ECHELON

ECHELON

Dojmy

Echelon je ruská futuristická simulácia kde si zalietate na niekoľkých typoch multifunkčných lietadiel a zabojujete proti najhoršiemu nepriateľovi, akého doteraz ľudstvo malo.

Začalo to v roku 211, začalo padať Galaktické impérium. Kôli veľkej rozlohe a veľkému množstvu svetov už nemohlo zvládnuť kontrolu, vznikali vzbury, systémy vyhlasovali nezávislosť, a začali vojny. Impériu sa to nepáčilo a začala bombardémi likvidovať všetky obývateľné planéty...
V roku 2135 ostalo už len 5% obývateľných planét celého impéria. Na týchto planétach naďalej vznikali občianske vojny a nepokoje.
2150-2200 bola Impérium obnovená kolonizácia nových svetov,  vysielané kolonizačné transporty po celej galaxií, ktoré boli vyhlásené ako nezávislé svety a ich vzťahy zo zemou boli pozitívne..
2200-2300 začala nová etapa mieru a ekonomického rozmachu. A vtedy sme objavili v ďalekom vesmíre neznámu loď, boli to ľudia, alebo niečo čo sa tomu podobalo. Zistili sme, že to boli potomkovia ľudí, jednej nami zničených planét.  Valieni tak sme ich nazvali, však prišli v pokoji,  uzavreli sme s nimi mier a tešili sme sa na obchodnú spoluprácu...ale v roku 2351 využili ich teleportovaciu technológiu ako trójskeho koňa a ich armády začali útok na voľné svety... začala vojna.

Toto je pekne prepracovaný a dosť zložitý úvod Echelonu. Vy v hre zaujmete miesto jedného z pilotov Impéria a budete brániť voľné svety proti útokom Valienov.  Dostanete najmodernejšie typy stíhačov,  s ktorými budete musieť valienom nakopať prdel a poslať ich späť odkial prišli. Valieni sú zákerný, ich technológia je lepšia, ich lode sú lepšie, všetko majú lepšie... ale my sme ľudia a ľudia nikdy neprehrávajú.

Budete musieť prejsť cez 30 nelineárnych misií, vystriedať 14 rôznych lietadiel zo 16 timi zbraňami. Musíte si však dávať pozor, lebo výsledok misií neovplyvňuje, len vašu kariéru ale aj príbeh a tým aj osud celého sveta.  Ovládanie lietadla, nie je extrémne zložité, len si naň musíte zvyknúť, pretože lietadlo sa správaako antigravitačné a pohybujete sa ovládaním trysiek, ktoré sú ná stranách, hore, dole, a aj vpredu vzadu...  No to sa všetko v tréningových misiách naučíte, takisto sa naučíte strielať,  vyberať typy rakiet a aj čo najrýchlejšie zdrhať. 
Grafika prostredia je slušná, slnko dodáva pekný efekt a zatieňuje niekedy nevýrazný jednoduchý terén (asi záleží od planéty na začiatku hry to je dosť o ničom), okorenený prepracovanými budovami, stíhačmi a ostatými jednotkami.  Samozrejme na hi detaily potrebujete aspon 600mhz procesor a Geforce MX.

Hra celkovo vyzerá veľmi pekne, aj keď niektoré veci v samotnej simulácií mohli byť viac dopracované, a ešte keď už v hre začali z takým zložitým príbehom mohlo tam byť k tomu aj viac animácií.. celkovo sú len v celej hre len 4.  

Ešte spomeniem že sa v menu hry dosť často spomína aj multiplayer, ktorý je asi dosť prepracovaný a môže byť aj zaujmavý. Máte tam okolo 20 máp ktoré si zahráte cez LAN alebo Internet.

Echelon
Echelon
Echelon


Echelon
Echelon
Echelon


Echelon
Echelon
Echelon



napísal saver 13.5.2001
Páči sa mi!
VIDEÁ Z HRY
ECHELON


Echelon

+ SLEDOVAŤ HRU

Mám

Čakám

Prešiel

Hrávam

Zoznam
SÚVISIACE ČLÁNKY:
| Echelon Demo 12.5.2001
| Echelon shots 11.5.2001
| Echcelon shots 30.4.2001
| Echelon shots 25.4.2001
| Echelon shots 22.4.2001
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dragons dogma 2 (0)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20204)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk