Bude nový Red Dead Redemption prequel?

Zdá sa, že jeden z bývalých zamestnancov Rockstaru mohol na Reddite naznačiť, čo môžeme očakávať od pokračovania Red Dead Redemption

pridal matus_ace 8.6.2015 o 8:49 pod hry
Bude nový Red Dead Redemption prequel?

HRY > NOVINKY >

"Môj šéf bol strašný *****, takže preto teraz zverejňujem informácie o prichádzajúcom prequeli k Red Dead Redemption," napísal nedávno anonymný používateľ v príspevku na Reddite, pričom zviedol len toľko, že je bývalým zamestnancom Rockstaru. Samozrejme, je otázne, koľko z jeho informácií je pravdivých a či je skutočne bývalým zamestnancom štúdia, no ak áno, máme tu skutočne náklad zaujímavých noviniek. Aj keď niektoré nie sú až také nečakané.

Podobne ako predchádzajúca hra, aj táto by sa mala výrazne inšpirovať v poslednom GTA. Ako sme už uviedli, malo by ísť o prequel s názvom Red Dead Redemption 2: Legends of the West, ktorý hráčov zavedie 12 rokov pred udalosti predchádzajúcej hry, avšak do tej istej lokality. Tento používateľ taktiež priblížil, že v hre stretnete trojicu postáv: Irish, Seth a vaša vlastná, ktorú si vytvoríte v štýle GTA Online. Tieto postavy by nemali byť hrateľné v príbehových misiách, avšak vo väčšine hry vám môžu pomáhať.

V hre si budete môcť kúpiť vlastný dom, upraviť si vzhľad postavy a aj jej oblečenie podľa vlastných predstáv, rovnako si budete môcť "upraviť" aj svojho koňa. Výber sedla by pritom mal mať vplyv na štatistiky. Hra bude obsahovať Gang System, kde sa v priebehu hry budete môcť stať členom niektorého z mnohých gangov, prípadne aj pomôcť jednotkám na strane zákona, ak by ste si chceli vylepšiť reputáciu u verejnosti.V rámci gangov by malo byť možné hrať aj s priateľmi kooperatívne a to vraj až v osmičke hráčov.

Berte to však tak, že sú to stále len neoverené informácie od anonymného zdroja. Niektoré možno aj znejú až trochu príliš uletene, iné zas pravdivo. Najmä to, že by sa hra tvarovala po vzore GTA V by nebolo nič nečakané, nakoľko Rockstar týmto konceptom zabodoval. Oficiálne tak o hre stále takmer nič nevieme, len to, že autori chcú dosiahnuť špičkový vizuál v otvorenom svete, čo nám prezradili už minulý mesiac.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19964)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk