Sector Online Entertainmentnet Sector.sk Onlinehry.sk Plnehry.sk Blog.sector.sk Biosector.sk Kinema.sk ABCgames.sk Rozpravky.sk Docu.sk Lacné letenky
logoblack
Login:
Heslo:
listallistamlistaplistaulistaylistarlistaelistaqlistajlistaklistadlistaz hryvideásúborytechfóruumužívatelia

e3 E3 sekcia e3 E3 zhrnutie
Najlepšie trailery z E3
Forza Motorsport 6
Horizon
Rise of Tomb Raider
Uncharted 4
Deus Ex
For Honor
Need for Speed
e3
Fallout 4
e3
Doom

Recenzie

Recenzie na nové hry, PC, konzoly, handheldy a mobily
Swords & Soldiers II
pridané dnes
8.0 Humorná 2D stratégia pokračuje výhradne na Wii U. Vikingovia, Peržania a démoni sa spolu ocitli na jednom bojisku a ste to vy, kto bude ich armády viesť vo vtipných bitkách.
LEGO: Jurassic World
pridané 29.6.2015
7.0 Legendárny Jurský park sa presúva do Lego sveta. Dostali sme možnosť spoznať rozkošné dinosaury, všetko preskúmať a rozbiť na kocky. Využili sme to a bavili sme sa.
Dex
pridané 26.6.2015
6.5 Po takmer roku od vydania ranej verzie je český kyberpunk pripravený na ostrú prevádzku. Dex je šarmantná modrovlasá hrdinka, ale nie až taká presvedčivá, ako sme dúfali.
Yoshi's Woolly World
pridané 26.6.2015
7.5 Zelený dinosaurus Yoshi sa po dlhej odmlke vracia na domáce konzoly v jednej z najkrajších plošinoviek posledných rokov. Ako to vyzerá v jeho novom vlnenom svete?
Fallout Shelter
pridané 25.6.2015
6.0 Simulácia protiatómového bunkra vo svete Falloutu prišla neočakávane, no o to vďačnejšie sme ju privítali na obrazovkách našich smartfónov.
Star Horizon
pridané 24.6.2015
6.0 Vesmírne dobrodružstvo chce zaujať hrateľnosťou zo starej školy a príjemným vizuálom. Star Horizon veľa obsahu neponúka, no aj napriek tomu vie zabaviť.
Iron Combat: War in the Air
pridané 24.6.2015
6.0 Ak si chcete trochu zabojovať a zalietať, po zuby vyzbrojená hrdinka je vám k dispozícii. Nebudú to síce orgie vo vzduchu, ale na cesty hra postačí.
Magicka: Wizard Wars
pridané 22.6.2015
6.0 Blázniví mágovia sa opäť stretli - tentokrát vo vzájomných súbojoch plných čarov a akcie. Navyše sa môže každý hráč zapojiť úplne zadarmo. Je toto čarovanie zábavné?
Ultra Street Fighter IV
pridané 19.6.2015
7.0 Niekoľkokrát vylepšený Street Fighter IV sa dočkal ďalších vylepšení svojej ultra verzie, ktorá sa dostala už aj na PS4. Už sa v tom strácate?
Toren
pridané 18.6.2015
5.0 Čím môže byť výnimočná hra, na ktorej sa podieľalo brazílske ministerstvo kultúry? Všetkým alebo ničím. Možno si ju obľúbite a možno ju vôbec nepochopíte.
Kholat
pridané 17.6.2015
7.0 V tejto adventúre máte príležitosť prežiť na vlastnej koži záhadné udalosti Djatlovovej výpravy na Urale v päťdesiatych rokoch minulého storočia. Ak sa nebojíte...
Son of Nor
pridané 16.6.2015
4.0 Púštny ľud sa spolieha na pomoc odhodlaného hrdinu, ktorý ovláda telekinézu a dokáže silou vôle meniť okolitý terén. Lenže niekedy aj hrdinovia zlyhajú...
60 Seconds!
pridané 15.6.2015
6.5 Jadrová apokalypsa zasiahla aj jednu z amerických štvrtí a začína sa boj s časom. Dokážete počas minúty pozbierať všetky dôležité suroviny na prežitie v bunkri pod vaším domom?
Invisible, Inc.
pridané 11.6.2015
7.5 Vyhýbajú sa otvoreným konfliktom a namiesto toho sa snažia byť nenápadní a neviditeľní. Najlepšou taktikou je zakrádanie a prepadnutie od chrbta. Najväčším nepriateľom alarm.
Oblitus
pridané 11.6.2015
7.0 Dark Souls v 2D podobe? Jedno je isté – smrť na vás už čaká v roguelike plošinovke, ktorá útočí na vašu trpezlivosť. Spoľahnúť sa môžete len na svoju kopiju.
Verdun
pridané 10.6.2015
7.0 Multiplayerová strieľačka sa nemusí niesť len v rýdzo akčnom duchu. Prvá svetová v podaní Verdunu nás zavedie do drsných zákopov plných mŕtvych vojakov, kde je dôležitá taktika.
Gratuitous Space Battles II
pridané 9.6.2015
5.0 Pokračovanie úspešnej stratégie nemôže dopadnúť zle. Alebo žeby predsa, aj keď je obsah takmer rovnaký? Možno bude lepšie, ak uprednostníte pôvodnú hru.
Hatred
pridané 8.6.2015
6.5 Masaker a nič iné iba masaker. Jedného dňa skrátka vyleziete z domu a začnete zabíjať všetkých ľudí na ulici. Bez rozdielu a bez dôvodu. Môže to byť zábavné?
The Incredible Adventures of Van Helsing III
pridané 5.6.2015
6.5 Všetko, čo má začiatok, má aj svoj koniec. Známy lovec monštier sa vracia v poslednej časti svojej RPG trilógie. Ako obstál a zavŕšil svoje dobrodružstvo?
Technobabylon
pridané 4.6.2015
8.0 Pixelová adventúra, ktorá vás zavedie do depresívnej budúcnosti a ponechá vás v nej niekedy až zbytočne dlho tápať, má svoje čaro. Kyberpunkový svet zaujme.
searchbutton
Najčítanejšie recenzie
550 GTA IV (PC)
recenzia 29.12.2008
1278 GTA V
recenzia 16.9.2013
1885 Mafia II
recenzia 25.8.2010
435 Grand Theft Auto IV
recenzia 5.5.2008
592 Call of Duty 4: Modern Warfare
recenzia 14.11.2007
740 Far Cry 3
recenzia 30.11.2012
787 Call of Duty: Modern Warfare 2
recenzia 16.11.2009
489 Metro 2033
recenzia 26.3.2010
956 Crysis
recenzia 20.11.2007
1470 Battlefield 3
recenzia 24.10.2011
1064 The Elder Scrolls V: Skyrim
recenzia 21.11.2011
Sector Herný magazín
sector magazin SECTOR Magazín
#70


PDF verzia


Flash verzia

Social Sector
Nové herné videá
Video: World of Tanks - Dynastia
World of Tanks - Dynastia
pridané 30.6. 2015discus1
Príspevky
LEGO: Jurassic World
stacilo mi zahrat si jedno lego, rekl jsem si zaji...
Miyamoto nepracuje na vývoji Nintendo NX
nintendo prislo so svojim 3ds s 3 d bez pouzitia o...
Pomôžte Grécku znížiť ich dlh v najväčšom cro...
grecko zbankrotovalo uz asi 6 krat,oni v tom maju ...
Pomôžte Grécku znížiť ich dlh v najväčšom cro...
ani cent im nepošlem! najprv by som ich nechal pad...
Pomôžte Grécku znížiť ich dlh v najväčšom cro...
podľa mňa tá kampaň nie je myslená celkom vážne....
Bethesda neplánuje Skyrim 2
bez pochyb to tak bude :d
Pomôžte Grécku znížiť ich dlh v najväčšom cro...
a to môže zbankrotovať štát ? už sa to niekedy sta...
Pomôžte Grécku znížiť ich dlh v najväčšom cro...
to už snáď nemyslia vážne. sami si zlynčovali kraj...
Pomôžte Grécku znížiť ich dlh v najväčšom cro...
lenže na kickstarter sa môžeš prihlásiť len s fina...
Aký je early access BeamNG Drive?
gumené nie ani tak plechy, ale skôr zavesenie. aut...
Ako opraviť rôzne chyby a padania GTA V?
bohuzial nic, uz zacinam byt zufaly a uvazujem ze ...
Pokemon Shuffle - trailer
radšej stiahni normálneho... pokémon!
Microsoft naplánoval Gamescom press konferenciu
a napriek tomu sa ms darí. keby to bolo naopak, so...
bottom
Hry | Videá | Súbory | Tech | Fórum | Užívatelia | PC | Xbox 360 | PS3 | PSP | Wii | DS | Mobil | Obsah
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2015 SECTOR Online Entertainment   /   contact us on: sector@sector.sk