PRISONER OF WAR

PRISONER OF WAR

Dojmy

Meno : Lewis Stone

Hodnosť : Kapitán

Vek : 32

Stručná charakteristika : Američan, pravý hrdina slovom aj činmi, neoddeliteľný od svojho co-pilota a najlepšieho kamaráta, málo zhovorčivý

 

Meno : James Daly

Hodnosť : poručík

Vek : 18

Stručná charakteristika : co-pilot Lewisa Stonea, uvoľnenejší ako kapitán, čo má za následok väčší úspech u žien

 

Tajný prieskumný let nad severným Nemeckom končí pre našich dobrodruhov tragicky. Lietadlo je zostrelené, kapitán Stone zatknutý a uväznený v zajateckom tábore Nemeckými vojakmi. O pár dní je zatknutý aj poručík Daly a odvedený do rovnakého tábora ako kapitán.

Lewis ale začína kuť plán, ako sa dostať z tábora von, čo sa mu nakoniec podarí a spolu s Dalym sa dostanú za ploty lágra. Pri rutinnej kontrole sú odhalení, Daly je zastrelený a Lewis prevezený do tábora Stalag Luft. Chuť po pomste je priveliká a Lewis kontaktuje hnutie odporu zloženého z vysokých hodností vojakov z celého sveta. Spolu s nimi odkrývajú tajomstvo vývoja tajnej super ničivej zbrane vyrábanej v zajateckom tábore. Lewis sa rozhodne za každú cenu túto zbraň zničiť.

Ale podarí sa mu to naozaj ?

 

Stalag Luft : Tábor, umiestnený v doslova nehostinných podmienkach, cez zimu sa teplomer pohyboval hlboko pod bodom mrazu, cez leto niečo nad nulou. Tvorilo ho niekoľko administratívnych budov a chatrčí, v ktorom boli umiestnení zajatci.

 

Hrad Colditz : Nedobitná pevnosť, sa zapísala do histórie ako najlepšie strážené väzenie počas druhej svetovej vojny v Nemecku. Počet pokusov o útek presiahol cez 300, ale úspešných z toho bolo len 31. V Colditze bolo viacej vojakov ako zajatcov.

 

Všetkých 5 zajateckých táborov vrátane Stalag Luft a Colditz si budete môcť vyskúšať v práve vychádzajúcej stealth akcii od Wide Games a Codemasters. Každý z nich bol vymodelovaný z reálnych predlôh, so svojimi špecifikami ako tajnými priechodmi, prepracovanými interiérmi ako aj exteriérmi.


Každý z táborov má iné zabezpečenie, iný počet stráží. S vaším postupom v hre začína aj obtiažnosť stúpať, kde v prvom lágri sa cítite ako v pionierskom tábore, v poslednom to už nie je prechádzka ružovou záhradou. Ale v každom z nich si musíte kupovať dôveru svojich spolubývajúcich, pustenie obľúbenej platne v miestnom rozhlase, alebo stačí fľaša dobrého alkoholu, krabička cigariet. S ich pomocou to už bude jednoduchšie, dokážu na seba upútať pozornosť stráží a vy tak môžete nerušene sabotovať, infiltrovať. Nesmieme však zabúdať na táborový poriadok a dodržiavať režim, nástupy, raňajky, rozcvička (aj vám to pripomína zákl.voj.službu :)), keď budete chýbať vzbudíte podozrenie a stráže začínajú pátranie. Reagujú na zvuky (musíte chodiť doslova po špičkách), na hádzanie kameňov.
V prípade, že budete chytený pri čine, čaká vás samotka, alebo ak ste postrelený nemocnica. Čo nemá pozitívny vplyv na výsledné hodnotenie po každej misii, ktoré sa známkuje.  Každú misiu si môžete prejsť znova, iným spôsobom úteku, za kratší čas a zlepšiť si skóre.


Po každej splnenej misii sa odomykajú tzv. secrets, kde sa dá ponastavovať niekoľko parametrov, nekonečno currency (alkohol, peniaze, cigary), môžete si zapnúť 1st person mode, ktorý v hre je od začiatku, ale nemožno sa v ňom hýbať, obtiažnosť stráží (ktorá sa dá zmeniť aj počas hry).


V hre sa nedostanete k žiadnej zbrani, takže treba plánovať a hlavne sa skrývať !
Na Lewisa sa dívate v 3rd person móde, graficky ani zvukovo (dabing je čítaný, bez akýchkoľvek emócií) hra nezaujme, jej sila je skôr v možnosti ujsť zo zajateckých lágrov a to rovno niekoľkými možnými cestami. Prisoner Of War práve vychádza na PC, Xbox, PS2


Prisoner of War
Prisoner of War
Prisoner of War

Prisoner of War
Prisoner of War
Prisoner of War

Prisoner of War
Prisoner of War
Prisoner of War


napísal SpaceJunker 16.10.2002
Páči sa mi!
VIDEÁ Z HRY
PRISONER OF WAR


Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dragons dogma 2 (0)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20209)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk