Sony približuje svoje plány na E3, zoznam hrateľných hier na výstavisku

Od vypuknutia E3 nás delí už len víkend a Sony nám priblížilo, ktoré z už oznámených hier si budú môcť novinári zahrať na výstavisku

pridal play3man 12.6.2015 o 15:56 pod hry
Sony približuje svoje plány na E3, zoznam hrateľných hier na výstavisku

HRY > NOVINKY >

Od vypuknutia E3 nás delí už len víkend, pričom hneď v pondelok nás čaká maratón konferencií, ktoré zaháji v skorých raných hodinách (o 4:00) Bethesda, o pol siedmej večer bude pokračovať Microsoft, o desiatej EA a presne o polnoci sa začne konferencia Ubisoftu. V tradičnom časovom rozpise pokračuje aj Sony, ktoré tak svoju tlačovku odštartuje o 3:00. Na to, aké prekvapenia si každá z firiem pre nás prichystala si tak budeme musieť ešte pár dní počkať, no Sony na svojom PlayStation blogu zhrnulo všetky potrebné informácie, ktoré by ste mali vedieť, ak plánujete ich oznámenia sledovať v priamom prenose.

Počas celej E3, teda od pondelka do štvrtka, budú vysielať vlastnú show LiveCast, ktorú bude možné sledovať na oboch ich konzolách (PS3 a PS4), no taktiež na stránke PlayStation.com, cez Twitch a nakoniec aj na YouTube a PlayStation blogu.

Časy vysielania:

Utorok - 2:45
Utorok - od 21:00 do 3:00
Stredu - od 19:00 do 2:00
Štvrtok - od 19:00 do 0:00

Novinári, ktorí sa do priestorov E3 dostanú osobne si budú môcť pri návšteve stánku Sony zahrať napríklad aj tieto hry: Drawn to Death, Fat Princess Adventures, God of War III Remastered, Guns Up!, Journey, Ratchet & Clank, Tearaway: Unfolded, Kill Strain, The Tomorrow Children, Until Dawn, Street Fighter V, Batman: Arkham Knight, Amplitude, Planetside 2, Dungeon Defenders 2, Snow, Soma, The Vanishing of Ethan Carter, Super Meat Boy, Rocket League, I Am Bread, Super Time Force Ultra, Moon Hunters.

No a ak náhodou budete počas E3 v Los Angeles, môžete prísť na stretnutie s vývojármi štúdia San Diego, ktoré sa uskutoční pred západným vstupom do L.A. Convention Center a to v stredu, medzi 16:00 a 20:00 miestneho času. Vstup je otvorený pre všetkých a hlavne zadarmo, pričom si budete môcť zahrať medzi prvými hry MLB 15 The Show, Drawn To Death, Guns Up! či Killstrain, a zároveň sa aj porozprávať s vývojármi, medzi ktorými nebude chýbať ani David Jaffe.

A keď by vás ani táto ponuka neoslovila, tak hneď vedľa bude stánok so Star Wars Battlefront, ktorý si taktiež bude možné vyskúšať.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Prezeranie fotiek na xbox seri... (5)
Chcem sa opýtať. Mám HDD 4TB s fotkami. Keďže je t...
|Humble bundle (a iné) trade (1)
Kto kupuje rôzne herné bundle tak vie, že nie všet...
|Xbox hľadám hračov (5)
Zdravim od včera som hráč Xboxu prešiel som s ps5 ...
|Stropné reproduktory pre dolby... (6)
Zdravím. Je tu niekto, kto sa vyzná do audio techn...
|Ssd sata + hdd + m2 ssd ? (7)
Ahojte, mam uz par rokov zapojene Ssd sata na ktor...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20722)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk