SECTOR MAGAZÍN #46

SECTOR MAGAZÍN #46

Assassin's Creed 4 otvára nový magazín.

Článok

 

    

 

Úvodník


Zdá sa, že pokojné obdobie sladkého ničnerobenia sa chýli ku koncu. Teda, dovolenkovať sa dá po celý rok, ale letná letargia trvá obyčajne dva mesiace. Dobre, o mesiac dlhšie, treba preprať aj zážitky z letovísk nad tonami fotografií.

Hláška “nie je čo hrať” nie je ničím neobvyklá. Jej korene siahajúce k presvedčeniu, že počas leta nikto nechodí do obchodov, vysychajú vďaka digitálnej distribúcii a často sa mení na:

“Nechce sa mi hrať.”

A je to úplne pochopiteľné. Leto je (aspoň pre mňa) ideálnou príležitosťou na pauzu od diania v hernom biznise často sprevádzanou tzv. analógovým obdobím, kedy odmietam používať elektronické hračky a zariadenia schopné dátového prenosu.

Smartphone nahrádza mobil s tlačítkami, do rúk beriem klasickú papierovú mapu pre orientáciu v mestskej džungli, namiesto handheldu si vždy pribalím zopár kníh a notebook vymieňam za obyčajný zápisník a pero.

Strata instantného prístupu k informáciám a bezprostredný kontakt s priateľmi, s ktorými zdieľate zážitky, posilňuje interakciu s prostredím a otvára oči. Počas nedávnej návštevy Budapešti som narazil na podzemnú nemocnicu, nukleárny bunker a Van Gogha v galérii impresionistov a to bez sprievodcov či cieleného vyhľadávania. Stačilo mať otvorené oči.

Pre hráča má analógové obdobie jednu obrovskú výhodu (mnohí si ma vtedy doberajú, že som na odvykačke) - návrat “späť” vyvoláva tak obrovský hlad, že sa neprehrabávate ponukou, ale hltáte novinky aj dlho odkladané tituly.

Výskúšajte to, do konca letných prázdnin zostáva ešte pár dní. Oplatí sa to. Prichádza totiž prvá vlna očakávaných hier: Splinter Cell Blacklist, Saint’s Row IV aj Rayman Legends.

Pavol Buday

V čísle nájdete aj vyhodnotenie súťaže z minulého čísla a aj novú súťaže, kde sme v článkoch skryli dva steam kódy. Kto si ich prvý aktivuje, ten vyhráva.

 

SECTOR magazín #46 

stiahnuť PDF

 

> Ak si želáte informácie  o novom čísle dostávať na E-mail, prihláste sa na odoberanie.

 


napísal saver 14.8.2013
Páči sa mi!
SECTOR MAGAZÍN #46


Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (7)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (0)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (2)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19772)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk