Sector Online Entertainmentnet Sector.sk Onlinehry.sk Plnehry.sk Blog.sector.sk Biosector.sk Kinema.sk ABCgames.sk Rozpravky.sk Lacné letenky
logoblack
Login:
Heslo:
listallistamlistaplistaulistaylistarlistaelistaqlistajlistaklistadlistaz hryvideásúborytechfóruumužívatelia

Populárne recenzie

Recenzie

Recenzie na nové hry, PC, konzoly, handheldy a mobily
MXGP: The Official Motocross Videogame
pridané 17.4.2014
6.0 Zo šotoliny sveta rally, cez asfalt série MotoGP, sa talianske štúdio Milestone predralo až na blatisté trate svetového šampionátu v motokrose.
Age of Wonders III
pridané 16.4.2014
8.0 Ostrieľaná fantasy sága povstáva ako fénix z popola. Po dlhšej odmlke prichádza s pokračovaním, ktoré poteší všetkých milovníkov ťahových stratégií.
Total War: Rome II - Hannibal at the Gates
pridané 14.4.2014
6.5 Nový prídavok pre Rome II opäť sleduje ťaženie významnej historickej osobnosti a tentoraz je to líder Kartága a jeho povestné slony.
Tower of Guns
pridané 14.4.2014
8.0 Ak sa pokladáte za nezlomného akčného hráča a nepohrdnete zaujímavým indie titulom starej školy, pozývame vás do nebezpečnej veže.
TxK
pridané 11.4.2014
8.0 Retro je ešte stále v kurze a v TxK je dokonca v top forme. Z tejto hry sa vám zatočí hlava, ale aj tak sa k nej budete radi vracať.
Halo: Spartan Assault
pridané 10.4.2014
6.5 Microsoft prináša svoju pôvodne mobilnú hru Halo aj na ďalšie platformy. Po Windows 8 a verziách pre Xbox sa prestrieľala aj na Steam.
Dead Nation: Apocalypse
pridané 9.4.2014
8.0 Po viac ako troch rokoch sa nemŕtvi vrátili a zaútočili na PS4. Vitajte v infikovanom svete, kde vám každý pôjde po krku a chce si do vás zahryznúť.
Danganronpa: Trigger Happy Havoc
pridané 8.4.2014
9.0 Titul, ktorý pripomína filmové kúsky ako Hry o život a Battle Royalle, síce ponúka menej akcie, ale viac premýšľania a napätie až do záverečných titulkov.
Pac-Man and the Ghostly Adventures
pridané 7.4.2014
5.0 Žltý vyškerený pažravec sa pohráva s 3D, ale aj trpezlivosťou hráčov v novej hopsačke, ktorá sa vám rýchlo zunuje.
Metal Gear Solid: Ground Zeroes
pridané 4.4.2014
5.0 Pár mesiacov po udalostiach Peace Walkera má Snake za úlohu infiltrovať tajnú americkú základňu Omega Camp na Kube. Pôjde mu to až príliš rýchlo.
NASCAR '14
pridané 3.4.2014
6.5 Aktuálny ročník automobilovej súťaže sa nesie v znamení drobných noviniek, väčších opráv, ale aj nových chýb. NASCAR '14 neurazí, ale ani nenadchne.
Diablo III: Reaper of Souls
pridané 2.4.2014
9.0 Pekelné dobrodružstvo ešte neskončilo a tentoraz je vašim najväčším protivníkom Smrť. Silnému oponentovi budete čeliť s novou postavou a účinnými doplnkami.
Goat Simulator
pridané 1.4.2014
10 Nie sme si istí, či je táto recenzia vhodná pre mladistvých. V každom prípade, milovníkom kozieho syra, puritánom a moralistom je čítanie zakázané. Poďméééé na to!
Bioshock Infinite: Burial at Sea
pridané 31.3.2014
8.5 Príbeh vrcholí. Booker a Elizabeth sa vydávajú do podmorského mesta Rapture v labutej piesni Kena Levina.
Year Walk
pridané 28.3.2014
8.0 Severská mytológia o záhadných tvoroch žijúcich v lese a ľuďoch, ktorí ich zámerne vyhľadávajú, aby zistili pravdu o svojom doterajšom živote.
Dragons and Titans
pridané 28.3.2014
5.5 Nový MOBA titul na scéne chce prevalcovať konkurenciu pomocou drakov. Bude to stačiť na zaradenie hry medzi elitu?
Plants vs. Zombies: Garden Warfare
pridané 26.3.2014
6.5 Tentoraz je to skutočná vojna. Rastliny a nemŕtvi si to rozdajú v multiplayeri, až sa bude otriasať celá záhrada a lietať lupene.
Dr. Luigi
pridané 25.3.2014
6.0 Luigiho oslava stále trvá a tentoraz sa vysoký inštalatér rozhodol obliecť si lekársky plášť a zbaviť svet pohromy bacilov.
Infamous: Second Son
pridané 24.3.2014
8.0 Séria infamous dorazila na PS4, kde sa Seattle stane pieskoviskom v riskantnej hre indiánskeho mladíka so superschopnosťami.
NaissanceE
pridané 21.3.2014
7.0 Netradičný videoherný experiment vás zavedie až za svetlom na konci tunela. Cesta však bude náročná a nezvládne ju každý.
searchbutton
Najčítanejšie recenzie
546 GTA IV (PC)
recenzia 29.12.2008
434 Grand Theft Auto IV
recenzia 5.5.2008
1227 GTA V
recenzia 16.9.2013
1876 Mafia II
recenzia 25.8.2010
587 Call of Duty 4: Modern Warfare
recenzia 14.11.2007
781 Call of Duty: Modern Warfare 2
recenzia 16.11.2009
952 Crysis
recenzia 20.11.2007
487 Metro 2033
recenzia 26.3.2010
720 Far Cry 3
recenzia 30.11.2012
1458 Battlefield 3
recenzia 24.10.2011
223 Traktor - Zetor Simulátor
recenzia 3.3.2010
Sector Herný magazín
sector magazin SECTOR Magazín
#55


PDF verzia


Flash verzia

Social Sector
Nové herné videá
Video: Inspire Me - Kickstarting
Inspire Me - Kickstarting
pridané 20.4. 2014discus0
Video: Colony 42
Colony 42 diskusia0
pridané 19.4. 2014
Video: Last Federation - launch trailer
Last Federation - launch trailer diskusia0
pridané 19.4. 2014
Video: Wolfenstein: New Order - 30 min
Wolfenstein: New Order - 30 min diskusia66
pridané 19.4. 2014
Video: Skywind - Making of Skywind II.
Skywind - Making of Skywind II. diskusia13
pridané 18.4. 2014
Video: Octodad: Dadliest Catch - PS4 launch
Octodad: Dadliest Catch - PS4 launch diskusia3
pridané 18.4. 2014
Príspevky
Aké sú predaje sérií Ubisoftu?
vlakom ideš alebo dinosaurom ?
Colony 42 - ďalší horor, ktorý chce vašu podporu
vyzerá to nádherne. veľmi sa na túto hru teším a d...
Quo vadis, Kickstarter?
ono tie ks projekty brzdi aj to, ze sa dost masivn...
Spýtajte sa Games Farm na ich titul Shadows: ...
vdaka, ale tak to vyzera, ze ste odpoved nedostali...
Pohľad do budovy v Division
prave pre to som zvedavy :)
Pohľad do budovy v Division
nemá prečo. už to nevychádza na staré konzoly :)...
Podarí sa vytvoriť zoznam všetkých vydaných h...
call of duty 1call of duty 2call of duty 3call of ...
Pozrite si Nordschleife v 4K
teda tak toto oproti tým pictures čo tu zásubujete...
Pohľad do budovy v Division
séria ac je čo ? rovnako aj far cry so svojimi muc...
Quo vadis, Kickstarter?
filmový dredd si v kinach nenasiel publikum. a pri...
Aké sú predaje sérií Ubisoftu?
a k comu by ti to bolo, ked mas sotva na jednu ich...
Aké sú predaje sérií Ubisoftu?
aha hlboko sa ospravedlňujem zle som prečítal. šta...
Quo vadis, Kickstarter?
keď si to nenájde publikum alebo podporovateľov na...
bottom
Hry | Videá | Súbory | Tech | Fórum | Užívatelia | PC | Xbox 360 | PS3 | PSP | Wii | DS | Mobil | Obsah
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2014 SECTOR Online Entertainment   /   contact us on: sector@sector.sk