Sector Online Entertainmentnet Sector.sk Onlinehry.sk Plnehry.sk Blog.sector.sk Biosector.sk Kinema.sk ABCgames.sk Rozpravky.sk Funny.sk Docu.sk Lacné letenky
logoblack
Login:
Heslo:
 > Zabudli ste heslo?
facebook login
listallistamlistaplistaulistaylistarlistaelistaqlistajlistaklistadlistaz hryvideásúborytechfóruumužívatelia

e3 E3 sekcia e3 E3
zhrnutie
e3 Assassins
Creed
e3 Anthem
e3 Forza
Motorsport 7
e3 Metro
Exodus
e3 Wolfenstein
New Colossus
e3 Beyond
Good&Evil 2
e3 God of War
e3 Crew 2
e3 Far Cry 5
e3 Xbox One X
Populárne recenzie

Recenzie

Recenzie na nové hry, PC, konzoly, handheldy a mobily
Dragon Quest Heroes II
pridané 23.6.2017
PS4
PC
PS3
PS Vita
Switch
8.0 Dragon Quest univerzum je tu už viac ako 30 rokov a ak túžite po akčnejšom zážitku so známymi postavami, pustiť sa do tejto hry sa vám oplatí.
Urban Trial Freestyle 2
pridané 22.6.2017
3DS
7.5 Radi sa na cestách trápite so zdanlivo neprekonateľnými prekážkami? Táto hra ponúka výzvu na motorke, ktorá sa zmestí do vášho vrecka.
Slime - san
pridané 21.6.2017
PC
7.5 Hlavného hrdinu hry si predstavujeme všelijako, ale určite nie ako sliz v bruchu veľkého červa. Napriek tomu je Slime - san zábavný, i keď jednoducho spracovaný a náročný.
Crossout
pridané 20.6.2017
PS4
Xbox One
6.0 V postapokalyptickom svete nemáte príliš na výber: musíte prežiť. Postavte si vlastné vozidlo a vyrazte do adrenalínového súboja.
Super Blackjack Battle 2 Turbo Edition
pridané 19.6.2017
PC
Mobil
Android
iOS
6.5 Čo poviete na známu kartovú hru kombinovanú s progresom z klasickej bojovky? Možno sa to na prvý pohľad nezdá, ale funguje to celkom dobre. Len tá porcia mohla byť väčšia.
Star Trek: Bridge Crew
pridané 16.6.2017
PS4
PS VR
Oculus Rift
HTC Vive
VR
8.0 Zvolajte svoju posádku a vydajte sa do neprebádaných končín vesmíru, aby ste tam objavili vzrušenie a dobrodružstvo, aké dokáže ponúknuť len Star Trek
WipEout Omega Collection
pridané 16.6.2017
PS4
PS4 Pro
8.0 Stará klasika sa vracia po dlhšej odmlke aj na PS4, no nie s novým dielom, ale kolekciou, ktorá prináša diely z PS3 a PS Vita vo vylepšenom kabáte. Stojí za to?
StarBlood Arena
pridané 15.6.2017
PS4
PS VR
VR
6.5 Ďalší pokus o multiplayerovku pre PlayStation VR robí mnoho vecí veľmi dobre, no má tiež niekoľko chýb. Tá najväčšia však nie je na konte hry samotnej.
Blitzkrieg 3
pridané 14.6.2017
PC
8.0 Klasická stratégia z druhej svetovej vojny sa uchádza o miesto aj medzi aktuálnymi RTS. Tretí diel si zachováva štýl svojich predchodcov, ale snaží sa pritom aj kráčať s dobou.
Sky Force Anniversary
pridané 13.6.2017
WiiU
PS3
Xbox One
PS Vita
7.5 Zaspomínajte si na staré arkádové časy v drobnom indie titule z Poľska, ktorý chce svojou jednoduchou a zábavnou akciou osloviť už aj Wii U hráčov
Bounty Train
pridané 12.6.2017
PC
8.0 S vlakovými súpravami sme sa zabávali už neraz, ale železnica na divokom západe je celkom iná káva. Ponúka všetko - od manažmentu a úloh, až po lúpežné prepadnutia.
Tekken 7
pridané 9.6.2017
PS4
PC
Xbox One
8.5 Najzložitejšia rodinná sága hernej histórie sa konečne dočká rozuzlenia plného pästných súbojov a zlomených čeľustí.
ArmaGallant: Decks of Destiny
pridané 8.6.2017
PS4
6.5 Na konzolách sú stratégie veľmi ojedinelé a ak si chcete nejakú zahrať na PS4, teraz sa núka ArmaGallant. Taktický postup v hre je skombinovaný s kartami.
ARMS
pridané 7.6.2017
PS4
Switch
8.0 Nintendo pripravilo novú značku s multiplayerovým zameraním, z ktorej chce vyťažiť čo najviac už v úvode. ARMS sa v aktuálne preplnenom ringu s bojovkami rozhodne nestratí.
NBA Playgrounds
pridané 6.6.2017
PS4
Xbox One
Switch
6.0 Párty je v plnom prúde a niekto zo zúčastnených dostane nápad zahrať si rýchlu, zábavnú športovú arkádovku. Takéto zadanie by mohlo splniť NBA Playgrounds.
Strafe
pridané 5.6.2017
PC
6.0 Chcete retro arkádovú FPS prestrelku? Strafe vám ju ponúkne, síce bez hlbšieho zmyslu, ale zastrieľate si. Niektoré súčasti hry vás oslovia, iné zrejme nie.
Steel Division: Normandy 44
pridané 2.6.2017
PC
7.5 Eugen Systems pripravili ďalšiu vojnovú stratégiu, ktorá nesie ich typický rukopis, ibaže tentokrát sa namiesto moderných bitiek vrátime do druhej svetovej.
Ultra Street Fighter II: The Final Challengers
pridané 1.6.2017
PC
Switch
6.5 Street Fighter II má stále čo povedať aj po 26 rokoch a dokazuje, že to bola jedna z najlepších bojoviek. Len keby tu nebolo jedno veľké ALE...
The Walking Dead: A New Frontier - kompletná séria
pridané 31.5.2017
PC
Xbox One
7.5 Ďalšia adventúra zo sveta živých mŕtvych je kompletná. Piatou epizódou sa lúčime s rodinou, čo rieši svoje vzťahy na pozadí apokalypsy a aj s Clementine, ktorá to celé osviežila.
Persona 5
pridané 30.5.2017
PS4
PS3
10 Priaznivci JRPG majú na výber mnoho kvalitných titulov, ale ak chcete ten najlepší, mohla by to byť Persona 5, ktorá je mokrým snom fanúšikov žánru.
Little Nightmares
pridané 26.5.2017
PS4
Xbox One
8.0 Príbeh plný napätia, ktorý je rozprávaný bez slov, vás dokonale vtiahne do svojho vnútra. Malá nočná mora vás možno až tak veľmi nevydesí, ale určite zaujme a upúta.
LocoRoco Remastered
pridané 25.5.2017
PS4
9.5 Pacchonbo- moi-inoinoi chakaretapatton pankorakettonto-n, no-ra churere-rotton poraporapetton pu-orattantan. Čo viac k tomu dodať?
Endless Space 2
pridané 25.5.2017
PC
8.0 Druhá výprava do vesmíru ponúka komplexný manažment, hrdinov, planéty na kolonizovanie a nových susedov, s ktorými sa treba deliť o miesto vo hviezdach.
Wonder Boy: The Dragon's Trap
pridané 24.5.2017
PS4
Xbox One
Switch
8.0 Ďalší návrat do minulosti vám predstaví zabudnutého hrdinu, ktorému kliatba dala schopnosť meniť podoby a poraziť zlo, čo má mnoho tvárí.
911 Operator
pridané 23.5.2017
PC
7.0 „Pane, toto nie je pizzéria, toto je núdzová linka.“ Aj niečo takéto sa vám môže stať pri rozhovore v hre, kde sa stanete dispečerom a pomáhate ľuďom v núdzi.
searchbutton
Najčítanejšie recenzie
551 GTA IV (PC)
recenzia 29.12.2008
1281 GTA V
recenzia 16.9.2013
1890 Mafia II
recenzia 25.8.2010
751 Far Cry 3
recenzia 30.11.2012
437 Grand Theft Auto IV
recenzia 5.5.2008
592 Call of Duty 4: Modern Warfare
recenzia 14.11.2007
497 Metro 2033
recenzia 26.3.2010
790 Call of Duty: Modern Warfare 2
recenzia 16.11.2009
957 Crysis
recenzia 20.11.2007
1075 The Elder Scrolls V: Skyrim
recenzia 21.11.2011
1472 Battlefield 3
recenzia 24.10.2011
Sector Herný magazín
sector magazin SECTOR Magazín
#92


PDF verzia


Flash verzia

Social Sector
Príspevky
Fanúšikovia chcú prefinancovať krátky Witcher...
vdaka za pobavenie,ale pravdu mam zase ja.aj minul...
Steam výpredaje pokračujú
veď aj ja stále reštartujem,ale nebaví ma stále pr...
Sony tvrdí, že Spider-man má všetky predpokla...
nedávaj si také vysoké ciele,ty by si nič napisat ...
Autá: Niekoľko pohľadov na Tesla Model 3
matoji, kubosvk, feroo tie mínusky máte úplne neza...
DLC do Crash Bandicoot N. Sane Trilogy leaknuté
mozno to bude free dlc ::->: ba-dum-tsss
Kingdom Come: Deliverance - Gameplay [E3 2017]
ináč akurát na mňa vyskočilo aj toto video, je síc...
DLC do Crash Bandicoot N. Sane Trilogy leaknuté
takze na xbox to vydaju uz pekne aj s dlc. parada:...
Argo - launch trailer
najdokoncenejsia hra v ea. si ma pobavil.v delayz ...
DLC do Crash Bandicoot N. Sane Trilogy leaknuté
a je to tam... nejako ten hype zničiť museli :d...
Autá: Niekoľko pohľadov na Tesla Model 3
ono ak pominieme fakt ze samotna elektricka siet z...
Steam výpredaje pokračujú
ja vzdy ked restartnem steam, tak to ide aj pol ho...
Respawn predstavuje nové mapy pre Titanfall 2...
tusim tento engine vyuzival este hl2.tak sa mi zda...
bottom
Hry | Videá | Súbory | Tech | Fórum | Užívatelia | PC | Xbox 360 | PS3 | PSP | Wii | DS | Mobil | Obsah
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2017 SECTOR Online Entertainment   /   contact us on: sector@sector.sk