RED FACTION DEMO

RED FACTION DEMO

Dojmy

Red Faction, teda Červená Frakcia (alebo si ich premenujeme na našu známu Červenú armádu), ktorá dlhé roky tajne vznikala v temných barakoch baníkov na Marse, práve ožila a začína sa revolúcia. Baníci už nechcú otročiť v takých ťažkých podmienkach aj 26 hodín denne, chcú väčšie platy, chcú slobodu. Vy ste jeden z baníkov, o ničom ste nevedeli. Teraz už však viete a v tom je práve ten problém, dozvedeli ste sa to dosť neskoro. Ocitli ste sa v strede stretov v jednej prestrelke v bočných šachtách marťanských baní a keďže nechcete skončiť tak ako ostatní, musíte zobrať najbližšiu zbraň a strieľať a prestrieľať si cestu von.

Hra je celkovo dosť podobná starému dobrému Half Lifeovi, tiež ste jeden z normálnych pracovníkov, ktorým ide len o to zachrániť si svoj krk. Len tu je to celé postavené na Mars do prostredia podobného Total Recallu, kde sa začína už spomínaná revolúcia. Aj celé ovládanie sa tiež podobá na Halfa, len tu ešte navyše budete môcť používať všetky možné dopravné prostriedky, ponorky, rýpače na bane, rôzne roboty, lietadlá.... dosť veľké množstvo, pritom každý prostriedok má vlastné zbrane a aj pancier, ktorý vám môžu nepriatelia preraziť.

Engine je asi najlepšia vec na hre, volá sa Geomod a môžete v ňom zničiť v podstate všetko, najväčší rozdiel od odstatných hier budú asi steny,ktoré budete môcť kompletne prevŕtať raketometom, rýpačom alebo náložmi. Môžete si kľudne spraviť aj váš 100 metrový tunel, ak budete chcieť a kam budete chcieť. Jediné obmedzenie na mapách je, že sa nedajú prebiť oceľové steny a niektoré typy podlahy. Celý engine sa mi však pri najvyšších detailoch zdal trochu pomalší ako engine Maxa Payneho, ale dalo sa prežiť.

Čo sa týka zbraní, výber bude podobne veľký ako v Halfovi a niektoré zbrane majú aj dva typy streľby. V deme bolo len pár zbraní a to elektrická tyč pre boj na blízko, klasická pištoľ, diaľkovo odpalované nálože a raketomet. Všetko veľmi dobre spravené zbrane, len pištoľ ma dosť zarazila. Vaša postava je buď slepá, alebo nevie strieľať, alebo sa jej  od toľkého kopania trasú ruky - má totižto rozptyl asi meter na vzdialenosť cieľu 10 metrov. Preto musíte ísť vždy veľmi blízko k nepriateľovi, ak ho chcete isto trafiť a neminúť pritom dva zásobníky. Mimochodom, rana istoty je vždy do hlavy, pretože na Marse ešte kyslík nemáme a prerazenie krytu znamená istú smrť.

Pekná hra, určite sa dostane na prvé miesta rebríčkov, keď na jeseň vyjde, celkovo však demo neprinieslo nič neočakávané ani maximálne strhujúce. Uidíme,keď vyjde plná hra. Max Payne je stále najlepší :)

Ak demo ešte nemáte, nájdete ho tu download

Red Faction demo
Red Faction demo
Red Faction demo


Red Faction demo
Red Faction demo
Red Faction demo


Red Faction demo
Red Faction demo
Red Faction demo



napísal saver 13.8.2001
Páči sa mi!
VIDEÁ Z HRY
RED FACTION DEMO


Red Faction demo

+ SLEDOVAŤ HRU

Mám

Čakám

Prešiel

Hrávam

Zoznam
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Acer predator helios 16 neo (8)
Čaute. Chcem sa opýtať na váš názor, na tento hern...
|Driver updater (4)
Ako najlepšie aktualizovať ovládače vo Windowse ? ...
|Fc24 pc - nejde spustiť, antic... (2)
Dobrý deň, zakúpil som FC 24 na PC, hru mi nejde s...
|Wargame - european assault (3)
zdravím vás. ked to nainštalujem zo steamu,mám pln...
|Prezeranie fotiek na xbox seri... (5)
Chcem sa opýtať. Mám HDD 4TB s fotkami. Keďže je t...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20582)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk