NAJLEPŠIE N-GAGE HRY ROKA 2004

NAJLEPŠIE N-GAGE HRY ROKA 2004

Článok

Hier na N-gage tento rok nebolo až toľko, ako sa očakávalo a množstvo z nich bolo dokonca aj odložených, ale aj napriek tomu sa objavilo niekoľko zaujímavých kúskov, ktoré stoja za ocenenie. Určite sa oproti minulému roku kvalita hier zdvihla a nedá sa porovnať grafická stránka starého Tomb Raidera a napríklad Call of Duty alebo Ashen. Dúfajme však, že tento trend zostane zachovaný aj tento rok a budú vychádzať stále kvalitnejšie hry. Očakáva sa Driv3r, Civilizácia, odložený Worms, určite poteší SSX Snowboarding, WWE Aftershock, X-Men, Larry Magna Cum Laude, Splinter Cell a mnoho ďalších.


Pozrime sa však na minulý rok:
 

Najlepšia akcia

Najlepšie N-Gage hry roka 2004
Ghost Recon Jungle Storm

Kvalitných akcií sa urodilo tento rok dostatok. Začal to graficky dokonalý Ashen, pokračovalo to taktickým a zaujímavým Ghost Reconom, mierne dojem pokazil vojnový Operation Shadow a nakoniec ani veľmi očakávané Call of Duty nebolo to pravé. Vyberali sme hlavne medzi Ashen a Ghost Recon. Ghost Recon bol kratší, ale v spracovaní bol podstatne lepší, rýchlosť, dobré ovládanie a multiplayer rozhodol v prospech Ghost Recon Jungle Storm.

Najlepší racing


Najlepšie N-Gage hry roka 2004
Asphalt GT

Závodné hry tento rok prekvapili, začalo sa to síce dosť pochybným titulom Sega Rally, o nič lepší nebol ani Crash Nitro Kart, ale nakoniec sa objavili veľmi kvalitné hry a to Asphalt GT, jedinečná tunovacia záležitosť, mierne pripomínajúca NFS Underground a ešte aj Colin McRae Rally 2005, ktorý sa prezentuje nielen dobrou grafikou, ale ako zvyčajne aj kvalitným racingovým enginom a deštrukčným modelom.


Najlepší šport

Najlepšie N-Gage hry roka 2004
FIFA 2005

Športov bolo ako šafránu a medzi nimi sa našiel len jeden zaujímavý a to FIFA 2005, Vylepšený ročník z minulého roku zaujal lepšou grafikou, novými možnosťami, rozšírenými tímami a nakoniec aj zlepšeným ovládaním. Konkureciou mu bol len Tiger Woord PGA Tour 2004, ktorý sa dostal na N-Gage až tento rok a rovnako priniesol sériu noviniek, hlavne v netradičnom ovládaní golfu.


Najlepšia taktika/stratégia


Najlepšie N-Gage hry roka 2004
Pathway To Glory

Taktické a strategické hry sú na N-Gage novinkou a do tejto kategóriu spadajú Pathway To Glory a samozrejme klasický Bomberman. Oba tituly boli veľmi dobré, no na Pathway samozrejme Bomberman nemal. Hra priniesla kvalitnú taktickú ťahovú stratégiu v niektorých oblastiach dokonca prevyšujúcu PC tituly podobného žánru a platforma PC by mohla byť štastná, keby získala konverziu. Pathway okrem rozsiahlej kampane ponúkol aj kooperačnú hru a samozrejme aj multiplayer.

Najlepšia RPG


Najlepšie N-Gage hry roka 2004
Requiem of Hell

RPGéčiek sa tiež nahromadilo a najskôr sa objavil Sims Bustin Out, síce viac simulačná hra, ale zameraná na RPG prvky postavy, následne sa objavil Requiem of Hell akčná RPG na štýl Diabla, Elder Scolls: Shadowkey priniesol viac rozsiahlosti a plne 3D pohľad a nakoniec Pocket Kingdoms ukázal priamu tvár online bojovej rpgéčky. Prvenstvo však patrí Requiem of Hell za výbornú grafiku a okamžitú akciu na rozľahlých mapách.


Najlepšia N-gage hra roka 2004


Najlepšie N-Gage hry roka 2004
Pathway To glory

Adeptov na najlepšiu hru sme vyberali spomedzi: Sims Bustin Out, Ghost Recon, Pathway To Glory a Requiem of Hell. Najviac zábavy a najlepšiu prepracovanosť priniesla stratégia Pathway To Glory, ktorá jednoznačne ukázala, že aj na N--Ggage je možné odohrať kvalitnú ťahovku a navyše predbehla všetky tie megaočakávané 3D tituly. Svoje ocenenie korunovala multiplayerom a kooperatívnou hrou.

Nakoniec niekoľko vedľajších ocenení:

Najlepšia grafika - Ashen
Najväčšie sklamanie - Call of Duty  a Operation Shadow
Najväčšie prekvapenie - Asphalt GT
Najlepšia hra, ktorá nevyšla - X-Men legends
Najhoršie využitá licencia - Spider-Man 2
Najviac podhodnotená hra - Ashen 

Ďalšie platformy:
PC hry roka
PS2 hry roka
Xbox hry roka


 





napísal redakcia 8.1.2005
Páči sa mi!
NAJLEPŠIE N-GAGE HRY ROKA 2004


Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (7)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (0)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (3)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19811)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk