah
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2017 SECTOR Online Entertainment   /   contact us on: sector@sector.sk