GORE DEMO

GORE DEMO

Dojmy

Gore Ultimate Soldier, je 3D akcia zameraná hlavne na multiplayer. V podstate niečo ako Quake III: Arena alebo Unreal Tournament. Zatial vyšlo len demo, ale trochu ma zaujalo tak tu máme preview. V deme máte na výber tri základné postavy, a tri mapy. A samozrejme hru cez internet alebo cez Lan, pričom cez internet vám nájde herné servre automaticky.

Skúšal som to cez deň a pingy na internetové servre boli okolo 300-400, ale na môj div, išlo mi to v pohode, ani netrhalo a aj som pár amíkov pozabíjal. V hre je jeden unikátny detail ako Stamina, čo je niečo ako vaša energia, keď jej máte veľa ste rýchlejší, vyššie skáčete, znesiete viac. Keď jej zase máte málo ledva sa hýbete a musíte čakať kým sa zotavíte. Ešte aj každá postava míňa pri nosení veci rôzne staminy, takže postave ženskej by ste asi nemali nakladať raketomet.

Engine vyzerá super a aj sa plynule hýbe (aspon na geforce mx :), pekné textúry, tiene, ohníky, prehľadné leveli, plynulý pohyb. Dosť mi pripomína dynamiku Quakeho III, no bez nejakých náročnejších efektov. Aj keď efekt ohňa a strelné efekty sú trochu jednoducho spravené, ale zábava je pri tom aj tak super. A to hlavne kôli zbraniam, máte tam ruky, pištol, samopal, odstrelovačku, plameňomet, raketomet, plazmové delo, atď (vo full verzií aj motorovú pílu, 4 hlavňovú odstrelovačku, a rotačákový minigun)... to by ani nebolo také zaujmavé, skôr poteší to zbrane majú dva typy striel a trochu neobyčajné. Napr. Odstrelovačka má ako druhú možnosť štít, samopal má zase náboje z nejakým jednom ktorý sa postupne rozplýva v ovzudší a najlepší je asi plameňomet ktorým môžete hocikde vytvoriť ohnivú prekážku, pretože jeho plamene po vystrelení ešte hodnú chvílu šlahajú zo zeme a zo stien. (čím sa dájú dobre usmažiť nepriatelia)

Zo zaujmavých vecí v hre uvediem ešte, že hra si automaticky vie nájsť vaše nastavanie Quakeho alebo Unrealu, načíta ich a nastaví klávesnicu a pohyb podľa nich.

Ináč celkom pekné, uvidíme keď to vyjde čo na tom ešte povylepšujú....

http://www.4drulers.com/gore/downloads.html  Demo

Gore demo
Gore demo
Gore demo

Gore demo
Gore demo
Gore demo

Gore demo
Gore demo
Gore demo


napísal saver 14.3.2001
Páči sa mi!
GORE DEMO


Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Ssd sata + hdd + m2 ssd ? (6)
Ahojte, mam uz par rokov zapojene Ssd sata na ktor...
|Zháňam labo variety kit 01 pre... (1)
Mal by niekto na predaj Labo Variety Kit 01 (Toy-c...
|Dragons dogma 2 (2)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20318)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk