COMANCHE 4 DEMO

COMANCHE 4 DEMO

Dojmy

Hra je už v poradí štvrtým pokračovaním už 10 ročnej akčnej série Comancha. Z toho v troch pokračovaniach Novalogic vždy novú verziu svojho vortexového enginu ktorú teraz doviedol do dokonalosti. Znovu sa dostanete do kokpitu helikoptéry a znovu budete naháňať zlých bossov drogových kartelov, ničiť rôzne teroristické bunky a pomáhať v konfliktoch po celom svete. Od hry však nečakajte realistickú, na ovládanie náročnú simuláciu, skôr len super akčnú záležitosť v ktorej helikoptéru ovládate len pár tlačidlami a hlavný dôraz je kladený na taktiku a vaše reflexy pri strete s nepriateľom.

Hra je zameraná na misie, väčšinou bez príbehu kde ich len prechádzate za sebou a niekedy spolu súvisia. V misiách máte vždy zopár dôležitých cieľov ktoré musíte zničiť alebo zachrániť. Konkrétne tu budete robiť aj eskorty pre výsadky vojakov z Delta forcu, alebo zase budete dohliadať na ich vyzdvihnutie, budete chrániť konvoje, ničiť továrne, nepriateľské základne, lode, a hlavne helikoptéry a mrňavých vojačikov z ktorých svojim rotačákom spravíte sitko.

Konkrétne v deme je jedna misia, v ktorej si vychutnáte nádherné efekty vody, vlniacu sa trávu a hlavne množstvo nepriateľských jeepov ktoré si rozstrieľate spolu s  výhľadovými vežami, nepriateľskými helikoptérami, pozemnými delami a hlavne množstvo rozličných detailne prepracovaných vojakov, kde vidíte ako každý drží svoju zbraň a to samopal alebo bazoku a strieľa ňou po vás.

Grafika v hre vyzerá super, ako som už spomínal autori si dali záležať na detailoch prostredia ako voda , tráva ,stromy. Napr. voda sa pekne vlní ak idete s helikoptérou nad ňu robí sa tam vodný vír,  ak do nej strieľate vidíte vodné stĺpy po nábojoch, podobne ak strieľate do stromov vidíte ako s nich opadáva lístie. Engine sa mi v pohode hýbal na 800x600 32 bitov s maximlanymi detailmi (700mhz, geforce 2mx) takže rýchlosť je na úrovni. Už sa teším na final verziu ktorá by mala vyjsť koncom roka.

Mimochodom Comanche je experimentálna helikoptéra ktorá by mala niekedy v roku 2008 pomaly vymeniť zastaralé Apache a Cobry

Comanche 4 demo
Comanche 4 demo
Comanche 4 demo


Comanche 4 demo
Comanche 4 demo
Comanche 4 demo


Comanche 4 demo
Comanche 4 demo
Comanche 4 demo



napísal saver 18.10.2001
Páči sa mi!
VIDEÁ Z HRY
COMANCHE 4 DEMO


Comanche 4 demo

+ SLEDOVAŤ HRU

Mám

Čakám

Prešiel

Hrávam

Zoznam
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (9)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20051)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk