INDEPENDENCE WAR II: EDGE OF CHAOS

INDEPENDENCE WAR II: EDGE OF CHAOS

Dojmy

Independence War II, vojna za nezávislosť pokračuje. V hre zaujmete miesto piráta Cala, ktorému v mladosti zavraždili otca. Dostávate sa do jeho úlohy práve v okamihu, kedy zdrhá so svojou partou 5 ľudí z väzenia a v hlave má jediný cieľ - nájsť po toľkých rokoch vrahov svojho otca. Ukradnete malú bojovú raketku a vaše dobrodružstvo sa začína. 

Hneď z úvodu, po úteku z väzenia, stretnete dve nepriateľské rakety, ktoré sa nevedia vopchať do kože a budete ich musieť trochu spacifikovať. A ak mám pravdu povedať, nevedel som ani prísť na to, ako sa to ovláda... myšou nešlo a šípkami mi to začalo prehadzovať nejaké navigačné menu. Až neskôr som si nastavil keyboard only a ovládanie sa mi rozbehlo na numpade. Potom som už v pohode sundal nepriateľov samonavádzacími raketkami, skontroloval som si, ako funguje hyperspeed. No následne som zistil, že neviem, kam teraz. Tak som začal prehrabávať menu a našiel som tam starmap, kde sa mi zobrazilo zopár blízkych vesmírnych staníc a planét. Nastavil som si nejaký planétu, zapol autopilota a po nasmerovaní a zapnutí hypermotorov som bol za pár sekúnd  pri planéte, mojá posádka pošomrala niečo o tom, že tam majú kamarátov, ale že by sme tam nemali chodiť lebo všade naokolo sú hliadky... chcel som to zahrať aj trochu ďalej, ale strašne mi to začalo padať, takže ostatné sa dozviete, až keď si to stiahnete alebo keď vyjde final verzia hry.

Ešte by som vám priblížil univerzum, v ktorom sa práve nachádzate. V prvej časti sa začali prvé boje vzdialených vesmírnych zemských kolónií o nezávislosť. Zem si nemohla dovoliť prísť o drahocenné lacné zdroje z obsadených planét a ťažobných základní, preto sa začala vojna, vojna za nezávislosť. Po mnohých rokoch boja a krviprelievania sa ustanovila nová intergalaktická aliancia New Alliance. Po vojne vznikali nové vynálezy ako terra forming, inštalovala sa nová technológia jump akcelerátorov a nastával veľký rozmach. Zo začiatku to vyzeralo celkom fajn, no technológie sa začali predávať, skokové brány sa dostávali pod korporácie, ktoré z nich ťažili peniaze a rástli, postupne získavali kontrolu nad alianciou. To už začala kríza, demokracia sa strácala, začal sa čas otroctva.

Ináč, vyzerá to na super vec. Engine bol dynamický, ovládanie jednoduché a intuitívne. Škoda, že v nastaveniach sa nedá nič prestaviť.Kvalitu grafiky si môžete nastaviť podľa rýchlosti vašej karty a procesora, od malých detailov, kde ste namiesto vesmíru videli rozmazaný fľak a vaša raketa bola niekoľko polygónová kocka až po super vesmír zo svetelnými efektami, odrazmi a niekoľko tisíc polygónovými raketami.

Hra je veľmi dobre prepracovaná a dostáva sa na vrchol rebríčka vesmírnych akcií, tesne nad Starlancera a staručkého Wing Commandera. A nezabudnite, od teraz je vesmír zelený !

Independence War II: Edge of Chaos
Independence War II: Edge of Chaos
Independence War II: Edge of Chaos

Independence War II: Edge of Chaos
Independence War II: Edge of Chaos
Independence War II: Edge of Chaos

Independence War II: Edge of Chaos
Independence War II: Edge of Chaos
Independence War II: Edge of Chaos

   


napísal saver 4.6.2001
Páči sa mi!
INDEPENDENCE WAR II: EDGE OF CHAOS


Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Stalker shadow of chernobyl - ... (0)
Čaute, dostal som chuť si prejsť znova trilógiu St...
|Driver updater (4)
Ako najlepšie aktualizovať ovládače vo Windowse ? ...
|Fc24 pc - nejde spustiť, antic... (2)
Dobrý deň, zakúpil som FC 24 na PC, hru mi nejde s...
|Wargame - european assault (3)
zdravím vás. ked to nainštalujem zo steamu,mám pln...
|Prezeranie fotiek na xbox seri... (5)
Chcem sa opýtať. Mám HDD 4TB s fotkami. Keďže je t...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20953)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk