STAR WARS GALACTIC BATTLEGOUNDS

STAR WARS GALACTIC BATTLEGOUNDS

Dojmy

Tak zase ďalšia realtime stratégia, tentoraz je to umiestnené do sveta Star Warsu v ktorom si užijete najväčšie vojny tohoto univerza. Vyzerá to na najlepšiu Star Wars stratégiu, len ako sa na to pozerám jej veľkým mínusom bude starší engine z Age of Empires.

Teda Star Wars Galactic Battlegrounds sa dá nazvať niečo ako expanzia Age of Empires, pretože je tu ten istý engine, ten istý systém hry, len iná grafika a umiestnenie. Celá hra pôsobí celkom fajn, máte tu niekoľko rôznych kampaní za rôzne strany a postavy z hviezdnych vojen, máte tu rozsiahly vývojový strom, značné množstvo strán za ktoré budete bojovať a aj typy planét a miest na ktorých sa budú boje odohrávať.

Pre tých kto nehrali AOE, systém hry je klasika, vždy máte nejakú základnú budovu mesta v ktorej vyrábate ľudí, potom s ľuďmi ťažíte niekoľko surovín, konkrétne jedlo, drevo atď... následne z toho staviate hradby, strážne veže, budovy, a potom keď máte príslušné budovy staviate jednotky. No v podstate ten istý systém ako sme naposledy mohli vidieť v Empire Earth aj keď to bolo čito 3D. Konkrétne tieto hry by som rád porovnal, lebo tu jasne vidno, že nie vždy je 3D engine lepší ako starý dobrý 2D systém. Aj keď mám výhrady k obom enginom, ktoré zjavne trochu zaspali dobu, ale ten v Star Warse vám určite ponúka lepší zážitok a je aj viac prehľadnejší a pôjde vám aj P2 233Mhz strojoch. V Galactic Battlegounrd čakajte kvalitné originálne Star Wars prostredie, ktoré sa neustále mení podľa typu planéty alebo vesmíru v ktorom sa nachádzate a za ktorú civilizáciu bojujete. Konkrétne je v tu 6 civilizácií a to Galaktické impérium, Rebeli, Wookiov, Gunganov, Royal Naboo a Obchodnú Federáciu.  Celkovo je v hre 300 rozličných jednotiek, a to vzdušných, vodných a pozemných, zo zaujímavých sú napr. rytieri Jedi, AT-AT, AT-ST, Droidi a Tanky (z EP1) a X-wingovia.

Mimochodom hra je na 2 CD, aj keď ako to pozerám prvé CD ma 470mb a druhé 80 mb, no mohli to aj spojiť, nejako by im to už vyšlo.  Celkový video doprovod hry tvorí jedno video v ktorom sú zostrihané bojové scény zo všetkým epizód starwarsu. A ostatné multimédia už tvoria len zvuky v briefingoch misií alebo rovno v misiách.

Hra je pekná a priaznivcov Star Wasu poteší a možno zaujme aj fanúšikov Age of Empires.

Star Wars Galactic Battlegounds
Star Wars Galactic Battlegounds
Star Wars Galactic Battlegounds


Star Wars Galactic Battlegounds
Star Wars Galactic Battlegounds
Star Wars Galactic Battlegounds


Star Wars Galactic Battlegounds
Star Wars Galactic Battlegounds
Star Wars Galactic Battlegounds



napísal saver 16.11.2001
Páči sa mi!
STAR WARS GALACTIC BATTLEGOUNDS


Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19597)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk