TÝŽDEŇ S PLAYSTATION 3

TÝŽDEŇ S PLAYSTATION 3

PlayStation 3 dorazila do Európy a my štartujeme celý týždeň venovaný tejto next-gen konzole.

Článok

Je to zvláštny pocit stáť na začiatku. Na začiatku, hľadieť dopredu a predstavovať si, kde sa rozbehnutý vlak menom PlayStation zastaví. Paralyzovaný a opantaný mocou dominantnej značky na trhu sa neveriacky otáčam a počítam, koľko neprajníkov neverilo. Neverilo, že príde ten skutočný next-gen, že príde PlayStation 3. Presne dnes sa ozvali zvony a trúbia do celej Európy, že stratená dcéra veľkého herného biznisu, dobyla starý kontinent. Nech stojí na akokoľvek vratkých nohách, neustále podkopáné neprajníkmi a oprávneným hnevom nabudených fanúšikov, PlayStation 3 čaká neuveriteľná budúcnosť a to nemusíme mať ani krištáľovú guľu.

Doba skutočne pokročila a my sa vám dnes hlásime s našim PlayStation Launch centrom, kde nájdete odpovede na všetko, čo ste sa báli spýtať na adresu čiernej beštie, ktorá už má čestné miesto v našej redakcii a určite aj v domovoch mnohých z vás.

Kto zažil polnočný predaj, vie, že cena samotného prístroja absolútne nehrala rolu a počas prvých hodín bolo rozchytaných toľko konzol, že by jeden zaplakal. My sme boli na mieste a mimoriadnou reportážou otvoríme dnešný deň. K písanému slovu nemôže chýbať poriadne video s rozhovormi a samozrejme ani recenzia na naozajstný killer titul. Týždeň s PS3 potrvá od dnes do budúceho týždňa a my vám konzolu predstavíme zo všetkých uhlov.

Pohodlne sa usaďte, pripútajte pásy, pretože PS3 o sile next-gen hurikánu vám poriadne popraví frizúru. Začíname. ŠTART!

Týždeň s PlayStation 3
Polnočný predaj v Brlohu

Oficiálne zahájenie predaja PlayStation 3 sa odpálilo polnočným predajom v Brlohu v Bratislave, ako to všetko prebiehalo? Kto tam bol a kto je prvým majiteľom PS3 na Slovenku?



Týždeň s PlayStation 3
PlayStation 3 v kocke

Čo všetko nájdete v krabici? Čo treba dokúpiť? Koľko stojí príslušenstvo? Koľko hry? A ako sa správne zaregistrovať, aby vám bol doručený James Bond Casino Royale vo formáte Blu-ray?



Týždeň s PlayStation 3
MotorStorm

Vlajková loď, skutočný next-gen. Zanechá vás v úžase a zablatených dívať sa na nový formát pretekov, kde si to môžu „natvrdo rozdať“ motorkári s kamionistami.



Týždeň s PlayStation 3
Genji: Days of the Blade 

Je hodná prekrásna grafika legendy z feudálneho Japonska? Budú stačiť štyria odvážni bojovníci odraziť nápor celej armády v boji o magické kryštály?



Týždeň s PlayStation 3
F1 Championship Edition

Zamaskovaná minuloročná sezóna vyráža z boxov vykričať do sveta, kto mohol byť minulý rok majstrom sveta. Držíte aj vy červeným?



Týždeň s PlayStation 3
Resistance: Fall of Man

Prišli z Ruska. Priniesli so sebou chiméru. Vírus. Chcú vaše vrelé objatia olova. Napumpujte to do nich v explozívnej akcii od autorov legendárnej série Ratchet & Clank.



Týždeň s PlayStation 3
Multimediálne funkcie PlayStation 3

Čo vôbec všetko (ne)dokáže PlayStation 3? Ako si poradí s domácim kinom, veľkoplošnými obrazovkami?




Týždeň s PlayStation 3
Ridge Racer 7

Je to Riiiiiiiiidge Racer. Áno je to tak, je to Ridge Racer v modifikovanom, v poradí už siedmom pokračovaní racingu, ktorý vie ako správne driftovať. Učte sa a spoznávajte, v čom vytrie sedmička zrak ostatným.



Týždeň s PlayStation 3
PSP Remote, spätná kompatibilita

Nehľadajte, ako pripojiť PSP k PS3, ani ako funguje spätná kompatibilita, či ako si stiahnuť zadarmo obsah z PS Store. Šetríme vám nervy a čas!



Týždeň s PlayStation 3
Rozhovor s Andrejom Dulom, marketing manažérom SCEE EE

Týždeň uzatvárame rozhovorom s dôležitým človekom, ktorí to všetko spískal a ktorý nesie na pleciach bremeno PS3.


Týmto týždňom venovaným len a len výhradne PS3 nekončí. V nasledujúcich dňoch, mesiacoch, rokoch sa už budeme stretať nad recenziami, preview a množstvom noviniek o aktuálnych pripravovaných a utajených projektoch pre PS3, tak ako tomu bolo doteraz, ale vo väčšom množstve. Ak máte praktické skúsenosti, prípadné otázky, neváhajte a podeľte sa s nimi v diskusii.


napísal redakcia 23.3.2007
Páči sa mi!
TÝŽDEŇ S PLAYSTATION 3

Zaradené pod: playstation, ati


Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Praskanie v zdroji (8)
Zdravím, mám problém s PC. Keď zapojím kábel do el...
|Ms windows cd key (18)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Hodinky (6)
Uvažujete o kúpe hodiniek,náramkov,smart hodiniek ...
|Ps5 hdr (1)
Ahojte idem si sem po radu ohľadom hdr na ps5.. ak...
|Hitman 2 a hitman 3 (1)
ahojte,sectoráci. mám menši problem,zakúpil som hi...
|Svet, ukrajina, vojny ... (17926)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk