ZOO TYCOON

ZOO TYCOON

Dojmy

No super, zase ďalší tycoon, tentoraz však niečo čo tu ešte nebolo budete starať o ZOO. A hra nebude od nijakých béčiek ale od Microsoftu a Blue Fangu, čo je síce nová firma vytvorená veteránmi z Papyrus software a Sierry (ľudia čo stáli za Indianapolisom a Nascarom).

Princíp tycoonov asi všetci poznáte, musíte vytvoriť nejaký park alebo niečo väčšie a starať sa oň a doviesť ho na úroveň ziskovosti. Čiže musíte pridávať rôzne atrakcie (podľa typu tycoonu) aby ich ľudia navštevovali, pridávať tam nutné veci ako bufety, záchody, zeleň a najdôležitejšie vyberať rozumné vstupné.... Zatiaľ najúspešnejším Tycconom vôbec bol Rollercoaster Tycoon kde ste stavali zábavný park z húsenkovou dráhou, ďalej sme tu mali tycoony zimného strediska, golfu, zábavného kolotočového parku, skateboardového parku, mesta, mesačného mesta atď...

Tentoraz dostanete pod svoju správu ZOO, a to zo všetkým čo k tomu patrí, od nákupu zvierat, stavania klietok, upravovania životného prostredia pre rôzne typy zvierat, ich párenie, rozumné rozloženie a aj kŕmenie a ošetrovanie... to bolo k zvieratám ale musíte sa starať aj o ľudí, prideliť im sprievodcov, pridať rôzne stánky s očerstvením, rôzne stany s atrakciami, fontánky.  Plus v tomto tycoone máte špecialy ako je výcvik zvierat, zlepšovanie atrakcií, a výskum niekoľkých vecí.

Hru začínate tréningom, niektorým reálnym Zoo alebo náhodne generovaným terénom na ktorom si zoo postavíte sami. Reálnych Zoo je asi cez 20 a postupne ako prechádzate prvé vám odomkýnajú ďalšie. V týchto Zoo sú rôzne ciele, od zvýšenia prestíže, cez zisky až po určitú návštevnosť. V generovaných zoo si zase hospodárite od nuly až pokým vás to neprestane baviť, ale zase ak prejdete reálne Zoo pridajú sa vám nové zvieratá a nové možnosti. Na rozdiel od ostatných tycoonov tu musíte dbať hlavne na spokojnosť zvierat ktoré potrebujú stravu, ošetrenie a rôzne prostredia, keď im to nepridáte organizácia na ochranu zvierat vás bude bojkotovať a nedovolí vám kúpiť žiadne ďalšie zviera.

Grafika v hre je 2D a je kvalitná a dosť rýchla, len tu absentuje 3D pohľad atrakcií alebo z klietok ako to máva Activision v svojich posledných Tycoonoch. Ale to sú iba detaily ktoré až tak veľmi netreba, za to tu máte veľmi kvalitné krvavé hody zvierat a to buď keď ujdú s klietky a spravia si z návštevníkov raňajky, alebo keď k takým levom, alebo tigrom strčíte do klietky nejaké bezbranné zviera, vtedy začne kuca paca :)

Pekné, dosť pekné ale ako všetky simulácie začne po čase nudiť. Tu to ešte môžu zachrániť rôzne prednavrhnuté zoo ktoré možno budete mať chuť prejsť všetky.

Zoo tycoon
Zoo tycoon
Zoo tycoon


Zoo tycoon
Zoo tycoon
Zoo tycoon


Zoo tycoon
Zoo tycoon
Zoo tycoon



napísal saver 23.10.2001
Páči sa mi!
VIDEÁ Z HRY
ZOO TYCOON


Zoo tycoon

+ SLEDOVAŤ HRU

Mám

Čakám

Prešiel

Hrávam

Zoznam
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Zháňam labo variety kit 01 pre... (1)
Mal by niekto na predaj Labo Variety Kit 01 (Toy-c...
|Dragons dogma 2 (1)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20251)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk