Sector Online Entertainmentnet Sector.sk Onlinehry.sk Plnehry.sk Blog.sector.sk Biosector.sk Kinema.sk ABCgames.sk Rozpravky.sk Funny.sk Docu.sk Lacné letenky
logoblack
Login:
Heslo:
 > Zabudli ste heslo?
facebook login
listallistamlistaplistaulistaylistarlistaelistaqlistajlistaklistadlistaz hryvideásúborytechfóruumužívatelia

Recenzie

Recenzie na nové hry, PC, konzoly, handheldy a mobily
Zoradiť:
Brány Skeldalu: 7 mágů
pridané 29.7.2016
PC
Mobil
,
Android
,
iOS
7.5 České štúdio Napoleon Games po 14 rokoch oživuje svoju RPG sériu Brány Skeldalu. Po úvodnom vydaní pre mobilné platformy sme sa dočkali aj verzie pre PC.
Pro Cycling Manager 2016
pridané 28.7.2016
PC
PS4
Xbox One
6.0 Momentálne je cyklistika jedným z najobľúbenejších športov v našich končinách. Dokážete so Saganom na Tour de France víťaziť aj vy?
Space Run Galaxy
pridané 25.7.2016
PC
8.5 Vo väčšine hier z vesmíru ide o záchranu sveta, civilizácie alebo prinajmenšom posádky lode. Space Run Galaxy to ale nerieši a jednoducho doručuje tovar na rôzne planéty. A pobaví.
Mighty No. 9
pridané 22.7.2016
PS4
PS3
Xbox 360
Xbox One
WiiU
4.0 Mala to byť legenda, ktorá by nadviazala na klasického Mega Mana, ale skončilo sa to sklamaním a fiaskom a peniaze vyzbierané v Kickstarteri nepadli na úrodnú pôdu. Prečo?
Hearts of Iron IV
pridané 20.7.2016
PC
8.5 Železné srdcia sa opäť vracajú do druhej svetovej a asi nikto nepochybuje o tom, že tu máme ďalšiu vydarenú grand stratégiu od Paradoxu. A predsa nebude každý spokojný.
Yo-Kai Watch
pridané 19.7.2016
3DS
8.0 Chyťte ich všetkých! Nie, tentoraz nehovoríme o Pokémonoch, ale postavičkách Yo-kai, na ktorých už tri roky fičia hráči v Japonsku. Podobnosť oboch fenoménov je však zrejmá.
Pokémon Go
pridané 18.7.2016
Mobil
,
iOS
,
Android
7.0 Lov Pokémonov si už na vlastnej koži vyskúšalo niekoľko miliónov hráčov po celom svete, no je hra skutočne taká dobrá alebo vyvoláva veľký rozruch úplne zbytočne?
Furi
pridané 15.7.2016
PS4
7.5 Keď sa stretne umelecké cítenie s túžbou po poriadnej výzve, končí sa to minimálne zaujímavo. Ako to môže vyzerať v praxi, ukazuje hra Furi, ktorá obomi prvkami prekypuje.
Inside
pridané 14.7.2016
PC
Xbox One
9.5 Playdead štúdio po úspešnom titule Limbo prichádza s novou logickou arkádou Inside. Tvorcovia nás znovu zavedú do temného a zvláštneho sveta, ktorý sa oplatí spoznať.
Lego Star Wars: The Force Awakens
pridané 13.7.2016
Xbox One
PS3
Xbox 360
WiiU
iOS
PS Vita
7.5 Sila sa opäť prebudila, tentoraz v novej Lego hre, ktorá prepracovala posledný Star Wars film do kockovanej podoby a pridala trochu nového kúzla.
Umbrella Corps
pridané 12.7.2016
PC
2.0 Toto je horúci favorit - kandidát na najhoršiu hru roka. Akcia, ktorá je taká nepodarená, že si ani napriek zneužitiu Resident Evil univerza nedokáže udržať hráčov. A nečudujeme sa
The Technomancer
pridané 11.7.2016
PC
6.5 Tím Spiders nás opäť zaviedol na Mars v hre so sympatickým názvom, ktorá do istej miery pripomína konkurenčné RPG. Má čo ponúknuť,ale ešte stále to nie je celkom ono.
Breached
pridané 7.7.2016
PC
6.5 Futuristický titul v nehostinnom prostredí ponúka zábavný, hoci krátky boj o prežitie,v ktorom zohrávajú úlohu prieskumné drony. Ak sa vám páčil film Marťan, možno vás hra osloví.
On Rusty Trails
pridané 6.7.2016
PC
7.5 Nenápadná plošinovka, v ktorej si užijete zábavu v krátkych úrovniach, milo prekvapila. Získa si vás dynamickým postupom a chytľavou hrateľnosťou.
Futuridium EP Deluxe
pridané 4.7.2016
WiiU
iOS
PS Vita
7.0 Ďalší retro titul vám umožní zaspomínať si na dobu automatov, no zároveň prinúti dostať zo seba úplné maximum a poriadne preverí vaše reflexy.
Brigador
pridané 1.7.2016
PC
7.5 Čarovný retro titul vás aj napriek prítomnosti futuristických bojových strojov vráti do minulosti a získa si vás prvkami starými tri dekády. Osloví ale aj tých mladších?
Valentino Rossi: The Game
pridané 30.6.2016
Xbox One
7.0 Známy taliansky jazdec prepožičal svoje meno autorom série MotoGP, aby sa po rokoch pokúsili ponúknuť niečo nové a svieže. Podarilo sa?
Mirror's Edge Catalyst
pridané 29.6.2016
PS4
8.0 V novom dobrodružstve sa Faith ocitne v otvorenom priestore, kde sa dozvie niečo viac o svojej minulosti a zároveň sa postaví proti obrovskej korporácii, ktorá ovláda mesto.
Samurai Warriors 4 Empires
pridané 28.6.2016
PS Vita
PS3
7.0 Séria Samurai Warriors je známa akčnejším prístupom k boju proti obrovskej presile.Ale Empires prívlastok značí, že sa viac hrá aj na taktickú nôtu. Ako to mení hrateľnosť?
Mario & Sonic at the Rio 2016 Olympic Games
pridané 27.6.2016
WiiU
6.0 Mario a Sonic zahodili za hlavu dávnu rivalitu a vybrali sa spolu do Ria, kde sa predčasne pustili do olympijského zápolenia. Tentokrát sme sa pozreli na Wii U verziu hry.
Shadwen
pridané 24.6.2016
PC
6.0 Autori série Trine sa odklonili od svojho zaužívaného štýlu a pustili sa do menšej, ale nádejnej stealth akcie. Ako sa im podarila?
Goliath
pridané 23.6.2016
PC
8.0 Svet plný gigantických monštier je nebezpečný, no aj lákavý a keď si zabezpečíte suroviny a postavíte kráčajúce bojové stroje, hoci aj z dreva, stane sa pre vás atraktívnou výzvou.
Sherlock Holmes: The Devil's Daughter
pridané 22.6.2016
PC
7.5 Legendárny detektív rieši nové prípady, ktoré uprednostňujú šikovnosť a rýchle reakcie v akčných pasážach pred precíznym vyšetrovaním. Ako to funguje?
Cornerstone: The Song of Tyrim
pridané 21.6.2016
PC
6.0 Malý odhodlaný Viking sa rozhodne nájsť a zachrániť svojich stratených súkmeňovcov a je z toho celkom príjemné dobrodružstvo. Len by potrebovalo trochu doladiť.
Ecotone
pridané 20.6.2016
PC
7.0 Nenáročná skákačka sa snaží zaujať jednoduchým art štýlom, no najmä level dizajnom a tajomným, aj keď jednoduchým príbehom. Celkom sa jej to darí.
searchbutton
Najčítanejšie recenzie
551 GTA IV (PC)
recenzia 29.12.2008
1279 GTA V
recenzia 16.9.2013
1889 Mafia II
recenzia 25.8.2010
744 Far Cry 3
recenzia 30.11.2012
437 Grand Theft Auto IV
recenzia 5.5.2008
592 Call of Duty 4: Modern Warfare
recenzia 14.11.2007
789 Call of Duty: Modern Warfare 2
recenzia 16.11.2009
496 Metro 2033
recenzia 26.3.2010
957 Crysis
recenzia 20.11.2007
1471 Battlefield 3
recenzia 24.10.2011
1073 The Elder Scrolls V: Skyrim
recenzia 21.11.2011
Sector Herný magazín
sector magazin SECTOR Magazín
#82


PDF verzia


Flash verzia

Social Sector
Nové herné videá
Video: Valley - Story teaser
Valley - Story teaser diskusia1
pridané 29.7. 2016
Video: Transport Fever - Gamescom Trailer
Transport Fever - Gamescom Trailer diskusia1
pridané 29.7. 2016
Video: Everspace - Beta Gameplay Trailer
Everspace - Beta Gameplay Trailer diskusia4
pridané 29.7. 2016
Video: Pokémon Go - Honest trailer
Pokémon Go - Honest trailer diskusia2
pridané 29.7. 2016
Video: Project Boundary - trailer
Project Boundary - trailer diskusia0
pridané 29.7. 2016
Príspevky
DOOM dostane prvé multiplayerové DLC budúci p...
nebude, kazdy sa im na to za 12e vys ere
DOOM dostane prvé multiplayerové DLC budúci p...
12e.... to mi pride vela. hru som si kupil, ale 12...
AMD Radeon RX 470 a RX 460 oficiálne predstavené
tito pocitace na co je to dobre sak to len huci a ...
Sony uz expedovalo cez 43 miliónov PS4 konzol
omg vitaj v 2016 ps2 je davno deaddddddd nikto ani...
Deus Ex Mankind Divided je gold
jezisi nebluzni ja nepouzivam pocitace sak to je s...
Deus Ex Mankind Divided je gold
par z ps4 napr. witcher, tlou, gta mgs, ds3, batma...
Deus Ex Mankind Divided je gold
jj take čosi ..nemal by si si to ani inštalovať :)...
Deus Ex Mankind Divided je gold
takže bude len taký 3gb patch v deň vydania ? ...
Doom dnes dostane druhý veľký update
idsoft nikdy multiplayorovky nerobil že, sa zobud ...
Deus Ex Mankind Divided je gold
omg co je deus ex to som nehral dalsia teenagersk...
Gran Turismo Sport dostáva nové zábery a niek...
omg tito pocitace sak vas bude krk bolet z tych ob...
AMD Radeon RX 470 a RX 460 oficiálne predstavené
rofl gucci mane je spat z basy robi lepsie tracky ...
Sony uz expedovalo cez 43 miliónov PS4 konzol
omg sony predala nejake ps4 omg gratulujem velky u...
bottom
Hry | Videá | Súbory | Tech | Fórum | Užívatelia | PC | Xbox 360 | PS3 | PSP | Wii | DS | Mobil | Obsah
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2016 SECTOR Online Entertainment   /   contact us on: sector@sector.sk