Sector Online Entertainmentnet Sector.sk Onlinehry.sk Plnehry.sk Blog.sector.sk Biosector.sk Kinema.sk ABCgames.sk Rozpravky.sk Docu.sk Lacné letenky
logoblack
Login:
Heslo:
listallistamlistaplistaulistaylistarlistaelistaqlistajlistaklistadlistaz hryvideásúborytechfóruumužívatelia

Recenzie

Recenzie na nové hry, PC, konzoly, handheldy a mobily
Legends of Eisenwald
pridané dnes
5.0 Ak máte radi stratégie, ako Disciples, King's Bounty alebo Heroes of Might and Magic, možno sa vám zapáči aj Legends of Eisenwald. No možno budete mať určité výhrady.
Devil May Cry 4: Special Edition
pridané 31.7.2015
8.0 Capcom oživuje Danteho tak, ako ste ho poznali v pôvodnej sérii. Tvorcovia pridali vyššie rozlíšenie, postavy a môžete si tak užiť štvorku v novej podobe.
F1 2015
pridané 30.7.2015
5.5 Nový ročník F1 mal byť vykúpením pre sklamaných fanúšikov predošlého šampionátu. Splní očakávania a uspokojí náročných milovníkov rýchlych kolies?
Spectra
pridané 29.7.2015
7.0 Pre fanúšikov jednoduchých konceptov a poriadnej výzvy je tu retro arkádový titul, v ktorom musíte mať prsty rýchlejšie ako myšlienky. Zvládnete to?
Vector Thrust
pridané 28.7.2015
5.0 Letecký indie titul sa snaží vyplniť medzeru, ktorá zostala po Ace Combat. Autori lákajú na skvelú AI, množstvo rozličných typov stíhačiek a poriadnu akciu. Realita je však iná.
Guild of Dungeoneering
pridané 24.7.2015
8.0 Cech hrdinov je pripravený dobýjať bludiská plné monštier. Je to možné len vtedy, keď sa hráč postará o spoločenstvo, ale aj dotvorí dizajn nebezpečných labyrintov. Ste zmätení?
Infinifactory
pridané 24.7.2015
7.0 Infinifactory prináša svieži vietor do žánru logických hier. Skúsiť si premiestňovanie kociek v troch rozmeroch je niekedy peklom, avšak správne zábavným.
Kings of Kung Fu
pridané 22.7.2015
6.5 Máte radi bojovky? Táto vás zaujme, ale len v prípade, že obľubujete aj staré dobré filmy s majstrami bojových umení. Tu ich nájdete viac ako tucet.
Mighty Switch Force! Hyper Drive Edition
pridané 21.7.2015
7.5 Kto by sa nechcel stať kyberpolicajtkou s obrovským robotom a pochytať vesmírne chuligánky v dystopickej budúcnosti?
Bladestorm: Nightmare / Toukiden: Kiwami
pridané 20.7.2015
Dva akčné kúsky z produkcie Koei Tecmo zavedú priaznivcov japonskej tvorby do obdobia storočnej vojny a dostanú ich do úzkych pri love démonov. Potečú potoky krvi.
Pro Cycling Manager 2015
pridané 16.7.2015
7.0 Nový ročník Pro Cycling Manager je tu a pekne nám dopĺňa aktuálne preteky Tour de France. Vžite sa do úlohy manažéra profesionálneho tímu a priveďte ho k vysnívanému žltému dresu.
The Red Solstice
pridané 14.7.2015
7.0 Na červenej planéte sa to priam hemží nepriateľmi, ktorí si zaslúžia poriadnu dávku zo samopalu. Nebezpečenstvo číha na každom rohu, ale s vhodným tímom v kooperácii je to zábava.
Her Story
pridané 13.7.2015
8.0 Nezávislé hry nás často zasypávajú recyklovanými nápadmi. Ale Her Story je originálnym počinom vo virtuálnej zábave, hoci to v podstate ani nie je hra.
Gunpowder
pridané 10.7.2015
9.0 Logických hier je veľa, ale často na jedno kopyto. Ak si chcete trošku potrápiť mozog a zažiť niečo nové, vydajte sa na divoký západ, kde budete klásť nálože a rozbíjať trezory.
Massive Chalice
pridané 9.7.2015
8.0 Dlhých 300 rokov trvá poslanie spojené s posvätným kalichom, ktorý bráni niekoľko generácií hrdinov. Rodia sa, bojujú, umierajú v boji, ale aj na starobu. Pod vaším velením.
Knights of Pen and Paper 2
pridané 8.7.2015
7.5 Druhé dobrodružstvo v krajine Paperos sa snaží nadviazať na veľmi dobre prijaté Knights of Pen and Paper a darí sa mu to so striedavými úspechmi.
Kirby and the Rainbow Paintbrush
pridané 7.7.2015
7.5 Kirby pricupital na Wii U v novom dobrodružstve, kde mu pomáha prekonávať nástrahy dúhový štetec. Hlavná postava si zachováva svoj štýl, ale prináša aj nové výzvy.
Chroma Squad
pridané 6.7.2015
7.0 Ak ste fanúšikmi Power Rangers, táto taktická RPG vám ich pripomenie a môžete sa celkom dobre odreagovať v nenáročných bitkách. Teda ak vám neprekáža retro štýl hry.
Batman: Arkham Knight
pridané 3.7.2015
9.0 Batman: Arkham Knight je hrou, ktorú si hráči zaslúžia, no nie hrou, ktorú by teraz potrebovali. Stačil by ešte jeden odklad a mohol to byť dokonalý zážitok - bez zbytočných chýb.
Homesick
pridané 2.7.2015
7.5 Vydajte sa na pútavú prechádzku v hre Homesick, kde sa ocitnete sami v zničenom svete a musíte prísť na to, čo sa okolo vás stalo. Ako to už býva, pravda nebude vôbec príjemná.
searchbutton
Najčítanejšie recenzie
550 GTA IV (PC)
recenzia 29.12.2008
1278 GTA V
recenzia 16.9.2013
1885 Mafia II
recenzia 25.8.2010
435 Grand Theft Auto IV
recenzia 5.5.2008
592 Call of Duty 4: Modern Warfare
recenzia 14.11.2007
740 Far Cry 3
recenzia 30.11.2012
787 Call of Duty: Modern Warfare 2
recenzia 16.11.2009
489 Metro 2033
recenzia 26.3.2010
956 Crysis
recenzia 20.11.2007
1470 Battlefield 3
recenzia 24.10.2011
1064 The Elder Scrolls V: Skyrim
recenzia 21.11.2011
Sector Herný magazín
sector magazin SECTOR Magazín
#71


PDF verzia


Flash verzia

Social Sector
Nové herné videá
Video: Dirt Rally - World RX update
Dirt Rally - World RX update diskusia6
pridané 3.8. 2015
Video: Gunjack - Reveal Trailer
Gunjack - Reveal Trailer diskusia0
pridané 3.8. 2015
Video: Realpolitiks - trailer
Realpolitiks - trailer diskusia2
pridané 3.8. 2015
Video: The Long Dark - update
The Long Dark - update diskusia2
pridané 3.8. 2015
Príspevky
Gears of War: Ultimate Collection na Xbox One...
prvý gow pre pc vyšiel už pre 8 rokmi takže čas na...
Windows 10 príde oficiálne najskôr na nové Lumie
sakra... začíná to vypadat, že se opět budeme dopr...
PSN Summer Sale
velké a novější hry. ceny pod 1000 kč, u starších ...
Gunjack zlikviduje nepriateľov v EVE univerze
hm ccp uz vykrada samo sebe lol , njn eve jde do k...
Konami jedná so svojimi zamestnancami ako s v...
18 plusiek a vsetky z parlamentu :d
Windows 10 príde oficiálne najskôr na nové Lumie
v tom pripade.. ak ti nevadi 5" display, tak 640 j...
Aký je Windows 10? Oplati sa nainštalovať?
urobil som si čistú inštaláciu pc čize som vsetko ...
Ghost Recon Wildlands - Trailer
ešte kopa hier by mala prejisť zo svojho štandardu...
Nový gameplay z MGS V príde v stredu
http://steamcommunity.com/games/287700/announcemen...
Windows 10 príde oficiálne najskôr na nové Lumie
sú... napr. https://www.alza.sk/prestigio-multipho...
Gears of War a Shadow Complex sú dostupné cez...
tak ona bude cela serie zadarmo pro majitele gow u...
Windows 10 príde oficiálne najskôr na nové Lumie
ja bych se do koupe nehrnul, ale kdz ti zacne zlob...
Gears of War: Ultimate Collection na Xbox One...
tak tomu se aspon rika nabidka, ani to nechci srov...
bottom
Hry | Videá | Súbory | Tech | Fórum | Užívatelia | PC | Xbox 360 | PS3 | PSP | Wii | DS | Mobil | Obsah
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2015 SECTOR Online Entertainment   /   contact us on: sector@sector.sk