Sector Online Entertainmentnet Sector.sk Onlinehry.sk Plnehry.sk Blog.sector.sk Biosector.sk Kinema.sk ABCgames.sk Rozpravky.sk Docu.sk Lacné letenky
logoblack
Login:
Heslo:
listallistamlistaplistaulistaylistarlistaelistaqlistajlistaklistadlistaz hryvideásúborytechfóruumužívatelia

Recenzie

Recenzie na nové hry, PC, konzoly, handheldy a mobily
Hohokum
pridané 22.9.2014
8.0 Pestrofarebná hra plná nevinnosti a umenia má svoje osobité čaro. Pri prechádzaní rozmanitými svetmi si oddýchnete a zanechajú vo vás hlboký dojem.
Luftrausers
pridané 22.9.2014
8.0 Lietadielka s jednoduchým vzhľadom síce nevyzerajú nijako výnimočne, ale keď sa pustíte do hry, zmeníte názor. Na svoje si prídu hlavne nostalgickí hráči a priaznivci 8-bitov.
Surgeon Simulator: Anniversary Edition
pridané 19.9.2014
4.0 "Příteli chvátej SOS, ať jsem i zítra čím jsem dnes. Zbav mě tísně mé, strasti mé, co nejdřív..."Známa pieseň z československého seriálu sa celkom dobre hodí k bláznivým operáciám.
Flockers
pridané 19.9.2014
7.0 Team 17 poznáme hlavne vďaka hravým červíkom, ale tentoraz k nám privádza stádo ovečiek, ktoré treba zachrániť. Hra síce vyzerá roztomilo, ale rozhodne nie je pre deti.
CounterSpy
pridané 18.9.2014
6.0 Svetu hrozí atómová vojna. Ak niekto rázne nezakročí, Američania alebo Rusi čoskoro začnú s nukleárnym útokom. Všetko je v rukách jediného agenta, ktorým sa stanete práve vy.
The Sims 4
pridané 17.9.2014
7.0 Simsovia sa vracajú. S niekoľkými novinkami a overenou hrateľnosťou. Opäť vymeníme skutočný život za virtuálny, ktorý si môžeme prispôsobiť podľa potreby. Bude to tentokrát stačiť?
Destiny
pridané 16.9.2014
7.5 Očakávaný akčný hit sa konečne prestrieľal k hráčom, aby ukázal, čo sa v ňom skutočne skrýva. Mohol Activision s Bungie a 500 miliónmi dolármi šliapnuť vedľa?
Battle Princess of Arcadias
pridané 15.9.2014
7.5 Princezná-bojovníčka čelí nepriateľom a ponúka dobrodružstvo, ktoré je založené na zaujímavých postavách a pestrých leveloch. Hra spája tri žánre do nápaditého celku, ktorý zaujme.
Dead Rising 3: Apocalypse Edition
pridané 12.9.2014
8.0 Tretia časť Dead Rising série otvára sandboxový zombie štýl ešte výraznejšie a tentoraz ponúka malé mestečko, tvorbu zbraní a vozidiel a aj kooperáciu.
Pinball FX2 - The Walking Dead Table
pridané 12.9.2014
8.0 Walking Dead je v kurze, či už vo forme komiksu, televízneho seriálu alebo epizodickej adventúry. Zen Studios k tomu pridávajú guľôčkový automat.
Entwined
pridané 11.9.2014
7.0 Dve duše, jedno dračie telo. Chcete vedieť, ako dopadla oddychovka s romantickým podtónom od neskúsených vývojárov zo štúdia Pixel Opus? Vydajte sa spolu s nami na nevšednú púť.
Hyperdimension Neptunia: PP
pridané 11.9.2014
7.0 Ste pripravení na odlišný herný zážitok a závan slávy? To všetko vás čaká v nevšednom titule, kde sa stanete manažérom speváckej hviezdičky a popritom budete randiť.
Diablo III: Ultimate Evil Edition
pridané 9.9.2014
9.0 Koľkokrát ste už porazili Diabla? Nech je už odpoveď akákoľvek, pekelník je tu zas, tentokrát v pôsobivej edícii, ktorá sa čertovsky dobre hrá na nových konzolách.
Tales of Xillia 2
pridané 8.9.2014
8.0 Nemý hrdina je postavený pred existenčnú otázku a musí splatiť obrovský dlh, a preto sa vydáva v ústrety dobrodružstvám. Dej hry je nový, ale svet vám bude dôverne známy.
Table Top Racing
pridané 5.9.2014
6.0 Racingov nie je nikdy dosť a nemusia to byť vždy len poriadne nadupané autá, ktoré sa preháňajú na svetoznámych okruhoch. Niekedy postačia celkom malé autíčka jazdiace po stoloch.
The Golf Club
pridané 4.9.2014
7.5 Chýba vám kvalitný golfový titul? Golf Club síce nie je úplne dokonalý, ale môže vám skrátiť čakanie na ideálneho kandidáta v tomto žánri.
Infamous: First Light
pridané 3.9.2014
7.0 Opäť sa môžeme ponoriť do neónmi vysvieteného Seattlu, kde tentoraz v koži sympatickej Fetch prežijeme príbeh, ktorý predchádzal pôvodnej hre.
The Walking Dead: Season 2
pridané 2.9.2014
9.0 Po veľmi úspešnej prvej sérii a vydarenom štarte sme sa dočkali vyvrcholenia druhej sezóny. Prežili sme všetky epizódy zamorené nemŕtvymi a neubránili sa prívalu emócií.
One Piece: Unlimited World Red
pridané 2.9.2014
8.0 Japonská manga séria sa dočkala novej hry, ktorá je prístupná starým harcovníkom aj nováčikom. Dobrodružná výprava prináša zábavný príbeh a rozmanité postavy.
Star Conflict
pridané 29.8.2014
8.5 Ak holdujete bezplatným MMO akciám s tankmi a lietadlami, možno vás osloví aj dynamický nárez z vesmíru z dielne Gaijin Entertainment. S oficiálnym vydaním prichádza aj nový mód.
searchbutton
Najčítanejšie recenzie
549 GTA IV (PC)
recenzia 29.12.2008
1257 GTA V
recenzia 16.9.2013
434 Grand Theft Auto IV
recenzia 5.5.2008
1882 Mafia II
recenzia 25.8.2010
592 Call of Duty 4: Modern Warfare
recenzia 14.11.2007
786 Call of Duty: Modern Warfare 2
recenzia 16.11.2009
955 Crysis
recenzia 20.11.2007
736 Far Cry 3
recenzia 30.11.2012
487 Metro 2033
recenzia 26.3.2010
1470 Battlefield 3
recenzia 24.10.2011
1043 The Elder Scrolls V: Skyrim
recenzia 21.11.2011
Sector Herný magazín
sector magazin SECTOR Magazín
#60


PDF verzia


Flash verzia

Social Sector
Príspevky
Nintendo dnes oslavuje 125 rokov
krasna prilezitost predstavit 125. diel maria ;)...
Lords of the Fallen pôjde na PS4 v 1080p, na ...
no tu ti musim dat za pravdu, vyzera to uplne toto...
Už túto jeseň príde BioShock Infinite: The Co...
obcas rozmysalm, aky zmysel maju tieto edicie ked ...
Pokračovanie Watch Dogs prejde radikálnymi zm...
mne sa všetky strielačky na konzole hrajú bez prob...
Lords of the Fallen pôjde na PS4 v 1080p, na ...
nie je to jedno? pamätam si ako ludia riesili hry....
Lords of the Fallen pôjde na PS4 v 1080p, na ...
tu sa ani s rozlíšením nesnaž hádať aj keď tam žia...
Assassin’s Creed sa presunie do Číny v menšom...
ako mám rád ac a rešpektujem ac rogue aj ac unity ...
Season pass pre Assassin’s Creed Unity predst...
ked si to skopíruje 2x a vloží tam crack... :)...
bottom
Hry | Videá | Súbory | Tech | Fórum | Užívatelia | PC | Xbox 360 | PS3 | PSP | Wii | DS | Mobil | Obsah
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2014 SECTOR Online Entertainment   /   contact us on: sector@sector.sk