Sector Online Entertainmentnet Sector.sk Onlinehry.sk Plnehry.sk Blog.sector.sk Biosector.sk Kinema.sk ABCgames.sk Rozpravky.sk Funny.sk Docu.sk Lacné letenky
logoblack
Login:
Heslo:
 > Zabudli ste heslo?
facebook login
listallistamlistaplistaulistaylistarlistaelistaqlistajlistaklistadlistaz hryvideásúborytechfóruumužívatelia

Populárne recenzie

Recenzie

Recenzie na nové hry, PC, konzoly, handheldy a mobily
Wonder Boy: The Dragon's Trap
pridané 24.5.2017
PS4
PC
Xbox One
Switch
8.0 Ďalší návrat do minulosti vám predstaví zabudnutého hrdinu, ktorému kliatba dala schopnosť meniť podoby a poraziť zlo, čo má mnoho tvárí.
911 Operator
pridané 23.5.2017
PC
7.0 „Pane, toto nie je pizzéria, toto je núdzová linka.“ Aj niečo takéto sa vám môže stať pri rozhovore v hre, kde sa stanete dispečerom a pomáhate ľuďom v núdzi.
Injustice 2
pridané 22.5.2017
Xbox One
9.0 Na koho stranu sa postavíte v konflikte medzi najznámejšími komiksovými postavami? Pokúsite sa svet zachrániť, či ho ovládnuť?
Moonfall
pridané 22.5.2017
PC
6.0 Z Košíc dorazila ďalšia slovenská fantasy RPG, ktorá zaujme už na prvý pohľad svojím vizuálnym štýlom, no hrateľnosťou už pokrivkáva.
LEGO City Undercover
pridané 19.5.2017
PS4
Switch
Pre deti
8.5 Máte za sebou Liberty City, San Andreas a ďalšie známe herné mestá? Tak je najvyšší čas navštíviť LEGO City, ktoré potrebuje detektíva vášho kalibru.
2Dark
pridané 19.5.2017
PS4
6.0 Nie vždy hre stačí, že sa prezentuje ako duchovný nástupca legendárnej hororovej série Alone in The Dark. Okrem známeho rodokmeňa to chce aj kvality a nápady.
Forza Horizon 3: Hot Wheels
pridané 16.5.2017
Xbox One
8.5 Forza Horizon 3 sa opäť hlási o slovo odvážnou expermentálnou expanziou, ktorá vsádza na veselé spomienka z detstva a obrovské rýchlosti
The Crow's Eye
pridané 16.5.2017
PC
5.0 Ak vás ešte neomrzeli strašidelné opustené budovy, môžete vstúpiť do chátrajúcej lekárskej fakulty, kde vám budú po chrbte behať zimomriavky.
Domina
pridané 15.5.2017
PC
7.5 Zažite na vlastnej koži napätie a akciu v aréne najlepšej gladiátorskej hry, aká sa v posledných rokoch objavila. Budete mať pod palcom aj manažment svojich bojovníkov.
Chaos Code: New Sign of Catastrophe
pridané 15.5.2017
PS4
6.0 Nie je to síce nič prevratné, ale v tejto 2D bojovke môžete schuti rozdávať údery a chvíľu vás pobaví. Najmä ak ste verní fanúšikovia žánru.
The Disney Afternoon Collection
pridané 12.5.2017
PS4
7.5 Strýko Držgroš, Balu, Rýchla rota a ďalší vás pozývajú na rozprávkovú jazdu späť do minulosti v novej kolekcii.
The Keep (PC verzia)
pridané 11.5.2017
PC
3DS
6.5 Ako dopadol port českého dungeon crawleru, ktorý na Steam doputoval z handheldu 3DS? Je rovnako úspešný aj na veľkej obrazovke?
Old Time Hockey
pridané 11.5.2017
PC
5.0 Máte chuť na arkádový hokej zo starej školy? Kanadské indie štúdio vám chcelo vyhovieť, no nie všetko vyšlo podľa plánov.
Vroom in the night sky
pridané 10.5.2017
PC
Switch
1.5 Titul, ktorý sa zapíše do análov herných dejín kvalitami, ktorým pravdepodobne nerozumejú ani samotní autori, zaujme tým, aký je neskutočne hrozný.
Late Shift
pridané 9.5.2017
PC
7.5 Interaktívny filmový triler síce nevyžaduje veľkú aktivitu hráča, ale ponúka možnosť usmerňovať dej na základe svojich rozhodnutí.
Prey
pridané 9.5.2017
PC
9.5 Prey sa vracia - teraz ako iná hra, ale veľmi kvalitná hra. Vesmírna stanica s nebezpečenstvom na palube čaká len na váš zásah.
Syberia 3
pridané 5.5.2017
PC
6.0 Tretiu Syberiu sme očakávali so zatajeným dychom, ale zároveň aj obavami. Aké dojmy a pocity napokon prevládli, sa dozviete v našej recenzii, v ktorej nájdete nadšenie i sklamanie.
Warhammer 40,000: Dawn of War III
pridané 5.5.2017
PC
7.5 Keď sa Relic do niečoho pustí, nemôže to dopadnúť zle - hlavne keď je to v populárnom Warhammer univerze. Ale nemusí to skončiť až tak dobre, ako dúfate.
Parappa the Rapper Remastered
pridané 4.5.2017
PS4
5.0 Starý pes vyrazil na lov, počúvajte tento jeho flow, fanúšikov volá vo veľkom späť, kvalitatívne je to ale len za 5.
Day of Infamy
pridané 4.5.2017
PC
7.5 Tento rok sa nesie v znamení veľkých návratov do 2. svetovej vojny. Skôr, než tak urobia iné, veľké značky, si chce svoj kúsok slávy uchmatnúť aj Day of Infamy.
Mario Kart 8 Deluxe
pridané 3.5.2017
PC
Switch
9.5 Fúzatý taliansky inštalatér sa vrátil na pretekársku trať, aby dokázal, že okrem záchrany princezien majstrovsky zvláda aj niečo iné.
Expeditions: Viking
pridané 2.5.2017
PC
7.5 Aj vás si získal historický seriál Vikingovia a obľúbili ste si Ragnara Lothbroka? Táto taktická RPG vám ich pripomenie. Kráča totiž po ich stopách.
Sniper: Ghost Warrior 3
pridané 28.4.2017
PC
8.0 Snajper sa znovu púšťa do boja, tentoraz v krízových oblastiach v okolí ruských hraníc. Teroristi, separatisti, staré sovietske zbrane a aj rodina - o všetko sa treba postarať.
Bayonetta (PC verzia)
pridané 28.4.2017
PC
PS3
Xbox 360
WiiU
8.5 Moderné bosorky to nemajú ľahké, zvlášť keď na PC až doteraz nikdy neboli doma. To sa však teraz mení a tá najkrajšia z nich si prišla vydobyť svoje právoplatné miesto.
Thimbleweed Park
pridané 27.4.2017
PC
9.0 Retro sa vracia. Adventúra zo starej školy rulez. Ako sa uklikať k smrti a zavariť si mozgové závity. Point & click pixel art orgie. Skrátka adventúrna bomba.
searchbutton
Najčítanejšie recenzie
551 GTA IV (PC)
recenzia 29.12.2008
1281 GTA V
recenzia 16.9.2013
1890 Mafia II
recenzia 25.8.2010
749 Far Cry 3
recenzia 30.11.2012
437 Grand Theft Auto IV
recenzia 5.5.2008
592 Call of Duty 4: Modern Warfare
recenzia 14.11.2007
497 Metro 2033
recenzia 26.3.2010
790 Call of Duty: Modern Warfare 2
recenzia 16.11.2009
957 Crysis
recenzia 20.11.2007
1075 The Elder Scrolls V: Skyrim
recenzia 21.11.2011
1472 Battlefield 3
recenzia 24.10.2011
Sector Herný magazín
sector magazin SECTOR Magazín
#91


PDF verzia


Flash verzia

Social Sector
Nové herné videá
Video: PES 2017 - mobile trailer
PES 2017 - mobile trailer diskusia0
pridané 24.5. 2017
Video: Conarium - Launch Trailer
Conarium - Launch Trailer diskusia0
pridané 24.5. 2017
Video: Dead Alliance - trailer
Dead Alliance - trailer diskusia0
pridané 24.5. 2017
Video: Installation 01 - trailer
Installation 01 - trailer diskusia0
pridané 24.5. 2017
Video: Dirt 4 - Word Rallycross trailer
Dirt 4 - Word Rallycross trailer diskusia6
pridané 24.5. 2017
Príspevky
Far Cry 5 ukazuje svojho hlavného zloducha, p...
v čom je to iste far cry 3 a 4? alebo ac black fla...
Far Cry 5 ukazuje svojho hlavného zloducha, p...
nechapem tieto nazory na far cry a assassins creed...
Spencer: Scorpio ponúkne najlepšie verzie kon...
hej konzolove porty su najkvalitnejsie. pockaj... ...
Umelecký riaditeľ God Of War 3 prekvapuje vyd...
skratka on je kral. god of war 2017 sa bliiizi...!...
Game of Thrones 7 - TV trailer
to je práve tá zábava, špekulovať aký je kontext u...
Far Cry 5 ukazuje svojho hlavného zloducha, p...
recenzovať a posudzovať hry podľa prvých screensho...
Far Cry 5 ukazuje svojho hlavného zloducha, p...
tak kazdemu normalnemu a rozmyslajucemu cloveku co...
Spencer: Scorpio ponúkne najlepšie verzie kon...
ja mam obcas pocit ze ty pc ani nemas ved tie mult...
Ako vyzerá Shadow Warrior 2 na konzolách?
no ukaz kolko je tych hier v skutocnom a nie upsca...
Spencer: Scorpio ponúkne najlepšie verzie kon...
tak ale nesmej sa mu chudákovi. on za to nemôže, ž...
Ako vyzerá Shadow Warrior 2 na konzolách?
lenze ty ziadnu lepsiu kvalitu nemas. mas zufalych...
Far Cry 5 ukazuje svojho hlavného zloducha, p...
to už fakt radšej fc primal 2 :-)
bottom
Hry | Videá | Súbory | Tech | Fórum | Užívatelia | PC | Xbox 360 | PS3 | PSP | Wii | DS | Mobil | Obsah
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2017 SECTOR Online Entertainment   /   contact us on: sector@sector.sk