FIRE CHIEF

FIRE CHIEF

Dojmy

Chcete byť požiarnikom? Teda, po novom hasičom? Určite si pozrite túto hru, dostanete sa v nej do úlohy šéfa hasičov a budete viesť svoj odvážny team do boja proti skazonosným plameňom.

Hra 3D realtime stratégia s taktickými prvkami. Trochu to pripomína aj Commandos, teda máte niekoľko typov hasičov, normálnych, technikov, špecialistov, zdravotníkov. Kde technici dokážu odstavovať elektriku, disablovať rôzne bomby a výbušné zariadenia, a špecialisti dokážu preliezať rôzne prekážky vyťahovať sa na háku na vyššie poschodia odtiaľ spúšťať rebríky pre ostatných, otvárať rôzne zamknuté dvere, získavať informácie atď. Samozrejme všetci dokážu hasiť, používať sekeru na drevené prekážky a odniesť alebo odšikovať obete požiaru do sanitky. Nakoniec tu samozrejme ostáva najdôležitejšie taktické hasenie požiaru. Treba zabraňovať jeho rozširovaniu, ničiť ho, dostať čo najskôr ohrozených ľudí von, odstraňovať nebezpečné materiály atď.

Hra vám ponúkne 10 rozličných misií v ktorých budete hasiť skladisko, banku, likvidovať prevrátený vlak s nebezpečným nákladom, lesný požiar, atómovú elektráreň, alebo aj luxusnú vilu. Samozrejme popri hasení budete zachraňovať ľudí a často aj zachraňovať dôležité usvedčujúce materiály a dôkazy, pretože nie každý požiar vznikne sám a niekedy má práve zahladiť stopy. Misie sú rozdelené na ďalšie submisie, väčšinou na 3-4 kde vám pribúdajú nové úlohy a otvárajú sa nové oblasti na hasenie.

Grafika v hre je veľmi pekná, detailná a rýchla. Pekne prepracované prostredia, dobrá kamera a samozrejme aj oheň a voda sú celkom slušné. Máte ti dosť veľký zoom kamery, a samozrejme ľubovoľnú rotáciu, ktorá je často dosť potrebná, aby ste videli kam to idete a čo hasíte. Trochu však mohli spraviť reálnejšie zadymenie oblastí, pretože napríklad celá budova horí a viditeľnosť dnu je stále dobrá, ale na druhej strane ide aj o hrateľnosť. Na druhú stranu je pekne spravené rozširovanie požiaru, ktorý stále postupuje na všetky strany, horia regály, podlahy, steny, autá, vo vonkajších oblastiach zase stromy a všetko čo je horľavé. Možno sa mi zdalo že hasiči trochu rýchlo zahasia dosť veľké horiace plochy, ale aj tak majú stále čo robiť.

Celkovo hra nie je veľmi dlhá, ale naozaj pobaví a zaujme. Potešia rozmanité levely s potrebou rôznych taktík, síce je ich len 10 z toho jeden tréningový ale keďže jeden level prejdete približne sa hodinu tak hra vydrží na dosť dlho. A k tomu si to môžete zahrať znovu a snažiť sa dosiahnuť čo najlepšie hodnotenie a rating misií.

Fire Chief
Fire Chief
Fire Chief


Fire Chief
Fire Chief
Fire Chief


Fire Chief
Fire Chief
Fire Chief



napísal saver 23.7.2003
Páči sa mi!
VIDEÁ Z HRY
FIRE CHIEF


Fire Chief

+ SLEDOVAŤ HRU

Mám

Čakám

Prešiel

Hrávam

Zoznam
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Ssd sata + hdd + m2 ssd ? (6)
Ahojte, mam uz par rokov zapojene Ssd sata na ktor...
|Zháňam labo variety kit 01 pre... (1)
Mal by niekto na predaj Labo Variety Kit 01 (Toy-c...
|Dragons dogma 2 (2)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20343)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk