THE PARTNERS

THE PARTNERS

Dojmy

Simulačná firma Monte Christo, ktorá má na konte staručký hit Mad TV, alebo kvalitnú managementovú simuláciu leteckej spoločnosti Airline tycoon, práve vypustila svoje najnovšie dielo The Partners. Hra je simulácia právnickej agentúry na štýl Ally McBealovej. Takže čakajte humor, romantické vzťahy, konkurujúce firmy a zaujímavé prípady. K tomu ešte prirátajte kvalitný 3D engine, grafiku a ovládanie veľmi pripomínajúce Simsov. V podstate je to niečo ako Simsovia, prenesení do 3D a do právnického prostredia.

Hra vám ponúkne príbehové kampane v troch začínajúcich právnických agentúrach, v ktorých budete plniť 21 misií s rôznym zameraním. V podstate to bude niečo ako 21 častí seriálu so zaujímavým príbehom. Vo firme budete mať zo začiatku dvoch alebo troch právnikov, s ktorými budete musieť rozbehnúť firmu. Každý z právnikov má svoju osobnosť, štýl správania a každý bude mať iné vzťahy, nálady, pracovnú morálku a záľuby. Musíte sa o nich starať, aby sa nenudili, neboli deprimovaní z práce a aby mali dosť zábavy a aj lásky. Z pracovného hľadiska dostávate zo začiatku ľahké slabo zaplatené prípady, ktoré vám pomôžu preraziť a zaradiť sa medzi elitu. Ako bude stúpať vaša reputácia, budú stále ťažšie prípady a samozrejme budete zarábať stále viac peňazí, teda ak prípady úspešne dokončíte. Takisto si budete kvalitnejšie zariaďovať priestory vo firme, dokupovať nové miestnosti, tapetovať ich, kupovať do nich zariadenie, inštalovať záchody, ozdobovať kvetmi, vyberať počítače, kúpite si biliardový stôl, sochy, televízny kút, playstation atď... všetko, aby vaša firma vyzerala na úrovni a zamestnanci sa cítili spokojne. Škoda, že je to celé málo zamerané na samotné prípady a viac na vzťahy postáv. Teda jediné, čo z prípadov budete vedieť, je ich popis a náročnosť. Potom prípad pridelíte nejakému človeku, pridáte mu pomocníkov a necháte nech makajú. To je všetko. Môžete si kontrolovať, koľko práce ešte ostáva na prípade, aká je šanca jeho úspešného zakončenia a podľa toho aj hnať zamestnancov do práce.

Ak prejdete všetky kampane, môžete si zahrať Free Play mód, kde si zvolíte ľubovoľný úvodný kapitál a do zariaďovania môžete natlačiť ľubovoľné peniaze. Takisto si môžete zobrať do firmy koľko chcete ľudí a spraviť si elitnú právnickú kanceláriu.

Grafika je v hre veľmi pekná, design celého zariaďovania kancelárií a nakoniec aj ovládania postáv je presne taký istý ako v Simsoch. Na ľavo máte taký istý výberový kruh s možnosťami stavby, kontaktov a managementu, po kliknutí sa vám vysunie menu s možnosťami pri stavbe - sú to stoličky, skrine, rôzne ozdoby, technika, počítače, zábavné veci, športové zariadenie, ktoré môžete uložiť ľubovoľne do vašej budovy. Keďže je engine 3D, umožňuje vám skoro ľubovoľne rotovať a zoomovať celú vašu budovu a zameriavať vašich simsov nielen hlavnou kamerou, ale aj rôznymi  externými kamerami, ktoré si môžete vysunúť do ďalšieho okna na obrazovke, aby ste mohli sledovať, či poriadne pracujú.  Po kliknutí na zamestnanca sa vám zobrazí menu s rozkazmi, ktoré mu môžete dať, môžete mu prikázať, aby bol priateľský, rozprával sa s niekým, zabával sa alebo ho zavediete za svoj pracovný stôl a tam mu prikážete, aby pracoval alebo aby si robil papierové lietadielka :)

Po prvom zhliadnutí hra nevyzerá zle, veľké možnosti zariaďovania, vytvárania vzťahov medzi ľuďmi a udržiavania ich a takisto aj riešenie prípadov a zarábanie.
Ale neviem. Myslím, že po pár hodinách môže rýchlo začať nudiť, hlavne Free play mód, v kampaniach ešte môžu zaujať rôznorodé úlohy.

The Partners
The Partners
The Partners


The Partners
The Partners
The Partners


The Partners
The Partners
The Partners



napísal saver 15.5.2002
Páči sa mi!
VIDEÁ Z HRY
THE PARTNERS


The Partners

+ SLEDOVAŤ HRU

Mám

Čakám

Prešiel

Hrávam

Zoznam
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (9)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20022)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk