SECTOR EVENT - XBOX360 GAMESHOW

SECTOR EVENT - XBOX360 GAMESHOW

Pozrime sa bližšie, ako to vyzerá s našim prvým Sector Eventom.

Článok

Po siedmych rokoch pôsobenia na internete sme sa rozhodli preniesť Sector aj do skutočného života a pripravujeme prvý Sector Event - Xbox360 Gameshow, teda show, na ktorej sa zabavíte, zahráte a pokecáte si. Na evente spolupracujeme s ľudmi z Tokame a v centre pozornosti bude next-gen konzola XBOX360 od Microsoftu. Prítomné budú aj hračičky od Nintenda. Pozrime sa teraz na bližšie detaily okolo eventu.

Event

Celá akcia sa bude konať  27.5.2006 od 11:00 do 18:00 v priestoroch predajne Tokame, Obchodná ulica 2 (na rohu s námestím SNP, mapka na obrázku). Vítaní sú všetci Sectoráci, gameri a každý, kto má chuť a odvahu vyskúšať next-gen zábavu. Vstup je zadarmo, ale účastníci musia mať aspoň 15 rokov (mladší len v sprievode dospelého).

Sector Event - Xbox360 Gameshow

šípka ukazuje na lokáciu Tokame
Sector Event - Xbox360 Gameshow

Tu máme aj plagátik

Tokame vo voľnom preklade znamená "príď a vyskúšaj" a je to zároveň názov predajne, kde nájdete rôzne zaujímavé vecičky digitálnej doby - foťáky, mp3 prehrávače, LCD a plazma obrazovky, konzoly, rôzne hi-tech hračky a všetky možné špecialitky z celého sveta aj na individuálnu objednávku. V ponuke frčí aj XBOX360. Mládenci z Tokame na tento špeciálny deň pripravili aj akciovú ponuku so zľavou 15 % na XBOX360 hry a príslušenstvo a tiež zaujímavú ponuku na samotné konzoly, ktoré uvidíte na game show. Ak máte záujem o predobjednávku niečoho špecifického na XBOX360 na tento deň, dajte nám vedieť.

Okrem dobrej nálady spomenieme niektoré z hier, ktoré máme pripravené na gameshow - Perfect Dark Zero (FPS), Kameo (akčná adventúra), Project Gotham Racing 3 (racing), Fight Night Round 3 (box), Ghost Recon Advanced Warfighter (akcia), Far Cry Instincts Predator (FPS), The Elder Scrolls IV: Oblivion (RPG), Battlefield 2: Modern Combat (FPS multiplayer), NHL 2006 (šport), Top Spin 2 (šport), Dead or Alive 4 (bojovka), Burnout Revenge (racing), niektoré oldies z Live Arcade a ukážeme aj demá na ešte nevydané hry (Lost Planet a Test Drive Unlimited nebude chýbať).

Sector Event - Xbox360 Gameshow

zabojujete si...
Sector Event - Xbox360 Gameshow

zajazdíte si...
Sector Event - Xbox360 Gameshow

zastrieľate si...

Všetko si to budete môcť naživo vyskúšať v HDTV kvalite, zahrať sa a presvedčiť sa na vlastné oči a požičané gamepady, čo znamená všetok ten hype okolo next-gen konzol. A ak dostanete chuť, máte príležitosť rovno si aj nového miláčika domov kúpiť.

Prídu aj známe a menej známe celebritky, z tých ohlásených uvidíte (ale len z bezpečnej vzdialenosti) Space Junkera, Riša, Uniho, Bladea,  je2ryho, Fendiho, príde aj sector guru Saver a tiež Yety a Beholder.

Turnaj

Súčasťou  eventu bude aj horúci a neľútostný turnaj, na ktorom Vás pozývame poriadne naložiť ostatným zúčastneným v obľúbených hrách. Kto vie? Možno sa obetujeme aj my zo Sector.sk a necháme Vás nejaký ten match vyhrať. Veď napokon ste naši obľúbení čitatelia, no nie? :-)

Turnaj začne o 13:00, to aby ste pekne napapaní neboli veľkou konkurenciou pre nás staré páky. Registrovaný učastík bude mať priradené súťažné číslo. Vzhľadom na vysoký záujem, ktorý ste nám v ankete naklikali (niekoľkonásobne viac, ako je kapacita), je potrebné sa zaregistrovať a celkový počet zúčastnených je obmedzený (limity času a priestorov, poznáte to). Detaily dostanú zaregistrovaní účastníci mailom. Prirodzene, pre víťazov máme pripravené aj ceny. Žiaľ, nepodarilo sa mi v rozpočte presadiť ako hlavnú cenu Lamborghini Diablo ani ročný prídel prášku na pranie. Avšak skromné hráčske srdce potešíme. Prvá cena bude NDS, resp. nákupná poukážka v jeho hodnote. Každý súťažiaci si odnesie malú pozornosť, finalisti aj tričká. Ak chcete vstúpiť do turnaja, zaregistrujte sa. Musíte mať aspoň 16 rokov.

Súťažiť sa bude v hrách Burnout: Revenge, Dead or Alive 4, Ghost Recon: Advanced Warfigher, plus pridáme aj nejaké to prekvapenie. Turnaj bude prebiehať systémom vypadávania, kde na každej hre vypadne niekoľko hráčov.

Záver

Takže, keď sa na to pozrieme, už asi viete všetko, čo by ste potrebovali vedieť a čakáme vás a tešíme sa na vás. Dúfajme, že sa všetko vydarí a nabudúce pripravíme aj ďalší event. Prípadné otázky píšte do fóra.

Tu je ešte pár fotiek pre ozrejmenie, kde sa Tokame, miesto Sector Eventu nachádza:

Sector Event - Xbox360 Gameshow

Ak sa chcete dostať na miesto akcie, povedú vás koľaje.
Sector Event - Xbox360 Gameshow

Zákopy pred Tokame jasne naznačujú, že sa pripravuje boj
Sector Event - Xbox360 Gameshow

A tu ešte pohľad spred Tokame

 


napísal redakcia 16.5.2006
Páči sa mi!
SECTOR EVENT - XBOX360 GAMESHOW

Zaradené pod: xbox


Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Praskanie v zdroji (8)
Zdravím, mám problém s PC. Keď zapojím kábel do el...
|Ms windows cd key (18)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Hodinky (6)
Uvažujete o kúpe hodiniek,náramkov,smart hodiniek ...
|Ps5 hdr (1)
Ahojte idem si sem po radu ohľadom hdr na ps5.. ak...
|Hitman 2 a hitman 3 (1)
ahojte,sectoráci. mám menši problem,zakúpil som hi...
|Svet, ukrajina, vojny ... (17913)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk