RED SHARK

RED SHARK

Dojmy

Rusi v poslednej dobe chŕlia množstvo hier a najnovším produktom z východu je jednoduchá arkádová akcia od Buka entertainment Red Shark. V hre sa ocitnete v kokpite helikoptéry teleportovanej do druhej svetovej vojny, kde budete pomáhať sovietom v odrazení nacistického vpádu.

Konkrétne to bude rok 2010, v ktorom Rusi vymysleli stroj času, pomocou ktorého chcú zmeniť svoju minulosť a zabrániť rozpadu ich krajiny. Preto je tu po zuby ozbrojená helikoptéra KA-50, ktorú posielajú do 40-tych rokov, aby bojovala proti desiatkam a stovkám nepriateľov v minulosti. Síce helikoptéra má dobrú výzbroj, nepriateľov je však veľa a určite to nebude žiadna sranda. Užijete si 15 misií, rozčlenených na niekoľko častí, v ktorých budete ničiť, eskortovať, obraňovať alebo sa aspoň snažiť prežiť.

Hra ponúka taký arkádovitý štýl simulácie helikoptéry, v podstate sa to asi najlepšie dá porovnať s Comanchom. Keď si prepnete pohľad spoza helikoptéry a odmyslíte si všetky realistické prvky. Tu ide len o to opatrne letieť a strieľať na všetko, čo sa hýbe. Ovládanie je jednoduché a takisto aj streľba, kde môžete používať guľomet alebo zameriavacie rakety. Si predstavte ten strach v očiach vojaka, keď uvidí takú lietajúcu helikopotvoru, ktorá po ňom strieľa rakety :)

Čo sa grafického enginu týka, nie je to až také zlé. Vidíte rozľahlé rôznorodé krajinky posiate poliami a základňami a aj lesmi, v ktorých sa môžu skrývať nepriatelia. Teda engine nepredstavuje momentálnu špičku, ale zahráte si to aj na 300mhz počítači so starou TNT kartou.

Relatívne pekná záležitosť, ak sa chcete odreagovať, alebo ak máte radi také jednoduchšie hry, pri ktorých musíte aj trochu taktizovať. Dá sa to celkom zahrať a ak sa nudíte, máte poruke 699 Sk, kúpte si to. Na Slovensku hru distribuuje cenega.sk.

 
 
 
    

Red Shark
Red Shark
Red Shark


Red Shark
Red Shark




napísal saver 10.10.2002
Páči sa mi!
RED SHARK


Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Monitor-strata signalu (9)
Zdravim, vcera som kupil novy monitor (MSI MAG 341...
|Stalker shadow of chernobyl - ... (0)
Čaute, dostal som chuť si prejsť znova trilógiu St...
|Driver updater (4)
Ako najlepšie aktualizovať ovládače vo Windowse ? ...
|Fc24 pc - nejde spustiť, antic... (2)
Dobrý deň, zakúpil som FC 24 na PC, hru mi nejde s...
|Wargame - european assault (3)
zdravím vás. ked to nainštalujem zo steamu,mám pln...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20810)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk