Príbeh o tom, ako si vývojári Warframe nevedia ustrážiť dvere od štúdia

Na internete sa objavil príbeh jedného nadšenca, ktorý sa bez väčších problémov dostal do priestorov štúdia Digital Extremes a porozprával sa s vývojármi o ich novej, tajnej, hre bez toho, aby sa ho spýtali, kto vlastne je

pridal play3man 3.7.2015 o 16:21 pod hry
Príbeh o tom, ako si vývojári Warframe nevedia ustrážiť dvere od štúdia

HRY > NOVINKY >

Na fóre Reddit sa objavil príbeh od neznámeho nadšenca, ktorý sa dlhodobo snažil zistiť, kde v jeho okolí sídli štúdio Digital Extremes. Snažil sa o to tak dlho, až sa mu ho nakoniec podarilo nájsť, no nezostal stáť iba pred dverami. Bez problémov sa vraj zaradil medzi ostatných pracovníkov štúdia. Nikto teda podľa jeho slov nemal absolútne žiadne podozrenie, kto vlastne je a čo tu robí, jednoducho prišiel, dal si obed, porozprával sa s vývojármi o ich novej, super-tajnej hre a odišiel.

"Priestory DE sa snažím nájsť už roky. Vedel som, že majú sídlo v meste London, v Ontáriu v Kanade, no nevedel som, kde presne. Skrývali sa pred nami dlhé roky, bez stopy. No nakoniec sa mi ich podarilo nájsť. Na rohu ***** je ich kancelária v *****. Dvere sa otvárajú na odtlačky prstov, no ja som išiel do dverí po jednom týpkovi s tetovaním, ktorý tie dvere otvoril. Vôbec sa ma nepýtal na žiadne otázky. Na sebe som mal oblečené tričko Doctor Who a snažil som sa zo všetkých síl zapadnúť.

Nikto sa ma nepýtal, či tu pracujem, jednoducho som si sadol do kresla a občas som sa prešiel. O 12:01 prišla pani, ktorá povedala, že je jedlo pripravené a pridal som sa do radu. Majú tam množstvo tanierov a jedlo si vyberáte bufetovým štýlom. Sadol som si, vychutnal som si obed zadarmo a začal sa rozprávať s niektorými ľuďmi. Povedali mi, že pracujú na novej hre, ktorá sa volá Keystone. Vraj ide o FPS hru s kartami (niečo na štýl Magic the Gathering, pravdepodobne). Po štúdiu mali taktiež porozhadzovaných množstvo PS4 a Xbox One konzol. Nikde nebola žiadna ochranka a nikto sa ma nespýtal na to, kto som. Jednoducho predpokladali, že k nim patrím a povedali mi o ich tajnej hre. O 18:00 začali ľudia pomaly odchádzať a tak som išiel s nimi, jeden z nich ma pozdravil "vidíme sa zajtra", na čo som prikývol"

Celý tento príbeh bol neskôr z Redditu odstránený, no Kotaku ho opäť zverejnilo po nezávislom overení. Samotné štúdio pravdivosť tohto príbehu nepotvrdilo, ale ani nevyvrátilo, iba dodali, že Kanaďania sú známi tým, že sú pohostinní a zdvorilí.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (10)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19928)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk