Halo 5: Guardians bližšie predstavuje Warzone, nový režim pre 24 hráčov

Do Warzone si hráči prinesú vlastné zbrane a vozidlá, aby sa stretli v boji tím versus tím versus umelá inteligencia.

pridal roberto 26.6.2015 o 12:05 pod hry
Halo 5: Guardians bližšie predstavuje Warzone, nový režim pre 24 hráčov

HRY > NOVINKY >

Na E3 bola možnosť vidieť kooperáciu štyroch hráčov v kampani Halo 5: Guardians, ale 343 Industries má v zálohe ďalší, úplne nový herný režim pre viacerých hráčov. A sleduje ním jediný cieľ - skombinovať všetko, čo majú hráči na Halo najradšej, do jedného veľkého divokého celku.

Vo Warzone budú súperiť 12 členné tímy červených a modrých na obrovskej mape, omnoho väčšej než obyčajné mapy, čím sa vytvorí dostatok priestoru na skombinovanie PvP a PvE. Cieľom každého tímu je zabrať 3 kľúčové základne a zničiť odkryté (energetické) jadro súperovho tímu, alebo kolektívne nazbierať 1000 bodov. Situáciu na bojisku však okorenia jednotky ovládané umelou inteligenciou.

Tím môže začať odstraňovaním slabších jednotiek Prometeanov alebo Covenantov. Po chvíli by sa možno mohol sústrediť na ničenie nepriateľského tímu, lenže to sa už na bojisku objavia mini-bosovia, akým je napríklad Sangheili General. Možností a taktík teda bude viac než dosť a každý jednotlivec alebo skupina v rámci tímu by si vo Warzone mali nájsť to svoje obľúbené a neskôr sa môže celý tím zjednotiť vo finálnom tlaku na súpera.

Hráči budú počas zápasov zbierať body energie, ktoré môžu priamo na bojisku utratiť v REQ Stations výmenou za lepšie zbrane a vozidlá. Za zabitie či asistenciu pri zabití dostane hráč viac energy bodov než za obyčajného Covenanta a z novou zbraňou bude body získavať ešte rýchlejšie a tempo hry by malo gradovať. V hrateľnom deme je aj záchranná sieť v podobe pomalého dobíjania energy baru iba plynutím času, čo asi v hre môže a nemusí zostať v závislosti na finálnom vyvažovaní hrateľnosti.

REQ systém je však ešte o čosi komplexnejší, hráči po boji dostávajú REQ body, za ktoré sa dajú nakúpiť REQ balíčky. Tie sú poskladané z kolekcií rôznych zbraní, vozidiel, zbroje ale aj skinov a ďalších drobností. REQ balíčky sa tiež budú rozdávať za odmenu na postup na nový Spartan Rank. Čím viac niekto hrá, tým rýchlejšie sa dostane na vyššiu REQ úroveň a k lepším REQ balíkom. Prístup ku konkrétnym zbraniam a vozidlám si potom musí vybojovať priamo na bojisku Warzone, ale systém sa rozšíri aj na arénové zápasy. Warthog, Mantis, Phaeton, nič z toho nebude v novom režime čakať na bojisku, prinesú si ich so sebou sami hráči.

Halo 5: Guardians bližšie predstavuje Warzone, nový režim pre 24 hráčov





Páči sa mi!






Xbox One

Vývoj: Microsoft / 343 Industries
Štýl: Akcia / Multiplayer
Dátum vydania: 27. október 2015
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20001)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk