NEIGHBOURS FROM HELL

NEIGHBOURS FROM HELL

Dojmy

Neighbours from hell - teda susedia z pekla vás zavedie do TV reality show kde musíte na suseda nastražiť čo najviac nástrah a to v jeho vlastnom dome. Čím drsnejšie tým lepšie, čím viac zasebou tým sa to divákom viac páči... Nezabudnite rating je všetko.

Hra ponúkne 3 sezóny seriálu plus niekoľko tréningových miestností. Všetko sa to bude odohrávať v jednom dome, kde sa vám postupne do ďalších sezón budú otvárať nové miestnosti. Zo začiatku máte len dve poschodia na ktorých susedovi robíte zle, no potom pribudne aj pivnica, 3. vrchné poschodie a nové izby s novými možnosťami.

Každá epizóda je inak zameraná a váš sused v nej robí niečo iné, napríklad v jednej si griluje, v jednej cvičí, v ďalšej sa zase kúpe atď. Všade však sused robí dookola to isté a vy potom ako si obzriete všetky jeho činnosti môžete sa pustiť do akcie, pozbierate veci ktoré sa budú dať použiť, napríklad guličky, mydlo, zástrčkovú šnúru, vajce, prípravok na rast chlpov, fixku, nitro atď.. no v každej časti to budú iné veci ktoré potom musíte porozmýšľať ako a kde umiestniť alebo s čím vymeniť alebo skombinovať.  Napríklad mydlo môžete hodiť na zem, sused sa na ňom pošmykne, vajce dáte do mikrovlnky a sused si dobre zanadáva, alebo mu dáte do kúpeľa prípravok na rast vlasov a bude z neho chlpatá obluda, ďalej napríklad podpílite stoličku, do krému na opaľovanie mu dáte med (škoda že blízko sú včely)... A najlepšie je vždy spraviť niekoľko takýchto kúskov za sebou, aby sa sused dostal na pokraj infarktu. Napríklad mu do jedla dáte preháňadlo a ešte predtým mu zapcháte záchod toaletným papierom. 

No musíte si dávať aj pozor, pretože sused je silnejší a ak vás vo svojom dome prichytí, máte po vtákoch... Preto sa musíte vždy schovávať buď rýchlo ďalších miestností do ktorých nepríde alebo do skríň. Nakoniec si ešte budete dávať pozor aj na susedovho papagája a psa ktorý nebudú, veľmi nadšený ak vás uvidia, preto okolo nich budete musieť chodiť na špičkách a potichu. To vás však zdržuje podobne ako čakanie na suseda kým opustí miestnosť, aby ste tam mohli niečo nastražiť. Niekedy budete musieť plánovať značne dopredu pretože čas je obmedzený a nemusíte to vždy stihnúť.

Grafika v hre je veľmi pekná a hlavne pohyby a animácie postáv sú kvalitne prekreslené. Všetko je síce len 2D ale o to je to lepšie a zamerané na detaily, ako prostredia tak aj postáv.  Síce možno by potešili väčšie priestory, viac izieb alebo domov, ale to si asi autori nechávajú na ďalšie pokračovanie. Respektíve mohli pridať aspoň kampaň za druhého suseda. Ku grafike sa pridáva aj celkom pekná jednoduchá hudba v pozadí, slušné zvukové efekty a smiech z divákov pri rôznych kúskoch.

Neighbours from hell je zaujímavá jednoduchá záležitosť, ktorá prináša osviežujúci neobohraný štýl hry. Škoda však že len na krátko. 3 sezóny, ktoré dohráte tak za 2-3 hodiny je dosť málo a budete chcieť viac. Jediné čo po potom budete môcť robiť je skúšať ich prejsť všetky znovu na plný 100% rating. Ale aj tak je hra pekná, zábavná a netradičná záležitosť.

Neighbours from hell
Neighbours from hell
Neighbours from hell


Neighbours from hell
Neighbours from hell
Neighbours from hell




napísal saver 30.6.2003
Páči sa mi!
VIDEÁ Z HRY
Neighbours From Hell
NEIGHBOURS FROM HELL


Neighbours from hell

+ SLEDOVAŤ HRU

Mám

Čakám

Prešiel

Hrávam

Zoznam
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (3)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19824)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk