Sector Online Entertainmentnet Sector.sk Onlinehry.sk Plnehry.sk Blog.sector.sk Biosector.sk Kinema.sk ABCgames.sk Rozpravky.sk Docu.sk Lacné letenky
logoblack
Login:
Heslo:
listallistamlistaplistaulistaylistarlistaelistaqlistajlistaklistadlistaz hryvideásúborytechfóruumužívatelia

Recenzie

Recenzie na nové hry, PC, konzoly, handheldy a mobily
Breach & Clear: Deadline
pridané 31.8.2015
5.5 Taktická hra Breach & Clear sa dočkala pokračovania, ktoré tvorcovia okorenili nemŕtvymi. Bojový tím sa musí popasovať nielen s infikovanými, ale aj technickými problémami hry.
Gears of War: Ultimate Edition
pridané 28.8.2015
9.0 Budúci rok nás čaká hlavný chod Gears of War 4, no predtým sa môžeme vrátiť k hre, ktorá to všetko začala. Navyše je teraz v lepšej forme ako kedykoľvek predtým.
Trine 3: The Artifacts of Power
pridané 28.8.2015
7.5 Čarodejník Amadeus, rytier Pontius a zlodejka Zoya sú späť. Tentoraz ich čaká putovanie za mocným artefaktom. Ale ani sa pritom veľmi nezadýchajú.
Zombi
pridané 27.8.2015
6.5 Pred bezmála tromi rokmi sme sa pozreli do infikovaného Londýna v hre ZombiU. Tentoraz sa tá istá nákaza šíri na nových konzolách a PC a situácia nie je vôbec ružová.
Final Fantasy XIV: Heavensward
pridané 26.8.2015
9.0 Online svet Final Fantasy sa ešte viac zväčšil vďaka datadisku, ktorý obohatil hru o nové povolania, lokality a, samozrejme, zvýšil maximálny level postáv.
Rare Replay
pridané 25.8.2015
8.0 Štúdio Rare svojim fanúšikom posiela ľúbostný list, ktorý obsahuje spomienky na tie najlepšie hry, aké kedy vytvorilo. Z tridsiatky rôznorodých titulov si určite vyberie každý.
Until Dawn
pridané 24.8.2015
8.0 Čo sa asi tak stane, keď sa na vzdialenú a osamotenú chatu vyberie partia ôsmich tínedžerov? Pravidlá hororu hovoria jasne...
Angry Birds 2
pridané 17.8.2015
7.0 Prasatá boli znovu na záťahu a pomsta nahnevaných vtákov na seba nenechá dlho čakať. S operencami zažijete opäť kopu zábavy vo viac ako 200 leveloch.
Rocket League
pridané 10.8.2015
9.0 Futbal na kolesách, ktorý nestavia na špičkovej grafike, ale na veľmi návykovej hrateľnosti. Na prvý pohľad vás môže odradiť, no keď hre dáte šancu, len ťažko ju budete vypínať.
God of War 3 Remastered
pridané 7.8.2015
9.0 Vylepšená verzia pôvodnej hry pre PlayStation 3 dorazila aj na PS4. Aké novinky a zlepšenia ponúka, respektíve neponúka, upravený Kratos?
Coffin Dodgers
pridané 6.8.2015
6.5 V tejto arkádovej pretekárskej hre sa nesúťaží o medaily ani o prestížne ceny, ale o život. Ak totiž dôchodcovia prehrajú v pretekoch so smrťou, okamžite skončia na cintoríne.
Victor Vran
pridané 4.8.2015
8.0 Victor Vran je síce lovec démonov, ale jasne sa snaží dať najavo, že neloví žiadneho Diabla. Jeho štýl je úplne odlišný. V boji sa však hravo vyrovná konkurencii.
Legends of Eisenwald
pridané 3.8.2015
5.0 Ak máte radi stratégie, ako Disciples, King's Bounty alebo Heroes of Might and Magic, možno sa vám zapáči aj Legends of Eisenwald. No možno budete mať určité výhrady.
Devil May Cry 4: Special Edition
pridané 31.7.2015
8.0 Capcom oživuje Danteho tak, ako ste ho poznali v pôvodnej sérii. Tvorcovia pridali vyššie rozlíšenie, postavy a môžete si tak užiť štvorku v novej podobe.
F1 2015
pridané 30.7.2015
5.5 Nový ročník F1 mal byť vykúpením pre sklamaných fanúšikov predošlého šampionátu. Splní očakávania a uspokojí náročných milovníkov rýchlych kolies?
Spectra
pridané 29.7.2015
7.0 Pre fanúšikov jednoduchých konceptov a poriadnej výzvy je tu retro arkádový titul, v ktorom musíte mať prsty rýchlejšie ako myšlienky. Zvládnete to?
Vector Thrust
pridané 28.7.2015
5.0 Letecký indie titul sa snaží vyplniť medzeru, ktorá zostala po Ace Combat. Autori lákajú na skvelú AI, množstvo rozličných typov stíhačiek a poriadnu akciu. Realita je však iná.
Guild of Dungeoneering
pridané 24.7.2015
8.0 Cech hrdinov je pripravený dobýjať bludiská plné monštier. Je to možné len vtedy, keď sa hráč postará o spoločenstvo, ale aj dotvorí dizajn nebezpečných labyrintov. Ste zmätení?
Infinifactory
pridané 24.7.2015
7.0 Infinifactory prináša svieži vietor do žánru logických hier. Skúsiť si premiestňovanie kociek v troch rozmeroch je niekedy peklom, avšak správne zábavným.
Kings of Kung Fu
pridané 22.7.2015
6.5 Máte radi bojovky? Táto vás zaujme, ale len v prípade, že obľubujete aj staré dobré filmy s majstrami bojových umení. Tu ich nájdete viac ako tucet.
searchbutton
Najčítanejšie recenzie
550 GTA IV (PC)
recenzia 29.12.2008
1278 GTA V
recenzia 16.9.2013
1886 Mafia II
recenzia 25.8.2010
435 Grand Theft Auto IV
recenzia 5.5.2008
592 Call of Duty 4: Modern Warfare
recenzia 14.11.2007
740 Far Cry 3
recenzia 30.11.2012
787 Call of Duty: Modern Warfare 2
recenzia 16.11.2009
489 Metro 2033
recenzia 26.3.2010
956 Crysis
recenzia 20.11.2007
1470 Battlefield 3
recenzia 24.10.2011
1065 The Elder Scrolls V: Skyrim
recenzia 21.11.2011
Sector Herný magazín
sector magazin SECTOR Magazín
#72


PDF verzia


Flash verzia

Social Sector
Príspevky
Apple chce zabojovať o hráčov s novým Apple TV
hlavne ked sa iphony vyrabaju aj v cine kde maju f...
PC verzia Metal Gear Solid V: The Phantom Pai...
to bude asi tym ze pc master race uz ani nepouziva...
Apple chce zabojovať o hráčov s novým Apple TV
s dostupnou cenou no neviem otom silno pochybujem ...
Halo 5 Guardians - Opening cinematic
absolútne fantastická :) :) :) milujem tú hru :) :...
Chcete získať Bioshock Infinite (skoro) zadarmo?
super dik. naklikal som witchera 3 kde sa dalo :p...
Halo 5 Guardians - Opening cinematic
hraničí to na hranici vkusu a nevkusu ale to sa pr...
Apple chce zabojovať o hráčov s novým Apple TV
tak tomu ver ze som drzal iphone (vlastnil) aj mac...
Apple chce zabojovať o hráčov s novým Apple TV
no parada uz len apple chybal na tv.... jeho zaria...
Videá z Forza Motorsport 6 dema
tiež mi to ťahalo dosť dlho
Metal Gear Solid V: The Phantom Pain - Debrie...
kokos krabica ...prečo ma to nenapadlo ? u smetiak...
Videá z Forza Motorsport 6 dema
večer som stiahol demo, hrá sa to výborne, vyzerá ...
Koho sme odmenili za letnú aktivitu?
mne by vrelo stacil uzivatel "fanboy" .. to uz ked...
Metal Gear Solid V: The Phantom Pain - Debrie...
tu časť si pamätám. som sa plizil v krabici ulička...
bottom
Hry | Videá | Súbory | Tech | Fórum | Užívatelia | PC | Xbox 360 | PS3 | PSP | Wii | DS | Mobil | Obsah
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2015 SECTOR Online Entertainment   /   contact us on: sector@sector.sk